Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Adamo_sx

aktív tag

Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni. Egy Beelink M18-on szeretnék Libreelec-et használni, pendrive-ról. Az összefoglalóban levő leírás (de ez ugye ugyanaz, mint a libreelec fórumon levő) alapján megcsinálom, installálom a pendrive-ra, és lecserélem a dbt file-t erre: gxbb_p200_2G_1Gbit_OTG_Port.dtb. Természetesen átnevezm dtb.img-re és az image letöltésénél az image-hez tartozót töltöm le. Kipróbáltam a 2.008, a 2.009 és a 3.011 verziókat is, aztán még a topiktárs OMV image-ét is, de egyik sem indul el.
    A tünet: megjelenik a Google TV logó és ott áll és vár (mennyi idő után kellene megjelennie a Libreelec logónak egyébként?).
    Kipróbáltam mindkét USB porton, aztán még egy SD kártyával is eljátszottam, de ugyanez az eredmény. Mit ronthatok el?
    A box magában működik, azaz az androidos rész elindul, az azon levő Kodi a maga kis problémáival megy, böngésző és társai mennek, de USB-rő, vagy SD kártyáról nem hajlandó elindulni. :(

Új hozzászólás Aktív témák