-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nigrumgabor
újonc
válasz
DoItYourself #7685 üzenetére
Köszönöm szépen gyors válaszod,
Az "eszközök már rajta vannak"...
Funkcióját betölti csak mint ahogy említettem nem 100% a Samba Droid.
Olvastam,hogy Te is használtad/od ezt a programot, Te tapasztaltál ilyent ,mint én ?
(nem látja bizonyos fileok teljes méretét ? dvd9/blueray iso fileok )Jelenleg egy külső tápos 3,5 és egy közvetlen 2,5es van rárakva.
Sajnos amikor megrendeltem figyelmetlen voltam és az "x"-et vettem meg amin csak 2usb van....
Most rendeltem egy usb-osztót meglátjuk,hogy mi sül ki belőle.... mert van másik 2 amit rászeretnék kötni.
(3,5es tápos és 2,5es nélküli...)
kb 9,5TB....Illetve....
Ajánlanád/tok,hogy lecseréljem az androidot ?
Tudtok javasolni androidra olyan programot amivel 100%an tudok működni "windowsos megosztásban-felhasználásban" ?Válaszotokat előre is köszönöm !
Vagy ha teljesen más ötletetek van kérem jelezzétek azt is :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest