- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPad topik
- Bemutatkoztak a Thermaltake Toughpower GT sorozatú tápjai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Lord Amper #8 üzenetére
Úgy van. Nekem 23" van berakva, doksi olvasáshoz. Próbáltam a 27-est is, de olyan magasra már nem látok fel
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Donki Hóte #22 üzenetére
hát így
-
Pikari
addikt
Rendes 16:10-es monitort meg már egy évziede nem hajlandó gyártani egyik gyártó se.
-
Hogy lehet ezt kihasználni? A felbontás nem minden, berajzoltam a méreteket a monitor képére.
A teljes képátló 27,6 inch, a 2560 x 1440 felbontású rész mérete 21 inch, az FHD felbontású rész mérete pedig már csak 15,6 inch
Vagy nagyon jó a szemed, vagy az öledbe veszed a monitort, vagy nem ér semmit ekkora méretben ez a brutál felbontás
-
Kansas
addikt
válasz
Lord Amper #19 üzenetére
És abból táblázatkezelésnél, szövegszerkesztésnél(kódolásnál), vagy úgy általában irodai munkánál szerinted mennyi van?
A szabadonfutós scrollozást meg a 240Hz se teszi érdemben "élvezhetővé"...
Vagy milyen folyamatos mozgásra gondoltál irodai környezetben? -
-
cucka
addikt
válasz
Patrik.Varga #13 üzenetére
Kár érte, hogy nem tud AdobeRGB-t, csak 60hz (120hz jobb lett volna). Ez az a két pont, ahol elvérzik munkavégzésre.
Ez excel-hez, meg szoftverfejlesztéshez tökéletes. Egyikhez sem kell adobergb meg 120hz, nem vérzik el sehol semmi.Valahogy bennem sose merült fel, hogy mennyire jó lenne, ha 120hz-el tudnám nézni a kódot, meg a terminált, nem tudom, mi változott, ami miatt a 60hz pár éve még elég volt erre, de manapság már kevés?
-
scdlsc
senior tag
válasz
Patrik.Varga #13 üzenetére
Az irodák tele vannak olyan monitorokkal, amik nem tudják az Adobe RGB-t és 60 Hz-esek. Ez pont jó lesz azokba az irodákba az ott dolgozó embereknek.
-
Sinesol
veterán
válasz
Lord Amper #8 üzenetére
Mondjuk lehet van benne valami, én egyszer próbáltam ki 4-5 év alatt a pivot funkciót, gondoltam vertikális online manga olvasához ideális lehet, de a megszokott távolságból kicsit tényleg kényelmetlen volt olvasni, az asztal miatt meg nagyon nem tudtam hátra tolni. De ha direkt arra alakitom ki a setupot, mondjuk karral ugy rögzitem falra/plafonra kicsit messzebb, meg hátradőlök fotelben/székben, akkor el tudnám képzelni, hogy kényelmes, csak hát nem akartam teljes átalakitásba beleinvesztálni, csak hogy egy specifikus esetre jó legyen.
-
Patrik.Varga
tag
Az LG-nek évek óta van ilyen monitora. Kár érte, hogy nem tud AdobeRGB-t, csak 60hz (120hz jobb lett volna). Ez az a két pont, ahol elvérzik munkavégzésre. Az ár meg olyan amilyen. Szóval tökéletes tökönlövés ez így, ebben a formában. De már évek óta szemezgetek egy ilyen képarányú megoldással, mert a 27" 4K pivot használhatatlan hosszútávon.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Donki Hóte #1 üzenetére
filmnézésen meg játékon kívül bármire. bár azokra is alkalmas.
nekem ilyen van.
csípem, ha már megszünt a 4:3 kategória, nem kell két sima 16:9 -et egymás mellé tenni elforgatva, hogy dógozni is lehessen. -
PTM
aktív tag
válasz
Lord Amper #8 üzenetére
Ez 550 x 481 x 58 mm, gyakorlatilag éppen olyan magas, mint egy 24"-os lenne álíltva.
(Vagy mint két 21"-os monitor lenne egymáson.) -
-
scdlsc
senior tag
Mindig rákívánok ezekre a monitorokra. Tudnám őket használni, csak igazából nincs rá szükségem. Ennél is elfogott a birtoklási vágy, mint anno az EIZO 1:1-es monitoránál.
https://prohardver.hu/hir/1_1_keparanyu_negyzet_alaku_monitor_eizo_ev2730q.html -
Kansas
addikt
Miért jóval jobb egy élére állított 4K?
Ez a monitor megfelel két 2560x1440(WQHD) monitornak egymás fölött... munkára jó lehet, sok minden másra nem nagyon, de egy sok oszlopos Excel sokkal jobban kezelhető rajta(meg talán portré/négyzet formátumú grafika is), mint egy bármilyen 16:9-es monitort élére állítva. -
hokuszla
senior tag
kéne
-
-
Sinesol
veterán
Hát, szerintem ezt az egészet egyszerűbb megoldani egy 27 inches-es 4K pivot-os monitorral, az enyém "vertikális tájolással" 2160*3840-et tud, ami azért joval jobb és asszem csak 500 euro körül volt néhány éve.
-
Ez nagyon előremutató műszaki termék
Csak azt nem tudom, hogy mire lehet használni egy ilyen monitort
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A gyártó megoldása dokumentumokban sokat görgető irodistáknak és programozóknak jöhet kapóra.
- Eredeti játékok OFF topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest