Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Projektor topic
Aktív témák
-
Coyote01
tag
Dehogynem. Ha rádudogod az adatkábellel a gépre, akkor megkérdezi, hogy mit akarsz csinálni(csak tölteni, háttértár...). Ott kiválasztod az utolsót, ami pont erre való. A további lépéseket nem tudom, mert nem próbáltam ki, de tudnia kell, tekintve h szoftveresen benne van

(U.i.: Nekem is Desire van.)
-
zaskar
senior tag
Tény, hogy nem volt napi használatban. De mindig tartottam néhány filmet a telón, és nyaralásokon családdal vagy baráti társasággal jól elszórakoztunk esténként, vagy ha rosszabb idő volt. Csak azért kérdeztem, mert eléggé megszoktam az N82-t, és nem szeretném, ha bizonyos - akár ritkán használt - funkciókról le kellene mondanom. Nem csereberélem túl gyakran a készülékeket, ezért olyat szeretnék, ami semmilyen téren nem visszalépés az előzőhöz képest. Nekem önmagában az, hogy 2,4-es kijelzőről 3 vagy 3,5 collosra váltok, még nem elegendő a boldogsághoz.
-
Vegyes, régi eszközökön általában ez volt az egyszerű módja, a Milestone-on meg például meg simán a meglévő szoftverbe bele lehetett plöttyinteni. A Desire-nél meg hamarosan kiderül, még nem nyilvános a rootolás menete.
De mindenképpen a telefont kell bizirgálni, nem az alkalmazást.
Aktív témák
- Arc Raiders
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Meditáció
- alza vélemények - tapasztalatok
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem tudom miért gondoltam, de teljesen az volt bennen h wifin osztja tovább... Nahh mind1, sry.
Ennyit én telóért nem adnék. De egyébként nagyon jó teló.