- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- RAM topik
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Látom még mindég nem vagy képben!
belinkelsz majdnem 27.ért egy CPU -t amit én linkeltem i5-750+H55.giga lap majdnem ugyan ennyibe kerül és még alaplap se kell hozzá mivel azzal együtt kerül annyiba! és arról még nem is beszéltem hogy az a i5-750@4000.en oda-vissza-keresztbe alázza(bárhol bármiben) az A8-3870BE -det! no akkor miről is beszélünk?
70-80.e ret én a i5-3470+alaplap hozzá -ra értettem mivel az én 28.e res variációm ugyan azt a teljesítményt hozza közel 3ad áron!
********************************************************************************
csucsbicep : nemrég járt nálam egy i5-3470 és 3900.MHz et bírtam belőle kicsikarni de 24/7.be nem használható így, ami stabil az a 3800.MHz és bizony semmivel nem volt jobb mint a 4000.en járó i5-760 -am! pedig nem egy játékkal és programmal teszteltem! arról nem beszélve hogy 2X annyiba kerül és szinte semmivel nem jobb! Továbbra sem látom értelmét leváltani a 760.asom egy ugyan olyan gyors csak 2-3X annyiba kerülő fejlettebb platformra!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bitcoin topic
- World of Warships
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest