Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
AMD AM5 Platform - Zen 5 processzorcsalád - Ryzen 9xx0(X/X3D) széria
(9600X, 9700X, 9800X3D, 9900X, 9900X3D, 9950X, 9950X3D)
A Zen 4 (Ryzen 7xx0) topic [erre található]!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Ezt a marhaságot milyen tapasztalatra alapozod?
Én azért vettem AM5-re ASUS-t, mert ebben a fórumban mindenhol ment, hogy az ASUS-ban leégnek a procik, lásd, még a "megbízható" GamerNexus videó linkelve aztán a visszakérdezések után. Aztán kicsit utánaolvasva kiderült, hogy nem csak az ASUS-t érinti, hiszen AGESA szabályozás volt az 1.4V-os SoC feszültség, ja, és amúgy messze nem ég le minden AM5 alaplap. Mondom első a saját tapasztalat, vettem egy, aztán még egy ASUS B650E deszkát. Azóta is köszönik szépen, tök jól működnek. Raktam össze AM5 gépet AsRock, ASUS és MSI deszkával is, nem volt gond egyikkel sem szerencsére.
Tömören: a "négy nagy" tajvani gyártó termékeit bátran meg lehet venni véleményem szerint. Az ASUS esetén a Q-Release Slim csatlakozós deszkáknál kell nagyon odafigyelni, ha sokszor rakod be- veszed ki a VGA-t, akkor ne ilyen deszkát válasz. Ennyi.(Gondoltam csak átnézek a Zen5 topicba, mi zajlik itt, de azt hiszem ugyan úgy, ahogy 2 éve a Zen4 topicban, itt is első körben a mítoszok terjednek...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen routert?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tőzsde és gazdaság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Windows 11
- Energiaital topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest