- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TakiNándi
kezdő
Az éppen négyszerese ami az amd tavaly el tudott adni. Biztos senkit nem érdekel.
Na majd meglátod. Láthatóan nem olvasgattál mostanában.
Te is büszke lehetsz a 2 éve már kiadott amd radeon teljesítményére, amihez "új" arc kellett.
Ehhez kellett a veterán rang? Akkor köszi, jó nekem a kezdő is. Elfogytak az érvek, maradt az alregezés. Hiába no, jól kitanultad a fórumozást, grat még 1x.
-
TakiNándi
kezdő
Az persze. Én is néztem egy 5090 teljesítményű vga-t az amd-től, napokig válogattam.... ja várj, nincs is olyan az amd-től hogy 5090 vagy 5080 szint.
Említsd inkább a 9060 XT 8Gb 128 bitet.
Vagy az rendben lesz, ugye? Na, csak bátran. Nincs itt gond a kettős mércével (nálad).
-
huskydog17
addikt
Persze, hogy jól megy, nagy valószínűséggel az AMD specifikus optimalizálásokat benne hagyták a motorban, hiszen az Odyssey és Valhalla AMD-s partnerségben készült, ahol a Valhalla-ban különösen erősek voltak az AMD kártyák, ott nagy valószínűséggel sikerült hatékony AMD specifikus kódot írni.
A Shadows-hoz azonban se az NV-nek se az AMD-nek semmi köze, ugyanis itt az Intel volt a technikai partner.
Ez azonban nem gátolja meg az Ubit abban, hogy átemeljék a Valhalla-ból az AMD-s kódot. Ezért lehet ilyen erős az XTX is és ezért nem tud az RDNA4 vele mit kezdeni még RT-ben sem, hiszen ahogy azt már sokszor írtam, az XTX-ben sokkal több számolóegység van, ami sok játékban kompenzálja az RT "hátrányt".#48674 PuMbA: Így van, ezt írtam én is.
-
-
Biztos vagyok benne, hogy valami disznóság van a dolog mögött, nem lesznek hirtelen ilyen sz@rok a Rédionok. Arra tudok gondolni, hogy a motorban úgy van kódolva valami, hogy fexik az NV-nek, de keresztbe tesz az AMD-nek. Nem biztos, hogy szándékos, de láttunk már karón varjút, meg terrain alatt hömpölygő óceánt sz@rrá tesszelálva.
-
Alogonomus
őstag
Állításod szerint nem nézel magyar árakat, közben te hoztad föl példaként a 128 ezres Alza árat.
A 140/128 az még 10%-ot sem jelent, nem hogy 12-13%-ot.
Mivel az első generációs XESS is kevés játékban érhető el, a második generációs XESS pedig rövid távon csak a bemutatón említett játékokba kerül be, így a felskálázás tekintetében nagy általánosságban mindkét kártya ugyanazt az FSR-t használhatja, vagyis felskálázásban nincs köztük különbség, vagy ha esetleg mégis van, akkor az garantáltan anank a piros oldalnak kedvez, "aki" a felskálázó algoritmust fejleszti.
-
Alogonomus
őstag
Magyarország eléggé kis merítés a világpiacból. A TPU állítólag a Newegg és eBay kínálatának az árait vette alapul a lista elkészítéséhez, illetve az újként éppen nem kapható kártyák esetén az utolsó bolti árral számolt.
De itthon is például egy 140 ezres 6750 XT:
- nagyjából 10%-kal erősebb,
- 10%-kal nem is drágább,
- egyedül RT-ben gyengébb, de az ezen a szinten egyébként sem valós opció,
- szoftveres támogatás szempontjából pedig garantáltan az Arc fölött van. -
Alogonomus
őstag
Amennyiben a B580 a jövő heti független tesztekben átlagosan hozza a 7600 XT szintjét, és driveresen sem lesz vele gond egyik játékban sem, akkor akár lehet vele számolni értelmes belépő szintű 1080p kártyaként, mint amilyen például a szintén 12 GB-os 3060 volt sokáig.
A B570 220 dollárért viszont valószínűleg nem lesz vonzó opció, mert a műszaki adottságai alapján legalább 20 %-kal gyengébb lesz mint a B580, és abban az ár- és teljesítménykategóriában eltérő okokból, de mind a 6650 XT, mind az A770 jobb ajánlat.
A B500-as kártyák állítólagos erős RT képességei pedig ebben a kategóriában ugyanúgy nem igazán adnak sokat hozzá az értékükhöz, ahogy a 4060 esetén sem az RT képesség a selling point.
Az új XeSS pedig nem túl értékes plusz, mert játékonként kell implementálni, és még csak a jövőben érkezik majd az első 10 játékba, amik között csak kb 3 tekinthető erősebb címnek. -
Jelenleg rendben van és jövő nyárig nem is lesz válasz rá. Olcsó, megfelelő teljesítmény, elegendő Vram. Van kétféle felskálázás és framegen.
A teljesítmények a grafikonon korrektnek tűnnek mert a 770 és 750 közti különbséget is a legtöbb tesztnek megfelelően ábrázolta Intel.
Ezt ha überelni akarja a két másik gyártó a következő genben akkor 250-300 dolláros áron a 4060 Ti /7600XT fölötti teljesítményt és elegendő vramot kell adniuk.
Viszont a végső teszteket megvárnám azért,de ha ez igaz erre reagálniuk kell a zöld és vörös oldalon is azt gondolom, ami már nagy lépés az Inteltől. -
S_x96x_S
addikt
> De ezt alá tudod valami méréssel támasztani?
ott van pl. a sakk.
A profi sakkozók jelenleg Threadripper -ben gondolkodnak - hogy legyen teljesítmény az elemzésekhez.
https://stockfishchess.org/pl.
https://www.phoronix.com/review/amd-linux-threadripper-pro-7995wx/7 -
X2N
őstag
Nem kell alátámasztanom semmit. Ez játék függő. Ott van pl a Cities Skylines sorozat abban nagyszerűen lehetne párhuzamosítani a városlakók szimulációját, a világ összes processzor magja kevés hozzá ha elkezdeném valósághűen leszimulálni 15 millió lakos útvonalát...a kérdés csak az hogy a fejlesztők hajlandóak lesznek-e ezzel foglalkozni hogy kihasználja a hardert, ha már megvettem és itt van.
S_x96x_S- 24ms helyett 11ms ez baromi komoly
-
S_x96x_S
addikt
> Gamék nem igazán fognak mostanában 8/16-nál többet használni,
Játéktól és játék motortól függ,
de én azért a közeljövőben várok valamilyen változást.
// persze aki évente cseréli a konfigját, annak oly mindegy ;
// de 3-5 évre már fontos lehet a tartalék.a Civ7 4K -hoz
"CPU: Intel Core i7-14700F / AMD Ryzen 9 5950X" lesz az ajánlott konfig.És az UE 5.4 - már sokkal jobban párhuzamosítja a feladatokat.
"RHI - Render Parallelization"
"Render Thread performance is very often the limiting factor for UE titles. This is because some operations are restricted to this particular thread, even though current platforms and graphics API can do them in parallel. The goal is to improve performance by refactoring the Renderer Hardware Interface (RHI) API to remove these constraints and fully utilize the multithreading capabilities of the target hardware.
We shipped a major refactor of the rendering systems in 5.4 which allows for far greater overlap of work, which in turn permits lower target frame times. In our CitySample testing, the render thread performance is roughly 2x faster in 5.4 as compared to 5.0."
https://dev.epicgames.com/documentation/en-us/unreal-engine/unreal-engine-5.4-release-notesAz UE5.5 -ben is lesz pár fejlesztés:
https://portal.productboard.com/epicgames/1-unreal-engine-public-roadmap/c/1640-graph-executor-v2
"The new version of the PCG Graph Executor scales better under multithreading applications, and makes it possible to run PCG tasks not bound to the engine frame time. This helps limit the impact of PCG on responsiveness and framerate and improves execution wall-times significantly in both Editor and Runtime use cases." -
X2N
őstag
Komolyabb szimulációs játékok, Rimworld, Factorio, Arma sorozat több száz npc katonával, Raytracingnél is nagyobb a cpu igény, és a fent említett npc útvonalkeresés olyan játékoknál ahol nagy városok vannak sok-sok npc-vel, bármelyik open world játékban mint az Assassins Creed, Ciberpunk stb. Fizikát is lehetne számoltatni pluszba.
-
X2N
őstag
Nincsen probléma, ennyi van a konzolba, persze hogy nem használnak ki a játékok többet, az még nem jelenti azt hogy npc útvonalkeresésre ne lehet több magot befogni...
Én kérek elnézést hogy fejlődést szeretnék látni a gyártóktól...nem visszafejlődést mint amit az Intel leművelt most az új szériával. Teljesen felesleges hibrid felépítést csinálni tegyék rá mindkét CCX-re a 3D cache-t, ne rajtam akarjanak sprólni aki megvenné közel 300eFt-ért a 16 magos procit..ne nekem kelljen process lassoz-ni mindent alkalmazást...Azt hogy te nem játszol olyan játékokkal ami nem processzor igényes még létezik olyan ahol ki lehetne használni a több magot.
-
Devid_81
félisten
-
Igen erről beszéltünk már régebben,de szerintem raszterben sincs annyira jelentős előnye az AMD-nek, mint RT terén lemaradása. Én Computerbase teszteket szoktam nézni.
Tuning nélkül, mert az szilícium lottó, arra alapozni igen nehéz, bár én is tettem már ezt és be is jött, a 3080 12 GB esetén. -
bozont
veterán
Nem baj, legalább több lóvé marad a zsebemben. A 6800XT 1080p-ben csak FSR-rel képes 70 fpsre? 1440p-ben még 60-at sem éri el? Ez a szememben értékelhetetlen produkció. És nem azzal van a baj hogy fejlődünk, hanem hogy szinte csak a gépigény fejlődik és nem a jó irányba.
Az utóbbi néhány nagyobb játék után ezen kategóriás kártyák a felsőből hirtelen az alsóba kerültek. Nem jó ez így.
Kivéve persze ha az ultra preset alatt az RT is megy, sajnos nem tudok németül. De RT nélkül ez siralmas.Én ezekért pénzt nem adok, max mikor már lesz olyan hardver ami futtatja is rendesen. Akkor meg már néhány euróért fogják dobálni. Addig legalább fogyatkozik kicsit a backlogom is.
-
Devid_81
félisten
-
Meg, értem mire gondolsz. A 4090 hűtők zöme nem új fejlesztés. A 3090 Ti ezt készítette elő, arra épülnek. A 3090 hez képest látom , hogy jóval nagyobbak, ezt viszont nem gondoltam volna, nem tudtam.
Nekem 3080 12 GB van, ugyan az mint a 3080 Ti és 3090 de ez is hatalmas amúgy. A 3090 Ti már nagyon nem férne be a házamba. -
Mindig egyformáról beszéltünk
ezt írtam :
"Nem nagyon látok változást a 4090 és 3090 hűtők között. Szerintem egyszerűen megtartották az előző generációs hűtőket azok 500 wattos 3090 Ti-ket is kis túlzással de lazán hűtötték."azért linkeltem be a kettő MSI suprim X et a 3090 Ti és a 4090 . [link]
-
Külföldi fórumokon is ájuldoznak az új generációs deszka árakon , szóval ebből nekem az jön le hogy nem csak nekünk extrém drágák az új AMD / Intel lapok.
Amúgy Pár éve amúgy pont ezt nyilatkozta Intel, hogy a generációnkénti foglalat csere szükséges rossz, de az alaplapgyártók szempontjából egy fontos anyagi lépés lenne.
Most tripla annyiba kerül egy 2 generációs felső kategóriás lap mint régen a szimpla, mert nem éri meg máshogy alaplapot gyártani.
Ezzel amúgy az szívja meg aki több generáción át nem cserél procit ,mert annak most már extra drága lesz a csere. -
inkább tűzoltásnak tűnik a befektetőknek már ez..megy a marketing ezerrel mert az, hogy évek óta előszőr veszteséges az Intel elég kemény arcul csapás volt a tényekkel nekik.
Most már amit tud évek óta mindenki az kézzel fogható visszajelzés lett a Piactól.
Azt gondlom Raja így vagy úgy, de megint marketing birodalmat épít, azt látom vissza köszönni ami az AMD nél volt. Poor Volta, benchmark leakek, várakoztatás , kiéheztetés, csak hát ezzel nem lehet... Nem tartom kizártnak, hogy megint lelövik az egész desktop vonalat és mennek az APU-k IGP-k irányába tovább ami a mostani helyzetben egyébként tök logikus lépés lenne szerintem. -
Devid_81
félisten
Remelem sikerul nekik a 2.0-ra valo atallas meg next gen elott.
Csak azt tudnam akkor most mivel fognak minket c0patni?
Covid mar senkit nem erdekel, a haboru meg igen...oda a banya...lehet csak siman az MSRP lesz olyan, hogy meg a szomszed is felsir majd almaban?Keldor: valami olyasmi van most.
A masik oldalon is hetente valtozik a spec, sztem tomeges etetes van + ingyen reklam -
GeryFlash
veterán
Az a minimum lenne hogy egy S*msung 8nm --> TSMC 5nm utan 150%os perf/watt aranyt hozzon. Akkor meg architekturabol nem is leptunk elore. raadasul amit Petykemano ir, a 4060 valszeg sweet spoton lesz mig a 3080 boven nem (csucsok nem is lehetnek azon).
Szerintem realisan a 3080 kozott lesz feluton, a kerdes hogy mennyivel lesz 220W felett.
-
Persze nehéz megmondani mi lesz, de ugye folyamatosan az jön hogy a 3090 2.3x teljesítény a cél a 4090 nél, de már van olyan hír is, hogy annál nagyobbat fog lépni a csúcs Ada és a Radeon is.
Persze nehéz olyan dologról beszélni ,ami még nincs itt de, ha tényleg a 4090 2x gyorsabb lesz mint a 3090 akkor a 4060- 4070 -4080 között ha 25-30 % lépcsőket feltételezünk akkor is elérhető cél lehet. Hangsúlyozom ha valóban igazak ezek a pletykák és nem raytracingról, vagy extra DLSS ről FSR ről vagy egyéb félrevezető infokról van szó.Más magyarázat nem igen lehet egy TSMC 4-5 nm gyártáson készülő 220W os GPU ra. Azt gondlom ez alap elvárás hogy a 3080 meglegyen de inkább az fölött,3080 Ti 220 wattból.
Ha ennél kevesebbel elégedett lennél ilyen fejlett csíkszélen készülő 220 Wattos GPU tól , azon csodálkoznék. -
Szerintem élvezhető ez VR -en kívül is , főleg nekem, engem zavar, fél óra után hányingerem van tőle, igaz komoly szettet még nem próbáltam.
Nem tudom, hogy fizikával hogy áll, majd megvárom az első teszteket, így ránézésre tetszik. Nem komoly kormányra gondoltam, csak annyira hogy ne WSAD vel kelljen irányítanom az autót, valami Logitech, régebbi Thrustmaster használtra. A CMR óta nem játszottam rally játékkal szóval nincsenek nagy igényeim, de ez tetszik az előzetes videók alapján. -
zsintai1987
tag
Hagyd, én "örülök", hogy a gazdaságunk ennyire dübörög, hogy ekkora különbség van az árak között!
Volt osztalytarsam már meg is rendelte nekem, majd hozza a futár, igaz 6700xt nitro, de nem válogatok...
Am szerintem az a baj hogy nem a Japán és Venezuelai árakat írtad ki, a processzoros eladásoknál az a menő ....... -
Gyuri27
félisten
-
HSM
félisten
"elöször azt írod hogy nem ér mert 15%-al magasabb árat a 6600XT, aztán leírod hogy olcsóbb"
Nincs itt keveredés, olvasd el nyugodtan újra, mi volt az eredeti állításom: #43722. Éppen erről írtam már ott is, hogy most olcsóbb, de általános 3060 vs. 6600 XT összehasonlításban én nem tartom relevánsnak az MSRP-vel szemben az éppen aktuális, teljesen kiszámíthatatlan piaci árazásból kiindulni."Egy darabot unlockolhattál, plusz nem kapsz nem LHR-t már"
Ez nem igaz. Amennyit etetni tudtál PCIE-el, annyit lehetett unlockolni. Lásd pl. [link] .
LHR "nélkülit" miért ne kapnál, ott az apró. -
HSM
félisten
"a DLSS és RT kivűl lóf*sz"
Nem. Csupán nekem nem ér meg 15%-al gyorsabb raszter tempó 15%-al magasabb árat, amikor DLSS-el igencsak gyorsul a 3060, illetve RT-vel a jelenlegi szoftverekben csúnyán elveri a 6600-at. Az FSR szép és jó, a probléma az, hogy egyfelől a teszteredmények alapján jópár játékban jobb eredményt lehet DLSS-el elérni, másfelől nem teljesen alternatívái egymásnak, megvan az FSR előnye is, amit ugyanúgy lehet élvezni az RTX-eken is.Azt már írtam, hogy én az MSRP-t tartom iránymutatónak az árakat illetően, nem a pillanatnyi Svéd készletek árait. De ha mindenképpen ide akarunk venni külföldi árakat, legyen pl. Caseking legolcsóbb készletes árak (más nagyobb német webshopokból is hasonló arányokat fogsz találni):
- RX 6600 XT: 536€
- RTX 3060: 621€
- RTX 3060 Ti: 697€Gyakorlatilag15%-al drágább a 3060 és 30%-al a 3060 Ti. Persze, mivel az Nv árakat jobban felvitte a bányászat, így ez több, mint az MSRP alapján indokolt lenne, a 3060 Ti-nak 20$-al illene csak drágábbnak lennie.
Illetve itthon is 200K körül volt aprón a 3060, amíg nem derült ki, hogy "unlockolható", akkor instant felment 300-ra.
De majd utoléri a bányász végzet a 6600-at is, szerintem nem is olyan sokára, ahogy olvasgatom a bányász fórumokat....
#43735 Jacek : "Gyorsabb és jobban is kapar a jó kis LHR-es 3060-nal"
Nem LHR-eset kell venni.Az 3.62$-t hozott az elmúlt 24 órában (sima 3060).
De az LHR-es is még erősebb, ott 2.55$-t látok. A 6600-nál már csak 2.29$-t. Az LHR-es 3060 Ti meg már más dimenzió 3.26$-al. Lásd: [link] ."hogy az miylen homokba dugom a fejem hogy csak MO létezik"
Épp te érvelsz azzal, Svédországban éppen mennyi az éppen készleten lévő példányok.Én MSRP-ből indulok ki, mert az az ár, aminek a polcokon illene lenniük normális körülmények között. Persze értem, hogy a készlet meg az éppen aktuális hiány-árazás is belejátszik, de az azért eléggé változó, ki hol éppen milyen árakat tud kifogni és meddig. Erről szerintem nem érdemes kiindulni egy általános VS fórumban, mivel az nem az a topik, ahol az éppen aktuális piaci viszonyokra érdemes fókuszálni.
-
nem erről van szó hova tartozik Magyarország, hanem arról hogy itt nem lehet mit kezdeni olyan boltokkal akik nem szállítanak ide árakról szóló érvelésnél. , Tők jó hogy ott annyi és akkor most mi van? Ezért írtam feljebb hogy pl Raymond mindig Mindfactory-t linkel.Az szállít hozzánk is...
-
nem csak magyrország létezik,de te természetesen érvelsz a saját kis országodból egy nálunk nem elérhető svéd webshop árairól, és ebbe mindig belemész és valid érvként akarod velünk ezt kezeltetni és vitaérvként felhasználni. Annak egy Svéd fórumon van a helye.
Raymond Mindfactoryt szokott belinkelni, ami szállít ide és egyébként ott az arányok téged támasztanak alá,de egytelen 6600XT elérhető 489 Eurós áron míg a 3060 még ennél is drágább.
a 6600XT 231 ezerért jó a 3060 233 LOL kategória?Szerintem mindkettő LOL kategória.
Amúgy a 3060 201 ezer volt tegnap, készlet kisöprésben Emagnál A Rog strix pedig 213 K. [link] -
Igen az nekünk itt egy magyar fórumon nagyon sokat hozzátesz hogy Svédországban egy ide nem szállító webshopban mennyi a 6600XT , Kínában meg drágább... A HSM mel folytatott szóváltásban jelenleg nálunk Magyarországon meg pár országban az ő érvelése a valid, jelenleg a 3060 boltban olcsóbb , mint a 6600XT a 3060 ti viszont drágább. Az MSRP aranyok nagyjából állnak csak drágábban fut minden.
-
Mint minden a párbeszédben te svéd árakkal példálózol de magyar forintban írod az árakat ... mi meg úgy gondolom Magyarországról beszélünk és nem svéd koronában írjuk az árakat.
Én most így hirtelen rákerestem,a legolcsóbb 6600XT-t 239 ezer forintért találtam itthon, a 3060 233 ezer a 3060Ti 276 ezer.
hardveraprón új bontatlan garis van 199 ezerér 1 darab kinti garis, utána 215 ezer,
3060 225 ezer 3060 Ti 252 ezer.. -
HSM
félisten
Mégegyszer, 10%-al gyorsabb kizárólag DLSS és RT nélkül, egyébként meg sokkal lassabb...
Nálam ez már erősen a múlt, eléggé bizonyította az RT a létjogosultságát, ma már nem vennék úgy VGA-t, hogy ez ne lenne szempont.
"Majd ha megint msrp lehet kapni mindent"
Az MSRP-nek nem csak ez a lényege. Az árak alapvetően efelé fognak közelíteni, hacsak valami külső hatás nem jön megint. Addig meg azt kell venni, amit éppen jóárasítva megkap az ember, szerintem ez egyértelmű. De az nem a 6600XT érdeme, hogy éppen most Svédországan olcsón adják.A #43723-ban épp azt írják, hogy épp most 20%-al drágább Kínában... Szerintem bárhonnan nézve vicces egyébként, hogy 3060Ti árán adják majdnem...
Hogy aztán végfelhasználókig mennyi tűnik még ezen felül el a zsebekben az ellátási láncban szerintem egy másik kérdés.... -
HSM
félisten
Ezzel a drágább + lassabb dologgal nem értek egyet.
Szerintem a 6600XT-nek nem jó az ár/érték aránya, mégpedig azért, mert 15%-al magasabb MSRP-n kínál 15%-al magasabb raszter tempót, mint a 3060, de közben lényegesen gyengébb sugárkövetéssel, nem tud DLSS-t, és nincsenek benne külön gyorsítók AI-ra sem (tehát ha valamihez majd AI-t kell számolni, a 6600-on a többi számítással fog osztozni a számolnivaló). Ez így számomra nem egy túl vonzó csomag, mondom ezt 6800XT tulajként.
Tomshardware-ról idézve: "Even without factoring in DLSS performance — which is still an advantage Nvidia holds over AMD — the RTX 3060 outperformed the RX 6600 XT by 52% across our ray tracing test suite at 1080p and by 70% at 1440p."
"Games with more ray tracing effects can really punish the RX 6600 XT. Bright Memory Infinite, Cyberpunk 2077, Control, and Minecraft all favor the RTX 3060 by anywhere from 30% (Bright Memory Infinite) to over 130% (Minecraft)."Az persze tény, hogy jelenleg olcsóbban megkapod a 6600XT-t (persze így is alaposan túlárazva azt is), de a piaci helyzetet nem feltétlen keverném ide. Annak magyarázata szvsz inkább az, hogy a 3060, főleg az 'LHR mentesíthető' verziója szuper ETH bányász volt és ez igencsak felvitte az árát, addig a 6600XT már nyugisabb időben jött, és nem is olyan erős bányász. De idővel én azt gondolom, az árak normalizálódni fognak az MSRP felé.
-
Petykemano
veterán
Szerintem a piaci árakat nem az fps/$ határozza meg jelenleg, hanem a MH/s / ($vételi + $fogyaztás)
Az msrp-t természetesen leginkább az fps/$ szerint határozzák meg, mivel a gamerek, a gaming piac a
chipgyártás ribanca, Aminek a torkán Bármit le lehet nyomnia marketing szempontból kijelölt célpiac, akiknek az üzenetek szólnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Honda topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest