Új hozzászólás Aktív témák
-
awexco
őstag
válasz
AsakuraDave #42494 üzenetére
Osztom a véleményed , h witcher 3 sokkal több tartalommal volt ellátva.
A cp2077 story része olyan rövid és unalmas , hogy szégyen ...w3 ba néha kíváncsiságból is megnéztem h mi egy épület . Sokkal izgalmasabb volt ősi romok közt kutatni. Az cp2077 szép , szép de kevés izgalommal . Vasbeton épületek közt mászkálni 0 izgalommal .
-
törölt tag
Mit szólnátok ha az év utolsó napján nem veszekednénk hanem mindenki bevágná szerinte mi volt 2020 legjobb (szigorúan IT) MÉM-je ?
-
válasz
AsakuraDave #42494 üzenetére
bizonyítani magamnak ? mit kellene bizonyítanom magamnak? nem gyerek vagyok aki az utolsó zsebpénzéből vette meg.
.
Tartalmat kérni 2 óra játék után , mikor simán 150 órát beletehetsz anélkül hogy lezárnád a sztorit? A mellék szálak jobbak mint a fősztori..
Játék még sok szempontból Béta,de szép! Engem nem hat meg ez , mert az 1.06 patch óta zavaró bugok nélkül játszható.
Az hogy többet vártam én is ebből a szempontból tény.
De A többi finomhangolás, nekem hozzá adni nem fog a játékhoz az én kártyámmal, majd orvosolják. -
AsakuraDave
őstag
Witcher 3 -mat ha akarod se tudod 1 nap alatt kitolni ezt meg fél nap se elvileg kitolni main szálon...
De mindegy itt próbáld bebizonyítani magadnak, hogy megért 20,000 forintot
FC5 20k PC-re? Nem ilyen árra emlékszem de az FC3 óta nem veszem meg őket, az 5 -öt is nemrég vettem meg valami 2-3.000Ft -ért. Konzoloson sírás szerintem is szánalmas, bár vannak exkluziv címek amik 100x szebbek ennek a konzol verziojánál, persze mondom EXCLUSIVE címek. Csalódás a CP2077 még PC -n is, én sokkal többet vártam a srácoktól hisz már bizonyítottak, hogy tudnak k.va jót és maradandót alkotni. Witcher 3 -at se megjelenéskor vettem meg már bőven a Blood&Wine kieg után vettem GOTY kiadást. De persze modokkal toltam, HD Reworked Project nagyon sokat dob azért rajta, sok helyen elnagyolt textura van a játékba persze akkori hardveren így is épp hogy jól futott ha jól emlékszem. Meg egyébb sign effekteket tuningoló modok, 1-2 reshade proba de nem adta annyira, LOD itt is siralmas volt azért és sajna nekem a LOD modok nem akartak működni. Itt is a CP -be a LOD siralmas, 2D modellek és hogy látni, hogy hol spawnolnak be a modellek elég tré. Előbb legyen egy amíg a szem ellát LOD minthogy RT meg 8K texture mert hiába csilivili meg minden ha elötted 2m-re már minden statikus és low res, főleg egy ilyen játék ahol haladsz mész vezetsz nem a legjobb megoldás beáldozni az LOD -t arra, hogy szebb textura meg RT.*szerk.:
RT -ből meg szerintem egyelőre elég lenne a reflection-öket erőltetni és erre találni egy módszert hogy minnél hatékonyabban lehessen futtatni mert ez k.va sokat tud dobni még a játékon. Bár ez is olyan, hogy pl Control -ba xartak SSR- ral megoldani a reflekciókat mert RT nélkül kb 0 van RT-vel meg persze le esik az állad de RT nélkül is lehetett volna kicsit gagyibban megoldani. Tök szép és jó dolog ez az RT csak akkor vagy RT -vel lesz csak szép és jó nélküle meg oda ültettek az utcáról egy kezdő fejlesztőt, hogy nah azért legyen benne RT nélkül is árnyék meg valami kis reflekció... -
válasz
AsakuraDave #42491 üzenetére
extra tartalommal? 2 óra játék után?ok
-
válasz
#09256960 #42489 üzenetére
Te azt mondtad túl van értékelve anélkül - gondolom ezt a következtetést kell levonnom a hosszú magyarázatból-- hogy játszanál vele, és jobbnak állítasz be egy játékot ami más stílusú,meg sem jelent, az előző része megjelenéskor tele volt bugokkal, és láttál belőle 30 másodperces trailert. Érzed hogy vicces.( Amúgy szerettem magát a játékot gyűjtői kiadásom van belőle)
A grafika és a tartalom két különböző dolog. Az 1.06 patch óta 27 órát tettem bele, zavaró vagy különösebb BUG nélkül,de ettől függetlenül vannak benne, látom én is, van hova fejlődni, á víz mikor úszol nem igazán reagál rád,de cserébe ott van alattad egy brutálisan jó víz alatti világ sokszor kincsekkel tele pakolva, alkatrészekkel, meg elsüllyedt autókkal amikből ki tudsz venni ezt az. Szóval látszik mit szeretnének, de az hogy ps4 re meg xbox One ra is ki kellett adniuk , azona hardveren vicces.
Én Élvezem a sztorit ,jó és tartalmas játék. 20 ezer forintért az FC5 egy új skin mód a szokásos játékmenettel, a CP meg tartalmaz vagy 150 órát újszerű stílusokkal jó sztorival érdekes megoldásokkal. Nincs túlértékelve, inkább alul van értékelve, mert sokan azt gondoljak hogy vazze 3090 4 K ban 30 FPS... miközben se 3090 nincs nekik se a játék. RT vel ( nem uttra)DLSS mellett a 2070 képes 60 FPS -sre ,de én nem használom se az RT-t se a DLSS-t csak élvezem simán közel max grafikán ezek nélkül is a nagyon szép játékot ha esik ha nem az eső.
Egy frankó, tartalmas játék, amiben eddig kb a sztoriban 23 % ál tartok , mert állandóan elvisznek a mellék küldetések, lezúzok pár bandát, fejlesztek ezt azt . Engem nem csak a grafika érdekel, de az is jól néz ki szerintem. RT. nélkül is szép. Amúgy kit érdekel kinek a logóját látom egy ilyen játék elején? miattam lehetne S3 trio is, ne csináljunk már ebből is fan mizériát. -
AsakuraDave
őstag
Bele tudtak rakni a játékba egy full RT implementációt amit amúgy kb még egy 3090-el se tudsz futtatni max DLSS -sel. De arra már nem jutott idő, hogy normális fizika kerüljön a játékba. Hiába a real life like grafika RT -vel ha a vezetés a kocsik ennyire igénytelen és a víz effektek most komolyan, a Witcher 3 -ba csak leálltam a tengerbe nézni ahogy hullámzik a víz itt meg erre ez a valami fogad...
Megvettem steam -en de a 2 óra alatt annyira elment tőle a kedvem, hogy inkább refund és folytatom az AC Odyssey aztán meg RDR2 kijátszásom... Pedig 5600X, RTX3080 van a gépembe így közel max grafikán pörgettem amíg még refund keretbe befértem vele.
Majd 2021 karácsonyára remélem olyan állapotba és extra tartalommal lesz már elérhető, hogy megérje a pénzt. -
törölt tag
Morrowind Vízeffekt 2002
Cyberpunk Vízeffekt 2020Bé:
A Játék annyira szép amennyire egy zuhogó esőben egy kamera egy citromsárga zöld futócipőt mutatna egy Nike kirakatban egy Plázában.
A kiadás pillanatában 4 kiakadás volt kb óránként mert összeveszett a sztrímer programmal. A kiadás pillanatában vol Béta állapotú akkor a BÉTA állapotában ha kiadják milyen lett volna?
Értelek csak végigjátszva alkothatsz egy játékról teljes képet. Igen de a Far Cry 5-öt is továbbjátszottad volna a 20-30. hiba után (ahol egyetlen hibával sem találkoztam kiadáskor) vagy csak az NV support felirat miatt vagy ennyire elnéző ? A játék kiadásakor 20 FPS-t esett a játék amikor elkezdett a városban esni sokaknál ezzel beesve a játszhatatlan szintre ami miatt állítaniuk kellett a a beállításokon.
Olvastam Cyberpunk könyveket , nekem nem ez a getto populista látásmód jelent meg a fejemben mint amit ebben megjelenítenek.
(Ez nyílván egyéni preferencia)
Természetesen látom a rengeteg mestermunka Assetekkel amit a játékba zsúfoltak de érzem a fregmentáltságot a játékmeneten és hogy az autók később kerültek bele.A Legnagyobb baj nem a grafikai bugok hanem a fegyerfejlesztés is hibákat tartalmaz az pedig már az RPG része.
Nem szólalok meg többet e tárgyban ígérem csak kiteszem Sasa véleményét. -
Piszmaty76
aktív tag
válasz
#09256960 #42485 üzenetére
Én egy kicsit elbaszarintottam a CP vásárlást. Ráértem volna megvenni (kb. egy hete Steam verzió tulajjá váltam) jövő tavasszal/nyáron, amikor reményeim szerint lesz szép ügyes új kártyám 4K-ra. Az MSI GTX 1080 Gaming X-emmel neki sem vágok a 49"-os tévémen, szóval az idő nekem dolgozik (jobb árasított új kártyák, két szatyor javító patch, 20-50% árengedmény a játékra stb.). Kicsit elkapkodtam a dolgom, de még mindig bízom a lengyel srácokban és utólag fizetek így a Witcherekért is...
-
törölt tag
Túl van nagyon értékelve az a Cyberpunk a jelenlegi állapotában !
még a víz se hullámzik.
S.T.A.L.K.E.R. 2 szerintem sokkal jobb lesz mint játékmenetben mint látványban abba van rendes természet, nem ilyen steril város... -
Februárban indult el hivatalosan ebben a formában, Augusztusban lett elérhető Chrome-on , majd most már Ipaden IOS en is megy. Egymillió új belepő 3 hónap alatt nem rossz. valószínű azért november, mert azt látják, jelenleg még a December tart, de mivel most lett elérhető almásoknál ez valószínűleg nagyot emelkedett szerintem ebben a hónapban. Januárban meglátjuk a mostani hónapot.
-
Pahli
tag
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
wjbhbdux #42472 üzenetére
de biztos szeretik a penzt, csak amilyen elborult osszegeket emlegetnek, amit egy gyar epitese elvisz, nembiztos, hogy megeri.
A TSMCnek az a jo, ha a cegek egymast olik a waferert. Ha nagy befektetessel tulkinalatot csinalnak, akkor esik a waferar, es nemhozza vissza a beleolt penzt sem.
biztos kiszamoltak nekik mi az optimalis, amig ok vannak az elso helyen addig ez van, a tervezocegek osszak be. -
törölt tag
válasz
wjbhbdux #42472 üzenetére
A TSMC FOLYAMATOSAN BŐVÍT gyáregységeket, és folyamatosan megy fel a licitben a waferek ára.
A Gyártósorok ára olyan magas hogy azt nem lehet hirtelen megszázszorozni mint ahogy a kereslet hirtelen pl konzol ennyit kérne..
Az Apple mobil részesedése nem is olyan nagy a mondott 80%-os 5nm lefoglaláshoz képest.
Ebből jól látszik az egyik OK egy vájú van és csak az tud hozzáférni aki többet ajánl. Vagyis jelenleg reális az a forgatókönyv hogy ha túl sok lesz a PRO, FÉL PRO, mobil termék aminek drágábban eladható a csippje
hogy a GPU-k kiszorulnak az Új Node-ról !!! Na és akkor mi van a gyermekárú konzolokkal ??? Hogy gyártasz 100 ezerért annyi konzolt hogy megérje rá programot írni...
De mint máshol írtam ez csak az egyik oka a hiánynak. -
Piszmaty76
aktív tag
válasz
#09256960 #42464 üzenetére
Kemény voltam és sikerült ateistának maradnom. Bár azért igencsak vártam, hogy véget érjen. Nem futkároztam le, inkább sodródtam... azaz lengedeztem az árral. Egy újabb 2020-as bátorságpróba.
Sajna új kártyám még nincs (majd tavasszal újrapróbálkozom), úgyhogy jobb híján a tévémet fogtam...
-
Náluk nagyon érezhető volt, pár percre rá kint álltunk a szomszédokkal az utcán, ők is kijöttek mert megijedtek. Szóltak a riasztók is pár helyen, érdekes volt a szitu.
Mezőszilason, tőlünk 15 km -re szintén érezhető volt elég jól, deSimontornyán az anyósoméknál abszolút nem pedig ők nyuggerek, otthon tévét néztek. -
válasz
Piszmaty76 #42463 üzenetére
Én tőled 30 km re Bogárdon vagyok, családi házban ,de lengedeztek a csillárok nálunk is.
-
válasz
szmörlock007 #42455 üzenetére
De ez honnan és hogy?
Mármint még a 30as széria nem is kapható szinte és már a két év múlva érkező kártyákról tudunk leaket? -
törölt tag
válasz
Piszmaty76 #42463 üzenetére
Azé' földrengésnél 10.-en nincs ateista ! Nem gondoltam hogy idáig elér.
Bezzeg azon nem gondolkoztál hogy lefuss üres területre?
Féltél hogy ellopják a 3080-ast mi ?Bé elértettél valamit NV idén 500 - 1000 videókártyát adott el
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
Petykemano #42461 üzenetére
Kb. másfél órája vagyunk túl egy földrengésen (Székesfehérvár). Legalább 2 percig fogtam a tévém biztos ami biztos (brutális hastáncot nyomott), szóval még nincs vége a 2020-nak, még bármi beleférhet. Egy kicsit azért vicces, hogy Horvátországban van 6,4-es földrengés és én Fehérváron a 10. emeleten fogom a tévém, mintha az életem múlna rajta...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Kell a VRAM, csak nincs elég nagy kapacitású GDDR6X, hogy olcsón lehessen sok VRAM-ot rakni a VGA-ra. Ha csak 1 GB-os lapkákat gyárt a Micron, akkor verheti az NV az asztalt 2 GB-os variánsért, akkor sem tud adni a beszállító. Egyszerűen nem létezik még a kívánt termék.
-
do3om
addikt
válasz
tisztelturam #42456 üzenetére
Nem ártana most gyorsabban hátra hagyni ezt a szériát a biztos. Ha majd még elkezdenek a ram mérettel variálni az is egy szégyen lesz.
Mert akkor még is kell a sok ram vagy nem.
Hogy érzi majd magát aki megvette már. Tudom sokakat úgy sem érdekel, de biztosan volt olyan is aki spórolt rá. Az meg természetes dolog ha elavult, de ne egy szérián belül, én ne úgy egy gpura építő két kari között a kevés ramos pl beszaggat vagy hasonló.
Minkét gyártó egy hulladék szériaindítást csinált. Hihetetlen hogy most amikor lehetne nem használják ki a másik gyengeségét, és nem tolják ezerrel a karikát kifelé, akár mi legyen is az ára-persze részünkről. Szóval ez hihetetlen és nem is kell elhinni, vigyáznak egymásra nagyon. -
tisztelturam
aktív tag
válasz
szmörlock007 #42455 üzenetére
Majdnem dupla TFLOP-s a 3090-hez képest. Ez elég jól hangzik.
-
válasz
#09256960 #42452 üzenetére
Hogy keveredett ide most amúgy a 6800 Topik? vagy kit érdekel az ?Ne nekem írd, hogy elfoglalnotok.ÉN szerintem még soha nem voltam ott. Amúgy is milyen kifejezés ez? Pozsonyi csata? vagy mi a fene ? Egy VGA ról beszélünk ember és egy gyártóról. Az Amd sem különb senkinél, nézd mega Ryzeneket és a deszkák árazását. Ugyan ez lenne itt is. Profitorientált cégek.
A 6800 kártyát még inkább nem tudod megvenni mint a 3080 kártyákat .Annyi sem jutottt el kiskereskedőkhöz, mint a 3080 ból. . jah a 6800 topikban elhiszem hogy ilyeneket olvasol. a 3080 topikban meg nem.
Mire lesz normális készlet addigra meg NV kihozza a 3080 Ti-t 20 GB memóriával és a 3080 kártyákat szintén 20 GB rammal a 3070 Ti-t 16 GB rammal. Ezzel nagyjából le is lesz fedve a RDNA 2 és nem lesz opció a több ram, sema teljesítmény sem az ár. Sajnos most lett volna lehetősége AMD nek piacot szerezni, nem sikerült, mert nincs kártya. Hát így jártak, bevasalható az AMD-s fickótól a 10 dolcsi amit feltett.
ÉN meg nem járok más topikokba ami PC hardverhez kötődik, Nv- AMD találgatós és ez, ezen kívül napelem- klíma- felújító., ott nincs AMD meg NVidia helyette van Daikin és japán gyártók vs Gree és Kínai klímák
Nincs mit helyre tenni. A DLSS és a Direct ML elfér egymás mellett onnantól hogy megjön a Direct ML is az AMD kártyákra az támogatott az Nvidia kártyáin is.
AZ naív elképzelés hogy ez kikerülhető lesz az alsó de akár a középkategóriában is 4 K vagy 1440P esetén, főleg hogy legyen RT is meg minden is.Sőt nem tartom kizártnak, hogy nem sokára dinamikus skálázással is találkozni fogunk és az lesz az alap beállítás a legtöbb PC játékban, a natív külön opció lesz. Főleg ha az ember lassan 300 K körül tud venni középkategóriás kártyákat.
tehát a DLSS továbbra is egy plusz ficsőr marad, nekünk NV tulajoknak elfér a Direct ML mellett aki akarja használja.A TSMC is fog gyártani kártyát az Nvidiának, ahogy most is gyárt, de nem kizárólagosan.
Nvidia most eléri azt, hogy a Samsung felnőjön a feladathoz, nagy GPU-k magas tranyó sűrűség. Akkora tapasztalatot szereznek amivel behozhatják a TSMC-t sok szempontból . -
AsakuraDave
őstag
válasz
#09256960 #42452 üzenetére
Mivel volt szerencsém mindkét kártyához, 6800XT és RTX3080 egy 5600X társaságában ergo még a SAM-et is tudtam tesztelgetni k.va jókat röhögök itt rajtatok, hogy mennyire elborult és föggők vagytok... Csak a másik szapulása megy mert csak irigykedni tudtok... Vakon hisztek minden internetes review-nak főleg annak ami a ti kis szent gyártótok kártyáját jobb színbe hozza ki. (nem neked címzem ez igaz mind AMD mind nV fanokra)
"A DLSS nyilván egy érv a most vásárlók között, ezt én sem vonom kétségbe akinek az a fontos vegye vigye ólcsó a Scalper kártya Hardveraprón ide ide..."
Nézd már meg a 6800 -as árakat bolti és aprón... 3080-akat már simán kapsz aprón bolti áron vagy akár az alatt picivel, az már más kérdés, hogy a bolti ár is jóval magasabb mint az állítólagos "MSRP". -
törölt tag
Akkor úgy gondolod hogy NV nem fog TSMC-nél gyártatni ? és a Samu annyira felfut hogy el fog tudni látni 5nm-el egy olyan céget aki a Diszkrét 80%-ára törekszik ???
Nyilván kell adni valamilyen választ ami most a világban van.
Vagy inkább úgy fogalmazva a világba NINCS.
Most hogy kijött a Cyberpunk nyilván megerősödnek az NV Support kapcsán az NV törekvések és Víziók.
A DLSS nyilván egy érv a most vásárlók között, ezt én sem vonom kétségbe akinek az a fontos vegye vigye ólcsó a Scalper kártya Hardveraprón ide ide ...
De tegyük a helyére . Továbbra SEM lesz általános a DLSS és főleg NV supported játékokban várható a felbukkanása.
A Big Navi szoba az mára VS-esebb szoba mint ez. Ennek egy oka van hogy sikerült elfoglalnotok. Na nem úgy mint a törököknek Egert inkább úgy mint a Skandináv nyugdíjasoknak kis nyugati falukat felvásárlással.
Nagyjából mindenki aki ott van annak előző kártyája NV volt.
Ennek egy oka van a Budgetre épülő olcsón ugyanazt több memóriával márkahűségnek vége és egy AMDs már nem tud megvenni egy 350 ezres plusz scalper feláras kártyát.
Döbbenetes de ezeket onnan vágom be:
"Szoval az en es szerintem aki realisan latja a dolgokat annak a véleménye meg mindig legalabb 1generacioval le van maradva az amd."
És a szokásos a cyberpunk DLSSével nincs különbség látványban, ami nyilván nem igaz csak az hogy az eltérés a natívhoz képest zavar e engem ami egy szubjektív vélemény és ha nem látja akkor számára a 20-30 FPS még indokolt is lehet , de mindvégig
az azonos: (TRUE/FALSE) hangsúlyozását.
Miért használsz ilyen erős szavakat Meteor hogy Vízió ez a kis lelkecskémet úgy felborzolja (ezt cicának)
Azért mert végiggondolva hogy a Cyberpunkba mennyiért épült be az NV támogatás és a Gameroknak eladott kártyák számát megsaccolva nem hogy a mostantól aztán mindenhol DLSS lesz de az se hihető hogy behozta-e már a kártyaeladásból a support árát !!! -
válasz
#09256960 #42450 üzenetére
Van rajta sapka, nincs rajta sapka
DLSS :Igazából nekem mindegy. Nem használom a DLSS- egyelőre, de ha így maradnak a kártyák árai kénytelen leszek...
4 K-n talán látni valami minőségi különbséget a videón, jó minőségű felvétel, de nem mernék fogadni melyik melyik.
szerintem:
- a jobb alsó a natív,
- jobb felső 1440P +DLSS -Quality
- bal felső 1252P
- bal alsó 1080PGyártásra:
Samsungnál? Nem hiszem. De ki tudja -
törölt tag
Ha nincs saját véleményed az nem baj
Hívd fel az Nvidiát hogy Hardver Unboxed tessék mondani ahhoz hogy kapjunk kártyát mit kell írni ide a cikkbe a "Saját vélemény :" Mögé ?
Ez amit mutatsz azért csalóka mert nem ugyanazt mutatja és valamiféle művészi élmény kedvéért a háttér el van mosva.
Na most ha 4K tvn nézed pont az elmosott háttért akkor persze rá lehet haluzni hogy az a Full HD. De legyen Jobb felső a Natív. Bal alsó meg a leggyengébb, a bal oldal az full rossz felül is.
Nyertem kártyát ???
Ha igaz amit mondanak hogy Apple az M1 el lenyúlja az 5nm 80%-át akkor nem lesz ebből 4080 se. -
Dtomka
veterán
-
-
imi123
őstag
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Yutani #42435 üzenetére
Az AMD is átírhatja a Quake 2 kódját, ahogy az NV tette. Az eredeti kód openszósz. Erről régebben kérdeztem őket, és RT-vel nagyjából annyi hozható ki, amit a Quake 2 RTX kihoz, de ennek a minősége elmarad a többi Quake 2 grafikai mód mögött. Például a Bersekerhez viszonyítva elég sok a különbség: [link]
-
válasz
FLATRONW #42434 üzenetére
Én meg azt olvastam, hogy az NV írta a kódot, csak elérhetővé tették a többi gyártó számára is. Így nem csoda, hogy szarul fut AMD-n. Szarabbul, mint indokolt lenne.
AMD RX 6800 XT runs at almost half the frame rate of Nvidia's RTX 3080 in Vulkan Ray Tracing tests
-
FLATRONW
őstag
válasz
huskydog17 #42433 üzenetére
Úgy tűnik, hogy az NV-t nem érinti rosszul a szabvány kód sem, pont ugyanúgy fut, mint a kiterjesztésen keresztül.
-
válasz
huskydog17 #42430 üzenetére
Nem használt, hanem új, de seftelős. Erről beszélt Abu, hogy hozzá lehet jutni, de fizessen másfélszeres árat az, akinek két anyja volt.
Nem tudom, a boltokba mennyi érkezik, de attól sem lennék meglepődve, ha az a néhány, ami jön, meg sem jelenne a kínálatban, hanem egyből az ilyen sefteseknél landolna valamilyen oknál fogva.
-
huskydog17
addikt
válasz
Yutani #42429 üzenetére
Én kérek elnézést, hogy a használt piacot nem néztem. Te tényleg relevánsnak nézed a használt piacon történő sefteléseket? Amikor azt írtam, hogy nem lehet kapni, akkor arra gondoltam, hogy normális, hivatalos boltban nem lehet kapni, de azt hittem ez evidens főleg a screenshottal amit beraktam.
Én a használt hirdetéseket nem tartom relevánsnak egy új termék elérhetőségét illetően. -
válasz
huskydog17 #42427 üzenetére
Élő hirdetés az oldalon:
SAPPHIRE AMD RADEON RX 6900 XT GAMING GRAPHICS CARD WITH 16GB GDDR6: 560.000,- Ft
SAPPHIRE NITRO+ AMD RADEON™ RX 6800 XT OC SE GAMING GRAPHICS CARD WITH 16GB GDDR: 440.000,- Ft
SAPPHIRE NITRO+ AMD RADEON™ RX 6800 OC GAMING GRAPHICS CARD WITH 16GB GDDR6 LITE: 375.000,- Ft
Egy 220k-s 6800-ért 375k-t adni mennyire okos dolog. Jó, nem ref kártya, legyen 570 helyett 650 dollár, de az is csak 250k.Egészen elképesztő, mi folyik a világban most.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
huskydog17 #42427 üzenetére
Többeknek van már itt a fórumon. Ha megfizeted az árat, akkor mindkét gyártó VGA-it be lehet szerezni, de olyan drágák, hogy sokan nem fizetik meg. Megjegyzem nagyon helyesen teszik.
-
huskydog17
addikt
válasz
Yutani #42426 üzenetére
1 hónappal a launch után még csak előrendelést sem lehet leadni rájuk fél Európában.
Itthon az árukereső még csak nem is ismeri a Radeon 6800 kifejezést, Alza-n pedig ugyan felsorolnak párat, de ott sem lehet kapni egyet sem, szóval én úgy látom, hogy az sem tud venni, aki hajlandó lenne kifizetni a csillagászati, elmebeteg felárat. -
válasz
huskydog17 #42424 üzenetére
De lehet, csak 100-150k-val drágábban. A hülyének is megéri...
-
válasz
huskydog17 #42424 üzenetére
jah értem , azt hittem a szoftverhez lehet korlátozottan hozzáférni.
-
huskydog17
addikt
Egyszerű: RDNA2-es VGA-ból még annyi sincs, mint Ampere-ből, azaz nem lehet kapni. A nagy tech csatornáknak is azért van, mert a gyártó direktben küldött nekik egyet-egyet. Az olyan egyszerű kis végfelhasználóknak, mint te vagy én semmi esélyünk megkaparintani egyet, még ha akarnánk se lenne.
-
válasz
huskydog17 #42422 üzenetére
melyik részére gondolsz hogy nem kaptak?
-
huskydog17
addikt
Teljesen szabványos RT implementációt kapott a Watch Dogs Legion a 2.4-es frissítéssel, most már RDNA2 kártyákon is működnie kell az RT-nek.
"Enabled Ray Tracing for Ray Tracing capable AMD GPUs."Teljesen szabványos RT implementációt kapott a Quake 2 RTX az 1.4.0 frissítéssel:
"Added support for final Vulkan Ray Tracing API. The game can now run on any GPU supporting `VK_KHR_ray_tracing_pipeline` extension"Ezen felül a Quake 2 RTX-nek jelentősen fejlődött a denoiser-e is, melynek hatására javult a képminőség, ezt több felhasználó is megerősítette.
Mivel ugye a Quake 2 RTX teljesen nyílt forráskódú, így a GitHub-on lévő forráskódot is frissíttette az NVIDIA.Lehet tesztelni az RDNA2 kártyákat is, mármint a nagy tech videósoknak, merthogy egyszerű halandó emberkék nem valószínű, hogy kaptak. Remélem DF (Alex) csinál majd videókat erről, legalább a Q2 RTX-ről, ha már az full RT game.
-
-
válasz
FollowTheORI #42419 üzenetére
Ezzel nagyon egyetértek amit írtál
Pocsék marketing és alapvető kommunikációs hiba. Tényleg érdekel a tag meddig fog maradni a cégnél aki ezt lekommunikálta és hogy lép e valami módon Nvidia ebben az ügyben és nyilatkoznak e. Szerintem igen, fognak. -
Pedig van különleges benne, mert ha "büntetsz" valakit a sajtóban azért mert nem egyezik a véleménye a tieddel, akkor annak rossz üzenete van a sajtó számára.
Ez a "vagy egyetértessz velünk, vagy szevasz" politika... ez nagyon nem jó üzenet, ha ilyen marketinget akarsz, akkor fizess marketing reklám tesztvideókat csak és ne várj független teszteket saját véleménnyel/kritikával a termékedről.
A többi oké, tényleg nem kell kártyát adni mindenkinek, nem is ez a baj (ez konkrétan majd a H.U.-nak lesz baj)... de a fenti üzenete az nagyon rossz marketing szempontból, és pont a marketing osztálytól.
Linus legújabb "rant" WAN-ja pontosan jól elmondja miért baj ez, ami történt. Ez egyfajta "befenyítése" a sajtónak.
-
FLATRONW
őstag
Szerintem az is probléma lehet, hogy pl. a 18 játékos összegzés kikapcsolt RT mellett van feltüntetetve. Szinte az összes RT-s játék fut AMD-n is. Így eléggé torzítva van az összesítés. Szerintem az nem kifogás, hogy az AMD megoldása csak első generációs, így nem úgy teljesít, mint az NV, ezért nem vesszük figyelembe.
Persze ott vannak külön az RT-s mérések is, de sokak azt hihetik, hogy ez benne van az összesítésbe, amiben pedig azt látják, hogy elhanyagolható a különbség a GPU-k között. -
válasz
#09256960 #42416 üzenetére
Értem mire gondolsz, de ez nem hinném, hogy szerződésszegés ami itt történt, mert nem volt szerződés arra mit kell írnia.
Nvidiának nem tetszett a teszt milyensége, mert mellékes elemként kezelte az RT és DLSS-t, ezért nem kíván együtt dolgozni ezek után kiemelt partneri viszonyban az illetővel. Nem történt zsarolás egyszerűen az egyik fél részéről megszűnt az együttműködésre való hajlam. Ezek után a H.U továbbra is egy oldal a sok közül aki úgy tesztel ahogy akar továbbra is de azt el kell ismerni hogy legtöbb oldal még az AIB kártyákat is méltóbb módon kezelte RT és DLSS terén mint a H.U , lásd PH, CB ,Tom's, Igor. ezek után nem feltétlenül akar egy ekkora cég cég neki több tízezer megtekintést adni az első nap Youtubon.
Most viccet félre téve és azt hogy csípem az nvidiát, ha ezt most Amd vagy Intel lépte volna meg akkor is ezt írnám, hogy szerintem ebben nincs semmi különleges dolog. -
törölt tag
Kedves ördög ügyvédje.
Ügyfelem kérésére az angyal ügyvédje ügyvédi munkaközösség nevében írok. Kérem megnevezni azok a tényállásokat amelyekben védencem hibázott? Tartalmazott e olyanokat a szerződésük amelyet megszegett ?
Csak önmagában azért ha egy DLSS játékot tesztel valaki volt e kizárás a a szerződésben ? És ha valaki tesztel a Far Cry 6.-ban és a Walhallában ? Vagy ez is kizárást von maga után ?
Azonkívül szeretném ügyfelem helyett ajánlani IGOR-t a bátort .
és az volna a kérdésünk hogy a 6800XT+SAM hány százalékkal verheti meg a 3090et hogy ügyfelem az első nap tesztelők között maradjon ?Tisztelettel. Peroskaaa hozd be a szent noviciánus pecsétet aztán dobd a levelet egy vulkánbaaaa.
.
Kérdezzük meg ABU-t mennyire kötik ki a tesztelőknek mit kell csinálni és mit nem szabad ? már ha nyilvános. -
Azzal hogy egy cég saját belátása szerint dönt kinek mit küld abban nem látok semmi kifogást.
Mivel ők már két generációnyi VGA-t építenek erre és egy valag pénzt költöttek hogy ez a ficsőr megjelenjen a játékokban elég fontos lehet számukra hogy teret kapjon a tesztekben főleg ilyen nagy YT csatornákon.
nem mondták azt, hogy csak akkor kapsz REF kártyát első nap ha így tesztelsz, egyszerűen kizárták az első napos tesztelők közül. Nem értek egyet abszolút a média befolyásolásával itthon sem.de itt talán nem ez történt az eddigi infók szerint. -
válasz
-FreaK- #42409 üzenetére
mindenek elött bárki meglepődne( gondolom nem fog) én leszek az ördög ügyvédje ismét. Erről a tesztről van szó. [link] H.U. szinte elsőnek kapott ref kártyát és egyetlen egy játékban tesztelte le az RT és DLSS tudását a 3080 karinak ami ha jól tudom nem is Dx alapú. 14 másik mellett. Ebből lett az hogy nem lesznek mostantól kiemelt partnerek. PH. is 2 játékban bemutatta legalább ha nem többen 9 játékból.
Egy cég saját döntése ,kinek ad elsőként kártyát és teremt ezzel elég nagy bevételt nekik, kinek nem.
Ahol elcseszték az az hogy közölték is a taggal ezt az meg dobta Twiterre. Én simán legközelebb nem adnék kártyát neki indoklás nélkül azt jól van. -
-
@HardwareUnboxed: Nvidia have officially decided to ban us from receiving GeForce Founders Edition GPU review samples Their reasoning is that we are focusing on rasterization instead of ray tracing. They have said they will revisit this "should your editorial direction change". More to come
-
törölt tag
válasz
#09256960 #42403 üzenetére
Most már a fekete bőrdzseki nem menő Szóljatok Huangnak hogy ezt vegye fel a 3080TI indításra !
-
Jacek
veterán
Már elő került az első AIB 6900XT hirtelen, platina a hűtése azért lett ennyi
[link] ez bizony 1463 euro -
törölt tag
válasz
Piszmaty76 #42402 üzenetére
Bőr blézere van szokott benne fellépni.
De ma már az nem gáz férfin se ha láttad a Gucci bemutatót -
Piszmaty76
aktív tag
válasz
Petykemano #42400 üzenetére
Lisának is van bőrkabátja?
-
válasz
Petykemano #42400 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest