- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hikvision
senior tag
válasz Dolphine #53128 üzenetére
Be volt állítva a hozzáférési jog, csak újra kellett indítani a NAS-t, utána már látott mindent rendesen.
Jelenleg a panelon lévő kék lednek a kikapcsolása nincs meg, illetve a gyári androiddal olyan volt, hogy hdmi-n lekommunikálták egymással a tv-vel, hogy ha kikapcsoltam akkor a média lejátszó is készenlétbe rakta magát, amint bekapcsoltam a tv-t 10-másodpercen belül be is töltött a kezdőlap.
Itt hiába kapcsolom ki a tv-t, nem történik semmi, most azt próbáltam ki, hogy az energiamenedzsment résznél beállítottam, hogy 15-perc után menjen készenlétbe, ami úgy működik, hogy 15-perc után kikapcsol, és nekem kell kézzel visszakapcsolni, ami kb 1.5 perc mire összeszedi magát.
Félreértés ne essék egyáltalán nem hatalmas problémák ezek, csak érdekes, hogy egyenlőre ezt még nem tudtam beállítani.
20 éve a PH-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- Eladó pcm
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest