- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpachino
veterán
válasz
kucseranor #6895 üzenetére
Jócskán kifogtál egy antituningos 7870-et
De van ez így.....pont ez a bizonyíték arra, hogy a tuningra nincs garancia.
Szerintem, jól csináltad, ennyit tud a karid.
-
kovsol
titán
válasz
Alpachino #6894 üzenetére
Itt van aki egy 1200MHz es 7850 -t akar cserélni 7870 -re, na szeirnted ? én az ilyenre gondolok.
f1 2012 vel tudok mérni, sniper elitem nincs.
F1 2012 7850 1200/1325
1920x1080 ultra
8F16xEQAA
Avarage FPS =80. Minumum FPS = 69. Sapmles = 11431 [link]8xMSAA
Avarage FPS =86. Minumum FPS = 75. Sapmles = 12142 [link]De majd mindjárt jön az, hogy jáj de ez szarul használja ki a procikat.
-
kucseranor
tag
válasz
Alpachino #6785 üzenetére
Na sikerült letesztelnem mennyit bír. Dirt Showdown benchmarkot futtattam vagy 30-szor, full Ultra minden.
1.218 (alapfesz) - 1100 Mhz
1.23V - 1150 Mhz
1.25V - 1170 Mhz
1.26V - 1180 Mhz
1.27V - 1190 Mhz
És végül 1.29V kellett 1210 Mhz-hez. Hiába adtam 1.3-at, 1220 Mhz-en már kifagyott. Ezek szerint a Showdown is jó stabilitást mérni. Ennyi lenne a vége, vagy rosszul csinálok valamit? -
Alpachino
veterán
Ezt a kérdést azoknak is fel lehetne tenni, akik pl. nem tuningolva szeretnék használni a 7850-et
vagy úgy egyáltalán a VGA-jukat sem szokták tuningolni, hidd el nagyon sokan vannak így ezzel
De ha mégis bekerül a képbe a tuning, akkor sincs probléma, mivel a 7870-et is lehet, e téren sincs neki szégyelni valója a 7850-el szemben
Árban sem olyan vészes, közöttük a difi, kb. annyi, amennyi a seb. különbség......
De ennyi erővel, mint az már korábban is írtam, nem hogy 7870-et, de 7950-et sem érdemes venni mert azt a 7850 szénnétuningolva "ezerkétszázonhozza"
Ezt ugye te sem gondolod komolyan, hogy ebből kellene kiindulni ?
Pl. ha már itt tartunk, pl. az FI 2012-nél is lehet mérni....vagy Sniper elite V2
-
kovsol
titán
válasz
Alpachino #6890 üzenetére
Ezt a kérdést inkább azoknak tedd fel akik 7850 ről akarnak váltani 7870 -re, hogy ők mit várnak el. Nem látom azt az eltérést ami indokolná ezt. Haven tesztben egy max tuningos 7870 hoz egy alap tuningos 7850 hez képest 59vs55 átlag fps -t. Játékokban meg kb azért nem tudunk tesztelni, mert eléggé eltérően terhelik a procit és akkor majd jön a sírás, hogy mert jobb a procid stb azért értél el ilyen pontot, vagy nincs beépített benchmarkja a játékok nagy részének.
Mondjuk Miresz eredménye alap órajelen alig rosszabb mint a másik tuningolva.
-
Alpachino
veterán
"nem dobom el az agyam amúgy ezektől a 7870 eredményektől."
Azt nem is kell...
Egyébként meg valós játékokkal kellene tesztelni, ill. összehasonlítani
Akkor ennyi erővel megnézhetjük a 3Dmark 11 pontszámait is, és ott is kijönne az a különbség amiről beszélek....vagy mit vársz egy 7870-től ? Nem értem
1125MHz-en hozza az alap 7870-et, mi itt a probléma ?
-
Malibutomi
nagyúr
-
kovsol
titán
válasz
Malibutomi #6883 üzenetére
nem dobom el az agyam amúgy ezektől a 7870 eredményektől.
7850 még mindig alap tuninggal 1125/1450 [link] minimum fps az az elején beakad egyszer és ott mérte
Felraknám 1200 fölé a gpu -t akkor meg még kisebb lenne az eltérés.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi #6876 üzenetére
-
seederking
őstag
válasz
csucsbicep #6850 üzenetére
Erre én is kiváncsi leszek.Mivel a 955-el is reménykedve szálltam be a "buliba" ,hogy egy kis húzással elég lesz-e ezen vga mellé.
-
kovsol
titán
akkor rakok be egy nevetséges eredményt
Ez nekem a 24/7 beállítás most. 7850 1125/1450@1,138V [link] talán egy alap órajeles 7870-el összevethető az eredmény.
Mondjuk szerintem a PLAGame Benchmark meg a Heavenre kellene összeírni egy fix beállítást amin mindenki tesztel és akkor azokat több értelme lenne összevetni. -
miresz
veterán
válasz
Malibutomi #6873 üzenetére
Szép eredmények.
Van 5Ghz-s eredményem is,csak nem ezzel a lappal+6870Cf-el. Ezel a lappal nem megy 4,5Ghz felett sajnos,de nem is egy tuning lap.
Most fogom feltenni a win8-at kíváncsi leszek,hogy fog-e valamit változni az eredmény. Régebben volt már fenn win8,de akkor még nagyon béta volt. A mostani prewiev pedig elméletileg a végleges.
Most hirtelen a 4,8-ast találtam meg:
FX8120 4,8GHz/ 6870CfAz mondjuk kemény,hogy egy 7870 majdnem hozza egy 6870 CF eredményeit.
-
sakal83
addikt
válasz
Malibutomi #6866 üzenetére
Nem ugyanaz a beállítás a heavenben.
Ha lefuttatod azonos beállítással, meg fogsz lepődni.
-
zolika010
tag
Hali! Tesztelgetem a 7870-met egyenlőre alapórajelen, Crysis 2 Full HD Hardcore grafon a gpu kihasználtság 100%. Gondolom ez így jó nem? Tuningra majd később térnék át
A 2D-s órajel a 300Mhz? -
Alpachino
veterán
válasz
Malibutomi #6866 üzenetére
Nem igazán mérvadó, mivel a procid gyengébb eredményeket produkált
max. a Graphics score lehetne kiindulási pont......nekem 1200MHz-en 7100pötty a 3.9GHz-es i5-el.
kockaharcos :
-
Malibutomi
nagyúr
Hehe tisztára mintha a 6xxx széri a topicját olvasnám anno. Ugyanez ment 6850 vs 6870 témában.
Amúgy szerintem alkalmazásfüggő is a különbség, vettem a fáradtságot, és visszakerestem eredményeket:Itt van DroiDMester 1200/1500-as heaven mérése:
[#2884]3dmark11 szintén DroiDMester-től nyúlva:
[#1896]Persze az igazi az lenne, hogy ugyanazzal a driverrel és hasonló procival nyomatni teszteket.
-
sampe
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy ezzel az Asus 7870-el, kompatibilis-e az Alpenföhn Peter, köszönöm!
Üdv
Sampe -
Alpachino
veterán
Nem jók a számításaid. Egy 1300MHz-en futó 7870-et, egy 1200MHz-es 7850-el összevetve, legjobb esetben is max. 15%-ra faragod le....
Ezt hiába is erőltetitek mindadig, még nem futtatunk egy összehasonlító tesztet
Továbbá az órajel nem minden, ugyanis a 7850 nem csak órajelben tér el az 7870-től, de nem ám....
"Ezért nem értem ezeket az értelmetlen cseréket, hogy valaki +10-15k-t kifizet 10% "
Ezzel sem értek egyet
m mivel a két kari között 20% van és itt már igen is érdemes, ugyanis elfelejted azt, hogy nem mindenki tuningol
De ennyi erővel, akkor semmi mást nem érdemes venni csak 7850-et, mert az az "összes 7-es széria" teljesítményét hozza ezerkétszázon
kisza25 : 1.218mV
-
Kirtam
tag
Valaki játszik TDU 2-vel 7850 v. 7870 melett? Nekem random képhibákat dobál a játék bármilyen órajellel vagy feszültséggel próbálkozok. Kb. félpercenként 1-2 képkocka erejéig villanak be a képhibák, egyébként vajsimán fut a játék. Tapasztalt valaki hasonlót?
-
lowzor
veterán
Nálam is öröm és bódottá' van, mert mindenre elég ez a kártya tuningolva. Ezért nem értem ezeket az értelmetlen cseréket, hogy valaki +10-15k-t kifizet 10% növekedésért. És már sok ilyen 7850-7870 csere volt (az ismerősi körömben is előfordult). Utána meg meglepődik mindenki, hogy hasonló teljesítményt ad a 7870 és jön a bőgés.
-
zolika010
tag
Hali végre megvan az új vga-m
Annyi lenne a kérdésem hogy mivel írassam ki az fps értékeket? Használjak fraps-et vagy esetleg van attól jobb is? Szeretném tesztelgetni
--Asus 7870 v2-- -
kovsol
titán
Hogy felelne meg már azonos GPU órajelen a két kártya? Ram meg 1300 felett elenyésző eltérést hoz már úgyis. 1200-as 7850 talán úgy 1050-1100 között valahol lévő 7870 szintjén lehet kb. 1100 körül hozza az alap 7870 szintet.
mod: én kipróbáltam 1200 vs 1400 ram órajel között 1-2 fps eltérés volt csak dirt3 ban.
-
lowzor
veterán
válasz
Alpachino #6852 üzenetére
Én az ő kártyájából indultam ki, ami egy 1200/ 1500-as 7850, ha jól tudom. Na már most az kb egy 1200/ 1300-on lévő 7870-nek felel meg. Ő fesz emeléssel ad majd neki 1250, vagy jó esetben 1300-at, akkor lesz a két kártya között kb 7-10% különbség
(#6854) kovsol
Azért jelent valamit az a +200mhz a ram órajelnél. A 7850 meg 7870 között meg kb 5% (vagy nagyon kicsit több) a különbség azonos órajelen.
-
Alpachino
veterán
Teljesen bugyutaságokat beszélsz, amin már csak nevetni tudok
Honnan veszed, hogy a 7870 1200MHz-et megy "csak" tuningban ?
a 7850 persze feszelve lépi az 1200-at, ami a csúcs.....pl. nekem 1300MHz-et feszelve meglépi, akár 7/24-re is. Ekkor mi van ? Tehát ez esetben kezdődik megint minden előről, már ami a két kari 20%-os eredeti gyári sebességkülönbségét illeti
max. egy nagyon szénné feszelt 7850-el és egy kevésbé tuningos 7870-el, 5%-al tudod ezt a különbséget csökkenteni, de erre szokták mondani, hogy a tuningra nincs garancia, vagyis, kár ilyen aspesktusból megközelíteni a két karit.
Tehát mielőtt a "hiper- szuper" "alapfeszenvisziazezerkétszázat" 7850-edből kiindulva, félrevezetsz másokat az 5-7%-os difivel, inkább számolgass és mindkét kari max. feszemeléses tuningjából indulj ki, vagy az alapérték órajelekből
-
Peter789
senior tag
sziasztok!
megerősítenétek, hogy ehhez a konfighoz + egy 2 gigás 7850-eshez elég lenne-e a jelenlegi FSP ATX-400PNF tápom?
-
Speed®
titán
Ezekért az 5 percekért éri meg. Nyugi, azért nem költök ám olyan sokat rá..
Az 5850ből nagyon jól szálltam ki és volt pár jó bolt azóta, van keret, ennyi.
Nem a melóval keresett pénzemet teszem ebbe, hanem amit összefusizok..
49ért elmegy, kivárom..akinek fontos a jó tuning, az nem lutrizik Elpidást -
kovsol
titán
Akkor csak én vagyok tökéletesen megelégedve az ócskavasammal
Pedig se i7 se 70-re végződő kártyám nincs
Még a tuning vágyaimat is kellő képpen ki tudom élni a proci és a vga terén is.
-
kockaharcos
senior tag
Ismerős ez az érzés, én most kicsit beszopattam magam, de sebaj, most már a végére érek lassan.
Tehát kedden eladtam a Gtx680 refet, vettem egy giga 7970 OC WF3-at, ami hiba volt.
Aztán ez most megy el a háztól, és jön egy 680 ismét, csak most egy lightning
bocsi az offért, de együttérzek Speed(R) úrral -
csoty
aktív tag
Nekem 670/680 csak akkor lesz ha nyerek, venni nem fogok én ilyet
Én is totál megértem ezt az építgetek-szépítgetek szindrómát, bár én 480at azért cseréltem le, mert kicsit tényleg hangos, meg ez a kártya ennyiért verhetetlen volt. Megérte erre váltani ugyhiszem, később ugyis tervezek több monitort hajtani. DCU2 hűtés meg brutálisan jól néz ki. Na meg jól is hűt
-
lowzor
veterán
Én teljesen megértelek, mert én is kicsit ilyen vagyok, de én a helyedben most inkább kontrollálnám magam. Most 5 percig meglenne az a fasza érzés, hogy hú 7870 van a gépemben, nem 7850, aztán el is múlna az újdonság varázsa. De kidobtál egy rakat pénzt az ablakon. Én a helyedben várnék még, aztán később egy olyan cuccra cserélnék, aminek tényleg van értelme.
Amúgy még annyi különbség sem lenne, mert a 7870 memóriáját 1300-on tudnád csak használni.
És 49k-ér nem is biztos, hogy megveszik, mivel 53k újonnan az iponban. -
fury71
aktív tag
Ellenben ha azon oldalról közelíted meg a dolgot, hogy hobby, és szerzek vele pár jó órát magamnak, ill. jobb érzés lesz ránézni a gépre, amit nem csak a hatékony hűtés, de a dizájn jegyében is építgetek-szépítgetek, máris felülbírálódik csomó ellenérv. Ezt van aki érti, van aki nem..ne ítélj, hogy ne ítéltess
Ecsém, te király vagy.
Nagyon szépen megfogalmaztál egy olyan dolgot, ami egyesek számára érthetetlen, megfoghatatlan és csak a techőrültek, hobbysták éreznek, tudnak magukénak vallani.
Sokan nem értik, minek kell egyre jobb,nagyobb, szebb dolgot venni a jól működő másik helyett ami még nem is olcsó vagy bukik az ember rajta, de meg kell venni! Azért mert kell mert, úgy érzem ha megveszem: jobb érzés lesz ránézni a gépre
Köszi hogy ezt megosztottad velünk, mert én is pont így érzek. -
Speed®
titán
Amennyiben pusztán a teljesítménynövekedés lenne a cél, nyilván nem lépném meg ezt a cserét, ill. minimális, teljesítményarányos difivel csak. Ellenben ha azon oldalról közelíted meg a dolgot, hogy hobby, és szerzek vele pár jó órát magamnak, ill. jobb érzés lesz ránézni a gépre, amit nem csak a hatékony hűtés, de a dizájn jegyében is építgetek-szépítgetek, máris felülbírálódik csomó ellenérv. Ezt van aki érti, van aki nem..ne ítélj, hogy ne ítéltess
Hovatovább, ha arányaiban vesszük a tuningot, persze, ár/értékben a 7850 etalon, hisz nálam is megugrotta a 40%ot, az meg több, mint tisztességes, figyelembe véve, hogy ha pl. az van, amit írtál (1200as 7870, az ugye +20%, arra a ~20%ra, ami alapon köztük van), nagyjából egál lesz a végeredmény. De mint írtam, ez nem erről szól
Persze, ha tehetném, mennék feljebb, ill. a techszomjamat pl. egy 660TIvel oltanám, de még nem elérhető a pénztárcámnak..majd apránként, ahogy belefér..aztán lehet, hogy nem idén lesz 670/7950 pl. nálam, de eljön az ideje..mert érdekel
-
soultrapp
senior tag
válasz
synthattik #6839 üzenetére
az fain.nekem. a. 6950 azért melegedősebb bf3ban 74fok és 56%on pörög a venti,de lehet lecserélem inkább majd 7870re.
de ebből melyik a legjobb változat?
sima,oc,flex?melyiket éri legjobban meg? -
soultrapp
senior tag
7870mennyire melegedik pl bf3ban?és mennyire pörög a venti?
-
kovsol
titán
válasz
BigestEGOist #6835 üzenetére
Próbáld meg teljesen default beállításokkal a vga -t, hátha túlhúztad és az a gondja. Ha ez se segít lehet tényleg driver gond lesz. i7 3770k bőven elegendő a kártyához, szóval nem a proci lesz a ludas.
-
fury71
aktív tag
OK. rendben tényleg nincs HDMI, most néztem a az oldalán. Mondjuk én a YT videókból láttam a HDMI kábelt. Akkor ezek szerint itt nem adnak. Mindenesetre köszi a felvilágosítást.
-
csucsbicep
nagyúr
Az Msi 7850 Twin Frozer III mennyire hangos terheles alatt? Ennek is magasabb hangja van?
-
kovsol
titán
válasz
BigestEGOist #6831 üzenetére
power limitet próbáld feljebb vinni és próbáld úgy
-
Gippo
senior tag
válasz
BigestEGOist #6828 üzenetére
Nincs valami változtatva a bf3 config fájllában?
-
Tomix24
addikt
válasz
BigestEGOist #6820 üzenetére
1 gigás?
-
BigestEGOist
csendes tag
-
lowzor
veterán
Azt jelenti, hogy hülyeséget csinálsz
Szinte semmi teljesítmény növekedés nem lesz. A 7870-et valszeg kb 1200mhz-ig fogod tudni húzni és úgy kb 5-7%-al lesz jobb. Haveromnak is van 7870-e és nagyon elhanyagolható a különbség az enyémhez képest. Az ilyen értelmetlen cseréket soha nem értettem.
-
Speed®
titán
válasz
BigestEGOist #6820 üzenetére
Nézz utána, felkapcsol-e a kártya teljes órajelre..ekörül lesz a bibi..ASUS féle GPUTweak segítségével kikapcsolhatod a 2D üzemet teszt erejéig.
fury71
Még nem is hallottam olyanról, hogy Lite EditionEttől függetlenül, ha OC verzió van a számlán és sima a kezedben, cseréltesd ki..azt mondjuk nem értem, milyen HDMI kábelt szerettél volna a dobozban látni
Max átalakító szokott járni..
Malibutomi
Dehogy, én hordozó vagyok, télen-nyáron viszket a s3ggemasdxv
Nem értek trollul
-
fury71
aktív tag
Na ma megjött a Sapphire 7850 2GB-os kártyám.
Viszont én a Sapphire HD 7850 OC 2GB GDDR5 LITE helyett kaptam egy alap 7850 2GB-ot. Mindezt persze az OC árán!
Nem néztem meg a boltban a dobozát rendesen mert siettem csak most este nézem. Az még hagyján, hogy nincs rajta az OC jelölés és a doboz oldalán lévő fehér címkén sincs erre utalás, de még HDMI KÁBEL sincs a dobozban. Akkor most vigyem vissza? Hát persze! -
BigestEGOist
csendes tag
Sziasztok lenne egy kis problémám
Van egy intel i7 3770k m meg egy sapphire 7850 em
és bf3 nem terheli a videókártyát csak 50 -70% ig és ezért csak 30 fps em van ami multiban zavaró ..
valaki meg tudja mondani hogy ez miért lehet ? ( eddig 45 fps körül ment probléma nélkül ... ) -
Malibutomi
nagyúr
Na úgy fest 1187mV-on stabil az 1200. Játékok alatt igy 52-55 fok körül mozog, ez marad a napi beállítás.
1300mV-al meg 1330MHz GPU frekiig jutottam ez a vége -
Speed®
titán
válasz
Alpachino #6811 üzenetére
Játszani játszok éppenséggel, mióta kutyául áll a kapcsolat, van időm
Mondjuk meg nem izzasztom, Darksiders II van most éppen terítékenNálam sem volt szükséges az 5850 leváltása, 1000/5000ren brutális volt..
Csak úgy voltam vele, el-elfogyó VRAM, ~200W, 0 garival nem jó kombó.
Ez a kis méregzsák ilyen téren klassz, alapon hozza fele fogyasztással.
De valahogy nincs meg a "nagyvad" érzés, amit 480al anno megkaptam.Dizájnra azt a brutál Lightningot nem hozza mondjuk a DCII se, sajna :S
Egyébként díjaznám, ha a legnagyobb DCII hűtő pózolna a 7870eken is.
Elgondolkodtam egyébként, lehet visszaváltok ATXre hosszú évek után..
A P180 Minim úgyis akkora (sőt..), csak a zónázottság miatt mATXodorgg
Szerencsére nem költöttem sokat ennek a megvételére, elvan végülis..
Bár lassan már színesfém-kereskedést nyithatnék a sok hűtőbordából. -
Alpachino
veterán
Valahogy én is így vagyok ezzel, még egy jó ízűt nem játszottam a 7870-el, csak tesztelgetem, meg csodálkozom, hogy több az FPS-em mint eddig volt...
de ez valami megszállottság lehet nálam is, mert az ASUS DC2 6950/70 2GB után egyáltalán nem indokolta volna semmi a cserét....csak az újdonság varázsa, ami elragadott,....? csak, hogy költőiesen fogalmazzam meg, ezt az egyébként ésszerűtlen dolgot....
Ja ! és piszkosul jól néz ki a kari a nyitott moddingolt házamban...ez sem mindegy
-
Speed®
titán
válasz
Alpachino #6805 üzenetére
Az a baj, hogy a techgeekségen kívül rohadtul nincs rá szükség, még a 7850 is túlzás azon a szinten, ahol mostanában tartok játékügyileg..időm se nagyon van..de hát ugye jön a tél, se mászkálás se semmi, csak gép & p1na, szóval kell
Mondjuk adtam a sz4rnak egy pofont a 7850re szánt Auras Fridgeel (de legalább nem unatkozik a polcon a 480ra szánt Alpenföhn Peter mellett)..
kisza25
Nyilván nem pusztán a teljesítménybeli különbségekről van szó..aki ismer, tudja ;p
Hol van még a 8as széria..nomeg nem az én zsebemnek van kitalálva..VGA <60k.kucseranor
Teljesen oké, kérdés, milyen feszültség mellett teszi ezt? Gari/beszámítás? Privi.. -
Speed®
titán
Fene belétek, irígy lettem, nekem is kell 7870 DCII-V2
7850/2G/OC eladó..
-
lowzor
veterán
válasz
seederking #6802 üzenetére
Azt írtam régebben, hogy 1,21V-on próbáld meg az 1150mhz-et. Szerintem így tuti jó lenne.
-
seederking
őstag
Ez így nem igaz.Pont,hogy a te tanácsaid voltak mérvadóak.Az általad belinkelt képen látható eredményeket próbáltam először.Utána jött a többi beállítás amit tőled,Droidmestertől kaptam.
Szóval nem értem miért reagálsz így.
Inkább ez az állításod lehet valós "Mert rosszul próbáltad"
Mivel nem vagyok biztos benne,hogy mindent 100% jól csináltam.Viszont a leírtak alapján nem találom a problémát.Az igaz,hogy az utolsó fesz-t amit írtál azt még nem próbáltam és a Droidmester által ajánlott 12.9b drivert sem pakoltam föl.(azért látom pl neked is 12.8-al muzsikál)De elég nagy skálán mozgott a tuning beállítás, ezért is nem értem,hogy nem sikerült egy akár alacsonyabb pl 1050-et elérnem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmgyűjtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- ASUS Radeon RX 6800 TUF GAMING OC 16GB használt videokártya számlával és garanciával eladó!
- RX 6650 XT 8GB Core Gaming 3 év Alza garancia.
- ELADVA/JEGELVE - GTX 1070 8GB KFA2
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4080 16GB OC eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest