- Új vertikális egeret dob piacra a Logitech
- Akciókamerák
- OLED monitor topic
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Micro Four Thirds
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
DroiDMester #62480 üzenetére
Tudom, már csak 905X2-t szabad venni szerinted, vagy X3-at.
De azért gondold át amiket írsz.
Egy huszonpár dolláros boxról beszélünk ( olcsóbb mint egy 905W).
S912 van benne, a droid hibátlanul megy ( megcsinálva), amire egy ilyen droidot használni kell arra hibátlan. Kodi működik, filmeket lejátsza és nem pixelesedik, stb. CE alá meg pláne elég. Oda 1gb is elég lenne.
A hűtésnél meg nem láttam hibát, nem melegedett egyik sem jobban mint bármelyik box.
Nem tudom neked mi akadozik, nálam szépen teszi a dolgát.
Ha jól emlékszem nem olyan régen még ez volt a csúcs Soc kb.A válasz a kérdésedre meg is adtad: miért kerül ennyibe?
1: kiszórják a 912-t
2: le van butítva mert nem 3/32-es és nincs BT és optika és 5ghz wifi amit soha nem hiányolok semmiből mert nem wifizek, akinek annyira wifi kell az nyilván olyat vegyen amiben van. Viszont van giga lan és 912 soc.
Szóval ennyiért hibátlan vétel. Nekem a 16 vagy 32 gb sem hiányzik mert egy boxom tárhelyét sem használtam még ki semmire, ahogy általában senki.
( 1 hibája van: 3 színű led van benne és a CE nem tudja lekapcsolni a ledet)Vajon miért került nem régen harmad ennyibe egy 905X2 vagy X3 stb stb. Az árak attól függnek mit akarnak kiszórni vagy bevezetni. Most az X2- X3-at kell annyiért eladniuk amennyiért a 912-k mentek eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest