Új hozzászólás Aktív témák
-
S. Szabi
őstag
válasz
szmegma #11936 üzenetére
Hát, szerintem simán jobb grafikája van, (mondjuk inkább úgy, hogy más fajta) mint a BF3-nak, nagyon meg van csinálva ez a Far Cry 3
Főleg ugye folyamatosan változik a kinézete a napszakok, időjárás változása miatt, szóval lehet hogy valamelyik időszakban nem tűnik olyan szépnek.
-
Chapel
addikt
válasz
szmegma #11936 üzenetére
"A kerdesemre termeszetesen mint mindig, nem keptam meg valaszt senkitol:
Egyebkent ezt a jatekot igy elbasztak? A grafika kozeleben sincs mondjuk egy BF 3-hoz kepest, ami majdnem dupla FPS-t produkal szinten ultran."És kitől szeretnél erre választ? Most viccen kívül, ki az aki itt erre megnyugtató választ tud adni...egy költői kérdésre...
Én azt mondom szerintem ez szebb a maga nemében mint BF3.És most?
Attól mert fps-fps még nem összehasonlítható. Ez maximum ízlés kérdése, az meg van mindenkinek, tehát ismét nem fogunk objektív választ kapni.
-
sb
veterán
válasz
szmegma #11443 üzenetére
Csatlakozom.
Múlt hét óta van 7850-em, előtte 7770-el volt némi dolgom családi gépben, de úgy tűnik az érdemi dolgokkal kapcsolatban így is kevesebb info jött a topicból, mint amit eddig tudtam. ZC, alulfeszelés, stb...A gamekről és benchmarkokról viszont sokat megtudtam.
Kicsit meg is rémültem mert eddig úgy voltam vele, hogy az előző GTX460-amon is szinte minden futott (igaz csak 1680-ban AA-val használtam, és az esetek 10%-ában csak high-very high-ban ultramaxmaxmax helyett), elég lesz a 7770 is, ami kb. ugyanazt tudja, csak kisebb fogyasztással. Ráadásul ki nem állhatom a 30 körüli fps-t, inkább 40-60.
De már megnyugodtam mióta a 7770-es gépre is felraktam az AC3-at és - szintén 1680-ban elég jól indult, 50fps körül.
-
-
szörnyeteg77
tag
-
Gippo
senior tag
válasz
szmegma #2725 üzenetére
Szerintem nincs vele semmi baj, nyilván ha alapfeszen lehet még rajta emelni, akkor miért is ne? Furcsa és véletlen egybeesés, hogy kitolás után jött a bf3 lag, de időközben kiderült több helyről is (+saját tesztelgetéseimből), hogy a punkbuster csinálja kb minden egyes játékosnak. Már battlelogon is meg lett erősítve hivatalosan, az is, hogy dolgoznak rajta.
Tehát nekem -ahogy lesz több időm - az lesz az első, hogy újra kitolom, és úgy 1120/1450 körül (sajnos 1150-et nem bírja mint másnak, lehet emelni kellene hozzá egy minimum feszt) tesztelgetem újra.
-
Gippo
senior tag
válasz
szmegma #2690 üzenetére
Van bal alsó sarokban egy gomb, amivel advanced felületet bekapcsolod és megjelenik.
Én ezt megcsináltam, utána elkezdtem kicsit húzni CCC-ben, végül 1150/1450-nél heavenben beállt a kép és kilépkedett. 1100/1450-nél szépen végigfutott DE elkezdett a BF3-ban random beakadni a képVisszavettem 1050-re és úgy is csinálja... Este még újrahúztam a drivert, kinyomtam Overclocking Range Enhancement opció-t, ma kiderül, hogy fut-e majd rendesen.
-
-
seederking
őstag
válasz
szmegma #2657 üzenetére
Nem ugrik be hirtelen melyik chapter.De a New York-os sikátoros rész után van.Kék ingbe meg golyóálló mellénybe "flangál" Max.Esetleg igy beugrik?Msaa miatt esett le nagyon.Ti mit tapasztaltatok?
Holnap irom az Nfs,Bf3,Resident,Max Payne fps eredményeket beállitásokkal konfigkörnyezettel együtt. -
seederking
őstag
válasz
szmegma #2572 üzenetére
Ma fogok nekiesni fps-t mérni.Mert próbálok a phenom ii 955-ből egy kis pluszt kifacsarni.De nem sikerül.3.2-ről 3.6-ra hùztam.Alapon 40fok körül mocorgott de egy linx cpu stressz inditás után kb 2-3perc után már 70fokon járt a cpu hőfok szóval stoppoltam a dolgot.és most a megfelelő topicban segitséget kérve bogarászom a "hiba" okát...
-
Colos1
őstag
válasz
szmegma #2512 üzenetére
Az egyik kollégának volt valami villogós hibája, amelyre egy másik kolléga feldobta a labdát, hogy lehet hogy csak a VRAM ezen tulajdonsága miatt van. Aztán sorra jöttek a kérdések, mert sokan nem találkoztak ezzel a dologgal, mert viszonylag kevés júzer volt érintett.
Ezeknél az érintett kártyáknál a 2D és a 3D VRAM órajele megegyezik, pont ezért, hogy ne villogjon a váltáskor.
-
Colos1
őstag
válasz
szmegma #2510 üzenetére
7xxx -nél nem fogsz ilyennel találkozni, esetleg 47xx -nél.
Amikor az első GDDR5 -ös VGA -k kijöttek, akkor volt csak ez a probléma, ami nem is volt probléma, inkább csak egy zavaró állapot.
A lényeg, hogy órajel váltáskor ugrik egyet a kép, egy 0,1...0,3 másodpercre fekete lesz és kész.
Bocs, a másik problémát nem egészen értem
3D órajeleken megy a kártya böngészéskor? Kapcsold ki a böngésző hardveres gyorsítását, és nem fog.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
szmegma #2440 üzenetére
Ne haragudj, agyzáram volt.
A CCC a Catalyst Control Center és igen, az egy komplett irányító és beállító felület. Ha nem használsz pl. Ati Tool Trays-t, akkor célszerű a CCC-t feltenni, nem csak a drivert.
A profiltárolásra szolgál a CAP 1 nevű kis feature, amelyet én nem használok és ebéd utáni delíriumomban összezagyváltam a Control Centerrel. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
szmegma #2438 üzenetére
A ccc a CF-hez való, egy kártyánál én nem vettem észre különbséget, bár volt, aki igen.
BullZeye nem reklámozok semmit, több friss driver a 12.3-tól felfelé bizony bugos volt és a legújabbal is vannak gondok. Az említett tesztben igazad van, de ott nekem inkább az egy éves és a friss driver összehasonlítása rémlik, ahol azért nyilván van érezhető különbség-némelyik játéknál. ezen nem veszünk össze
-
válasz
szmegma #2070 üzenetére
ha nem megy se a TriXX el se az iTurbo val, akkor van egy kis progi ide feltettem leszeded és kibontod majd elindítod (mielőtt kicsomagolod a vírusirtódat kapcsold ki mert lehet hogy vírusnak érzékeli mivel a win be matat) és ott értelem szerűen a disable ULPS -t választod majd! de felül jelzi az éppen aktuális állapotot is!
-
válasz
szmegma #2063 üzenetére
Nem olyan régen itt leírtam miért és hogyan lehet feloldani! és miért pont azzal amivel!
aza -2000.pont GPU pontszámba elég nagy, nekem a HD5850 -esem ment annyit!
nálad akkor valami tényleg nem jó!.........
u.i. : az ULPS -t meg ki kell kapcsolni vagy van külön kis progi vagy tudja a Sapphire TriXX de a HIS saját iTurbo progijába is kilehet kapcsolni!
-
MontyCrew
senior tag
válasz
szmegma #2057 üzenetére
Ez egy egész jó pontnak mondható szerintem, a 6970esem is ennyit dobott csak fogyasztásban és zajban csúnyán rávert erre a vga-ra... Van számtalan toplista, még a PH!-nak is van egy házi listája, fórumban rátalált a dmark11 topikjában al inkre. A procim igen egy SB i7 2600.
(Mellesleg eladó) -
Winne
nagyúr
válasz
szmegma #2037 üzenetére
"Hallotal mar az ULPS-rol?"
Erről valamiért ez jutott eszembe: Hallottál már a gonoszról?
Lehet mennem kellene aludni...
-
Petyyyyy
addikt
válasz
szmegma #2019 üzenetére
Ebben a kérdésben remélem segít valaki egy értelmes válasszal. De furcsa, a linklt GPU-Z képen a Default Clock - 1GHz. Szóval semmi tuning nem volt a kártyán. Dobhatnál fel egy hasonló main screent.
-
E1even
senior tag
válasz
szmegma #1501 üzenetére
Szerintem az FSP táp helyet inkább vegyél egy Corsair-t vagy olyan minőségibb/megbízhatóbb tápot, aminél egyben hagyták a +12V-os ágat.
Az FSP-nél, ahogy olvastam a honlapján a +12V-os ága 4 részre van szedve, amivel lehetnek gondjaid (épp a 7970/50-es topikban van ilyen problémája az egyik fórumtársnak a 700W-os FSP Aurum-mal).
Nem biztos, hogy megkapja az elegendő feszültséget a szétszedett 12V-os ágak miatt a VGA. Ezért jó, ha olyan tápot veszel, aminél egyben hagyták.A CPU hűtőnél pedig (mint, ahogy már mások is írták), lehet, hogy egy kicsit komolyabbat kellene beszerezned a 3570K-hoz, pl. valamelyik Hyper 212-est vagy a 412S, 612S is jó választás lehet.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
szmegma #1501 üzenetére
A táp fölösen erős, egy minőségi 500-as is bőven elég lenne, pl CTG-500. Ha tuningolni akarsz én komolyabb lapot vennék, pl Asus P8Z77-V, annak már legalább 8+4 fázisos tápellátása van, nem 4+2. A cpu hűtő is kevés, ha bírja is hűteni, akkor elég hangos lesz, inkább vegyél egy 12cm-es ventivel ellátott példányt, pl egy Freezer 13Pro.
-
E1even
senior tag
válasz
szmegma #1496 üzenetére
A HIS az egyik "prémium kategóriás" gyártója az AMD-nek. Én is jókat hallottam eddig róla.
A PowerColor-ról írták még, hogy elég megbízható.
Az XFX BE 7970-ese nagyon melegszik (pedig nagyon jól néz ki a kártya), de a 7870/50-nél nem tudom, hogy így van e.
Én a 7970 DCII-essel teljesen meg vagyok elégedve, halk és jól is hűt.
Mondjuk a ref. 7970-est hangban nem nehéz túlszárnyalni. -
Mappa
addikt
válasz
szmegma #1462 üzenetére
Tesztek alapján, terhelés alatt "zajos" ASUS.. bár ez szubjektív
Esetleg itt a fórumon is többek által ajánlott Sapphire 7850? [link]
IceQ 6950-es kártyát akartam én is. Mondván majd biztos letolja a 7xxx széria az árát. Mire ez bekövetkezett addigra készlet hiányos lett szinte mindenhol HIS féle 6950... most meg, hogy szinte egy árban van vele, én mindenképp a 7850 venném - hűsebb,halkabb, és ami meg nálam fő szempont kevesebbet fogyaszt
OFF: merre találtál még HIS 6950?
Winne - #1396 hsz-ben meg vannak hő, terhelés adatok? WTF
vagy közben kinyírtad a kártyát?
voltaképp terhelés alatt megy minden hibátlanul nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AM 5 lapok
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest