Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
AMD AM5 Platform - Zen 5 processzorcsalád - Ryzen 9xx0(X/X3D) széria
(9600X, 9700X, 9800X3D, 9900X, 9900X3D, 9950X, 9950X3D)
A Zen 4 (Ryzen 7xx0) topic [erre található]!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mondjuk tegyük hozzá, hogy van olyan gyártó aki feltünteti, h ne küldd vissza a kiegészítőket, mert azokat nem kapod vissza.. Régen alaplapnál is volt ilyen akinél szólt a disztri, h mondjuk a backplate-et ne küld vissza, mert ha javítják, tuti nem kapod vissza..
VGA-k sem saját dobozban jönnek vissza ilyenkor, sajnos..
csak ott az a kellemetlen amikor a tápátalakítót is elküldöd hozzzá, és nem kapod vissza.. hallottam már ilyenről is..
-
Ez nem az Alza hibája.
Elmúlt már az a világ amikor minden szir-szar dologért új terméket kaptál. Jó pár évvel ezelőtt simán új VGA-t kaptál akkor is ha csak mondjuk az egyik venti megment.
Manapság egyre több gyártó javít vagy cserél. Sok esetben a te saját visszaküldött darabodat javítják meg, vagy cserélik rajta a rossz részegységet, de sokszor előfordul az is, hogy egy másik már javított terméket kapsz vissza a gyorsabb ügyintézés miatt.
Ezeket ilyen szürke OEM dobozokba szokták visszaadni. Viszont ha te úgy adtad le, hogy dobozában összes tartozékával, akkor a tartozékokat ugyanúgy vissza kell kapd, emiatt már reklamálhatsz a gyártónak / alzának.Nem kéne elfelejteni, hogy ilyenkor nem a kisker, és nem a nagyker feltétlen a ludas, mert ők csak közvetítők a gyártó felé.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
MasterDeeJay #5197 üzenetére
Sztem nincs ezzel semmi gond ha van.. pl. a gomb egy rohadt jó megoldás..
-
Nem igazán értem miért kell egyáltalán akár milyen rögzítés a pcie slothoz? Egyszer kell odafigyelni rá hogy minden része üljön a slotba. A dögnagy kártyákat meg amúgy is meg szokták már támasztani hátulról is.
Azaz tippem lenne, talán a gyenge gépházat miatt ahol csavarodik minden és lehet kilógna a fél kártya slotból. Vagy talán lanpartis gépeknél alu házaknál ahol mozgatva van és csavarodik? -
omfgk
veterán
ASUS confirms Q-Release Slim update, will be adopted by new X870 motherboards
Továbbra is hülyeség a design.
Egy nem létező problémára adott szar válasz.Vagy nem tudom kit zavart a gomb.
Az én lapomon nincs gomb és ez kurvára zavar.
Gyári M2 Heatsink és a proci hűtő között azért meg kell küzdeni vele. -
gery14
senior tag
válasz
deathcrow42 #5193 üzenetére
Post led állandóan valami faszságot írt a hőfok érzékelő is bekotlot neha indult néha nem stb stb hosszú a sor
pl vrm temp -124 °c hasonlóak
Már csak a 9800x3d die hibázik a listárol..
-
Jacek
veterán
válasz
deathcrow42 #5193 üzenetére
Nekem megy 2 hónapja igaz nem 9800X3D-vel.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
deathcrow42 #5191 üzenetére
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester #5188 üzenetére
Hát ha 1.26-on nincs post, akkor valszeg 1.3-on sem lenne.
Szóval ez így jogos érv.
Thx!
meg fogom próbálni 1.4V körüli IMC-vel, hogy mi történik, hátha menni fog...
-
-
gery14
senior tag
Ja az szokásos náluk én is ugy kaptam a lapokat idáig (megvolt minden nalam is)
a 9800x3d t bedobtak a kapun belülre minden szó nélkül jo hogy a kutyák nem voltak kint.. hozzáteszem van belső postaláda is akár egy alaplap is elfér benne de sose használják.. délig várok ha nem hívnak es megkérdezem hogy gondolták.
-
Nekem az új lap is úgy jött az alzától, hogy se csomagolás se semmi, csak berakva az alzaboxba a gyári doboz bármiféle ragasztás vagy lezárás nélkül
szerencsére minden megvolt benne és érintetlennek nézett ki a lap, de ez eléggé meglepett... egy **** futárt kell kifogni aki úgy dönt, hogy belenyúl a dobozba... CPU-nál és igazából szinte minden másnál ez oké, szokott lenni matrica amit szét kell tépni a kibontáshoz, de itt semmi.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
deathcrow42 #5181 üzenetére
Igen úgy lenne jó.. most azért gondolkoztam, hogy megpróbálok 1.4V körülig az IMC-vel elmenni, hátha esetleg sikerül stabillá tenni.. Bár nem hiszem, hogy ez a baja, de megpróbálom majd, hátha..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester #5174 üzenetére
Közbe elnéztem, most jöttem rá, szal bocsesz..
Ez így fain.
2200 felett nem megy amúgy, azt próbáltad?
-
gery14
senior tag
Megjött a gariban cserélt Asrock Nova lapom 27 napba telt az alzanak.. és itt a vicc így kaptam meg az "új" lapot..
Igen nem új a lap ütött kopotValszeg tákolt felújítot valami szar lehet. Karton dobozban 2cm es habszivacs es ennyi a csomagolás tartozékok nuku
Kibaszta a biztit alzát hívtam kapásból.. ma hívnak sajnálják bla bla..
-
válasz
DroiDMester #5180 üzenetére
RAM 6600 / FLCK 2200 lenne az "optimális" scenario, de annyira instabil ez már, hogy nincs értelme. Saccra.... 10-ből 1-2 embernek menne szerintem a szilícium lottó miatt?
-
-
Sefi84
senior tag
Én most lefelé próbálkozom
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester #5177 üzenetére
Jah persze 13700/900-nal adtam neki en is.. csak gondolooztam rajta hogy lehet a 6600 esetleg az miatt koppanhat le, lehet azzal majd meg teszek egy probat.. bar nem hiszem, de hatha..iod/ccd-vel 1000mv fole nem mennék.
-
válasz
hackeeeee #5175 üzenetére
Itt AMDnél nem tudom mi a biztonságos MAX imc fesz, intelnél simán használjuk több éve(mióta létezik ddr5) 1,50-1,55V.on és nem lett baja egyik cpu.mnak se.
De itt AMD.nés más memória vezérlő van, így itt nem tudom mi az ami még biztonságos, nálam biosba asszem 1,5.nél kezd piros lenni az érték tehát annyit valószínű még kibír folyamatosan
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester #5174 üzenetére
Igen ezt lattam is.
de akkor igy igaz a teoriam, hogy ha csak ramot tesztelsz, akkor siman visszabb lehet menni soc fesszel, mert nem ugy terhel.. Thy
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester #4893 üzenetére
Sajat tapasztalat alapjan ezt meg tudod terhelni mondjuk cruncherrel 2-7-0-val? Ugy h min fel orat megy-e?
sanszos h a tm5 az fclk-t nem terheli annyira vagy szinte semennyire ezert megy ennyire alacsony fesszel is a soc.
-
Floyd80
addikt
válasz
DroiDMester #5167 üzenetére
Ez oké, de konkréten mi?
Mert VRM, Phase, minden controller ugyanaz mint a Tomán.
A ROG Strixnél legalább látszik, hogy a VRM részen jobbakat használnak a betűjel növekedésével.
-
zimilaci
csendes tag
válasz
deathcrow42 #5169 üzenetére
oh, koszi szepen
-
válasz
zimilaci #5168 üzenetére
Ez a topik lesz a tiéd
Itt főleg 9800X3D procik lesznek.
Amúgy igen, a 19k pont a 7800X3D-vel már nagyon jó
-
zimilaci
csendes tag
Sziasztok,
van meg valaki 7800x3d-vel? Vegre sikerult kis idot forditanom pici optimalizalasra miota stabilabb a bios...nem olyan oriasi szam de eddig meg ilyet nem ertem el.
Hofok max 82.4 Celsius volt.
-
válasz
deathcrow42 #5164 üzenetére
Azért nem egészen(van ott még más eltérés is bőven) a Toma alsó kategória teteje, az EDGE meg felső kategória közepe más sorozatba is tartoznak MAG és MPG
nagyon jó lap az EDGE, ha vissza keresel az X870E-m előtt azt használtam!
-
Floyd80
addikt
válasz
deathcrow42 #5161 üzenetére
Az Edge:
- M.2_3 (4x2) shares bandwidth with PCI_E3 (4x4); using this slot will make PCI_E3 run at x2.
Tomahawk:
- M.2_3 (4x2) shares bandwidth with PCI_E3 (4x4); using this slot will make PCI_E3 run at x2. Switching PCI_E3 to x4 in the BIOS will completely disable M.2_3.
-
Floyd80
addikt
válasz
MaddeNNNN #5160 üzenetére
Igaz, nekem is CPU-n van az AIO. Az látszik, hogy egy-két helyen spórolt a Giga, audio, hátlap is elég fapados szerintem a sok 2.0-ás USB-vel, ezért ennyi az ára, eleve a 1220 is már régi chip, a 4 éves B550 Asuson is ez van. De szerintem nem fogod nagyon észrevenni a különbséget.
De nálam is ez a lap maradt meg a ROG Strix 850 a listán utóbbi árban jelentősebb ugrás + csak 2 SATA van, most van két SSD-m meg HDD is, valamelyikről le kellene mondani.
-
-
Cifu
félisten
válasz
Jah, a VGA sávokat nem, a B850 előnyben van az X870-essekkel szemben, mert nem kell USB4 vezérlőt táplálni. Tehát a 24 szabad sávot eloszthatják.
M2_3 meg csak x2 sávot Gen4 kapott, illetve a PCI_E3 sebessége x4-ről x2-re vált, ha van az M2_3-ban SSD.(Az ábra amúgy kicsit furi, mert e szerint csak x4 Gen5 sávot kap az M2_1/2, de az nem egyértelmű, hogy külön-külön 4-4 sáv, vagy összesen 4 sáv)
-
omfgk
veterán
válasz
Ugyanaz a layout mint a B850 Tomahawk esetén.
Egyedül a 3. SSD sikerült kicsit gyökér módon itt is, mint a tomahawk-nál is. Szóval az úgy 4.0 ,hogy 4.0 x2.Viszont jó drága.
130k. Fehér tax. -
Hmmm rábukkantam erre az MSI B850-s alaplapra. Jól látom, hogy 4 M.2 slot, és ebből 2db 5.0 és 2db 4.0 és nem felezgeti a VGA sávokat?
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
Floyd80 #5159 üzenetére
Huh azt meg sem néztem csak most hogy rákérdeztél. 1.0-ás szóval még az alc897. Kíváncsi leszek mennyivel lesz rosszabb mint a mostani B550 Steel Legend ALC1220-as codece. Max veszek valami olcsó külső DAC-ot a hangfalakhoz, a fejesnek van sajátja.
AIO-t elvileg lehet a cpu_opt-ra is kötni fentre.
-
gejala
őstag
Nem erőltették meg magukat. Többen is írták, hogy a meghalt 9800X3D-jük után másik proci működött a lapban, úgyhogy nem meglepő ez az eredmény. Járatni kellene egy másik 9800X3D-t a lapban jó pár hétig, hogy kiderüljön, mit csinál. Volt olyan szerencsés, akinek a lapja egy második 9800X3D-t is elégetett.
-
MaddeNNNN
addikt
-
Cifu
félisten
[AsRock válasz a CPU "beégések" miatt.]
Tömören:
- Több alaplapot is sikerült megszerezniük, ahol állítólag meghibásodást tapasztaltak a felhasználók, a megszerzett alaplapon (itt van egy ellentmondás, egyes számot használnak, nem többes számot), nem találtak meghibásodásra vagy sérülésre utaló nyomot, a foglalat kitakarítása után be tudott bootolni az eredeti BIOS-al. Hosszú távú stressz-tesztet is teljesített ezek után.
- Néhány BIOS verzióval több 9000-es szériás CPU-nál tapasztaltak olyat, hogy nem sikerült bebootolni. A 3.20-as BIOS verzióval a memória-kompatiblitást javították.
- A 3.20-as BIOS verzió nem tartalmaz semmiféle változtatást a CPU "égésekkel" kapcsolatban, a korábbi BIOS verziókban sincs olyasmi, ami CPU hibát / sérülést okozhat. -
hackeeeee
Jómunkásember
Ha felfelé nem megy, elindultam a másik irányba, meglátjuk majd, ahogy időm engedi, mindig megyek majd lentebb.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Felraktam a 3222 bios-t, de sajna nincs valtozas, a cruncher fftv4 tesztbe belefagy 6600-on. Valszeg kene meg neki kraft, de nem adnek tobbet neki.. ennyit nem er. Ramon probaltam lazitani, az nem segitett, ergo azt kizarnam h a ram miatt fagy ki.
-
-
FingR86
őstag
válasz
deathcrow42 #5149 üzenetére
köszi a tippet. A memória fesz expo alap értéke, ahhoz nem babráltam.
most csak annyit csináltam, hogy 2100 helyett 2133 és így indult azonnal.
próbálgatom-tesztelgetem, aztán lépek fentebb 2166-ra. -
válasz
FingR86 #5148 üzenetére
Zentimings képed szerint már 1.4V volt a memória fesz, 1.45V-re még felhúzhatod, és próbáld meg mondjuk a 2200-t.
Ha úgy sincs kép, lehet lemenni 2166/2133 értékre (amelyik működik), aztán lehet lemenni vissza 1.4V-re a mem feszeken.VSOC értéket még hagynám
A 2200FLCK nem garantált.
-
FingR86
őstag
válasz
DroiDMester #5137 üzenetére
fclk 2100-on játék alatt rendben volt
gondoltam bepróbálom
FCLK 2100-ról 2200-ra
meg UCLK DIV1 MODE: auto-ról UCLK=MEMCLK-rade képet nem igazán adott a masina
kellett vna hozzá emelni VSOC-ot is ?autó-n volt és 1.2 értékkel.
-
X2N
őstag
válasz
MasterDeeJay #5146 üzenetére
Itt is gyorsabb a dual rank(azonos órajelen). Ezért kell venni 96GB-ot. Az biztos elég lesz.
-
Úgy értettem hogy 4x16GB single az kb 2db 32GB dual ranknak felel meg. Azaz 64GB ramhoz elvileg mindegy hogy 4db single 16GB vagy 2db dual 32GB-osat veszek.
Simán 2x16GB ram nekem kevés lenne. Bár már nem munkára kell a gép (előző 128GB rammal volt) de modokat szoktam írni és van úgy hogy fut mellette játék is erre a célra 64GB az amit belőttem célnak.DDR4-et ismerem csak ott egyértelműen gyorsabb a dual rank, már csak abból adódóan hogy az egyik rank végezhet refresh-t amíg a másikkal művelet folyik. Még totál keverc nekem az ami a DDR5-nél van.
-
X2N
őstag
válasz
MasterDeeJay #5143 üzenetére
De lassabb lesz a 4db single rank. 4db single rank=dual rank.
-
FingR86
őstag
válasz
MasterDeeJay #5143 üzenetére
én is gyakran vásárolok ebből a markabol ddr3-ddr4-et de az az alsó ár elég bitang
-
válasz
viperabácsi #5142 üzenetére
Senki nem ajánlotta, de szóba került hogy olcsón kínait is lehet venni csak fene se tudja miket tudnak. Bátorkodtam ezt az utat választani.
Puskill márka, gyártott eddig ddr3/4-et asztalikba és notikba és ez a ddr5 új termékük. Így hát gondoltam rendelek, ha nem jó akkor visszadják az árát, sok értékelésű eladótól van meg elismert brandnek írta aliexpress.
Ez az alsó ami érkezett, early bird akció szokott lenni reviewereknek meg kuponom is volt rá. Most már nem lehet ennyiért kapni.Sokat nem várok tőle. Nekem elég ha hibátlanul működik mondjuk 5600-6000 körül.
x3d proci mellé lesz ami nem annyira érzékeny rá. Ezek meg single rankok úgyhogy elvileg a 4db ram nem lesz jelentősen lassú.
Ez így olcsóbb volt mint az előző ddr4-esem amiket 6eft/db áron vettem itthon (3200-as hynix djr ecc reg 16GB-osokat)
Itthon nem adnak ennyiért ramot. Szóval részemről ha működnek majd akkor bevállalom ha lassabbak. -
viperabácsi
addikt
válasz
MasterDeeJay #5141 üzenetére
Ez mi ?? Ezt hol ajánlották ?
Ebből minek még egy szett ? -
Ramok előbb megérkeztek mint a proci és lap. De beszámolok róla ha sikerül tesztelni.
Még jön majd ebből egy ugyan ilyen kit. -
FingR86
őstag
válasz
DroiDMester #5137 üzenetére
akkor egyelőre belőttem így, és tesztelgetem.
-
-
FingR86
őstag
válasz
deathcrow42 #5134 üzenetére
és az FCLK? azzal merre induljak el? vagy maradjon így ?
-
-
Van már 9950x3d tulaj itt a topikban?
-
FingR86
őstag
hali mindenki.
nagyjából össze állt a korábban említett konfig, már csak a hűtés nem érkezett meg arctic lf III 360. Most csak egy nagyon pici hűtés van rajta átmenetileg: Aigo ICE400SE 9cm ventivelbios-ban 2 dolgot állítottam kb. expo és all core curve -26.
cb r23: ~23.500 pontot dob jelenleg, de gondolom ez akár majd növekedhet is, ha rajta lesz a rendes hűtés. A jelenlegivel 95 foknál le van korlátozva sztem. Mit lenne még érdemes állítanom esetleg?a bios-ban van egy X3D turbo mode, ezt be kell kapcsolni? mert emlékeim szerint ez nálam alap esetben ki van kapcsolva.
-
X2N
őstag
Közben rájöttem mi volt a gond, elfelejtettem beállítani a cpu szorzót 50X-re és elhasalt az undervolt miatt.
Az a baj AM5--nél hogy a userek nekiállhatnak piszkálgatni a VSOC feszültséget ha magasabb memória órajelet szeretnének, ezt a feszültséget meg elég nagy tartományban lehet állítani úgy hogy működőképes marad a rendszer, még úgy is hogy nagyon ritkán hibázik a rendszer. Ezt a legnehezebb kitesztelni. Nálam is alapból uv volt a cpu(1.1V),vsoc(1V)-n is, teljesen jól működött a rendszer hónapokon keresztül pedig nem volt 100% stabil úgy hogy a gyárihoz képest -18%-al kevesebb feszültséget kapott a soc, és ezzel együtt szépen csökkent a fogyasztás is, ezért használtam így. Jobban jártak volna ha ezt a részét jobban megkötik és kevésbé állíthatóvá teszik, akkor biztos kevesebb probléma lenne a különféle ram órajelekkel. Hasonlóan a többi feszültséget is, gondolom ezért égnek most az ASRock lapok megint, nincs megmondva az alaplap gyártóknak merre hány méter, ők meg túl lövik ezeket biztos ami biztos, 3évet bírjon ki aztán mehet tönkre, többi nem számít.
Remélem a következő szériában már a memóriavezérlő jobb lesz, és fejlesztenek már valamit az I-O die-on is.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Sanyi19 #5127 üzenetére
Háát, Nekem a 6200 CL28-hoz 1,5V körül kell.. A 6600-hoz is 1.55V
Emlékeim szerint a vipernek is 1,45-1,5V körül kellett de már nem emlékszem.
VDDP-t nem bántottam, az auto. zentiming-son látszik, cirka 1V.
Tras=TRCD+TRP, de ez sincs kőbe vésve, mert egyik OC-s szerint ő (100 felett tolja OC-val, nekem is úgy ment a 6600) TRC pedig, kb. ameddig stabil.
-
Sanyi19
őstag
Köszönjük!
Még egy Thaipoon-t meg tudsz nézni?
A CLDO VDDP-t is megadtad? Vagy az auto-n ennyi neked?
hackeeeee: 1.4V-os beállításokon sem indul. CLDO VDDP alacson még nálam. Te állítottad azt is? Nálam az alapból : 0.9742V látom ez nálatok magasabb.
Valamint a tRC-nek nem a tRP+tRAS összeadott értékének kell lennie?
-
Joci76
csendes tag
Ezért váltottam vissza intelre, egy B650 Pro alaplap mellette egy ryzen 7 8700G proci, a memória az alaplap certifiednek megfelelően kiválasztva és csak alap 4800Mhz-en volt hajlandó üzemelni! Teljesen ki akasztott hogy az expo profilban egyik beállítással sem volt hajlandó működni! Több rammal is próbáltam, kinti fórumok szerint a proci memória vezérlője a ludas. Talán még dualban rá lehet venni hogy menjen, de quad-ban már esélytelen! Én feladtam se időm sem energiám nincs hozzá. A Z690 és a 12600K valamint Trident Z jól teszi a dolgát...
-
X2N
őstag
Próbaképpen beraktam reggel a 96GB memória mellé a 32GB-os kit-et, megnézni milyen az ha 128GB ram-van,
erre el se indult a gép, tréing közben elakad.. Azt hittem nem lesz ezt olyan hű de nagy megfejtés, amikor elvileg a quad rank 256GB ramot is vennie kellene a rendszernek. Jó az egyik kit samsung ramos a másik meg hynix. Aztán kivettem cseréltem egyik oldalt a ramokat úgy se. C5 hibakóddal megált. Visszatettem az eredeti 96GB-ot visszaállítottam 5200MHz-EXPO-ra, majd később 4800MHz jedec-re minden gyárira, erre windows-belépéskor már kékhalálozik a gép. Mért ekkora rakás sz.r még mindig az AM5? Most komolyan le kell clr cmos-oznom az egész bios-t hogy egy default beállítás után menjen a gép? Aztán beállítottam a tuningolt 5600MHz profilomat és ment. Akkor alacsonyabb órajelen gyári beállításokkal mért nem megy? Érdekes
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Atom_Anti #5118 üzenetére
1.3V kellett hozzá.
A 6400 megy 1.26-tal.
Lehet kellett volna még egy kicsi neki, és ment volna stabilan.. De ahogy emlíettem is, sztem 24/7 menne, mert csak AVX-ben hibázott, sehol máshol. Aida 4 pipás stabil volt.. De olvasgattam skatter 9800x3d tesztjét, ő sem tesztel aida, ha cruncher stabil akkor elvileg már oké.. most csak azzal nézem.
Más, 132W, CO -30:
Köszönöm!
-
Jacek
veterán
Akkor a félre értések elkerülése végett
PVV532G640C32K még nem az expos.
6400cl32 32-40-40-84
Egyébként kb ez a legolcsóbb 6400cl2-es ram set.A rendes set de alt subokhoz alig nyúlva.
-
válasz
DroiDMester #5119 üzenetére
Játék alatt nekem is 5425 szinte mindig, ami ugye betudható az alacsony terhelésnek, egy tesztprogihoz képest.
Curve Shapert használja valaki? Érdemes?
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester #5116 üzenetére
A max órajel változik ingame, ebből adódik az fps különbség. Csak, elhanyagolható.. főként ha kevésbé cpu igényes a game..
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #5111 üzenetére
Ehhez kapcsolodan keresgeltem, es sokan hasznaljak eco 65w mellett fokent itx konfogokban teljes megelegedessel, illetve normal konfigban eco 105w profillal mert nincs 120w, ahogy pl nekem sincs, kepen kerestem meg h mennyi az annyija a 120w profilnal (162/120/180).
Es ahogy nezegettem lofutty a kulonseg.. fogalmazzunk ugy h ingame elhanyagolhato.
-
Jacek
veterán
Ja és szerintem van biosod ami ujabb AGESA-val van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest