Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Egy hete epitettem uj gepet Astock Riptide-al es 9700x-el. Elegedett vagyok a lappal, BIOS-al meg minden, de meg eletemben nem szivtam ennyit geppel, hogy elinduljon.
    Ossze raktam a gepet es egy egesz napig egett az alaplapon a CPU/RAM lampa es se kep se hang. Elkezdtem turni a forumokat es Asrock weboldalat, kismillio ember ugyan ezzel a problemaval es semmi valasz vagy megoldas ra, csak “probald meg ujra berakni a procit”, nyomd be jobban a RAM-okat, nezd meg a csatikat es hasonlo.
    Mar ott voltam, hogy vagy elviszem egy boltba es megnezetem, hatha en vagyok komplett noob, vagy kiszedem es vissza viszem en is.
    Ha valaki hasonloba szaladna bele, ugy sikerult megoldani, hogy mindent leszedtem es kihuztam a lapbol. Csap CPU, RAM, 24 pin, CPU power, reset es On/off gomb maradt radugva. VGA, Haz ventik, RGB csatik, illetve minden egyeb sallang lehuzva.
    A gep egybol indult, BIOS-ban beallitgattam a dolgokat, vissza dugtam mindent es azota mukodik.
    Szoval ha valaki hasonlot tapasztalna, hatha segit :)

Új hozzászólás Aktív témák