- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Én elismerem, hogy eltérehetek az átlagtól, de :
Évekig dolgoztam napi bejelentővel, ettől még magaménak éreztem a céget. Ha viszont egy helyen heti 6-7 napot 12-16 órázok, akkor óhatatlanul megjelenik a gondolatemenetmben az, hogy X idő múlva katapultálni kéne. És akkor ugye pont nem értük az általad felvázolt célt.
Nyilván az ember kibír egy szezont így, de látnia kell a végét. Ha ez nincs így, akkor a kilépésen fog gondolkodni. Legalábbis én ilyen vagyok, ezt bevállalom.
Nem feltétlenül az alkalmi bejelentő a megoldás, de amennyiben hosszútáv a cél, kell (pláne 12-16 óra mellett) az a heti 2-3 nap szabadidő... Láttam már így tökremenni házasságot, meg életeket, hogy nem volt.A kiegyensúlyozott életű kajakészítő szintén meglátszik a kaján, de szerintem pozitív értelemben. Ha kipihenten, kreatívan, kedvvel gyártódik az étel, akkor az mindjárt másabb, mintha olyasvalaki csinálja aki zsinórban a sokadik napját tölti, és élete sincs, hónapok/évek óta nem, pihente ki magát.
-
RandomName
senior tag
válasz
KROK640
üzenetére
Ok, de a napi bejelentőtől nem alakul ki az amitől jól megy egy ilyen hely. A munkavállaló magának érzi a céget, plusz munkahellyel kapcsolatos lojalitás, stb. Munkavállalóban az van, hogy úgy végzi a munkáját, hogy lehet holnap már nem jön.... Vagy tudja, hogy csak egy hétre jött. És ez a kaján is meg fog látszani.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
"Napi bejelentő" --- a másik oldalról viszont, ha nem trükközve csinálja, akkor ez jó lehet a munkavállalónak is. Mert ugye a vendéglátásban a 8 óra ritka, a 12-16 a gyakoribb, az hogy hónapokig nincs szabad hétvégéd és heti 6-7 napozol meg alapvetés. A napi bejelentővel egy hónapban 15 napot lehet dolgozni, tehát ha nem trükközik (voltam olyan helyen ahol két cég dobált papíron egymás között) akkor a munkavállalónak élete is lehet a munkahelye mellett. Mert azért valljuk be, hogy hacsak nem szezonról* vagy rövidtávú dologról van szó, akkor azért ez komoly szempont. A havi 15 szabadnap meg még akkor is jól hangzik, ha a másik 15-ben 12-16 órázol. (bár alkalmival max 12 órát lehet melózni hivatalosan, ami azért is jó, mert ha szabály követő a munkáltató, akkor nem lesznek random rejtett túlórák, melyekből pl a Balatonon oly sok jutott nekem).
* Cipruson lehúztam én is anno 41 napot zsinórban reggel 7-től este 10-ig, aztán két szabadnap után, vissza a mókuskerékbe, de akkor tudtam, hogy addig tudok keresni amíg szezon van, aztán repcsi hazafelé. Ugyanez a Balatonon, simán heti hét napoztam, papíron este nyolcig, gyakorlatban meg utána átmentem a pizzériába még sokszor este 10-11-ig, de ott is azért, mert tudtam, hogy maximum aug végéig kell csinálni, addig tudom gyűjteni a pénzt. De egész évben ezt nem lehet csinálni.
-
RandomName
senior tag
válasz
Jamby18
üzenetére
Nekem továbbra is az a bajom, hogy nem talál annyi pénzért rendes személyzetet..... Ok, tudom a számazását, és a lore-t, gondolom ezért reprezentálja felül a képzettség nélküli/roma alkalmazottakat, hogy el tudjanak indulni ők is az életben, tanuljanak meg dolgozni, termelni, stb.... (És itt kettéválik a mondandóm.)
1 ....Nem rossz a kaja. Sőt. kifejezetten finom is szokott lenni, de a fluktuáció miatt hiába van meg minden amivel jó kaját csinálhatsz, mire betanulna az adott ember inkább odébbáll.... Ezért lehet mégis szar a kaja, mert technológiailag rossz. Pl nyers pár húsdarab, nincs átsütve a krumpli.... Ezekkel találkoztam Toszy-nál, és kisértetiesen emlékeztet az Aladdin feltörésére, és elszürkülésére.
2 ....Vendéglátó, profitmaximalizálás, NEM fog bejelenteni mindenkit napi 8 órára, meg 12-re. Napi bejelentő. Ezzel bukja a tényleg erre alkalmas emberek 80%-át.Szóval értem is, hogy mi történik a Toszy körül, és értem azt is, hogy közgazdaságilag elfogadott a felfelé bukás, de ki fogja tudni termelni ha beleragad abba, hogy a nagy üzletet is úgy akaarja üzemeltetni, mint a kicsit?
-
Jamby18
senior tag
válasz
RandomName
üzenetére
Facebook-on most annyi történést írt, hogy megszünteti a Sàmsonit és a Garden megy tovább...
Elvitte volna a forgalmat a Szeva?
Sàmsonin szerintem eléggé jó helyen van, de még akár a Vàmospércsi út, Diószegi út, Széna Tér..
De hát Ő tudja. -
KROK640
nagyúr
Don PEPE : Roppant kellemes emlék. 2009-2010 hetente 2-3× rendeltem tőlüók pizzát. Többször végigettem a portfóliót, de a magyaros volt a best. Volt egy olyan akciójuk, hogy a dobozon volt eg kupon, amit ha kivágtál és volt öt, akkor a hatodik pizzát ingyen hozták. Kb 2 hetente egyszer ettem így ingyen pizzát. Imádtam, akkor még 1000-1200ft volt egy 32-es "extra" pizza, feltéttől függően. Ma a duplájáért is oclsónak számítana

-
D@niel
addikt
Az elmúlt 15 évben nagyjából végig kóstoltam a pizzákat, mindig kerestem a "legjobb"-at.
Előzmények:
-tour de food, évekkel ezelőtt bezárt, abszolút no. 1 volt,
-don pepe, kishegyesi tesco, sok évvel ezelőtt bezárt,
-pizza express, nagyon szerettem, szintén bezárt.Zavaró volt, hogy a pizzAti is lekapcsolt.
Tudom még említeni a mikepércsi úti dönert, innen nagyjából 2010 óta rendelek.Két hete kóstoltam a pizza forte-t és azt kell mondjam, megvan! Vastag tészta ízletes, kalória bomba. Teljesen bele illik a listába.
Végig fogom kóstolni a portfóliót. -
RandomName
senior tag
A profiterolért a Station-ből indultam. Ott egy kemencés marha rostélyos volt az áldozat, burgonyakrokettel, és szarvasgombás majonézzel, és ittam egy csapolt búzasört mellé. Itt kaptam két szelet igazán szétesősen omlós, de nagyon enyhén pirult marhaszeletet, ami kifejezetten finom volt, de a mellékelt pár lilahagymakarika, és a rántott hagymakarika azért nem ér fel a megszokott dolgokkal. De nem volt rossz.
Ok, 1000 rostélyos recept van, Nekem kellett volna valami még ami nem a majonéz, hanem valami hagymás ágy zsiradékkal, amibe még a majonéz mellett/helyett bele lehet tunkolni a krokettet. Legközelebb lehet törtburgonyával kérem szimpla nosztalgia okokból.
-
RandomName
senior tag
Nyílt egy Forte pizza a Petőfi téren, bementem csak desszertért.
Profiterol. Tapasztalataim alapján valami ostya jellegű golyó cuccban van ellentétes színű krém (pár helyen fagylalt), mint amivel leöntik. Ez itt nem így volt. Nem tetszett....
Az öntet kb valami olcsó csokipuding, az aljában nem volt golyó, hanem mintha tepsiből vágták volna ki, és összetörték volna össze kicsit a lapos ostyát ami krémmel van töltve. Ennél kb még a kimérős SPAR-os is jobb..... -
sharkypeti
aktív tag
válasz
sharkypeti
üzenetére
Spoiler: Debrecenben csak Szomszéd Bisztró, de hátha érdekelnek más városok is.
-
sharkypeti
aktív tag
Mától lehet foglalni a március 12.és 29. között megtartandó 29. DiningCity étteremhétre.
[DiningCity]
2026. március 12. és 29. között az Országos Étterem Hét-en résztvevő "TOP" éttermek egységes-fix áron kínálnak 3 fogásos ebéd/vacsora menüket!
Az éttermi résztvevők egy része mindössze 6.900 Ft-tól, a többiek 8.900 Ft-tól kínálnak Prémium menüt, illetve 10.900 Ft-tól Exkluzív menüt (szervízdíjjal együtt!). A Prémium és Exkluzív menüt kínáló vendéglátóhelyek az Étterem Hét étterem-lista oldalán piros, "DiningCity Csillaggal" vannak megjelölve.
Néhány étterem konszolidált felárért további ritka, vagy különleges alapanyagokból készült fogásokat is kínálhat, melyeket megkóstolhatnak a vendégek, ha nekik úgy tetszik. Ebben az esetben a felár hozzáadódik a 3 fogásos menü alapárához. A feláras ételek jól láthatóan kerülnek feltüntetésre az éttermek menülapjain, az adott étel elnevezése mellett.
230 „TOP étterem” vesz részt a programban, melyek közül több mint 160 budapesti és mintegy 70 az ország különböző pontján található meg! Számos olyan étterem is résztvevője az Étterem Hét-nek, mely Magyarország 100 legjobb étterme közé tartozik (több hazai gasztro szaklap/kiadvány alapján), Michelin ajánlással vagy Michelin Bib Gourmand minősítéssel rendelkezik!
A résztvevő éttermekbe csak és kizárólag online formában a www.etteremhet.hu weboldalon lehet leadni érvényes asztalfoglalást, telefonon, vagy más formában nem.
AZ ONLINE ASZTALFOGLALÁS MENETE:
A különböző éttermek weboldalunkon teszik közzé, hogy milyen menükkel várják a Vendégeket.
Az étlapok elérése nagyon egyszerű -> válassza ki a főoldalon az étkezés dátumát, a személyek számát és az étkezés típusát, majd kattintson az "Étterem keresése" ikonra. A legördülő étteremlistában minden étteremnél egy kattintással elérhető az adott 3 fogásos menüajánlat a "Menü" ikonra kattintva.
Amennyiben kiválasztott egy szimpatikus éttermet, nincs más dolga, mint a "Foglaljon most" ikonra kattintani és elküldeni online asztalfoglalását.
Minden étterem limitálja az Étterem Hét-re kiadott helyek számát, így érdemes minél hamarabb elküldeni az online asztalfoglalást, nehogy lemaradjon arról az étteremről, melyet a leginkább szeretne kipróbálni.
AZ ONLINE ASZTALFOGLALÁS MÓDOSÍTÁSA/TÖRLÉSE:
Az asztalfoglalás csak online módosítható, illetve ha nem tud mégsem elmenni az étterembe, akkor szintén csak online törölhető. A módosítás és törlés az asztalfoglalást visszaigazoló e-mailben, és ezen az oldalon, kicsit lejjebb az "Asztalfoglalás módosítása" vagy "Asztalfoglalás törlése" linkre kattintva is elérhető.Copy by zoltan6
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Majdnem problémáztak?

Igazából oda szerintem nem is lennének valók klasszikus értelemben vett üzletek, csakhát amilyen hangos az a környék, én azon csodálkozom, hogy egyáltalán a lakásokat akad aki megveszi.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Ott azért "vonul" a tömeg, csak éppen autóval, nem anynira gyalog, és parkolóhely meg nincs.
-
RandomName
senior tag
válasz
KROK640
üzenetére
Vannak utcák, ahol kb értelmetlen ilyen helyet nyitni, vagy max kiszállítós lehet a buli. De rántottát én nem ennék kiszállításra.... Bundáskenyeret talán.
Az Antall Józsefen a hype miatt érdemes kajás helyet nyitni, de hosszútávon nem tud működni korlátozott parkolással, ami miatt hype után durván visszavágódik a forgalom, meg ilyesmi.
Reggelizőt ott kell nyitni, ahol a tömeg vonul, és várni a tömegről lepattanó embereket...
Azt értem, hogy épült ott gazdagoknak társasházból több is, de ők sok esetben kiadják, ezért szűkül a torta, más esetet nézve a gazdagok azért gazdagok, mert nem járnak le ilyen helyekre, max ha valami céljuk van vele. Pl egyszer lemegy, kipróbálja felméri, legközelebb max akkor látod, ha odavisz valakit mert család/ üzleti előny a sztori, és jó benyomást kell tenni..... Az évben ez legyen 4 alkalom, a maradék 361 nap oda van arról a vásárlóról..... -
Jamby18
senior tag
válasz
sharkypeti
üzenetére
Fészen dobta fel nekem az életrevalók műsort ott mondta el. Hogy nevelőszülő ajánlotta fel a helyet hogy ott tegye le a büfékocsit.... bár lehet csak én gondoltam bele, hogy ingyen lehet meg egyeztek egy "hely pénzben". Kíváncsi leszek mi lesz a sorsa mondjuk nyáron elég igényesen lett kialakítva nem kis fa anyaggal, a karácsonyi füzérek éjjel nappal mennek

Mondjuk, hogy most zárva a határ út sokkal többször van nyitva a sámsoni kb. mindig..
De azért ahogy látom a google véleményeket a szeva is jól megy...
Valamelyik nap látom hogy a Franciska is bezárt az Antall József utcán. -
RandomName
senior tag
válasz
Jamby18
üzenetére
Úgy nyitotta meg a Gardent, hogy a Sámsoni úti kocsiba se talált rendes személyzetet.... Tippre még fejben ott tart, hogy nem akar pár főnök minőségű embert megfizetni, és háttrébbállni, inkább mikromenedzsment van, nagy fluktuációval, mert úgy akarja üzemeltetni nagy helyet, ahogy a kicsi se működött rendesen. Nem tudom a pontos hátteret, de ha profitmaximalizálás miatt napi bejelentőzik az alkalmazottakkal, akkor nem kell csodálkozni, ha nincs kötődés, és ha bármilyen negatív esemény van, akkor holnap már nem jönnek.
De ez csak teória, az alapján amit ott, meg pár más helyen láttam. -
Jamby18
senior tag
válasz
sharkypeti
üzenetére
Igazából nem is értettem ezt a helyet. De azt hiszem ingyen kapta a helyet Az NI, ipari park lett volna a célközönség? Illetve eladó szmélyzet hiján lett megnyitva?
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Igen, ez sajnos határoztottan igaz, hogy minden megdrágult.
Szerintem ki fogom próbálni. Ha jól veszem ki, akkor konkrétan erről van szó -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Hm, annyira azért nem is olcsó. A burgerek mekkorák kb? Mondjuk ha jó nagyok (kétszertre tudtad megenni) akkor simán megéri.
Az "ufo" változat mit takar?
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Milyen az árazása? Mert gyakran eljárok előtte (igaz busszal), aztán jó ideje fontolgatom, hogy csak meg kéne már nézni.
-
RandomName
senior tag
István, Vincellér sarok:
Burger Bar Debrecen
Évek óta sírok, hogy legyen olyan a streetfood, mint ami streetfood. Azaz ha akarod, akkor tudd útközben enni. A klasszik 3-as is csak pár burgerben tudja ezt.
És most bemegyek egy helyre, veszek burgert elvitelre, és olyan.
Ha akarod a buszon tudsz harapni bele egyet, meg minden.
Emellett ízre meg kellemesen füstös, és minden falatban van minden. Én ro, hanásban voltam, egy duble cheese burgert választottam, kétszerre ettem meg. Az első felét még sikerült melegen teljesen jó állag, ízélmény volt, nem volt tolakodó mennyiségű a szósz, nekem bejött. A másik felét már hidegen sikerült, de nem bántam meg, mert a füstösség, és a marha íze még jobban kijött belőle.
Kóstolásra ajánlott. -
sharkypeti
aktív tag
válasz
RandomName
üzenetére
-
Tubi2
senior tag
40-esben a gyros tál is meglepően jó.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
ÚÚ a 40-es palacsintázóban valamikor 2017-ben voltam legutóbb, akkor is palacsintát ettem. Nem is tudtam, hogy van burgerük is.
Múlt csütörtökön voltam a Megahambisnál, nagy mexikói burit ettem, ami hatalmas és laktató, szerintem ár/érték arányban a legjobbak.
-
RandomName
senior tag
Tegnap voltam 40-es palacsintázóban burgert enni.
Sosem voltam tökéletes, egyrészt palacsintázóban burgert eszek, másrészt az a burger Hawaii volt.... De igen, az ízlésficamomtól eltekintve, egy igen jó burgert kaptam. a hús füstössége rengeteget adott hozzá az édes-savanyú ananász ízélményhez.... Ajánlott a hely, és legközelebb újrakóstolom a tükörtojásos burgerüket, amiről jelenleg annyi emlékem van, hogy anno kifejezetten jó volt.....
Más. Van Aveszta ott, ahonnan annak idején még videókazettákat kölcsönöztünk, majd egy jó ideig volt ott egy kebab house(?) Petőfi tér felé menet, majdnem a non-stop-al szemben a Piac utcán.....Hónapok óta szemezek vele, ma útba esett.... Szóval az van, hogy JÓ. -
RandomName
senior tag
válasz
sharkypeti
üzenetére
Ha ugyanúgy minden héten más ember van, és ha tömeg van, akkor elvitelre a "jövő héten már nincs ott ember" belerak mindent félnyersen a dobozba, mint a Sámsonin, akkor kösz nem kell.
Láttam, hogy megnyitott, de biztos nem az első 4 hétben fogom kipróbálni. Engem nem fog a hype, és tisztában vagyok vele, hogy az elején mindenki lelkes. Na amikor az elmúlik, akkor akarok menni kóstolni.
Érdekes módon az Aveszta meg tudja ugrani azt, hogy nagyon minimálisan ingadozik a minőség pedig ott is cserélődnek az emberek. Kilencvenakárhány óta.
Remélem a Toszy is kinövi ezt, mert amikor először kóstoltam, akkor jobb volt mint az átlag, utána meg nagyon nem volt jó. -
Jamby18
senior tag
A sámsonin a szeva ételbárt próbàlta valaki?
Ahogy látom ki hasznàlta a "piaci rést" hogy toszy elég sokszor zárva volt míg itt éjfélig van a nyitva tartàs.
Zeusz-tól rendeltünk sokszor vagy Adria. Zeusz-nál 3980ft már egy gyros. Ahogy látom 4000ft felé mentünk màr sok helyen.
Itt a szevánàl 4000ft a kicsi. Normál 4300ft.
Vajon az olcsó minőségi krumpli egy műanyag lábasba összeforgatva fűszerkeverékkel nem tudom milyen lehet mintha tik tokon láttam volna. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Az már kicsit húzós, ha a 32-esre gondfolsz átlag alatt.
Mondjuk házhoz (mivel én is a város mellett lakok akárcsak te) csak 50-est rendelnék, mivel általában feláras szokott lenni a szállítás. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Akkor nem kell onnan rendelni.
Nekünk tegnap ismét Fácán és Gyrosos pizza volt a szeren, helyszíni fogyasztással. Szerintem a gyrosos pizzájuk (ezersziget alappal) a legkirályabb az egész városban, ennyire finomat sehol máshol nem ettem.
Viszont vollt egy áremelés is a múlthét óta : a 28-as 2550ft, 32-es 2990ft, a 50cm-s meg 6490ft lett
Egy hete még 2600-at fizettünk a 32-esért, az 50-es meg kerek 6 ezer volt. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
20 napja, 20 hónapja, 20 éve?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
RandomName
senior tag
Olyat tettem, amit kb 20 nem.... Rendeltem pizzát a Fortunától.. Drukkoljatok. ")
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Én az utóbbi időben kétszer jártam ott, mindkétszer kora este, mindkét alkalommal friss, meleg és finom volt.
Ma meg a Formulát toltam ismét. Rendeltem egy napi menüt Málnaleves brownie' morzsával és BBQ-s tortilla. A málnaleves valami isteni lett volna ha a brownie-t kihagyják belőle, mert úgy egy fantasztikusan jó édes-savanyú frissítő cucc lett volna, a brownie miatt kásás volt és olyan mint amibe beleesett egy süti ... nem volt rossz, de nekem jobb lett volna nélküle. A sültkrumpli meg a tortilla az teljesen jó volt, ezutóbbi csípett is egyébként

-
RandomName
senior tag
válasz
KROK640
üzenetére
Pomodoro egy érdekes hely volt régen, manapság ha arra járok, akkor inkább a WokTo Box mellette.
Mielőtt felújították a Régi városházát, elég sokat melóztunk ott, és egy nyári szombati ebédidőben átszaladtam volna két szeletért.
A srácot kérdezem melyik milyen, erre kiba**za a kukába az összeset, hogy "látom te is tolod a szombatot, jó fej voltál, mert megkérdezted, hogy bírjuk a meleg konyhát, szóval pont olyan ízű lesz, mint amit szeretnél, nem ilyen kimeredt sz*rt fogsz enni, hanem frisset."
És úgy is lett.
Utána amikor nem melós cuccban mentem be, akkor meg kaptam hideg szeletet, ami úgy ki volt meredve, mint Han Solo a sztázisban, de legalább a teteje meleg volt....
6-8 éve nem mertem újra rápróbálni..... -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Szerintem még Vespa volt bőven, mikor legutóbb rendeltem tőlük, és már nem is nagyon emlékszem, hogy milyen volt.
Egy időben (2009-2010) a Don Pepe volt nagy kedvenc még, különösen a magyaros pizzájuk.
Amúgy a Simonffy sarkon a Pomodoro is jó, múltkor jártam bent, tetszetős a vendégtér és finom a pizza is. Csak hát az sem olcsó ...
-
nuri
aktív tag
válasz
RandomName
üzenetére
Az nem az egyetem sugárútról költözött át?
-
RandomName
senior tag
-
RandomName
senior tag
Ott. A régi dohánybolt/zöldséges helyén. Régóta látom azon a környéken a Lepényes-re matricázott autót, és ez elültette a bogarat, de amikor nekem meló vége van, ők már bezártak.
Most pont a környéken melóztam, délben átmentem. Hát ott még egy panini sütő sincs, amivel kb olyanná lehetne csinálni, mint a képeken...
A másik amit még ki szeretnék próbálni a környéken, a Mákvirág cukrászda helyén lévő kajálda. Oda talán valami hideg téli napon mentem be legutóbb, és délután 16:30 magasságában azt találták mondani, hogy nincs gyros, nincs burger. Nem az, hogy várni kell, hanem nincs. Szerintem nem néztem ki olyan szarul, hogy ne akarjanak kiszolgálni..... -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Nos, eddig nem tudtam a létezéséről sem, de a beszámolód alapján nem maradtam ki semmiből.
Tegnap a Fácánban ettünk Gyrosos pizzát. Szerintem az ottani gyrosos pizza még mindig a legfinomabb pizza amit valaha ettem (írom ezt úgy, hogy az olaszoknál is számos helyen ettem pizzát).
Egyébként majdnem teltház volt, németekből, rengetegen pizzáztak, aznap a miénk volt a hetvenedik(!) (kiderült a blokkról), pedig délután 4-kor nyitottak mi pedig 19:30 fele rendeltünk.Szóval finom volt, és hogy olcsó-e? Hát kinek mi, mi 3400ft-ot fizettünk a 32cm-es pizzák darabjáért.
-
Tubi2
senior tag
válasz
RandomName
üzenetére
A Kenézynél? Vagy hol pontosan?
-
RandomName
senior tag
Kipróbáltam a Bartók körforgalomban "Az első, és eredeti Kecskeméti lepény" debreceni manifesztációját.
Mikrózott volt, nem volt a képekhez hasonlóan lepirított, fehér és vékony volt, az összehajtott lepény vastagabb volt, mint amit beletöltöttek. Sajtos, sonkást kóstoltam, hogy neked ne kelljen.
Ízre nem lenne rossz, de nem azt kapod amit a képen látsz, de legalább drága.
[link] -
Jamby18
senior tag
válasz
KROK640
üzenetére
Derék 139. Az "újabb" garázsoknál.
Tubi2: Jó kérdés. Mi az Istvánon lakunk úgy örültünk, hogy sokszor 10-20 perc alatt kihozták, még a krumpli is forró volt, árban már akkor is magasabb színvonalba tartozott, de mindig hozta ugyanazt a minőséget, mennyiséget.
Aztán szeptember felé mikor arra járunk az fogadott, hogy átalakítás, felújítás és pont másnap nyitott volna. De csak nem nyitott ki.
A Google pedig azt hiszem, hogy vagy végleg vagy átmenetileg zárva státuszt mutatott. Felnéztem akkor a google értékelésekre és az rémlik hogy valaki nagyon panaszkodott hasfájásra, kórházra
Mi sosem tapasztaltunk ilyet egyik helyről sem, mindig friss minden benne. -
Jamby18
senior tag
Zeusz 2 újra kinyitott a Derék utcàn.
1-1,5 évig kb tuti zàrva volt. -
Tubi2
senior tag
válasz
RandomName
üzenetére
Nem top étterem kategória, de egy alap étkezésre jó.

-
RandomName
senior tag
válasz
Fredo78
üzenetére
Hüsében pont kellett dolgozni pár hete, kaptunk napi menüt pár alkalommal. Nem volt rossz, csak kiesik kicsit.... Nem mennyiség fan vagyok, nem minőséghiéna, csak néha főzés helyett be kellene ugrani valahova, és enni egy vacsorát.... De csak azért nem fogok beülni valahová, mert akkora adagot adnak, hogy nem fogom tudni megenni, és el kell csomagoltassam.
#6607sharkypeti Az még irányban is van, de jellemzően kerülöm, mert az étlap tele van időigényes kajákkal, és ha vacsoraidőben ülsz be, akkor akár 50-60 perc is eltelhet a rendeléstől a kiszolgálásig.... Bár az is igaz, hogy utoljára nyáron voltam ott...
#6606Tubi2 Kisgömböcben igazából sosem gondolkoztam, pedig útba is eshet. Köszi. Rápóbálok majd. (talán valami dobozos vese velőt hozott onnan kolléga, amiben annyira túl volt hőkezelve a tojás, hogy fullasztó volt, (vagy tegnapi) de régebben ettem ott, és pl a túrós csuszájuk nem volt jó, de hozta a várt ár/érték arányt ami meg nem rossz....) -
Fredo78
aktív tag
válasz
RandomName
üzenetére
Hüse. A mennyiség több mint elég. Klasszikus magyar táp
Normális ár. A kétszemélyes tálon 8 szelet hús van... -
sharkypeti
aktív tag
válasz
RandomName
üzenetére
Rózsás Csárda
-
Tubi2
senior tag
válasz
RandomName
üzenetére
Blaháné étterem pont ilyen.
De a Kisgömböc Ételbár is hasonló. -
nuri
aktív tag
válasz
RandomName
üzenetére
Flaska, talán.
-
bhonti
aktív tag
válasz
RandomName
üzenetére
Nekem a Csekő pl. többnyire klasszikusnak tűnik... rendes adag van és nem is drága.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Nem tudok ilyenről. Ha nem kell kockás terítő, a fácánkakas vállalható
-
RandomName
senior tag
Van még valahol az a "kockás abroszos" klasszikus magyaros/nemzetközi, nem világmegváltós, egyszerű, nem kaja túlgondolós étterem Debrecenben?
Vagy ezt mára teljesen átvette a menüs kiszállítás, és emiatt az éttermek felülpozicionálják magukat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5330 /i5-1245u/16GB/256GB SSD/13.3" FHD laptop
- HP Omen 15 ( i7 6th, 8 GB, 240 SSD, 4GB Gef960) AkciÓÓ!
- Logitech MX Keys Mini for Mac - német - bontatlan
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit LHR dobozos, 1 tulajos, 2027.07.04-ig gari
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mi sosem tapasztaltunk ilyet egyik helyről sem, mindig friss minden benne.