- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
awexco
őstag
válasz
AsakuraDave #42494 üzenetére
Osztom a véleményed , h witcher 3 sokkal több tartalommal volt ellátva.
A cp2077 story része olyan rövid és unalmas , hogy szégyen ...w3 ba néha kíváncsiságból is megnéztem h mi egy épület . Sokkal izgalmasabb volt ősi romok közt kutatni. Az cp2077 szép , szép de kevés izgalommal . Vasbeton épületek közt mászkálni 0 izgalommal .
-
válasz
AsakuraDave #42494 üzenetére
bizonyítani magamnak ? mit kellene bizonyítanom magamnak? nem gyerek vagyok aki az utolsó zsebpénzéből vette meg.
.
Tartalmat kérni 2 óra játék után , mikor simán 150 órát beletehetsz anélkül hogy lezárnád a sztorit? A mellék szálak jobbak mint a fősztori..
Játék még sok szempontból Béta,de szép! Engem nem hat meg ez , mert az 1.06 patch óta zavaró bugok nélkül játszható.
Az hogy többet vártam én is ebből a szempontból tény.
De A többi finomhangolás, nekem hozzá adni nem fog a játékhoz az én kártyámmal, majd orvosolják.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladva,értékelésre vár !Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB/ beszámolok
- EVGA RTX 3070 8Gb
- Gigabyte RTX 2070 SUPER WINDFORCE 3X OC 8GB GDDR6
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest