Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz b. #42451 üzenetére

Akkor úgy gondolod hogy NV nem fog TSMC-nél gyártatni ? és a Samu annyira felfut hogy el fog tudni látni 5nm-el egy olyan céget aki a Diszkrét 80%-ára törekszik ???
    Nyilván kell adni valamilyen választ ami most a világban van.
    Vagy inkább úgy fogalmazva a világba NINCS.
    Most hogy kijött a Cyberpunk nyilván megerősödnek az NV Support kapcsán az NV törekvések és Víziók.
    A DLSS nyilván egy érv a most vásárlók között, ezt én sem vonom kétségbe akinek az a fontos vegye vigye ólcsó a Scalper kártya Hardveraprón ide ide ...
    De tegyük a helyére . Továbbra SEM lesz általános a DLSS és főleg NV supported játékokban várható a felbukkanása.
    A Big Navi szoba az mára VS-esebb szoba mint ez. Ennek egy oka van hogy sikerült elfoglalnotok. Na nem úgy mint a törököknek Egert inkább úgy mint a Skandináv nyugdíjasoknak kis nyugati falukat felvásárlással.
    Nagyjából mindenki aki ott van annak előző kártyája NV volt.
    Ennek egy oka van a Budgetre épülő olcsón ugyanazt több memóriával márkahűségnek vége és egy AMDs már nem tud megvenni egy 350 ezres plusz scalper feláras kártyát.
    Döbbenetes de ezeket onnan vágom be:
    "Szoval az en es szerintem aki realisan latja a dolgokat annak a véleménye meg mindig legalabb 1generacioval le van maradva az amd."
    És a szokásos a cyberpunk DLSSével nincs különbség látványban, ami nyilván nem igaz csak az hogy az eltérés a natívhoz képest zavar e engem ami egy szubjektív vélemény és ha nem látja akkor számára a 20-30 FPS még indokolt is lehet , de mindvégig
    az azonos: (TRUE/FALSE) hangsúlyozását.
    Miért használsz ilyen erős szavakat Meteor hogy Vízió ez a kis lelkecskémet úgy felborzolja (ezt cicának :D )
    Azért mert végiggondolva hogy a Cyberpunkba mennyiért épült be az NV támogatás és a Gameroknak eladott kártyák számát megsaccolva nem hogy a mostantól aztán mindenhol DLSS lesz de az se hihető hogy behozta-e már a kártyaeladásból a support árát !!!

Új hozzászólás Aktív témák