- Milyen videókártyát?
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi hangfal építés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz
F e Z o #54796 üzenetére
Mondjuk ezen nem kell csodálkozni.
Azt a chipet a ~1100MHz -es körüli tartományra tervezték, és szándékosan fogták vissza az órajelét. Plusz a letiltott egységek miatt a hőtermelése is visszább lett fogva, ami szintén a tuningot segíti. Szóval nem valami csoda miatt lehet annyira huzigálni azokat. -
törölt tag
-
törölt tag
Melyik VGA sorozat volt, ami a tobbihez kepest jelentosen jobban volt huzhato? 7850 vagy a 7870?
-
raubisoda
senior tag
válasz
Nuada herceg #54793 üzenetére
Nincs mit.Benne van biza.
-
Nuada herceg
őstag
úúúúú, köszi!
Nekem a 15.4 van fent, de sok gondom van vele. Állandóan leáll az illesztőprogram, legalábbis ilyen hibát dob. Már downgradelni akartam az Omegára. Viszont vártam az újat a project cars miatt. Most ezt akkor fel is teszem, hátha benne van már a támogatása.
-
raubisoda
senior tag
válasz
Ciccuka #54788 üzenetére
AMD Catalyst 15.5 BETA (14.502.1014.1001 May 14) ezen ne múljon
-
DaFunk1511
tag
válasz
R4zz0R #54783 üzenetére
Szia!
Miután frissítettem,vagyis inkább majdnem új gépet vettem (szinte mindent cseréltem) akkor nálam is ez volt a probléma. Fekete vízszintes csíkos volt a kép,kb mint mikor a telefon kamerával veszel fel tv-ben valamit..
Dvi-vga átalakító volt nekem is mert a monitoromon csak vga kimenet volt. (Benq hd2200a)
Régi kártyámmal semmi probléma nem volt,de az újjal igen.
Mostani konfigom:
asus b85m-g
i5 4460
2x4gb 1333 kingmax
msi r9 270x 2gb gaming ocElőtte egy intel q8200 proci, és egy gigabyte 7770 1gb volt,ezekkel semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
Sajnos rá kellett jöjjek,hogy monitort kell vennem amin van Hdmi kimenet,vagy minimum Dvi.Most egy ips ledes LG22MP55 típusú van,hdmi-vel használom és ezzel semmi problémám.
-
szivacs1987
aktív tag
válasz
R4zz0R #54783 üzenetére
(#54783) R4zz0R
Gondolom dvi->vga átalakítót használsz a monitorodhoz. Sajnos ez okozza a gondot. Szinte az összes r9-es széria ilyen.(#54780) Nekrofil
Nem rossz kártya. A gyári értéken simán halkan tudja hűteni. Teljesítményre ugyanaz, mint a többi 270.
Tuningolva is szépen megy, és tudja hűteni. (a vrm-en van borda is)#54233Most 1.275V-on használom core 1190MHz, ezt 65-67%-os ventivel tudja 70fok alatt tartani max vga kihasználtság(Skyrim) mellett.
-
R4zz0R
csendes tag
Hello.
Segítséget szeretnék kérni.
A héten raktam össze egy új konfigot . És sajnos azt vettem észre csak a játékoknál, hogy vízszintes csíkok mennek fel le a képem játékok közben. sötét képnél jobban látszódnak.Amd fx 6300 black
Msi 970a g46 alaplap
8 gb Kingstone beast 2133 ram
Shappire r9 270x vcard.
Cool Master 600W elite black tápegység
Asus ve228de monitor sima vga kimenetes. -
Nuada herceg
őstag
válasz
likeaRAINBOW #54780 üzenetére
Szia!
Hát azt pontosan nem tudom milyen, de a márkáról tudok nyilatkozni.
Nekem Gigabyte HD 7870 2Gb Oc edition van. (windforce 3 hűtés)
Teljesen megbízható kártya, nem volt vele még gondom!
Csendes, még játék alatt is. Nem melegszik, csak amennyire "kell"!
Teljesítménye is számomra megfelelő. Vagyis inkább a pénztárcámnak...
Csak ajánlani tudom. Ez 1 egyéni vélemény saját tapasztalatokon. Nem tudom másnak mi a véleménye. -
likeaRAINBOW
senior tag
Sziasztok.
Gigabyte GV-R9270OC-2GD kártyáról mik a vélemények, megbízhatóak vagy inkább kerülni kell?
-
Sziasztok
Az R9 270x VGA-k már mind támogatják az UEFI-t?
Főleg a Vapor-X/Toxic/MSI Gaming kiadások érdekelnek.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
coolrob #54773 üzenetére
A kártya saját hűtését is tudod szabályozni. Rajtad áll mi az a zaj, ami már kellemetlen. Amúgy a 70 fok az laza üzemi hőfok ezeknek. A VRM melegedés jelenthet problémát, az jobb, ha nem nagyon van 80 fok felett (csak a hosszú élet miatt, amúgy elvileg 90 fok körül is tartós használatra tervezett). Utóbbiakat Gpu-Z progival tudod monitorozni.
-
coolrob
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #54772 üzenetére
Köszi a gyors választ
Sajnos beleszerettem egy zárt minimalista dizájnnal rendelkező aluházba, ami nem a szellőzéséről híres
Muszáj lesz akkor 1-2 ventit beüzemelnem -
coolrob
aktív tag
Helló!
Beléptem a klubba egy Asus 7870 Direct CU II -vel.
Itt helybe tudtam megvenni, sztem egész jó áron még 1,5 év garival.Az érdekelne hogy hány kb hány fokig kéne lennie terhelésnél?
Próbálgattam, és a nem túl jól szellőző házamban felkúszik 70-71 fok felé is Heaven benchmark alatt.
Sajnos baromi meleg van a házamba, mert még a vinyó és SSD is 50 fok körül van használat közbe.A ház oldalát levéve 60 fok körül megáll, szóval majd pár ventivel javítok a helyzeten, de addig is a tapasztaltabbakat kérdeném, hogy meddig bírja a kari a tartós használatot?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #54767 üzenetére
GTA V támogatás is van benne pl.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Nuada herceg #54768 üzenetére
Közben felhekkeltem
Igazából laptopra ment, inofficial verzióban, mert az Omega elég vacakul szuperált, sok kékhalállal, szaggatott veszettül, stb. Még az eredeti, 2010-es driver is jobban működött...
Nyilván persze a hekkelt verzió miatt hülyeség is volt kérdeznem.
Mondjuk most olvastam, hogy a Microsoft teljesen meglepően kiadott egy foltot, mely az SHA2 certificate normális felimerését segíti Win7 alatt és lehet, h ez elég is volt a tisztességes működéshez. Másfél óráig telepítettem és most jó. Örülök -
Nuada herceg
őstag
válasz
RetepNyaraB #54767 üzenetére
Helló! Igen 1 pillanat elsötétedés után, és a driver "nem válaszolása" után helyre tud állni!
Szóval az omegával semmi gond nem volt, ez párszor már leállt. De szerencsére nem fagy le a gép, csak 1 mp-re megáll, villan a kép, aztán írja azt..
Egyébként van benne gta 5 optimalizáció, meg gondolom még 1-2 + játéké. Bár én a gta 5-nél nem vettem észre javulást. Ha ezek egyikével nem játszol, akkor én nem javaslom az upgradet. Az omega 1 stabil driver.
Bár ez mind csak egyéni tapasztalat, vélemény. -
RetepNyaraB
veterán
Sziasztok, a 15.4-es driver fel tud valamit mutatni az év végi Omegával szemben?
-
raubisoda
senior tag
Ha jó i7-es cpu-d van minden érezhető.Azért 20-25% már nagyon is érezhető.
-
djculture
félisten
válasz
arcsi84 #54764 üzenetére
Elve nem éri meg megvenni mert a régi gcn kinlódni fog dx12 alatt, kevés benne a parancsprocesszor. Úgyhogy az ilyen régi átnevezett gcn1.0 kártyákat nem élrdemes megvenni. 290x meg a 260x már gcn1.1 annál ez javitva van, a másik modernebb kártya meg a 285 az 1.2-es gcn... Az újabb amd kártyák meg jó esetben nem lesznek megint átnevezgetések hanem már 1.3 gcn lesz az összes.
-
arcsi84
aktív tag
Az a baj azzal a táblázattal, hogy a 270x nincs benne. Korábbi tesztekből úgy emlékszem, hogy a 270x az félúton van egy 7870 ás egy 7950 között.
Az r7 265 a tesztek szerint félúton van egy 7850 és egy 7870 között.
Ha jól emlékszem akkor a 7850 és 7870 között kb 20-25% különbség volt.
Mindegy, igazából én úgy vélem, hogy nekem nem ér meg +10k-t egy ismeretlen kártya + 20-25% teljesítményért. Inkább gyűjtögetek és ősszel veszek egy 290-970-290X szintű kártyát és akkor érezhető is lesz az előrelépés.
-
Z10N
veterán
válasz
CoolBoy323 #54758 üzenetére
Joval tobb az mint 25%. 35% minimum, ha csak a TFLOPS-t nezzuk gyari erteken akkor 45% (compute-ban mindenkeppen). Volt nemreg egy 22 vga-bol allo teszt, ahol a 7770 es 7870 kozott a teljesitemeny szinte linearisan skalazodott.
-
djculture
félisten
válasz
CoolBoy323 #54758 üzenetére
Ez a max bizonyos játékokban én ezt tapasztaltam, mondjuk én még a 7850 vs 7870 ghz között néztem. 265 meg elvileg húzott 7850... Mindegy az biztos hogy 10k-t én nem adnék ki egy ilyen cserére.
-
arcsi84
aktív tag
Sziasztok, egy Sapphire 270x mennyivel gyorsabb kb (%-ban), mint egy r7 265?
Olyan 10k-t kéne ráfizetnem egy cserére, megéri a befektettt pénz?i5 2320 és 8gb ram mellé menne.
FSP HEXA+ 500W tápom van.Köszönöm a válaszokat.
-
blu79
addikt
válasz
nagy.matyika #54753 üzenetére
#54753) nagy.matyika nem érdemes vele foglalkozni [link]
(#54754) Steve198310 ha olvasol a hsz -ek közt és figyelmesen megnézed a teszteket, láthatod hogy utolértem egy 980 MSI-t és ez nem egy ref, persze a proci is közrejátszik, de a ref. -et simán utoléred egy jól tuningolható 970 példánnyal
[link] és ezek : [link] , [link] [link] - én ezt tudom és nekem ennyi elég, le is zárom a témát mert úgysem ide való.
-
Steve198310
őstag
Ne akarjuk már a 970 hogy olyan legyen mint a 980. Attól kicsit messzi van. Eleve a részegységekből jóval több van a 980 ban mint a 970 ben. Amire a ti megoldásotok a "jólmegtépem" . Igen el éri amivel után + W zabál és ++++ hő keletkezik.
Na de ezt tárgyaljátok meg a megfelelő topikban
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
djculture #54738 üzenetére
Ezt a baromságot részletezhetnéd a 970 topicban, mert én ilyet még nem találkoztam sehol, pedig nem keveset űztem már 970-emet. Ez nem egy kókány kártya és semmi féle gond nincs abból, hogy 3.5 GB-os az a memóriarész, ahol még teljes sávszéllel működik a memóriája, mert fizikailag 4 GB-os nem 3.5 így nincs memória lukba címzés, mint amiről itt próbálsz fröcsögni. Tökéletesen címezhető és használható az utolsó MB-is a kártyán, viszont ott nem igaz a gyárilag specifikált memória sávszélesség.
Továbbá, ahova a 3.5 giga nem elég, oda másik kártya kell, mert 99%-ban előbb jön GPU limit.
-
scar07
tag
-
scar07
tag
válasz
scar07 #54747 üzenetére
Még annyit hozzátennék, hogy ki lett próbálva másik monitorral is és annál is előjött a hiba.
Valamint, amikor szól zene is a játék mellett egy másik ablakban és olyankor csinálja a hibát van olyan amikor a zene nem akad meg szól tovább kristály tisztán, de olyan is van amikor az is megakad és utána néma csend és sötétség.....és jöhet az újraindítás -
scar07
tag
válasz
djculture #54745 üzenetére
Sajnos nem reagal semmire a gep hiaba nyomkodok akarmilyen billenytukombinaciot....
Es a masik gond h nem csak a BF-nel csinalja ezt.
Cod 4, Mass Effect 3, Path of Exile...ezek azok amikkel jatszottam es szinten ugyan ezen hiba elojott.Driver teren meg eddig a gyari volt fent (amit lemezen adtak a karihoz), de most ujraraktam a gepet es frissitettem a drivert is.....sajnos nem ert semmit ugyan ugy megvan a hiba...
-
djculture
félisten
-
scar07
tag
Lenne még egy dolog amiben kérnék egy kis segítség. Szintén linkelnék egy 10 mb os videót rajta van a hiba.
[link]Teljesen változó időközönként megakad a játék és a hang aztán elmegy a kép...nem reagál semmire sem, viszont a gép az megy tovább csak hát nincs kép.
Ilyenkor csak az újraindítás segítUtána olvastam és szerintem Black Screen hibáról van szó...csak mivel ezt nehéz gariztatni, biztosra szeretnék menni ezért kérném h hozzáértő szemek lessék meg a videót.
GIGABYTE Radeon HD7850 OC 2GB 256bit DDR5 ez a kártya van a gépben.
Köszi előre is.
-
Knobber
aktív tag
Sziasztok,
Új VGA vásárlásán gondolkozom a Witcher 3 számára.
Melyiket érdemesebb venni a kettő közül?
HD 7870 vagy R7 265
Kb. egy árban ki lehet fogni őket, 2GB RAM-mal.
Itt azt találtam, hogy az R7 265 memóriában jobb és fogyasztásban is - viszont egyéb másban meg elmarad valamennyivel. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
djculture #54736 üzenetére
A memóriabotrány egy olyan dolog az nVIDIA-nál, ami már több korábbi generációnál is jelen volt, szintén memory leak néven, de akkoriban nem csináltak belőle ekkora kavart.
Most fel lett fújva, túlságosan is, ez van.1 monitorral, normálisan megírt motorokkal nem valószínű, hogy belecsúszik az ember. Bele lehet, de ott már ahol kevés 970, vramban, ott a 980 is az lesz.
Más alternatíva nincs, és nem fogok régebbi generációra váltani, mert nem.
Így, ha szr, ha nem.. 980 már jóval drágább.
Grafikai hiba: Pl. az Evil Within Nálam 13.12-es catalyst-tal hajlandó normálisan futni.. az összes 14.x-es és a béta driverrel is bugos.
És, nem a CF miatt, mivel nincs CF, és 1 vga-val is ugyan az a helyzet, mindkettővel. Tudom, az ID Tech motor sem a legjobb..
Driver szinten egyik sem jobb a másiknál.. Ezen felesleges rugózni. Van pár ismerősöm, akik máig nVIDIA oldalt erősítik, 1, illetve több kártyával, és köszönik szépen, elégedettek, pedig van régebbi, és újabb széria. És, az is elégedett volt, akitől tanácsot kértem 970 ügyben, csak azért cserélt, mert 3 monitorral kifutott a vram-ból.
-
djculture
félisten
Probléma lényege az hogy jóval kevesebb memóriát képes felhasználni mint ami rajta van , láttam a gtaV -nél ennek szép hátrányát ha ezzel nincs tisztába a vásárló beállitja a grafikát hozzá az meg 2-3 óra múlva nyom egy szép crashet. De a dying ligfht is hasonló crashekkel operál 970-en ha nem veszi vissza az ember a grafikát. Magyarán a chip ezerszer többet tudna de az nvidia kókánykodásának köszönhetően nem egy játékba a grafikai szintet vissza kell venni. Persze lehet valakinek ez a kedvence hogy kifagyjanak a játékok annak különösen jó biznisz egy ilyen vétele
Nvidiám van most is 970-et cseréltem le a rosszabb 960-ra egy fagyásom sincs azóta, ennyit a kókány 970-röl. Az a legrosszabb széria ami létezik, erőbe nagyon jó de alapból kókánykodva van a mem busz és minden játék teljesnek látja emiatt hibáznak /OFF]
-
blu79
addikt
válasz
djculture #54736 üzenetére
de ér annyit!!!, lehet kapni elég jó áron, memória probléma ide vagy oda, a 970 ár teljesítmény szempontból a legjobb választás, nem egy kókányolt kártya eggyáltalán, de te csak gondold ezt nyugodtan , és érezd jól magad, a 970 tuningal utoléri bőven a ref 980 at aminek , igen, na ennek a karinak kicsitt túlzott az ára mert túl kicsi a különbség közte és a 970 között, ellenben a 960 és 970 közt nagy különbség van, 960 meg sem közelíti a 970-t , 960-nak is túlzott az ára! De nem akarok ecsetelni semmit itt, ami nem ide tartozik, 970 best buy jelenleg, volt 270X kipróbáltam a radeont, tudom mit beszélek. Témát lezártnak tekintem, remélem nem bántottam meg senkit.
Off vége. -
djculture
félisten
válasz
hackeeeee #54729 üzenetére
970 nem rossz de itthon annyi az ára forintban ami az évszázad viccével egyenlő.. Soha az élétben nem ér annyit főleg a memória botrány miatt kiderült hogy egy szükségmegoldás agyonherélve kókánykodva.
Ha valaki megveszi azt a szrt azzal bátorítja a cégeket ahasonló kókány húzásokra.Ciccuka: Az hogy hd3xxx meg hd 4xxx-re rég nincs érhető mert nem dx11-es kártyák manapság meg már oprendszeri szinten is a 7 óta kötelező egy dx11 vga a gépbe.
-
Ciccuka
veterán
válasz
CoolBoy323 #54731 üzenetére
-
Ciccuka
veterán
Fél éve nincs új AMD driver. Röhej.. (12/9/2014 utolsó driver)
Ezért érdemes volt vennem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
blu79
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
Úgy néz ki, lassan "elhagyom" a topic-ot.
Köszönöm mindenkinek a segítségeket, amiket kaptam, a kártyákkal kapcsolatban!
-
scar07
tag
válasz
CoolBoy323 #54723 üzenetére
Ez a válasz már normálisabban néz ki, mint az előző...Bocs az off miatt...Csak sürgős a dolog mert pár nap és kicsúszok a gari időből....
-
scar07
tag
válasz
CoolBoy323 #54721 üzenetére
Te aztán ritka rendes gyerek vagy..........
-
scar07
tag
Sziasztok kérnék egy kis segítséget.
[link]
Felvettem egy kis részletet a hibából.
Megtudná mondani vki, h miért jön időnként elő az, h hirtelen a semmiből elkezd recsegni a hang ha mozgatom az egeret. Ha meg se moccan az egér akk tökéletes minden, de ha már egy kicsit is mozgatom akkor elkezd a hang recsegni és az egér is szaggat...
Alaplap: Gigabyte GA-990FXA-UD3
VGA: Gigabyte Radeon HD 7850
Előre is köszönöm.Gondolom h nem a vidi karival van gond, de másik topicban még nem érkezett válasz
így hát megpróbálom itt is.
-
dodopek
addikt
válasz
Nuada herceg #54714 üzenetére
Bőven működni fog. Én jóval gyengébb gépen megcsináltam ugyanezt.
VLC-ben külön ment a hang a házimoziba optikán, nekem meg a maradt a kis hangszóró a játékoknak. -
Nuada herceg
őstag
Egyébként tegnap raktam fel a béta drivert. A GTA V miatt.
És ma már ilyen hibaüzenet fogadott.Találkozott valaki ilyennel?
Igazából gond nem történt, mert 1 pillanatra megállt az egér, meg minden, de aztán ment tovább ugyanúgy a rendszer.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
CirrMee #54713 üzenetére
Értelek. Azért írtam korábban is, hogy nem értek még ehhez. Nagy szükségem nincs 2 kijelzős használatra, de csak kíváncsi képen azért kipróbálom pár napig, hogy milyen, hogy is működik.
Azért kérdeztem, mivel gondoltam biztos van itt ilyen aki már "szórakozott" hasonlóval. -
CirrMee
addikt
válasz
Nuada herceg #54711 üzenetére
Baromság. Amíg el nem indítasz valamit, ami miatt megemelné az órajelet (lejátszó, játék, stb), nem fog változni az alap órajel. Nem az első AMD kártyát nyúzom két kijelzővel, de idáig még egyiknél sem volt ez másként...
Viszont a játékok általában elég agresszív módon kezelik a hardvert, és elég esélyes, hogy a második kijelzőn idénként b*sztatva lesz a kép (pl játékból menübe ugráskor, felbontás vagy freki állításkor, stb).
-
CirrMee
addikt
válasz
F e Z o #54709 üzenetére
tudtommal hang csak egy helyen lesz
Ez is egy szempont...
Hang csak azon az egy kimeneten lesz, ahova be van állítva. Teszem azt, hogy a lejátszóprogramok szép hányadánál be lehet állítani, hogy melyik kimenetre küldje a hangot. Ha egynél több zajkeltő található a fedélzeten, beállítod pl HDMI vagy DVI esetén a kijelzőhöz a kimenetet, a játék meg marad a windows default kimeneten, máris meg van oldva a dolog.Bár kifordíthatjuk a kijelentésedet, miszerint csak egy helyre fog menni ebben az esetben a játék hangja, meg (még) egy helyre a filmé...
-
Nuada herceg
őstag
válasz
F e Z o #54709 üzenetére
Ja értem. Szóval alapból kicsit jobban fog pörögni a kártya. Már az asztal alatt.
Had dolgozzon, azért van.
Hát igazából szerintem egy HD film nem sok erőforrást rabol el a géptől. De nem tudom a kettőt már hogy bírja, azért kérdeztem.
Hát most olyan monitort veszek, ami tv is egyben. Szóval hdmi - n megy a hang mondjuk a játékhoz, a hangkartya meg a másikhoz. Na majd kitapasztalom.
Csak kíváncsi voltam, h működne ez.
Köszönöm a választ. -
mihione
őstag
Találtam egy 7870 devil-t 3 ventis jó árban viszont azt írja az eladó hogy az egyik venti zörög de indulás után elhalkul,érdemes vele foglalkozni?Javítható az ilyen hiba vagy inkább hagyjam?
-
F e Z o
veterán
válasz
Nuada herceg #54708 üzenetére
Nem idle 2d-ben fog menni a kártya, hanem emelt órajelen 500MHz-en. Lehet ugyan két különbözó dolgot csinálni 2 monitoron, azonban tudtommal hang csak egy helyen lesz. Ha a játék nem fogja le a géped az egyik monitoron, akkor a másik monitoron szerinted egy hd film igen?
-
Nuada herceg
őstag
Üdv!
1 ideje gondolkodom már, hogy lecserélem a monitoromat. Most úgy döntöttem, rendelek másikat, nagyobbat.
Azért írok ebbe a topicba, mert szeretném egyszerre a 2 monitort rákötni a gépre! Ha csak ideiglenesen is, próbálgatni, hogy működik, had fogyassza az áramot.
HD 7870 2 gb OC kártyám van. A kérdés az lenne, hogy ez a megoldás nagyon leterheli a kártyát?
Pl.: Ha játszok 1 játékkal, a másik monitoron meg 1 film lenne lejátszva, teszem azt hd minőségben.
Ez mennyire öli le a gépet, kártyát? Egyébként 1 régi i7-es (870) konfigom van 8gb ddr3 rammal.Előre is köszönöm a választ.
-
mexel
veterán
válasz
Trailblazer #54704 üzenetére
De csak valószínű
Próbálta már valaki Win8-on a 8.1 drivert?
-
mexel
veterán
Szeretném feltenni az amd 15.4 beta drivert a 270-es kártyámhoz, viszont csak Win8.1 és win 7 drivert találok, nekem viszont Win 8 van. 8-ashoz már nem csinálnak drivert? Feltételezem a win 8.1 nem jó hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi hangfal építés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ASUS TUF GeForce RTX 4080 SUPER 16G GAMING garis 2027.03.28-ig
- Csere-Beszámítás! Zotac RTX 4060Ti 8GB Twin Edge Videokártya!
- 27% ÚJ! ASUS RTX 5070 Ti PRIME OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Gainward GeForce GTX 1660 Ti Pegasus OC 6GB GDDR6 + egyéb alkatrészek
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Black & Decker töltőt keresek
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest