- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
Hu... azt kihagytam a képletből, hogy én nem nagyon szoktam multi-val játszani (maximum autós játékokat, de nem ezeket az arénában halomra gyilkoljuk egymást stílust.)
Azt már nem mertem mondani, hogy m-ITX-ben gondolkozom, már ha ez számít valamit a képletben.
Ahogy látom csak elég lehet egy liano (trinity az drága lesz szerintem ebben a szegmensben, és amit eddig lehet tudni róla, hogy nem lesz sokkal erősebb sem - cpu fronton)
-
törölt tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, a Sniper elit 2-vel egy óra játék után, minden beállítás ultrán. 65 fok-ra felmegy a kártya ez normális? Kártyám: SAPPHIRE 11200-00-20G HD7850 2GB GDDR5, felhúzva 920/1250-re, a gyári OC szintjére.
-
miresz
veterán
Elég a Llano,és az i3 is,tapasztalatból mondom,mert próbáltuk már 3670K-val is a 7870-emet. Minden esetben,ha a Vsync ki volt kapcsolva 99-100% volt a GPU load. A 3870K kb a 965-ös Phenom szintjét hozza,ami azért elég simán a 7870-hez,arról nem is beszélve,hogy BE. (ha nem lenne elég) Processzor igényesebbek max. a sok fős multik. AMD A8-3870K
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #5092 üzenetére
Tudom, volt nekem H55-P55-i3-i5 is, végig jártam
Sajnos egyik sem volt egy tuningbajnok, az i3 a 4GHz-et csak 1,25V körül tudta, a 750-nek meg kb 1,32V kellett..
-
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #5089 üzenetére
Látom te nem vagy képben.A kérdés idézem: "7870 alá melyik a minimum cpu szerintetek? De tényleg a minimum érdekelne, konkrétabban az, hogy elég-e egy Liano, vagy egy i3"nem pedig az,hogy kell-e neki a i5-750@4000-ed.
-
válasz
szasanyi #5090 üzenetére
Teljesen korrekt!
úgy látszik a Sapphire itt is szeret alul feszelni mer a Ref 7950 az 1,05.v viszont ahogy nézem a Sapphire az 0,95-0,98.v körül adagolja csak a kártyáinak!
csucsbicep az igaz hogy nem mindenki tuningol de 1156.os platformot rém egyszerű tuningolni nagy szakértelem sem kell hozzá! és H55.ös lapok is mennek mint a távirat tuningba! íme i3-540 em 5000.MHz és ezt kb 1.perces művelet volt a BIOS ban! -
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #5089 üzenetére
Ez attól is függ hogyan teszteltél és mivel, mert a ha, már vga-limit van a 750-el is, akkor utána tök mindegy. Csak azt is tudomásul kell venni, hogy nem mindenki tuningol és hatja a 750-et 4GHz-en. Ebben az esetben egy használt sb i5-el + H61-el ugyanúgy jól jár az illető.
-
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester #5080 üzenetére
No, akkor megcsináltam ahogyan mondtad. Bár akkor is terhelve volt a GPU, de ez így tuti:
Ez pedig a GPU-Z LOAD csak a képméret nagy volt, így ezt csak ilyen módon tudom megmutatni. Tehát ha jól látom a LOAD GPU feszültség max. 0.959V
-
Látom még mindég nem vagy képben!
belinkelsz majdnem 27.ért egy CPU -t amit én linkeltem i5-750+H55.giga lap majdnem ugyan ennyibe kerül és még alaplap se kell hozzá mivel azzal együtt kerül annyiba! és arról még nem is beszéltem hogy az a i5-750@4000.en oda-vissza-keresztbe alázza(bárhol bármiben) az A8-3870BE -det! no akkor miről is beszélünk?
70-80.e ret én a i5-3470+alaplap hozzá -ra értettem mivel az én 28.e res variációm ugyan azt a teljesítményt hozza közel 3ad áron!
********************************************************************************
csucsbicep : nemrég járt nálam egy i5-3470 és 3900.MHz et bírtam belőle kicsikarni de 24/7.be nem használható így, ami stabil az a 3800.MHz és bizony semmivel nem volt jobb mint a 4000.en járó i5-760 -am! pedig nem egy játékkal és programmal teszteltem! arról nem beszélve hogy 2X annyiba kerül és szinte semmivel nem jobb! Továbbra sem látom értelmét leváltani a 760.asom egy ugyan olyan gyors csak 2-3X annyiba kerülő fejlettebb platformra! -
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #5086 üzenetére
Én abból tudok kiindulni, hogy i5-750-ről váltottam 2400-ra, amit jelenleg 3600-on hajtok és biza gyorsabb, mint a 4GHz-es Lynnfield. Az iyv még erre is rátesz egy lapáttal. A 860 játékokban tuti nem alázza szét a 3470-et, szintetikus tesztekben, meg az olyan programok, amik használják a HT-t, de amúgy meg nem. Mellesleg az én 2400-amat a gyári fos kis hűtő lazán elviszi halkan, a 750-hez, hogy 4Ghz-en tudd használni már kell egy izmosabb hűtő, ami megint kiadás.
Egyébként azzal egyetértek, hogy használtan nagyon jó áron vannak az 1156-os cuccok és hiába 3 éves fejlesztés, húzva még ma is elég bőségesen erősebb vga-k mellé.
-
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #5086 üzenetére
Ki beszél itt 50-70-80 ezrekről?A kérdés az volt,hogy egy 7870-et ki tud e szolgálni egy 3870K.A válasz igen. AMD A8 3870 Black Edition A + egy-két fps-ért nem kell venni méregdrága processzort. A VGA többet számít játékoknál. Nem kell egy 7870-hez sem 4Ghz-ra húzott i7 proci.
-
Ezzel az erővel i5-3470 et se érdemes venni ~50.e ért! a i5-750@4000. kb pont az a teljesítményt hozza mint a i5-3470 tuningolva(~3800.MHz) már amennyit lehet rajta húzni stabilan egy jó lapban! 50.ből meg már kapok egy i7-860+egy komoly lapot hozzá! ami szarrá alázza a i5-3470-et! és akkor még hol van az alaplap a 3470 hez!
Nem mindenkinek telik 70-80.e alaplap+cpu ra! arról nem beszélve hogy 3.ad áron lehet ugyan olyan teljesítményű(sz.ted elavult) 1156.os cuccost venni! az egy dolog hogy a i5-760-at nem nagyon tudod fejleszteni tovább max egy i7-860.ra de az ár/érték/teljesítményét nézed nincs miről beszélni!
És áruld el azt is hogy mire nem elég egy i5-760@4000.MHz a jelenlegi állás szerint, mert játékokra még 2.év múlva is elég lesz sz.tem a i5-3470 2.év múlva ugyan olyan gyenge lesz és ott nem ~30.e ret(fentebb linkeltem lap+cpu-t) fogsz kukába dobni hanem 70-80.e ret mert 2.év múlva a 1155.ös lapba sem fogsz erősebb procit venni boltban!
-
miresz
veterán
Várd meg a Trinity-t és szerintem egy A10-est tegyél alá,vagy ha nem kell igp akkor egy Athlon 750K-t. Én is ezt tervezem. Egyébként a legtöbb játékban mindegy (főleg ha vsync-et használsz,mert akkor fix 60-ra áll),hogy 105,vagy 109 fps-ed van(Októberben érkeznek)
DroiDMester: Halott platform,nem érdemes bele egy fillért sem fektetni.
-
válasz
Tomix24 #5082 üzenetére
Ha valakinek nem akadály egy használt cpu-lap páros! MÉRFÖLDEKKEL jobban megéri egy 1156.os i5-750(60) 20-24.környékén kapni, vagy akár 28.ért alaplappal együtt és az összes i5-7xx megy 4000MHz et! ami simán alázza a 6magvas FX -et is!
-
Tomix24
addikt
3.2GHz-ez járattam a 3670K-t, de van a családban A8-3780K is, az stabilan 3.5Ghz-et megy, de teljesítményben már nem segít sokat 1-3 fps.. 3.4-re az A6-ot simán lehetett húzni, de ott sem volt értelme tartani, csak melegedett feleslegesen. Corei 5 2400 kell 7850 és felett legalább/minimum.
-
TomiLi
addikt
válasz
Tomix24 #5079 üzenetére
Köszi szépen a részletes teszted!
Egy-két esetben tényleg kaliberekkel jobb az intel, mint az amd, de nem mindig, ami viszont nagyon meglepő!!!
Ahol csúnyán elveri az intel az amd-t, ott is még talán vállalható a teljesítmény az amd-vel.Szerinted mennyit "javítana" a teszteden, ha az AMD A6-3670K helyett, egy A8-3870K szerepelne? (fogalmam sincs, hogy ezeket lehet-e tuningolni, gondolom a "K" jelölés erre utal)
Köszi, mégegyszer!
-
válasz
szasanyi #5076 üzenetére
a VDDC az a GPU mag feszültsége a MVDDC az pedig a vRam feszültsége!
ez a 0,967.v os terhelés alatti érték valóban nagyon baráti! de azért kívácsi lennék hogy ennyi is marad valós játék(benchmark) alatt is! Egy olyat nézhetnél hogy Heavent beállítod ablakos módba és pl: 1280x720 as felbontásra majd indítasz egy bench -et vele hogy akkor is ennyi marad a GPU fesz? ha monitorozod a GPU-Z vel menet közben!
-
TomiLi
addikt
7870 alá melyik a minimum cpu szerintetek? De tényleg a minimum érdekelne, konkrétabban az, hogy elég-e egy Liano, vagy egy i3, vagy "mindenféleképpen" i5, vagy 4magos AMD "illik" hozzá?
Köszi!
-
mrhitoshi
veterán
válasz
szasanyi #5076 üzenetére
Igen, a VDDC lenne a magfeszültség.
Más téma: Megnéztem BF3 alatt, hogy egyáltalán ki van e használva a VGA, és szerintem nem igazán van CPU limitem, ha folyamatosan 100%-on megy a VGA, és szinte folyamatosan 60 FPS-em 1440x900-as felbontáson.
Ha van is, akkor sem tűnik fel. -
szasanyi
félisten
válasz
DroiDMester #5072 üzenetére
-
Dark KillerX
addikt
válasz
DroiDMester #5074 üzenetére
Igen a Dual-X-es verzióm van!Feszültséget nem bírok neki többet adni,és a GPU már 1100Mhz-en is elhasal!Boost-ot eddig nem bántottam!
-
válasz
Dark KillerX #5073 üzenetére
Melyik verzió? gondolom az újabb Sapphire Dual-X
ha 1,21.v akkor mennie kéne ~1200 at a GPU -nak! meg gondolom nálad sem engedi emelni a feszt csak 1,225.V ig!
-
Dark KillerX
addikt
válasz
DroiDMester #5072 üzenetére
Köszi,akkor nem tévedtem,én gpu-m 1,21V-ot kap!Í
-
válasz
Dark KillerX #5070 üzenetére
-
xAttilax
őstag
válasz
Dark KillerX #5070 üzenetére
gpu-z
-
Dark KillerX
addikt
A gyári 3d feszt hogy tudom megnézni a legkönnyebben?
Mert van egy olyan érzésem az enyém 1,21V-on megy!
-
mrhitoshi
veterán
válasz
_gabber_ #5058 üzenetére
Szerintem ezen érték alapján lövik be a gyári feszültséget.
Nekem 78.2 az ASIC Quality, és akkora a gyári feszültség, amennyit leírtál, szóval 78.2 -> 1.138V. Szóval amolyan minőség biztosítási arány, és erre az arányra lövik be a kártyát, és erre vállalnak garanciát. (Gondolom én.)
Amúgy nekem 78.2 ez az érték, és 1.138V-on simán ment 1150MHz-et a mag, és mivel Elpida ramos az enyém, így az meg 1300MHz-et. -
TTomax
félisten
válasz
DroiDMester #5055 üzenetére
Valahol kicsit sántit amit irsz...
Valahogy kicsit el van csuszva az árazás... az nV kicsit drága... -
_gabber_
csendes tag
Remélem igazatok lesz, és tényleg nem számít... próbálkozom.
Megtaláltam a GPU Tweak-ben a lakatot (nem volt eddig bekapcsolva az advanced mode)
Köszönöm.
1000/1250-es eredményekkel én már boldog lennék. Ehhez elég a gyári fesz?
Szerk: Power Target-et emeljem?
-
_gabber_
csendes tag
válasz
DroiDMester #5057 üzenetére
ASIC quality is VERY IMPORTANT for these cards. I have now installed 4 7850's and ASIC quality directly impacts on overclockability. My original card has 84% and easily clocked past 1250MHz (1400MHz was even benchable @ 1.3v with third party air cooling). Two cards were in the mid 70's and could not reach 1200MHz, even with max volts and 100% fan. My latest card was 69% and sucked big time. It can just about do 1100MHz on max volts.
ASIC also affects default volts and temperatures.
>80% ASIC = 1.05v to 1.075v
72-79% ASIC = ~1.138V
<71% = ~1.21VHigh ASIC's do not guarantee great overclocks, but they GREATLY improve the chances. Low ASIC's have the opposite affect.
Idézet egy külföldi fórumról. Megnéztem az enyémet, 67.2%
Kétlem, hogy akár az 1000 is stabil lesz -
válasz
_gabber_ #5056 üzenetére
Asus GPU Tweak proginál kattints a kis lakatra ami az órajel és fesz között van akkor tudod külön állítani csak a fesz és csak a GPU órajelet!
ha 1,21.v az alap feszed annyival menni kell MINIMUM 1150.MHz -et a GPU nak! Ha nem akkor vagy az OP rendszer vagy a driver el lesz gond!
Próbáld meg hogy csak a memóriát húzod vagy csak a GPU -t és meglátod melyiknél kezd el szemetelni!
-
_gabber_
csendes tag
Helló
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Van egy Asus 7850 DC2-m (sima, nem top), és szeretném húzni.
Próbáltam húzni Afterburnerrel, CCC-ben, illetve GPU tweak-kel is. Sajnos már a legkisebb gpu órajel emelésre is fagy a kártya (becsíkozódik a képernyő) egy idő után amit nem tudok hova tenni.GPU tweak-kel azt vettem észre, hogy a gpu clock emelésével automatikusan emelkedik a fesz. Próbáltam régebbi és újabb verziókat is, azokkal is ugyanez van.
870-hez (alapórajel) 1210mV-ot ír (ezt már alapból sokallom) . ha 1000-ig emelem, akkor már 1291mV-ig emeli a feszt.
(szerk: a hőmérsékleteket néztem húzva, és teljesen normálisnak tűnnek: 1ghz-en max 63-64 fok.)
Ez normális működés ezeknél a kártyáknál, vagy ismét valami szemetet fogtam ki amit nem lehet húzni?
Van valami trükk, amit kihagytam, vagy egyáltalán nem fogom tudni húzni a karit?
-
Nem sok értelme van egy referencia órajeles 7870 et egy tuningolt gétéix660Ti hez hasonlítani!
1, eleve nem a 7870 az ellenfele hanem a HD7950
2, nem is egy árkategóriában vannak mert a GTX 20-25.e el drágább még szép hogy gyorsabb, árban pont a 7950 el van egy szintem és teljesítményben is!
Mostani felhozatalt nézve nagyon rendben van az nV vs. AMD árazásai! Az árakat nézve azonos áron azonos teljesítményű kártyát kapunk bármelyik oldalt nézzük!
3Témárk kb semmire nem jó mivel nV kártyákon mérföldekkel jobban megy, max házon belüli(amd vs amd ill. nV vs nV) hasonlításra jó!
Ha már DiRT akkor a legfrissebb Showdown -al teszteljetek ne a 2-3.éves elődökkel!
u.i. : ha hasonlítgatásról van szó akkor legalább úgy tegyétek hogy referencia órajeleken járjanak a kártyák, és ne egy ref órajeles 7870 -et nézettek egy (gyárilag)tuningolt GTX660 hoz!
-
smiti
veterán
válasz
szasanyi #5048 üzenetére
Pont az lenne a lényege, mert van aki azt mondja,hogy jobb a 7870 és ezt alá is tudja támasztani saját tesztel akkor kezdek hinni benne.
De ha nem is jobb, de nagyon közel van hozzá akkor egyértelműen az a jobb választás ~ 20k-val olcsóbban.
Az összehasonlítást meg úgy nézném, hogy nem számít a bekerülési költség. -
szasanyi
félisten
Igen, ez valószínű. De az előzőek alapján éppen az a lényeg, hogy ha vki belenyúl egy olyanban ami mégsem és csak a gyári alapórajelen kifogástalan az így járt, panaszra ok, lehetőség nincs. Bár szvsz nincs sok értelme nonOC-t választani 1-2k plusz ellenében, arról nem szólva amit előbb linkeltek, azaz az OC olcsóbb.
smiti: Viginél megtalálod amit csináltam, az árkategória miatt inkább azzal hasonlítsd össze. Éppen ezért a HD7870 eredmények összehasonlításnál ne felejtsd el, hogy az ~20k-val kerül kevesebbe.
-
smiti
veterán
válasz
synthattik #4795 üzenetére
Szia!
Lehetne még egyéb kérésem is? Játék tesztek futtatására szeretnélek kérni, természetesen alapórajelen kellene a mérést végezni.
Nekem Dirt2 és Dirt3 benchmark eredményeim már vannak, ezek a játékok saját tesztjei.
Illetve van ez a Sniper Elite V2 Benchmark ez egy elég megterhelő tesztnek tűnik.A Dirt2-3-ban mindent a maxra állítottam úgy végeztem a méréseket.
Természetesen van 3DMark11 eredményem is, dehát ugye nem szintetikus tesztekkel játszunk.Performance:
Xtreme:
A kártya az adatlapomon szerepel.
-
szasanyi
félisten
Nyilván, ha egyszer meghibásodott (és nem tudják kimutatni a felhasználói hibát, felelősséget) akkor mást nem tehetnek. Ez egyébként sem őket - mármint a kereskedőt, üzletet) terheli ez, hanem a gyártót, így ők csak közreműködők ebben. A lényeg az, hogy magasabb és stabil órajel az amire nincs garancia a nonOC kártyáknál, míg a gyári OC esetén arra is kiterjed a gari, hogy a gyárilag emelt órajelen stabil-e a kártya. Gbors kollégai s erre gondolt sztem.
-
BalaNce87
addikt
Sziasztok!
Végül valószínű egy Sapphire mellett fogok dönteni. A kérdésem az lenne, hogy érdemes lenne plusz pénzt fizetnem a gyári tuningért?
A hozzászólásokból úgy látom, hogy a nem húzott verziót is fel tolhatom simán a húzott szintjére. Feltételezem, hogy a kártyák felépítése ua. Így nem tudom érdemes e plusz 4-5k-t fizetni érte. -
Tomix24
addikt
Ha valakit érdekel. Lehet másnak is bevállnak ezek az adatok:
12.8 helyett AMD Catalyst 12.x (9.001 September 4) Unofficial
Elpida Ram-os VGA - SAPPHIRE 11200-16-20G - 1GB DDR5
Nálam ez a kártya vége: Chinese Unreal Engine 3 DirectX 11 Benchmark + Llano A6-3670K (de igazából nem a proci a lényeg)
A harmadik mérés után már negatív irányba mentek az FPS-ek, hiába a fesz adás pluszba.. Úgyhogy meglett a vége.1. China - Gyári 860Mhz Core - 1200Mhz Ram
2. China - 1050Mhz Core+22% - 1300Mhz Ram+8.3% Ram --- 15% Fps tunning
3. China - 1108Mhz Core+28.8% - 1300Mhz Ram+8.3% Ram --- 1% Fps tunning
-
viperabácsi
addikt
válasz
DroiDMester #5029 üzenetére
Megtettem amit írtál a hibaüzi ugyan az!
Ja és 12.8 van fenn.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Dark KillerX #5031 üzenetére
Egyértelműen nem éri meg befektetned 775-be. Már egy 2400 + H61-el is előrébb vagy, de ezt te is tudod.
-
Gippo
senior tag
Sziasztok!
Ha feszültséget akarok emelni - mondjuk egy Asus gpu tweakkel - akkor a programnak futnia kell folyamatosan, illetve akkor már érdemes a frekvenciákat is azzal belőni, mint a CCC-vel?
-
lowzor
veterán
válasz
DroiDMester #5029 üzenetére
Mondjuk ez igaz, hogy elég szinte mindenre 1050-en is. Eddig csak a BF 3 multi volt az, aminél volt értelme a fesz emeléses húzásnak.
-
válasz
viperabácsi #5022 üzenetére
Nincs telepítve az OpenCL Driver azért kapsz hiba üzenetet!
nem tudom milyen vagy melyik drivert használod de pl a 12.8 -asban megtalálod ha megkeresed manuálisan ahová ki bontotta magát telepítés előtt \Packages\Apps\OpenCL64\OpenCL.msi ezt telepítsd fel
vagy akár a telepítőt(kézi módban) elindítva és a AMD APP SDK Runtime ot tedd fel!
**********************************************************************************
#5025 asdxv végülis mehetne max on(1200/1550) mert ezen a gépen csak játszom, és nem megy állandóan játszani meg van hogy 2-3.hétig be sem kapcsolom a gépet de nincs értelme ennyire a határait súrolni a kártyának bővel elég mindenre 1100/1350.en is! -
csucsbicep
nagyúr
válasz
Dark KillerX #5023 üzenetére
Igen, sajnos kevés neki ilyen órajelen a kari, ha egy q9550-ed lenne, ami tudna 4GHz-et az már más lenne.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Dark KillerX #5023 üzenetére
Játékokban nem ennyire észrevehető a dolog.
-
szasanyi
félisten
-
lowzor
veterán
válasz
DroiDMester #5020 üzenetére
De úgy értem, hogy 24/7-ben miért nem akarod nagyobbal használni?
Amúgy ez szép eredmény. Az én kártyám csak 1,21V-on megy 1200-at
-
Dark KillerX
addikt
Eléggé CPU limites a téma [link]
De látszik minden CPU órajel emelést meghálál a kari
-
viperabácsi
addikt
Üdv érdekelne , hogy a gpu tweek program menne -e az én hd 6870 kártyámmal?
Van még egy kérdésem a gpu-z program indításakor ez a hibaüzenet jelenik meg: -
Tomix24
addikt
válasz
DroiDMester #5020 üzenetére
Kipróbáltam az álltalános 1050/1300-at: Szerintem nem rossz, mára elég is ez nekem
-
úgy van az a H.SZ. -em épp ma 4.hónapos!
amúgy meg teszteltem feljebb is!
íme : bár ezt még régebbi H.SZ. -embe linkeltem!
Azóta csak annyi változás van hogy feltettem a karira az OC BIOS -át!
egy Heaven teszt vele de itt sajnos csak 1175.ön járt a GPU mert a 12.8 -as driver ennyivel szarabb, bár már erről is írtam nemi s olyan rég....
De 24/7. -be nem ennyin használom, hanem 1100/1350.MHz(1,135.v -al)
*************************************************************************************
#5019 Tomix24 NEM lehet általánosat mondani minden kártyának más a tuning potenciálja de 1050/1300.at megy MINDEN 7850.es alapfeszen(kivéve gigabyte kártyák) a többi meg attól függ mennyi az alap feszed a GPU nál és mennyire jól sikerült GPU -t fogtál ki nameg hynix, vagy Elpida ramos -e? a kártya!
-
Tomix24
addikt
Srácok , akinek van SAPPHIRE 7850-es kártyája, írna, vagy linkelne egy jó beállítást ami nála stabil?
Gpu Clock
Memory clock
Board power/ vagy ahogy máshol hívják.
VDDC: vagy fesz: -
lowzor
veterán
válasz
DroiDMester #5016 üzenetére
Miért nem használod nagyobb fesszel?
-
válasz
Dark KillerX #5015 üzenetére
Már párszor leírtam de akkor 134 -edszer is!
ezzel próbálkozz
-
M@rdel
őstag
válasz
Dark KillerX #5012 üzenetére
Elvárható lenne, hogy a gyári oldalon pontos adatok szerepeljenek! -
M@rdel
őstag
válasz
Dark KillerX #5008 üzenetére
És ugye csak egy 6pin pci-e csatid van?
Ellentétben a gépigényben leírtakkal! -
Dark KillerX
addikt
Én is beléptem a klubba egy ilyennel [link] !
-
Tomix24
addikt
válasz
kockaharcos #5005 üzenetére
A6-3670K Llano - 3.2Ghz-en.
A gond az hogy a Trixx nevü prgit leszedtem, de a volt-ot nem tudom mivel emelni.Ti hogy szoktátok?
Illetve ez a Board Power li +-20 ez olyan mint a Catalystbe beépített? Ez lenne az? +20-ra raktam.Nem tudom mennyit lehet húzni? Most stabil ezen:
GPU Clock : 1002
Memory clock: 1294Melyik dob rá a játékokra jobban? Bocs a sok kérdésért
Update: VDDC - ez a volt emelésre szolgál?
Mi a max amit adhatok, illetve érdemes?
-
Tomix24
addikt
Sziasztok!
Vettem egy SAPPHIRE 11200-16-20G RADEON HD 7850 1GB karit. Tudom kell a 2GB, de erre volt max pénz. Eddig tetszik. Most tesztelem mit tud egy sima AMD procival.
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #4999 üzenetére
Igen, hát ez már nyilván elfogadhatóbb és ilyen áron inkább lehet alternatíva.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest