Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Modding és elektronikai kérdések
- VR topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
gtamate2
üzenetére
Hát ez van. Én is sajnálom, de gondoltam rá, hogy napi 14 óra mellett nem fog örökké működni. Baj igazából nincs, mert van még mellette több pótalkatrész, szóval össze tudtam rakni egy gépet munkára. Aztán majd várom, hogy mi van elfekvőben. Én ráérek. Mondtam, hogy a szállítási költséget duzzogva, de állom.

(#11447) Ren Hoek: Áh olyat nem fogok kapni.
Igazából csak lapot kértem, mert procit majd veszek bele magam. Úgyis tudom, hogy van egy rakás elfekvő tesztalaplap, ami megjárta a Balkánt és ma csak fel van rakva egy polcra. Tökéletes lesz. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Parfüm topik
- E-roller topik
- Gyúrósok ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BMW topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple Mac mini M1 2020 - 16GB/256GB SSD - Erősebb verzió! - Szép/Megkímélt állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igazából csak lapot kértem, mert procit majd veszek bele magam. Úgyis tudom, hogy van egy rakás elfekvő tesztalaplap, ami megjárta a Balkánt és ma csak fel van rakva egy polcra. Tökéletes lesz.