Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
AMD AM5 Platform - Zen 5 processzorcsalád - Ryzen 9xx0(X/X3D) széria
(9600X, 9700X, 9800X3D, 9900X, 9900X3D, 9950X, 9950X3D)
A Zen 4 (Ryzen 7xx0) topic [erre található]!
Új hozzászólás Aktív témák
-
omfgk
veterán
Carbonnál is ott figyel az okosság...
A 2. PCIe nem gond, hiszen van 3. is belőle. Viszont csak akkor van 4 SSD, ha közben felezed a vga sínt. RTX40-eseknél ez 4.0 x8-at jelent.
Azért elvárnám ,hogy ilyen ne legyen 200 ezerért.Asusnál még rosszabb a helyzet.
** M.2_2 shares bandwidth with PCIEX16(G5). When M.2_2 is occupied with SSD device, PCIEX16(G5) will run x8 only.
*** M.2_3 shares bandwidth with PCIEX16(G4). When M.2_3 is occupied with SSD device, PCIEX16(G4) will be disabled.Második M2 ugyanaz mint a Carbon-nál. Harmadik meg az egyetlen másodlagos pcie sínt lövi ki.
Tehát itt már a kezdeti 3 SSD-vel amit beletennél is annyi a lehetőségnek, hogy bármilyen eszközt pluszban betegyél. Legyen az bővítőkártya, hangkártya...El kell dönteni ,hogy ez belefér-e.
-
ndlx
aktív tag
sziasztok
írtam kicsit visszább, hogy rendeltem az MSI X870E carbont.
de közben elbizonytalanodtam, mert ez a lap meg nagyon tetszik, illetve szeretem az asus cuccokat.a fő különbség, hogy az MSI 870E, másik csak 870.
ha valakinek van véleménye, melyiket venné, ne tartsa magában mert nagyon érdekel. nem kaptam és fizettem még ki a másikat, kb előrendeltem, szóval még nyitott az út.
amit értek az X hiányából, hogy kevesebb / lassabb csatlakozást használ.
bár sok USB portot használok hátul, semmi olyat ami a szokásos kék 3-asnál gyorsabb kellene, emellett lesz a gépben egy 4080 videó, meg 3 db PCI4.0 m.2 ssd. és vége.
ezt figyelembe véve ki mit venne. tuning nincs, csak egy memória expo-t állítok be.minden tanács welcome
-
Igen emlékszem erre nem sokára rá váltottam pont, még agyaltam is, hogy várjak kicsit, vagy belemerjek vágni, de nyilván mint utólag kiderült az EXPO lőtte túl a feszt, aztán jöttek a bios frissítések.
Apropó 1 órát ment a teszt, és a jelenlegi beállításokkal nem dobott hibát a corecycler.
-
-
törölt tag
Annyiban igaz, hogy az nvidia olvadós hírek prompt kint voltak a 9800X3D-ról meg vagy semmi nem lesz vagy napok múlva amikor már biztosan lehet tudni mi van. Nvidia-nál mehetett a találgatás, a vevők elbizonytalanítása.
Az hogy ennek hol talált helyet nyilván más kérdés. -
Jacek
veterán
Meggyutt a teli combo
Egyenlore csak 7600x megy bele, meg 6400cl32.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
deathcrow42 #3280 üzenetére
Ez nem a bolt része lesz, hanem a gyártóé, vagy az ő szervizéjé, javító részlegéé, hogy ők mit mondanak.
Ha van jogalapja, akkor simán.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Amennyiben igazolhatóan miattuk szállt el, akkor igen.
Ez kínos garis szitu, amit ki tudja, hogy kezelnek..
VGA szinten amikor user error miatt füstölt, akár nem megfelelő tápcsati miatt, akkor pápá volt, és pl a tápot ott sem cserélte a vga gyártója. (extrém hasonlat, de hasonló eset)
-
-
Anax
tag
Köszi
Asrock + 9800X3D-m van csak ezért kérdeztem
Ha elfüstöl, akkor így fogok tenni.Amúgy érdekes jogi helyzet ez, mert így az alaplapgyártónak felelősséget kell vállalni a hibás proci miatt is, pedig előfordulhat, hogy a lapnak nem volt köze hozzá.
(Nem sajnálom őket csak elgondolkodtam) -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
deathcrow42 #3275 üzenetére
Intel oldalon láttam már gyártó által küldött bios logot, amiben benne volt a bios setup, egy döglött lapból, és azé volt, mert tudtuk, hogy milyen beálltások voltak a lapban (nem auto) és minden benne volt..
-
-
Anax
tag
Ilyenkor, amikor elfüstöl a proci és mondjuk tönkreteszi a lapot is, mi van a garanciával?
Az alaplapot is vissza lehet vinni vagy bukja az ember mondván, hogy nem tudják mit tettél bele és mennyire húztad. -
-
-
ndlx
aktív tag
Ezt néztem ki mielőtt elkezdtelek titeket fárasztani
És igen, a pöcc-röff megfogalmazás tetszik, olyan kell nekem, mert a szuttyogós részre nincs sajnos időm.
-
Cifu
félisten
A kérdés, hogy mi a pontos terved?
A DDR5-6400 (minél alacsonyabb időzítéssel, tCL32 például) nagyjából mindegyik márkából / típusból illene mennie XMP / EXPO beállítással (de nincs 100% garancia semmire!!!).
E felett már kevésbé biztos a téma, és akkor finoman fogalmaztam. Az OC.net-en is most szembesült ezzel egy fazon, hogy ott a méregdrága Gigabyte Aorus X870E Extreme-t meg 2x48GB G.Skill Trident Z5 DDR5 8000 MHz CL40, és nem bootol EXPO-n...Magasság (léghűtés alatt elfér-e?) és egyéni ízlés kérdése alapvetően (anno a Kingston olcsó kitjeivel is tök jól elboldogultam 7700X-el, vettem hardveraprón egy Apacer Panther DDR-6400 tCL32-őt és pöcc-röff ment az is), általában a G.Skill RAM-okat szokták ajánlgatni a népek...
-
-
ndlx
aktív tag
Sziasztok,
Új vagyok AMD vonalon, de most a 9800x3d átcsábított.
Proc tuning nem érint, de a memóriát szeretném kihasználni.
MSI X870E carbont vettem alapnak.
A kérdés az lenne, milyen memóriát érdemes venni maximum, amit simán EXPOval tudok használni? Márka is jöhet, ha van jó tapasztalat.
Köszi! -
Cifu
félisten
válasz
SzlobiG #3264 üzenetére
Számomra is eléggé hihetetlen, hogy stock ez így megég, pláne általános felhasználás esetén.
A Raphael esetén előferdült anno, de ott is csak pár példa volt összesen, nem füstöltek el tömegesen a procik (de ugye a pánikkeltés nézettséget és kattintást hoz, tehát a médiahuszárok, mint a GamersNexus meglovagolta ezt...).
Ott az EXPO / XMP volt a probléma, ha magasabb (DDR5-6000 is elég volt) sebességet állított be a profil, akkor a rossz szoftveres kezelés miatt magas VSoC feszültségre volt szükség és ha még tuningolni is szerettél volna, akkor még inkább. Az AGESA 1.0.0.6-al 2023 májusában 1.3V-ra vették vissza a max. VSoC feszültséget, de emiatt az elérhető RAM sebesség is romlott.
Egyszerűen nem volt rendesen megcsinálva a memória kezelés 2023 nyaráig, amit az AGESA 1.0.0.7 környékén tetették rendbe, azóta DDR5-6400 sebességig tök jól elműködött.Én nem zárom ki, hogy ez a hülye e-peen méregetés miatt jött, hogy kell a DDR5-8000+ képesség (hogy csak Gear2-ben bírja? Kit érdekel, gyorsabb...
), és elkeféltek valamit...
-
Cifu
félisten
Látod a problémámat... csak EXPO, de milyen sebesség mellett?
Van DDR5-8000-es EXPO-s RAM kit is...A hajdani 1.4-es VSoC fesz témát még 2023 májusában kezelték, és nem, nem a 7800X3D-ket érintette, minden Raphael procira vonatkozott (egyébként ugyan az az SoC minden Raphael és Granite Ridge esetén)...
-
omfgk
veterán
Elvileg stock.
I did run expo, yes. Everything else was stock in regards to OC. I did update bios on installation, whichever version would be available on the 21st of January. It has been fine since then until today, when it suddenly shut off while I was just watching some series in a browser
A SOC fesz a kérdés ugye, a 7800X3D kezdeti sztorik után mindenképpen ebbe az irányban tapogatóznék.
Kérdés ,hogy így, csak expo mit is művelt a feszekkel a lap.
De viszont ez a történet ugye bezárult. Friss bios-okkal már nem kéne ,hogy gond legyen. X870 lappal meg pláne nem.Ha jól emlékszem az elpatkoló 7800X3D prociknál az expo 1,4V-ig lőtte a SOC feszültséget. És még ráadásképpen a védelmek se úgy működtek, ahogy kellett volna.
-
Cifu
félisten
Ilyenkor lenne jó tudni, hogy milyen beállításokkal használta.
Milyen RAM (pl. DDR5-8000 vagy DDR5-6000?), milyen FCLK, milyen PBO CO beállítások, milyen PPT beállítások, stb.Az, hogy a HWinfo64-et nyitva tartja azt jelzi, hogy nem a plug-and-play felhasználók közé tartozott. Bár sorozatnézés közben kinyúló CPU azért erős...
Szóval én azért nem zárnám ki, hogy itt a tuningnak is köze lehetett hozzá...
-
omfgk
veterán
Újabb döglött 9800X3D.
https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/1in28ni/so_this_just_happened/
-
De nekem az a lényeg, hogy winbe tudjam állítani magonként a co-t, ameddig nem találom meg a stabil beállítást, ha ez megvan onnantól természetesen biosba fogom beállítani.
Apropó ram tesztelésre mit ajánlanátok? Mert ugye nekiálltam a timingeknek, de abbahagytam mondván először a cpu-t kéne.
Tényleg jó progi ez a Corecycler szépen kihozza, ha valamelyik mag nem bírja, és gyorsan tudom is módosítani a co-t.
-
válasz
SzlobiG #3251 üzenetére
Hát, ha azt nézed az UEFI adott és már bootoláskor a saját beállításaival fut. Nincs szükség arra, hogy egy potenciális bloatware programot telepíts a gépedre PLUSZBAN. Minél kevesebb dolog van rajta, annál jobb neki.
Akár erre is ránézhetsz, de ez nem Asus alaplap, hanem Gigabánat. A lényeget azért lehet benne látni. -
válasz
SzlobiG #3244 üzenetére
Én sem találtam . Marad a folyamatos restart és bios állítgatás .
Én csináltam egy parancsikont amire kattintva újraindítja a gépet és belép a biosba magától :
" Set up a shortcut to access BIOS
Right-click on your desktop and select "New" → "Shortcut".
In the location field, type "shutdown.exe /r /fw" (without quotes) and click "Next". Name the shortcut, e.g., "Access BIOS," and click "Finish".
Double-clicking the shortcut will restart your computer and directly enter the BIOS. " -
jeni
félisten
Megcsináltam,hogy a Kingston m.2 Nvme-t nem adapteren keresztül hanem m.2 alaplapi slotban helyeztem el. Így a felszabadult 4.slotban berakva az Avermedia kártyáját,ezzel nem fagy le a gép, bebootól rendesen ,de továbbra is Win 11 kompatibilitási hibát hoz ki.
Így a régi gépbe tehető be már csak, vagy oda ahol a Win10 rendszer van. -
9800X3D-hez van működő PBO2 Tuner? Sehol nem találok olyan verziót ami támogatja.
-
-
-
omfgk
veterán
Olyan 60k alatt nem erőltetném például az AM5 lapokat.
Onnan jönnek a Gigák. Giga Eagle, Gaming X. Azt könnyen ajánlanám már.
De ugye az AM5 platform az még mindig foghíjas a budget kategóriában. Szóval ez nem túl nagy megkötés.
Nem kell 60k-s alaplapba tenni azt az 50 ezres procit, ami ugye nincs is AM5 esetén.AM4 az ami használtan most a budget AM5 igazából.
7600 (esetleg 7500f) és innen felfele.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
palfitom #3232 üzenetére
De most, itt felmerül bennem az, hogy nagyobb kategóriás procihoz nem teszünk alapból belépő szintű lapot. Ergo 65W-ig sima, felette már azért válogatni kell.. és a minőség minden gyártónál feláras.. Ergo több régetű pcb, több fázisú vrm.. stb stb..
Innentől pedig, akinek van tapasztala, nála a megszokás dönt, egy áltlag user akinek fogalma sincs semmiről, az pedig azt fogja venni amit a boltban eladnak neki.. Vagy amire a szomséd, sógor, koma, jóbarát azt mondja, hogy jó..
Nekem a TUF B650M-E vígan elvan a 9600X-el.. és, hajtottam 105W-n, még a 7600x-et benne, ill a 9600x-et is, ami 142w, ott sem volt forró, és meleg.. De tudtam, hogy mit vettem, 8+2+1 fázissal nem lesz világmegváltó.. De őszinte leszek, ha jól sejtem hasonló kategóriában szinte mind egyforma...
-
palfitom
félisten
válasz
joysefke #3229 üzenetére
Már a megjelenés utáni első tesztekből kiderült, hogy az olcsó Asus lapok gyengén teljesítenek, nem is ajánlottuk őket. De ez alapján nem lehet temetni az egész márkát, és kijelenteni ilyen ökörségeket! (mondom ezt úgy, hogy egyáltalán nem rajongok az Asus-ért, de azért na!)
-
-
omfgk
veterán
válasz
abridabri #3226 üzenetére
A benchmark és az ingame teljesen más.
Rengeteg mindent eleve nem tölt be a bench-re.Ha ennyi fps-ed lenne benchmark-ban és cpu limit miatt, akkor játékban 40 fps-re zuhannál be minden sarkon moddolva.
Közben meg egy 9800X3D ingame 120 (natív) fps alá már sehol nem megy. De sehol.
Ez volt az első amit kiteszteltem 7800X3D-ről jövet.100-120 fps-t becélozva itt már nem jött ki a 9800X3D előnye.
Hogwartsban még igen. -
-
válasz
deathcrow42 #3220 üzenetére
Semmit nem változtattam csak a CO pont ez a durva.
hokuszpk
Persze tisztában vagyok vele, csak 4K ban arrol volt szó nem is érezhető . Na meg -17 vs -30CO között azért nem várnék ilyen nagy difit. -
omfgk
veterán
válasz
deathcrow42 #3220 üzenetére
Dehogynem.
Cyberpunk benchmark full gpu limites.
Semmilyen proci OC nem hoz semmit sem. 250 fps felett tudnak itt a procik.És egyébként a proci workload-nak köze nincsen a valós ingame-hez.
-
-
Lefuttattam a CoreCyclert . Eddig -17CO volt allcore . Most -23 a leggyengébb mag(core0) ,és -30 a többi , durván sokat gyorsultak a játékok ,még full VGA limit mellett is , ezt nem is értem
Semmit más nem változott a pár nappal ezelőtti méréseimhez képest , csak a CO.
COD
-17CO
Vs -30
Cyberpunk
-17CO
vs -30
-
dannyl
addikt
Nem most jön felfelé, már itt van az ASRock sok-sok éve. És igen, sokak fájdalmára az élmezőnyben. Funfact: ASRock az ASUS-ból vált ki, innen a név első két betűje is. Nekem már a Z270 Gaming K4 alaplapom is brutálmód tetszett tőlük, az óta is volt több lapom. Mondjuk most épp (
egy ipari hulladék) ASUS-om van, nagyon jó kis deszka ez is.
-
válasz
deathcrow42 #3209 üzenetére
Ez egyébként engem is meglep, hogy itt mennyire népszerű a B650E-F, külföldi tesztekben pedig semmi extra, bár lehet nálunk valamiért jobb az árazásuk, mint a többieknek...
Én elvből próbálom kerülni az ASUS-t, nagyon ganéul állnak a vásárlói problémákhoz, külföldi fórumokon és nagyobb helyeken jókat lehet olvasni, hallani. Persze néhanapján tényleg best buy valamijük, és jobban megéri.
Gigabyte X570 Aorus Master-ről váltottam (release napján rendelve), nem volt semmi komolyabb gondom vele, csak pár apróság, de annyi jót hallottam az ASRock-ról, hogy adtam nekik egy esélyt, és nem bántam meg, nagyon jó ez a letisztult BIOSsokkal gyorsabban lehet mozogni a menükben, és megtalálni amit akarok, nagyon szép volt a Gigabyte-é, de érezhetően lassabb volt (persze csak ezután vettem észre). Ez persze nem egy eget rengető különbség, de én azok egyike vagyok, aki lenézte az ASRock-ot, mint kínai budget gyártó...
Most viszont eléggé jönnek felfelé, és nagyon jó a supportjuk, ha gondod van küldenek béta drivereket, biosokat (nem csak alaplapokhoz, hanem pl. a deskmini pc-ikhez is, 6 éve megy nálam 24/7 NAS-ként egy), amik lehet megoldják, más gyártó jellemzően elküld a pcsába, hogy várj a frissítésekre.
Az MSI-ről hallottam még sok jót rajtuk kívül, bár B650-en nekik tartott a legtovább megoldani a hosszú boot időket. -
Cifu
félisten
Azt írtad, hogy "Asus kb. veszélyes hulladék szintjén mozog AM5-ön". Erre volt a kérdés, milyen tapasztalat alapján nyilatkozod ezt?
USB hiba? Panasz egy-egy felhasználó részéről volt a Zen4
topicban is, de a felhasználók oroszlán része nem panaszkodik erre. Egyedi hibák minden gyártónál előfordulhatnak, mellesleg.Sok a panasz? Hmmm... hát a Zen4 topicban, ahova azért zömmel akkor írnak az emberek, ha bajuk van, ott se volt kiemelkedően magas szám. Olvasgatom a különböző fórumokat, találkozom minden gyártónál vele, hogy számszerűen az ASUS-ból több van, az talán következik abból, hogy eladásokban is sokkal többet adnak el...
A Giga esetén pedig tehát egy AM4-es lap alapján ítéled meg, milyen az AM5 platformon az egész márka?
Végül is tök jogos. Én eredetileg AsRock B650E vagy X670E Steel Legend deszkákra céloztam, de annyi ASUS szapulás volt, hogy mondom megnézem. Lett kettő belőle. Köszönjük a sok szemellenzős ASUS haternek...
Nem, nem mondom, hogy mindenből jó az ASUS (egy Keychron V6 Max billentyűzet után az ASUS ROG Strix Scope II határozottan nem ajánlott pl.), sőt, alaplapok terén se mondom, hogy mind ajánlott. Messze nem.
De aki márka, és nem típus alapján ajánl, az biztos nem megalapozott véleményt fogalmaz még...
-
omfgk
veterán
A high-end tax az mindig durva és vicces nézni.
De az Asus se tudja így árazni az összes cuccát. Strix lapok például egész jó árakon vannak. B650E-F ilyen 90-ig lement. Az egy BB lap volt annyiért.Na de a vga-k, vagy AIO-k... 5080 Astral simán 200k felárral gyorsabban elmegy az aprón, mint a fapados 5080.
Ez a vásárlókon múlik. Ha a semmiért kicsengetik a felárat, akkor ez a vége.
Ha nem, akkor lesz jó ár/érték arányú Asus cucc is. -
gejala
őstag
Persze, mert sok a Stockholm-szindrómás mindenhol. Asus minden évben botrányba keveredik Amerikában, mindig megígérik, hogy mostantól nem fognak magasról tojni a vásárlókra, aztán megy minden tovább, ahogy eddig is. Amerikában ugye nem létezik garancia Asus termékekre, mert bármi okból beadod gariba, rögtön jön a válasz, hogy a te hibád, húzzál el. És mégis megveszik a jenkik.
-
omfgk
veterán
Hiába lett felkapott, még így is 4. market share-ben az Asrock.
https://www.techspot.com/news/103928-motherboard-market-poised-sharp-recovery-year.html
Lényeges különbséggel utolsó a 4-ből méghozzá. És ez elég régóta így van.
1-1 kisebb piacon tudja csak néha verni a 3 nagyból az egyiket eladásokban az Asrock. De egyébként egyértelmű utolsó eladásokban.https://www.techpowerup.com/304734/motherboard-shipments-drop-by-ten-million-units-in-2022
In 2021, ASUS delivered more than 18 million motherboard units; in 2022, it is down to 13.6 million, representing a 25% difference. GIGABYTE shipped 11 million units in 2021, whereas in 2022, the company delivered around 9.5 million motherboards. GIGABYTE has experienced the smallest drop with "only" 14% lower sales. MSI used to deliver 9.5 million motherboards in 2021, and in 2022 its sales plummeted by 42% to 5.5 million units. The worst drop in sales is the one by ASRock, where the company saw its sales go from around 6 million units in 2021 to just 2.7 million units in 2022. This is the report's most significant recorded drop, equaling 55% lower sales in 2022.
9800X3D-ből még nem lett annyi eladva ,hogy ezek a számok legalább high-end esetén átforduljanak és lehessen azt mondani ,hogy több eladás, tehát több a hiba. -
-
gejala
őstag
Persze, ki lehet fogni jobban sikerült Asust, meg nem biztos, hogy belefutsz valami szoftveres hülyeségbe. De ettől még tény, hogy rengeteg rá a panasz, mert sok ember szív vele keményen. Asrock/MSI lapoknál sokkal kisebb eséllyel futsz lyukra, de persze ott is van gond.
Pl. USB ledobálás leginkább Asust érinti, máshol ritkább. De pl. Asrock Pro RS lapoknál is gyakori. Nem mindenkinek csinálja, de nem is elszigetelt esetekről van szó.
Én biztos, hogy soha többé nem veszek Asus/Giga szemetet, a mostani Aorus B560 lapom is kukába való, mert Gigánál nem tudnak normális BIOS-t írni.
-
warcat
veterán
Amcsiknál miután kijött a tömeg verdiktje hogy az AsRock x870E Nova a legjobb, hordában vadászták a lapot a 9800X3D mellé, ha esetleg nem jutott akkor általában Taichi vagy Taichi lite lett helyette, szóval abszolút nem meglepő ha fórumokra járkáló emberek közül (akik eleve a jelenlétük miatt választották a lapot) több probléma kerül elő.
Csak megjegyzem, hogy nálam a Giga X670 Aorus Elite AX döglött meg kb bő 15 év után először alkatrészként, de persze lehet itt rémüldözni
-
Egy hete epitettem uj gepet Astock Riptide-al es 9700x-el. Elegedett vagyok a lappal, BIOS-al meg minden, de meg eletemben nem szivtam ennyit geppel, hogy elinduljon.
Ossze raktam a gepet es egy egesz napig egett az alaplapon a CPU/RAM lampa es se kep se hang. Elkezdtem turni a forumokat es Asrock weboldalat, kismillio ember ugyan ezzel a problemaval es semmi valasz vagy megoldas ra, csak “probald meg ujra berakni a procit”, nyomd be jobban a RAM-okat, nezd meg a csatikat es hasonlo.
Mar ott voltam, hogy vagy elviszem egy boltba es megnezetem, hatha en vagyok komplett noob, vagy kiszedem es vissza viszem en is.
Ha valaki hasonloba szaladna bele, ugy sikerult megoldani, hogy mindent leszedtem es kihuztam a lapbol. Csap CPU, RAM, 24 pin, CPU power, reset es On/off gomb maradt radugva. VGA, Haz ventik, RGB csatik, illetve minden egyeb sallang lehuzva.
A gep egybol indult, BIOS-ban beallitgattam a dolgokat, vissza dugtam mindent es azota mukodik.
Szoval ha valaki hasonlot tapasztalna, hatha segit
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest