- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Steam Deck
- Samsung LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
12.8al mérve mindkettőt eddig átlag 10% difit tudtam kimérni..szóval igazoltan nem hoz annyit, amennyi az árdifi (az ~20% volt), de ugye ezt megszokhattuk, egyre feljebb lépkedve..vannak viszont szempontok, amik alapján mégis megérte (hűtés, tuningpotenciál /van még benne../, feeling ;p). Megvan már a 680, végleg lemondtál a 7850 CFről?
-
lowzor
veterán
Most Afterburneres kiiratással nyomtam 1 kört és végig 99%-ot írt. Majd holnap letesztelem jobban. Eddig úgy néztem a kihasználtságot, hogy letettem tálcára. Mondjuk sok robbanás meg akció nem volt most (Sharqi Peninsula-n néztem). Amúgy a vram fogyasztást is kilehet iratni a legújabb verzióval.
-
kockaharcos
senior tag
Operation Swordbreaker
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
32762, 500000, 37, 123, 65.524 12.9 driverFrames, Time (ms), Min, Max, Avg
38253, 500000, 45, 122, 76.506 12.11 driver1920x1080 gyári Ultra, FOV 70 4xmsaa
HD 7970 1000MHz
Nekem ennyit
ezzel úgy is tartoztam,bár ez csak ultra
-
Winne
nagyúr
Megejtettem ugyanazt a pályát, íme az eremény.
VGA-k alapon: (95% kör használta a vga-kat)
2012-10-22 12:31:14 - bf3
Frames: 158754 - Time: 1091632ms - Avg: 145.428 - Min: 66 - Max: 286VGA-k 1100/5800-on: (65-70% kör használta a vga-kat)
2012-10-22 18:33:12 - bf3
Frames: 141092 - Time: 1033040ms - Avg: 136.579 - Min: 69 - Max: 297Tuning mellett gyengébb az eredmény.
-
kisza25
félisten
amúgy hülyeséget mondtam korábban, mégis csak van javulás BF3 multi fullHD medium 64fő-n tuningal:
teljes játék alatt mértem mindkettőt(1000ticket)
alap: min:50 max:146 AVG:77.797
1050/1200: min: 49 max:158 AVG:86,008
szóval egy átlagos 10FPS növekedés, majd megnézem High-on is, de ott gondolom még kisebb az eltérés
még mindig nem válaszoltál neked mennyi a CF-el?
glspeter1: mérd le ezeket amiket én és meglátod, hogy rendben van, vagy gáz van nálad, bár nekem átlag 95% GPU kihasználtság van -
kisza25
félisten
Dirt 2 emlékeim szerint csak 2 szálat használ, lehet azért, de nem értem mi a bajod a cf-el tökéletesen működik, az arra való, hogy a lehető legmagasabb grafikán játsszál, multiban amúgy mediumon mennyi az átlag FPS-ed?
mértem egyet noshahr canalson TDM 24fő min67 max137 AVG94,85 (1050/1200) két kártyával mennyi?
majd nézek 64főst is -
lowzor
veterán
-
Speed®
titán
Értem én..csak azt nem, hogy miért a kereskedő szív ezért
A helyedben meghírdetném és eladnám, maceramentesebbÉs remélem nem érted félre, nem személyeskedésnek szánom ezt..
Csak nem vágom, miként terhelődik a felhasználói hiba az eladókra.
Persze, sok vaj van a kereskedők füle mögött, de inkább ott legyen.troland26
Ha picit meg van piszkálva a proci, nem lesz gond..meg amúgyse
Azzal a procival 1080p kell, meg használat, nem méricskélés, ennyi.. -
Speed®
titán
Te, mint kereskedelemben dolgozó, mit szólnál hozzá, ha élelmes arcok kitalálnák, sorra kipróbálgatják a termékeidet, aztán ha talán 1x megtetszik nekik valami, meg is veszik? Mert erre lehetőséget ad ez a törvény és hát látod, magad is visszaélsz vele.
Vettél még 1 karit, mert CFben akartad használni. Működik a CF, megfelelő terhelés esetén a skálázódás is rendben van, te mégis visszaküldöd, mert miért is..? Gyenge a procid ahhoz, hogy kifussák magukat gyengébb terheltségen a karik..tehát nem a termék hibás, hanem az elképzelésed..mégsem te iszod meg a levét, hanem a kereskedő..érted gondolom, mi a problémám ezzel, csak ugye jobb a törvény mögé bújni.
Mindegy, ne firtassuk tovább, megvan a véleményem, majd elleszek vele -
Speed®
titán
Főleg akkor, ha a vevő érdekét nézi, ugyebár
Minden szentnek..
Ha gondolod, nyugodtan vitasd azt a nézetet, miszerint pofátlanság.
De amíg kedvszerűen küldözgetik vissza a vasakat, ne várj mosolyt.asdf2
ASUS DCUIIv2 jól sikerült, bár a 7850en "véknyabb" kivitel, azért korrekt. De nincs baj pl. a Sapphire féle megoldással sem, nálam 40% OC mellett is alig van hangja, miközben 75°Con megáll 100% terhelés mellett. Ezeket a GPUkat nem nehéz lehűteni..alig 100Wról van szó ugyebár.kerekfej
Biztosra nem tudom, de esélyes, hiszen 53x53 a furattáv, az meg van rajta..
Ami viszont biztos, az a Sapphire verzió és az Auras Fridge tökéletes frigye.
odorgg kolléga tudna mesélni róla, én már nem hiszem, hogy kipróbálom
Viszont ha tetszik a borda, tőle, ill. tőlem is vehetsz egyet, áll a polcunkon..
Mindenesetre passzív üzemet lehet vele elérni, tuning mellett is, jó borda -
-
-
-
-
miresz
veterán
Nézd meg a rendszerinformációknál,hogy mennyi a használható rendszermemória. Én is jártam így,mikor bele került a kártya. A kártyán lévő memórákat is beszámolja a win valami miatt,és nekem is a 8giából. 3 giga volt használható. Msconfigban be kell állítani újra manuálisan. De a win újratelepítés a legjobb megoldás.
-
odorgg
addikt
Jó az a CF, és még olcsóbb is mint egy 680 pl, ráadásul többnyire el is veri. Erősen elgondolkodtam én is egy CF-en, viszont alaplapom 2 slotnyi PCIE távolságát elnézve, inkább nem erőltetném, mert a felső VGA kb semmi levegőt nem kapna. Lapot meg biztos nem cserélek, idén már elég vólt a hardver cserélgetősdiböl, meg ugye azért azzal a 680-al is el lehet lenni még jódarabig.
De azért felettébb tetszik az a CF, van benne erő
-
Speed®
titán
Kinek-mire van hangolva a kristálygömbje..ugyebár.
Szerintem fordulóponton vagyunk, eddig fjúcsörök tekintetében fejlettebbek voltak az Ati/AMDk, de nV diktált..most úgy néz ki, beérnek a fejlesztések és bizony szívás lesz idővel a Keplernek..persze majd megoldják, így vagy úgy ;p -
Speed®
titán
Te a rendelés időpontjában az akkor kiírt árra egyeztél meg velük..utána mi közöd van hozzá, mennyiért adják a többit
Szerintem Te is tudod, ez most felesleges szócséplés és adott helyzetben részedről ez a hozzáállás minden, csak nem korrekt.Mert ugye bárhogy is, de Neked legyen jobb..namost ez nem egy jó üzlet ismérve..ahol ugye mindkét fél elégedett.
-
kisza25
félisten
na igen, de az ipon-ból mindent pillanatnyi áron kapsz, akkor én meg 60eFt ért kaptam volna meg az 51eFt-ért megrendelt terméket, mert vasárnapról hétfőre annyit változott ipon-ál az ára.
Az ár mindig attól függ iponnál, hogy saját/külsős/külföldi raktárról, van és ezért az árak is mások, 51 saját raktár, 55külső, 60külföldi, legalább is az elmúlt pár hétben így volt náluk a Sapphire HD7850 2GB. -
-
kisza25
félisten
azt hittem Question-től kérdezed, néztem is, hogy ki az
mit használsz? 12.8 WHQL van AMD oldalán,meg 12.9béta,
de máshol van már fent 12.10 is, de ezt nem is értem, hogyan -
szasanyi
félisten
Igen, ez valószínű. De az előzőek alapján éppen az a lényeg, hogy ha vki belenyúl egy olyanban ami mégsem és csak a gyári alapórajelen kifogástalan az így járt, panaszra ok, lehetőség nincs. Bár szvsz nincs sok értelme nonOC-t választani 1-2k plusz ellenében, arról nem szólva amit előbb linkeltek, azaz az OC olcsóbb.
smiti: Viginél megtalálod amit csináltam, az árkategória miatt inkább azzal hasonlítsd össze. Éppen ezért a HD7870 eredmények összehasonlításnál ne felejtsd el, hogy az ~20k-val kerül kevesebbe.
-
szasanyi
félisten
Nyilván, ha egyszer meghibásodott (és nem tudják kimutatni a felhasználói hibát, felelősséget) akkor mást nem tehetnek. Ez egyébként sem őket - mármint a kereskedőt, üzletet) terheli ez, hanem a gyártót, így ők csak közreműködők ebben. A lényeg az, hogy magasabb és stabil órajel az amire nincs garancia a nonOC kártyáknál, míg a gyári OC esetén arra is kiterjed a gari, hogy a gyárilag emelt órajelen stabil-e a kártya. Gbors kollégai s erre gondolt sztem.
-
-
szasanyi
félisten
Szerintem gyönyörű képe van, a legjobb befektetés volt eddig az összes hw vásárlásom közül.
A fiamnak - mert a 2. neki vettem - már fel sem tűnt igazán mert hozzászokott, de mikor hazajött hétvégén és a Lenovo Z575Am után használta, azért megjegyezte mekkora és milyen jó képe van!
Meg persze a haverok is, akik feljönnek hozzá, mert a szülők általában nem hajlandóak ennyik áldozni a kamasz fiúk játékára.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Óvodások homokozója
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest