- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gainka
őstag
válasz
szmörlock007 #49395 üzenetére
1600 orat raktam bele 80 fps alatt tudom miröl beszélek.
Lehet van az a szint mikor mindegy, nekem kevés volt.
[link] -
Alogonomus
őstag
válasz
szmörlock007 #47973 üzenetére
Koduri nagyon jól el tudta adni a koncepcióit bármelyik cégvezetésnek szóban, csak amiikor a termék sok év után nem hozta a beígért teljesítményt, akkor eddig mindig megváltak tőle.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
szmörlock007 #47969 üzenetére
Rajától elvették a csapata nagyját hogy a Navin dolgozzanak a Sonynak, Kodurinak esélye nem volt semmi értelmeset összehozni.
Az Inteltől is kirúgták, ott meg éppen leépítettek mindent, szóval nem volt szerencséje ennél a két cégnél.
De igen, valszeg jobban járt volna az AMD vele. A jelenlegi <10%-nál biztosan.Btw itt egy jó videó a témáról (Raja @ AMD): [link]
-
awexco
őstag
válasz
szmörlock007 #42900 üzenetére
-
Petykemano
veterán
válasz
szmörlock007 #42874 üzenetére
Elég jó számokkal bír. Mármint csak feleannyi tranyó
[link]De gpgpu-ként nevezik, tehát nem biztos, hogy ebből lesz pc-be való gpu.
Az érdekelne, hogy vajon egy általános gyorsító, mint amit a Pezy csinált és az AMD féle cdna vagy az új kínai gpgpu között mi a különbség? -
Yutani
nagyúr
válasz
szmörlock007 #42874 üzenetére
TSMC ez is.
-
válasz
szmörlock007 #42455 üzenetére
De ez honnan és hogy?
Mármint még a 30as széria nem is kapható szinte és már a két év múlva érkező kártyákról tudunk leaket? -
tisztelturam
aktív tag
válasz
szmörlock007 #42455 üzenetére
Majdnem dupla TFLOP-s a 3090-hez képest. Ez elég jól hangzik.
-
awexco
őstag
válasz
szmörlock007 #42157 üzenetére
-
válasz
szmörlock007 #42157 üzenetére
Néztem de az sajnos exkluzív. Amúgy tényleg jól néz ki
-
imi123
őstag
válasz
szmörlock007 #41769 üzenetére
Nagyon jónak kell lennie az új Naviknak ha egy ilyen blamát is bevállalt az NV csak hogy előbb kint legyenek az új kártyákkal.
-
Ragnar_
addikt
válasz
szmörlock007 #41272 üzenetére
Csak figyeld majd a 7nm-es 8GHzes Intel procit. Újra 8 magos ZEN4 kell majd, hogy tartani tudja a lépést a 4 magos Intellel játékokban
-
válasz
szmörlock007 #41266 üzenetére
hát azért ha azt hallod hogy presztízs akkor éppen a Mercedes az autók között úgy általában nevezhető annak függetlenül a hajtástól.
( Én egy cseppet sem gondolkoznék, ha lenne két hasonló tudású önvezető funkciókkal bíró elektromos autó hasonló paraméterekkel,a két gyártótól, hogy melyiket venném, Szó nélkül a Mercedest.És nem a mostani hír miatt. 5 évig volt céges autóm Mercedes).
Nem ide a topikba vágó téma, de azért keress rá nyugodtan a Teslák minőségére és az ezzel foglalkozó cikkekre úgy általában.Mondjuk az sem rossz mikor egy pár hónapos Tesla 3 elrohad vagy szétesik, elválnak az illesztések, leválik a belső burkolat stb.. Egy nagyon jó marketinggel eladott de az árazása alatti minőségben összerakott termék .( egyébként kb Mercedes árban,de inkább drágábban mennek .egy Mercedes EQC 26-32 misi egy hasonló kategóriás Tesla Model X Long.36-42.. ez mit sem von le abból hogy fejlett és a legjobb elektromos autó jelenleg.)
-
Cifu
félisten
válasz
szmörlock007 #40968 üzenetére
Érdemes megjegyezni, hogy te is a legjobb, és nem a legszebb jelzőt használtad rá...
-
GeryFlash
veterán
válasz
szmörlock007 #40968 üzenetére
Lehet. És a Doom Eternal a top5 legszebb játék között sincs. De talán top10-ben se.
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
szmörlock007 #40367 üzenetére
Ennyit tud felmutatni intel az elmúlt egy évben a gyártástechel kapcsolatban, diákat.
-
Devid_81
félisten
válasz
szmörlock007 #40367 üzenetére
Elobb jo lenne egy stabil 10nm-es termekskala toluk, aztan lehet nagyokat almodni a tobbirol.
-
válasz
szmörlock007 #40327 üzenetére
-
válasz
szmörlock007 #39932 üzenetére
Hat ha kepes visszacsattogni az IBM-hez, akkor meg is erdemli...😅
-
Devid_81
félisten
válasz
szmörlock007 #39932 üzenetére
Valoszinuleg soha nem tudjuk meg, de lehet mindig is ez volt a terv.
AMD-t kihuzta a mocsarbol, konkretan par eve mar csodrol irkaltak az emberek, hogy kesz vege az AMD-nek.
Ahhoz kepest igen eroset leptek fel a rangletran, lehet ennyi volt a dolga, es innen mar koszoni szepen az AMD, tudja folyatni
Egy biztos, ha ez igaz akkor tortenelmet irt az AMD-nel a jelenletevel -
szmörlock007
aktív tag
válasz
szmörlock007 #39931 üzenetére
Őszintén szólva, akár van alapja, akár totál bullshit, ebben látnék rációt. Ahogy utánanéztem, anno Rick Bergman azért ment el, mert pályázott a CEO pozícióra, csak nem kapta meg, ezek után a Synaptics CEO pozícióját otthagyva logikus lenne, hogy ezért térne vissza az amd-hez. Su meg ugye az Ibm-nél lehúzott pár évet annó, szóval ismerik is ott. Mondjuk az vicces lenne amikor a hpc piacon Jensen Nvidiájával karöltve mennének a Power rendszerek
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
szmörlock007 #39649 üzenetére
Lesz, csak átalakult teljes Ice Lake előzetessé. De a Computex után befejezem.
-
Petykemano
veterán
válasz
szmörlock007 #39622 üzenetére
A polaris rajtnál szivarozgatva egy kevésbé dekoratív, de honfitársnak tűnő hőlggyel táncikált.
-
Petykemano
veterán
válasz
szmörlock007 #39579 üzenetére
This is interesting, but there's an asterisk: "for the Intel Rendering Framework family of APIs and libraries." No mention of DXR support. https://t.co/x24AWfhJrX
-
válasz
szmörlock007 #39335 üzenetére
NV nél folyamatos az emelkedés itt az egy havi chart.[link] valószínűleg az van mögötte amit írtál is, a Mellanox és a GTx Turing széria +megint szerződést kötöttek az Audival és a BMW vel is.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
szmörlock007 #39335 üzenetére
Akkor olvasták el sokan az április elsejei híreket, és mentek vásárolni.
-
válasz
szmörlock007 #39327 üzenetére
700$ @68 TFLOPS /32 GB / 8 TB/s.. khmmm
Április 1.
-
Petykemano
veterán
válasz
Vannak helyek, ahol már április 1-je van.
-
szmörlock007
aktív tag
válasz
Habár vannak benne meredek dolgok
Najó, troll off
Directx 14 -
válasz
szmörlock007 #39169 üzenetére
Szerintem inkább NV nek kell. Elég sok licenszben benne vannak,van nekik CCIX, bár ez szerintem nvidianak szerver szinten fontos, de ki tudja, lehet mi is kamatoztathatunk valamit belole.
-
zovifapp111
senior tag
válasz
szmörlock007 #39040 üzenetére
-
válasz
szmörlock007 #39040 üzenetére
Lehet, bár szerintem igazán tarolni az APU és mobil piacon fognak.
NV és AMD szerintem búcsút inthet majd ezeknek a piacoknak.
-
syberia
veterán
válasz
szmörlock007 #38976 üzenetére
-
GodGamer5
addikt
válasz
EZZZAAAZZZZ!
Szerintem biztos nem időszakos, máskülönben nem lenne versenyképes az AMD.
-
válasz
Most akkor fordítva történt, kivételesen az AMD csökkent árat az Nvidia miatt
-
Raymond
titán
válasz
Egy modell, az MSI blower-es, EU-ban mar tobb mint egy hete van akcioban (a MIndfactory-nal meg most is van), azert ez a hir/cikk most mert az USA-ban is megjelent a Newegg-en es felebredtek a hiroldalak.
-
válasz
szmörlock007 #38914 üzenetére
Ah,köszi.
neve megvolt ,az arca nem.
-
válasz
szmörlock007 #38908 üzenetére
Raja megvan és a másik ki?Szmokin és piros tornacipő-- khm..
-
Devid_81
félisten
válasz
szmörlock007 #38511 üzenetére
Meg ha csak kozepkategoriaig jutnak el elso korben is kell a piacnak egy harmadik resztvevo, en szoritok nekik!
Bizom benne, hogy 3-5 even belul mar fejkaparos lesz a pillanat amikor a user uj VGA kartyat akar a gepebe. -
válasz
szmörlock007 #38477 üzenetére
Graph oldalról? Hát kétlem...
-
Z_A_P
addikt
válasz
szmörlock007 #38474 üzenetére
Nem uj product, revolution lesz.
Szoval jon az APU
Kerdes, Intel vajon meg tudja-e mozgatni a fejlesztoket annyira hogy elkezdjenek valoban erre dolgozni? Szerintem nem...de kiderul. -
törölt tag
válasz
szmörlock007 #38474 üzenetére
Az Intel azért érdekes mert nekik van sok licenszük amire lehet építeni ami a Pro kategóriában hasznos lesz , azt nem tudom a gamerben mennyire, de hogy a Hades Canyon-ban nekik pont az volt a jó hogy nem kellett drivert írniuk megírta nekik a AMD.
Érdekes példája lesz annak hogy a pénz nem számít de a drivert nulláról kell nekik kezdeni, és valószínű ezért keresték meg Kodurit. Viszont így meg csinálhatnak egy nagyon modern GPUt aminek semmihez nem KELL idomulnia. -
imi123
őstag
válasz
szmörlock007 #38466 üzenetére
Korrekt összefoglaló.
-
válasz
szmörlock007 #38466 üzenetére
Tökéletesen összefoglaltad, ennyi.
-
Ragnar_
addikt
válasz
szmörlock007 #38157 üzenetére
Nagyon remélem a 2020 elhozza a 650k HUF felsőkat VGA-kat olyan mainstream a 2080Ti-t a maga 450k HUF árával, lassan úgy érzem nem érdemlünk ennyi teljesítményt ilyen potom áron.
Mondjuk ha az AMD áthozza a Ryzen ár/teljesítmény arányát valahogyan a VGA szegmensbe is, akkor lehetnek még érdekességek. Az Intel VGA-jára is kíváncsi vagyok, de szerintem nagy vizet nem fog zavarni a közép-felső kategóriában.
-
törölt tag
válasz
Egyébként Intellel mi történik ?
Nem úgy volt hogy Januárban bemutatóznak Rajáék?
Vagy azt már Skippelték ?
CES-en csak datacenterekről (milyen meglepő) és az új processzorukról beszéltek.De ez VS itt más kell vér és füstölgő puskacső
Nem találom a 2080-at rajta
-
válasz
Igen szerintem is izgalmas lesz,végre történik valami
-
válasz
szmörlock007 #38048 üzenetére
Jah... márcsak azért is mert egy ilyen dealt sose hagynának jóvá a versenyhatóságok...
-
Giii
senior tag
válasz
Ez csak pletyka vagy tényleg erre készül az Intel ? Ha véletlenül be következne ,akkor szerintem "reszeltek " az AMD -nek valamilyen szinten . Mondom ezt úgy , hogy kedvelem a pirosakat .
-
t72killer
titán
válasz
Megnéztem a naptárat, de nekem még mindíg Januárt mutat... Az intel ha akarná se tudná megvenni az AMD-t, mert x86 monopólium lévén másnap láncfűrésszel-feszítővassal esne az új cégnek az amcsi versenyhivatal.
Inkább marad a szép csendes kis kartellezés, odafigyelve, hogy a másik nehogy véletlen kibukjon a "verseny"ből.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
na. Koduri megint kezdhet uj munkaltato utan nezni ?
-
válasz
szmörlock007 #38050 üzenetére
First day of work :
- Hey bro, what's up? -
válasz
WTF
Mondjuk olyan lenne neki, mintha haza menne, annyian vannak már ott, többek között Raja. Intel az új AMD -
válasz
szmörlock007 #37235 üzenetére
Igen ez így igaz, piaci érték szempontjából Nvidiát túllőttek az utóbbi 2 évben tőzsdén.Egyik oldalról ez rossz dolog, mert felülpozicionálják a céget ami soha nem jó, mert ha csökken a factory érték akkor azt gondolják laikusok, hogy ez mekkora zuhanás, holott az előző időszak volt túl magas és sokan adják el vagy shortolják a részvényeket. A másik oldalról viszont jó, mert ha NV plusz tőkéhez szeretne jutni könnyen talál befektetőket, mert a minősítési cégek pozitívan, befektetésre alkalmasnak sorolják őket be.Intelt pontosan ez miatt az állam támogatta pár éve,( munkahelyteremtés és területfejlesztés címszóval) hogy befejezzék a gyárat mert nem tudtak hirtelen ekkora összeget elakasztani anélkül, hogy át kellett volna csoportosítaniuk valahonnan. Szóval még egy ekkora cég is meg tud mukkanni mikor váratlan helyzetek fordulnak elő és ilyenkor nagy segítség ha magas értéken fut.
-
válasz
szmörlock007 #37232 üzenetére
Ah nem lesznek ők szarok ilyen téren ráadásul az új Intel driverek már most is kezdenek összeállni.
Minden cégnek van vesztenivalója, ha egy ilyen tőkeerős cég lép be új szereplőként. IGP piac hatalmas szegmens, professzionális piac szintén. Első mennyiségileg második összegszerűen. Ezen a két ponton fog támadni Intel első körben és ebből az első AMD nek a második NV nek nyújt konkurenciát. Desktop vonal pedig mindkét cégnek fontos, de itt AMD-t könnyebb jelenleg befogni, mint Nvidiát.Persze ettől őket is érzékenyen érintené egy olyan IGP ami mondjuk 1060 szintű teljesítményt lenne képes nyújtani, de azért még sem annyira.
Persze volt már annó erre próbálkozás, félvállról egy ilyen céget mint Nvidia nem lehet befogni, főleg ha megrázzák magukat.( Intel kb 50 % kal nagyobb cég piaci értékben, ami mondjuk nem is olyan vészes) és jelenleg Intelnek nagyon sok tőkét emészt fel a CPU részleg. -
yagami01
aktív tag
válasz
szmörlock007 #34586 üzenetére
Áh... köszi
-
Pipó
őstag
válasz
szmörlock007 #33484 üzenetére
na ennyit arról, hogy az Intel megszüntetné a pci expressz csatolót. Gondoltam, hogy baromság.
-
Crytek
nagyúr
válasz
750Ti szint vajon meglesz majd
-
pengwin
addikt
válasz
Nagyon várós!
Végre linuxon lesz választék normális támogatással rendelkező, nyílt meghajtókkal is használható kártyákból. -
schwartz
addikt
válasz
szmörlock007 #33385 üzenetére
DGX-2: the more you buy the more you save!
Nem semmi a pasas....
-
Kolbi_30
őstag
válasz
szmörlock007 #33302 üzenetére
Nekem volt szerencsem mind 3 witcherhez. Igazából egyforma mind a 3. Kis plussszok persze vannak fölfelé. Ugyan ez volt a Tomb Raiderrel is..10 perc után uninstall volt..mert már játszottam vele érzésem támadt. Ezert ki is tiltottak anno SG-rol..mert az egyik forumozo besértődött azon hogy a hon szeretett jatekat par mondatban lehuztam kulturaltan..vicc
ezt a szebb de nem jobb jatek reszere irtam.
Az meg hogy kinek mi jo, az egyenenkent valtozik..nem kell lehuzni ezt a jatekot sem csak mert itt par forumozonak nem tetszik. -
Petykemano
veterán
válasz
szmörlock007 #33027 üzenetére
Miért kéne? Ez valami nvidia topik, ahová betrollkodtam?
-
törölt tag
válasz
szmörlock007 #32608 üzenetére
Nem sok tech cég mondhatja el magáról, hogy alapítástól számítva 25 évig gyakorlatilag ugyanaz az ember vezette/vezeti. Jól látszik, hogy mire viheti egy cég, ha van egy kompetens vezetősége/embere.
-
cyberkind
félisten
válasz
szmörlock007 #32608 üzenetére
Megünneplik ám szépen egy ~1000$-os xx80-as Volta kártyával (és a többivel).
-
cskamacska
addikt
válasz
szmörlock007 #31514 üzenetére
Alapvetően azzal van a gond, hogy benne van ez a fajta RPG fejlődés. Egy veterán játékos jobban ismeri a térképet, jobban tisztában van a játékban használható képességekkel, egyszerűen beleszokott már a játékba, és ez általában elég nagy előny szokott lenni bármelyik multi játékban. Na most erre rakj még olyan képességeket, extra fegyvereket, külön karaktereket, és ami a legdurvább, egyszerű stat növekedést(pl 40% sebzés, erősebb páncél, vagy csak simán ideiglenes sérthetetlenség) ami még azonos játékismeret mellett is utcahossznyi előnyt jelent, no ez az új játékosok életét pokollá teszi. Egészen addig a 30-50 óráig amíg az újoncok is fel nem oldják, vagy.. azon 5 percig amíg meg nem veszik ugyanezt az előnyt, mint a mellékelt videó mutatja.
Első BF reboot játéknál is sok volt a panasz, hogy egyes előrendelői(deluxe?) fegyverek, vagy később feloldható dolgok túl erősek voltak a kezdő felszereléshez képest, de ebben a játékban már a látszatja sincs meg a játékegyensúly megteremtésének, "majd úgyis feloldod"(vagy megveszed
) alapon bedobták a gyeplőt a lovak közé.
-
törölt tag
válasz
szmörlock007 #31516 üzenetére
Volt 1-2 idióta fenyegető komment, meg 50k másik ami nem. Tipikus PR próbálják terelni a témát másra. Érdekes módon az "armchair developer" meg az #entitled ami a dolgozóktól pontosabban a community managertől jött azt valahogy nem emlegetik
Szerintem senki nem azokat a fejlesztőket hibáztatja akik tényleg saját kezűleg dolgoztak a játékot, de butaság azt hinni, hogy a Dice fejesek nem sárosak. AngryJoe megkérdezte a multiplayer producert, hogy szerinte jók e a kalkulációk (megközelítőleg 2000$ vagy 4000 játékóra unlockolni mindent) amiket mások csináltak / ha nem akkor szerinte mennyi ideig tarthat és azt felelte, hogy NEM TUDJA- nyilván a multiplayer producer nem tudja, hogy működik a game
-
törölt tag
válasz
szmörlock007 #31514 üzenetére
Semmi "divathaterkedés" nem volt ennél a játéknál. Sőt, megjelenés előtt pont azok védték foggal-körömmel akiknél végül kiverte a biztosítékot amit csináltak. Az, hogy ebből nagyobb ügy lett a névnek isköszönhető és nagyon is megérdemli már az iparág, hogy kapjanak egy ilyen balhét a nyakukba. Főleg az EA akiknél a többi AAA játékban is általánossá vált a fizetős előny... Túltolták a dolgot, mert az utolsót is leakarták húzni az SW franchiseról, visszájára sült el
-
válasz
szmörlock007 #31509 üzenetére
A bárányok hallgatnak és megeszik őket...
-
cskamacska
addikt
válasz
szmörlock007 #31509 üzenetére
Őszintén szólva szerintem a sw:bf2 balhét is feleslegesen fújták fel.
Látod ez a gond, hogy nem lehet mindenki elvakult
BFDICEEA ésSWDisney fanatikus egyszerre, egyébként teljesen rendben lenne.. nos ez: Pay to Boba Fett -
törölt tag
válasz
szmörlock007 #31507 üzenetére
Ezért mondom, akármilyenek a játékaik, de az engine magáért beszél még mindig. És ugye ezek még nem is az aktuális fejlesztések...
-
törölt tag
válasz
szmörlock007 #31503 üzenetére
"de jó pár versenytárs beérte őket sztem."
Pl. kik ? Mutass hasonló látvánnyal és optimalizáltsággal rendelkező játékot mint a BF1 vagy SWBF2. Általában csak az egyik szokott másoknak sikerülni, vagy egyik sem...
-
szmörlock007
aktív tag
válasz
szmörlock007 #31158 üzenetére
Üdv
Elnézést, a 2012 jún-júl-aug-ot javítanám júl-aug-szeptemberre
-
nubreed
veterán
válasz
szmörlock007 #30382 üzenetére
Én is csak lesek.
Eddig ő is piros szemüvegen át nézte a világot. De az ember mindig fejlődhet jó irányba, mint a példa is mutatja.
-
Petykemano
veterán
válasz
Úgy vettem észre, hogy abu alapos és jószándékú ember: szívéhez közel áll a szolíd tévedések kedves korrigálása. Eközben el szokott ejteni néhány friss vagy nem széleskörben ismert infót. Ezért szoktam provokálni.
Ma például megtudhattuk, hogy a dx11-ben a geforceok fast patht használnak, ami dx12-ben nem elérhető (még), és ez megmagyarázza, hogy miért lassabb a dx12 a dx11-hez képest.
Valamint azt is, hogy a jövőre érkező 8 magos intel procik, lehet hogy még mindig 14nm-en érkeznek majd.Persze ezeket vagy elhiszi az ember, vagy nem. Abu nem az abszolút igazságot mondja, hanem a saját legjobb ismereteit.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Felnyílt a szeme
-
TTomax
félisten
válasz
szmörlock007 #29333 üzenetére
Jelenleg még persze nem,de az a szomorú igazság hogy egy év múlva már lehet igaz ez az állítás.Szerintem ahogy a Vega felfut,biztos vagyok benne hogy hoznak ki belőle vágott alulfeszelt verziót ami még így is gyorsabb lehet az RX580nál kevesebb fogyasztással.Ráadásul így a "selejtnek" is lesz helye.
-
törölt tag
válasz
szmörlock007 #29333 üzenetére
Nem jelenleg. "AAA játék cimekre lassan megszünik a középkategória..." Hanem lassan idővel, de ez akár 2017 Q4 vagy 2018 év elejét jelenti. Ez akkor is nagyon rövid időszaknak mondható, és a teljesitményszintjük amortizációja viszont nagyobb mértékben hátrányt jelent ezeknek a középkategóriás videókártyáknak.
-
TTomax
félisten
válasz
szmörlock007 #29329 üzenetére
Én nem vagyok híve az 5-6-8 kategóriának (alsóközép,közép,felsöközép stb) mert nincs akkor difi köztük,szerintem kell egy egészséges 30% a kategóriák közé ami így nincs meg.
Szerk: Arra próbálok meg rávilágítani hogy ha valami nem megy elég jó egy alsóközép XY vgaval,akkor a nála 10%al erősebb közép vagy 20%al erősebb felső közép vgan sem lesz sokkal jobb az eredmény.Viszont árban meg akár kétszerese is lehet,az ilyen jellegű termékpaletta bővítés a gyártóknak jó,az usereknek kevésbé.Régen az "LE" kártyák nem igazán voltak kategorizálva...
-
TTomax
félisten
válasz
szmörlock007 #29318 üzenetére
"Gtx 1060-rx 580: felső közép"
Pont annyira mint a GTX980/970 jelenleg...jó lesz az sima középnek is....és már majd annak sem sokáig...
-
törölt tag
válasz
szmörlock007 #28783 üzenetére
Platon azt mondta: "Ahhoz hogy a szellem szarnyaljon, a testnek el kell faradni.", van akinek edzes utan ez jut az eszebe
Hogy egy picit ON is legyen a topik, a Volta es a Vega egesz jol fognak szerepelni igy papiron AI kutatasra, ahogy haladunk elore az egyre fejlettebb hardverekkel es az egyre komolyabb szoftverekkel (amik egy reszet mar programok irjak - tiszta Matrix) szinte hetente lehet olvasni igen erdekes lepeseket, a Facebook chat programjai irtak maguknak beszelgetni egy sajat nyelvet
Ezek a gyorsitok eleg nagy lokest fognak adni ezen a teren a kutatasoknak ahogy elkezdenek terjedni. A Voltaban talan tobb potencial latszik hardveresen, kiderul.
-
Habugi
addikt
válasz
szmörlock007 #27486 üzenetére
Megkockáztatom a magam részéről is pontosan értettem mire vonatkozik az észrevételed csak utalni kívántam rá hogy az hogy szándékosan nem adnak meg dátumot és lövik fel a holdra örök tanulságul az nem magyaráz meg semmit. Ennél fogva az sem lesz kunszt, ha hetekkel a valós megjelenés előtt fogják behírezni.
(#27487) Milka 78:
Löl..
(#27488) ->Raizen<-:
Hallja-e kend, amennyiben vállalja hogy a következő aktuális alkalommal elejt pár hasonszőrű gondolatot a szakmai önéletrajzomban, egyszersmint szemrevételezi azt, készséggel beszállok a VEGAjába egy jelképes összeggel..
-
Habugi
addikt
válasz
szmörlock007 #27483 üzenetére
Halkan megjegyzem, hha átnézed ezt a topicot, nagyjából a PH-s regisztrációdat megelőző 3-4 hónaptól kezdve (azaz ~1év távlata), akkor olyan mértékben kielégítő választ fogsz kapni erre a kérdésedre, amilyennel én magam nem tudnék szolgálni.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
szmörlock007 #27370 üzenetére
Azért ha megnézed a GPU-t, első körben ipari és szerver célra tervezik... és jelentetik meg, ebből csonkolták le a játék GPU-t. Minimum erősen figyelembe vették tervezéskor ezt a részt is, mert irtózatosan jön fel a GPU computing. Az egy másik kérdés, hogy ebből az NV fossá keresi magát... de ja, igazad van... nem törpe piac, max zsugorodó. Szóval hosszú távon nekem kérdéses befektetésnek tűnik. Főleg, hogy sokan választják a konzolt, vagy prüntyögnek telefonon, a nagy hűtős, drága asztali PC helyett.
Némileg a 4K javíthat ezen, mert kritikán aluli a mostani VGA-k szereplése 4K-n.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
szmörlock007 #23905 üzenetére
Mert neked 4 kB-os lapméreteket használ a GPU-d. Nem összehasonlítható a Kepler működésével. Az ID tech 6 megatextúrázója eleve nagyon GCN-re írt rendszer, és a sok Keplernek kedvezőtlen körülmény ahhoz vezet, hogy Kepleren nem elég a 2 GB sehogy sem, míg mondjuk GCN-en elég. De ezt egyébként az ID is írja, hogy NV-n a 2 GB az kevéske.
Más különbség is van. A GCN sokkal gyorsabban dekódolja és tölti be a textúrákat. [link] - ennyit számít, ha egy motort GCN-re írnak.
-
válasz
szmörlock007 #22495 üzenetére
A grafikonon mindkét színű ár netto.
-
válasz
szmörlock007 #21431 üzenetére
"fele akkora teljesítmény fele akkora áron."
Ezt csak én értelmezem úgy, hogy k**vára nem előre lépés a fele teljesítmény - fele áron...(#21446) Habugi : Én ugyanezt éreztem már hónapok óta, döntöttem, és átjöttem a zöldekhez.
Őszintén megmondom, hogy meguntam mindig csak várni a "csodát".... -
válasz
Az első mondat elbizonytalanított a cikk hitelességét illetően:
"Az alig több mint egy éve bemutatott, Pascal névre keresztelt mikroarchitektúra forradalmasította a videokártyák gyártását."
Vagy lehet én tudom rosszul.(#21441) vader108: hm az lehet, ez esetben szerencsétlenül fogalmaztak.
-
Habugi
addikt
válasz
A mutatóik az egekben, ömlik a pénz és nyomulnak mint a fene.., kemény na.
Közben a VEGA-ról nem nagyon jön új infó, Mulder után szabadon, akinek az irodája falán ott díszelgett az "i want to believe" poster, reméljük hogy az új BF-el egy időben érkezik év vége felé és vagy hozza a 1080 szintet vagy nem..Aztán eltelik pár hónap és teljesen mindegy lesz mit megy a VEGA a nagyobb Pascalokhoz képest, mert Volta..
-
válasz
2017 is a duplázás éve lesz; fele akkora teljesítmény fele akkora áron.
Hmm..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X WINDFORCE OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Gigabyte Master Rtx 5080 videókártya
- GARIS - MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 10 GB
- Eladva,értékelésre vár !Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB/ beszámolok
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest