- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos tablet topic
- iPad topik
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirus86
aktív tag
Tegnap kollagent kellett keresni, mert egyszerre ket ismerosomnek lett problemaja a terdevel. Ami a lenyeg: Egyik USA es masik Nemetorszagban el. Kb 3-4 oran kerestunk a nejemmel valodi, kettes tipusu kollagen keszitmenyt, ami valoszinusitheto, hogy igazi termek es nem atveres. A tobbi mind ipari hulladek volt szep penzert, es sokban raadasul mergezo dolgok is voltak beleteve, mert ott is ugyanaz az atveres van, mint az IT-s vagy barmelyik mas vilagban. Szornyu.
-
ricsip
addikt
válasz
ergoGnomik #30 üzenetére
Jó nagy hülye hozzáállás ez a szemét sunyi gyártói trükközések legalizálására. GVH-t is, FogyVédelmet, Békéltetű Testületet-eket is mind zárjuk be, és amúgyis a fogyasztó a hülye, ha a 130 féle különböző Mapei flexibilis ragasztóról sem tudja eldönteni 30 év építőipari karrier nélkül, melyik az adott felhasználáshoz az alkalmas (mivel minden gyártó hazudik a saját weboldalukon).
-
válasz
ergoGnomik #30 üzenetére
Szerintem a kollégáknak nem azzal van a legfőbb baja, hogy mit adnak el, hanem hogy mit mondanak rá. A példák is ezt sugallják: 4k-snak hirdetett monitor, amire nem tudsz 4k-s jelet küldeni; illetve csak rosszabb minőségű alapanyagot - vagyis nem azt az élményt kapod, amit elvárnál a reklámok, hirdetések, bejelentések, ... alapján (akár jogosan is mondhatnák, hogy átvernek).
-
ergoGnomik
tag
válasz
hibavissza #27 üzenetére
Mi teszi eretnekké a gondolatot, hogy megtudd valamiről igazából mi a csuda is, mielőtt megveszed?
Alaplap és processzor válogatás közben is siránkozol, hogy milyen világban élünk, a véges számú PCI-Ex sáv miért nem végtelen, hogy mindenhová jusson belőle jó bőven?
És hogy tényleg neked saját magadnak kell kiderítened, hogy abban az általad megálmodott összeállításban, amiről a gyártónak előre fogalma sincs úgy fog-e működni a dolog, ahogyan elképzelted?
Jó régóta élsz itt, ebben a világban és még mindig meglepődsz, hogy a gyártók és a vásárlók ellenérdekelt felek, akik valamilyen együttműködésre vannak kényszerülve?
Neked az az érdeked, hogy minimális pénzért maximális értéket kapj. Nekik meg az, hogy maximális pénzért a lehető legkevesebb értéket adják. A végeredmény meg valahol a kettő között megszületik. És egyik fél sem tartozik semmivel a másiknak. Te nem vagy köteles megvásárolni amit ők árulnak, ők meg nem kötelesek olyat árulni, amire te vágyakozol.
-
Csandi
őstag
válasz
hibavissza #27 üzenetére
Az hagyján, van, hogy a weboldalon ez fent sincs, hanem még külön kutass utána
-
Csandi
őstag
válasz
hibavissza #25 üzenetére
Sony ugyanezt csinálta.
-
Csandi
őstag
válasz
hibavissza #23 üzenetére
Én is azért nem vettem meg az LG új 1440p 480hz-es OLED-jét mert ugyan DP2.1-el rendelkezik ami kell hozzá, hogy DSC nélkül működjön, mégis limitált, UHBR13.5-ös, vagyis csak DSC-vel tudjá átvinni. Az idén érkező 500hz-es QD-OLED-ek már a teljes UHBR20-as DP2.1-el fognak rendelkezni, majd esetleg veszek egy olyat akkor, addig is vettem egy 240hz-es OLED-et ami viszont így megy DSC nélkül.
-
hibavissza
veterán
Lesz 8 bites 4:2:0 képed (kérdés hányas DSC-t implementálták), ami messze nem az eredeti. Nyilván játékban nem lesz botrányosan feltűnő, de sokat elmond a gyártó hozzáállásáról a DP2.0 lespórolása. Eddig ez csak ilyen Gigabyte szintű monitorgyártóknál volt általános. Acert korrekt cégnek gondoltam eddig. Ráadásul a Predator nem egy belépő sorozat náluk. Engem zavar ez a mentalitás.
-
Csandi
őstag
válasz
hibavissza #21 üzenetére
DSC-vel gondolom működik.
-
hibavissza
veterán
4k Predatoron nincs olyan bemenet amivel meg tudod hajtani. 4k 10 bit 160 Hz-hez kell vagy 60 Gbps. Konkrétan àtverés a specifikàciója.
-
Arkar
aktív tag
válasz
ergoGnomik #3 üzenetére
Kb minden gyártó egyforma alaplapi elrendezést tervez( sata portok vannak néha lent, esetleg elfordítva jobb oldalt, nulla kreativitás )De a Biostar A620MP-E Pro nál kapsz 3db x1 portot ebből mondjuk egy komolyabb vga melett 1db használható
-
ViZion
félisten
válasz
ergoGnomik #3 üzenetére
speceken jól néz ki... de amire ezeket a deszkákat veszik, oda jár egy normálisabb VGA, ami mellé már semmit nem kell begyömöszölni.
De ha csak a spec-et nézed, ott jól mutat a több.
Fordítva több értelme lenne. -
-
Attila0
őstag
"Régen mekkora szám volt ha már valakinek golyós helyett optikai egere volt most meg már a 8K-s egér a menő amit amúgy ki sem lehet használni még 500FPS-el sem.
Egy dolog nem változott a parasztvakítás"
."A "parasztvakítás" az parasztvakítás az nem esz jobb és nem lesz elterjedtebb legfeljebb nem lesz más amit vásárolhatsz és olybá tűnik mintha ezért lenne jó...
Na most csak nekem tűnik úgy hogy ez a két dolog üti egymást?
"Ma is van golyós precíziós "egér" de drága és munkafüggő nem pedig játékfüggő."
Ha a hanyattegérre gondolsz, akkor szerintem az is van olyan idős találmány mint a normál golyós. Csak előbbiél a golyót nemigen tudnák mással helyettesíteni
-
clon
senior tag
A "parasztvakítás" az parasztvakítás az nem esz jobb és nem lesz elterjedtebb legfeljebb nem lesz más amit vásárolhatsz és olybá tűnik mintha ezért lenne jó...
A golyóst karbantartani kellett ez volt vele a baj (ezért örök élet +1 nap) az optikai meg alkatrészben megkönnyült és a filléres ára miatt meg a nem összetettsége (golyó, görgők, +mikrokapcsolók) lett elterjedtebb.
Ma is van golyós precíziós "egér" de drága és munkafüggő nem pedig játékfüggő. -
-
Pacák
senior tag
válasz
ergoGnomik #3 üzenetére
Pont azon gondolkodtam, hogy ez maximum riser más és szerencsés együttállások segítségével kihasználható többlet.
-
drkbli
tag
válasz
ergoGnomik #3 üzenetére
Még nem, de tippre azért van, hogy elmondhassák, eggyel több van, mint a konkurenciának. Mint az ötödik borotvapenge, a nyélen hosszában.
-
Killer01
őstag
"A szokásosnál alacsonyabb áron, 49 900 forintért bezsákolható" Szeretem az Asus cuccait, de ezen mi a bánatos f...om kerül ennyibe??
-
NvidiaRTX
őstag
Régen mekkora szám volt ha már valakinek golyós helyett optikai egere volt most meg már a 8K-s egér a menő amit amúgy ki sem lehet használni még 500FPS-el sem.
Egy dolog nem változott a parasztvakítás. -
4nick8
őstag
-
ergoGnomik
tag
Azt valakinek sikerült már megfejteni, hogy mi értelme van az x16-os foglalat mellé közvetlenül felnyalt x1-es aljzatnak?
-
vaakuum
addikt
40-es driverrel 110+ ezer forintért fejes? Csak én nem vagyok kerek-perec?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Alaplap, CPU, hűtő és monitorok mellett igényes perifériák kerültek az utánfutóra, sőt, még egy akcióval is szembetalálkozhatunk.
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF 24GB GDDR6X Graphics Card
- Bomba ár! MacBook Pro M1 14" 2021 - M1 Pro I 16GB I 512GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! MacBook Air M1 13" 2020 - M1 I 8GB I 256GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest