- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen házat vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Home server / házi szerver építése
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
Coyote01
tag
Dehogynem. Ha rádudogod az adatkábellel a gépre, akkor megkérdezi, hogy mit akarsz csinálni(csak tölteni, háttértár...). Ott kiválasztod az utolsót, ami pont erre való. A további lépéseket nem tudom, mert nem próbáltam ki, de tudnia kell, tekintve h szoftveresen benne van
(U.i.: Nekem is Desire van.)
-
zaskar
senior tag
Tény, hogy nem volt napi használatban. De mindig tartottam néhány filmet a telón, és nyaralásokon családdal vagy baráti társasággal jól elszórakoztunk esténként, vagy ha rosszabb idő volt. Csak azért kérdeztem, mert eléggé megszoktam az N82-t, és nem szeretném, ha bizonyos - akár ritkán használt - funkciókról le kellene mondanom. Nem csereberélem túl gyakran a készülékeket, ezért olyat szeretnék, ami semmilyen téren nem visszalépés az előzőhöz képest. Nekem önmagában az, hogy 2,4-es kijelzőről 3 vagy 3,5 collosra váltok, még nem elegendő a boldogsághoz.
-
Vegyes, régi eszközökön általában ez volt az egyszerű módja, a Milestone-on meg például meg simán a meglévő szoftverbe bele lehetett plöttyinteni. A Desire-nél meg hamarosan kiderül, még nem nyilvános a rootolás menete.
De mindenképpen a telefont kell bizirgálni, nem az alkalmazást.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest