Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-FreaK-
üzenetére
mindenek elött bárki meglepődne( gondolom nem fog) én leszek az ördög ügyvédje ismét. Erről a tesztről van szó. [link] H.U. szinte elsőnek kapott ref kártyát és egyetlen egy játékban tesztelte le az RT és DLSS tudását a 3080 karinak ami ha jól tudom nem is Dx alapú. 14 másik mellett. Ebből lett az hogy nem lesznek mostantól kiemelt partnerek. PH. is 2 játékban bemutatta legalább ha nem többen 9 játékból.
Egy cég saját döntése ,kinek ad elsőként kártyát és teremt ezzel elég nagy bevételt nekik, kinek nem.
Ahol elcseszték az az hogy közölték is a taggal ezt az meg dobta Twiterre. Én simán legközelebb nem adnék kártyát neki indoklás nélkül azt jól van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs