- Steam Deck
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
Új hozzászólás Aktív témák
-
talmam
tag
válasz
Atti777
üzenetére
Sajnos nincs multiméterem
a problémás ventillátor viszont egyáltalán nem pörög fel. semmikor akkor sem ha 100% ra állítom a sebeségét.Köszönöm a javaslatokat meg fogom próbálni
rosszabb úgy sem lehet ha elromlik a másik venti akkor rá eszkábálok két másikat 12est valahogy 
-
CirrMee
addikt
válasz
Atti777
üzenetére
Én is majdnem így "selejteztem" pár hete a sima 270 -es Asus -t az asszony gépében. Amikor átköltözött az én gépemből oda, akkor kezdett balhézni a gépe (8.1, összekuszált képpel kékhalál, hibaüzenet azonosíthatatlan), így mire is gondolhatna az ember, ha nem a kártya hibájára. Próbálkoztam hűtő pucolással, driver cserékkel, órajelek csökkentésével, és sokszor tűnt úgy, hogy sínen van a dolog, aztán csak-csak egyre gyakrabban fagyott. Akkor engedtem a win10 frissítésnek, oda is felment. Innentől kezdve viszont olyan hibaüzeneteket dobált, ami alapján egyértelműen hardver hiba lett azonosítva. Beszórtam a 7970 -es kártyámat a gépébe. Már boot közben megreccsent kékhalállal, akkor jött a többi alkatrész. Memtest szerint a dram -ok (4x2Gb) hibátlanok. Google szerint statisztikailag pont ezek, majd sorrendben proci és alaplap a legesélyesebbek a hibaüzenet alapján. Már éppen szerezni akartam alaplapot (kb lehetetlen az 1156 miatt), amikor jött a tipp kollégától, hogy azért próbáljuk meg a dram modulokat (látott már memtest hiba nélkül is elszállni), ezért elkezdtem a párokat kiszedegetni. Nosza meg is lett a hiba, az egyik párosból valamelyik tag hibás - ismét memtest, ismét jó szerinte.

-
válasz
Atti777
üzenetére
Felesleges csökkenteni a feszültséget a vga-n úgy is dinamikusan állítja a teljesítményt , ha nem 99% a gpu terhelés semmit nem veszel észre! Példának okáért nálam diablo 3 v-synkel 40% on terhelődik a gpu a gép fogyasztás így ~190-200W
cyris 3 ahol 99% a gpu terhelése ott közel ~300w-ot fogyaszt a pc-m csak ott lenne értelme... kérdés mennyit játszol max terhelésen . Én keveset mivel a source , left4dead , diablo wow , stb kurvára nem terheli le a gépet. 2. kérdés meg ,hogy mennyit meg idle meg mennyit játszol a géppel mert idle-ben semmit nem változik a fogyasztás... és ha napi 10 órából 2 óra játék csak akkor 10w miatt semmi értelme nincs vele baszakodni 0,05 ft ér
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Gigabyte rtx 5070 bontatlan.
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- nVidia RTX2060 6GB, alig használt
- ASUS GeForce RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 Videokártya (DUAL-RTX4060-O8G-V2)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4012, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a problémás ventillátor viszont egyáltalán nem pörög fel. semmikor akkor sem ha 100% ra állítom a sebeségét.
rosszabb úgy sem lehet ha elromlik a másik venti akkor rá eszkábálok két másikat 12est valahogy