- Androidos fejegységek
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
Bele tudtak rakni a játékba egy full RT implementációt amit amúgy kb még egy 3090-el se tudsz futtatni max DLSS -sel. De arra már nem jutott idő, hogy normális fizika kerüljön a játékba. Hiába a real life like grafika RT -vel ha a vezetés a kocsik ennyire igénytelen és a víz effektek most komolyan, a Witcher 3 -ba csak leálltam a tengerbe nézni ahogy hullámzik a víz itt meg erre ez a valami fogad...
Megvettem steam -en de a 2 óra alatt annyira elment tőle a kedvem, hogy inkább refund és folytatom az AC Odyssey aztán meg RDR2 kijátszásom... Pedig 5600X, RTX3080 van a gépembe így közel max grafikán pörgettem amíg még refund keretbe befértem vele.
Majd 2021 karácsonyára remélem olyan állapotba és extra tartalommal lesz már elérhető, hogy megérje a pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi