Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
válasz
katt777
üzenetére
"Sajnos" egyrészt jól optimalizáltak a BF-ek, másrészt elég gagyi is a grafikájuk, ergo nem nyúzzák meg annyira a VGA-t, hogy a CPU sokat lazsálhatna alattuk."
Ez vicc? Szerintem a 3 még ma is rengeteg játékot odaver, a 4 meg a legszebb grafikájú játék a piacon. A BF3/4 Single részében egy i3, vagy FX 4100 is kihajt egy 7970-et, mert dolgozik a VGA, ha minden szűrőt ráraksz, procit igénylő részek meg nincsenek benne. Ellenben a multiban brutál proci kell, mert hatalmas mapet kell betölteni sok épülettel, emberrel, rombolhatósággal.
Amúgy a BF-et aki megveszi, annak a 95%-a 1 percet nem játszik a Single-vel, vagy épphogy csak kipróbálja, szóval evidens, hogy valaki a multira gondol, ha a BF-ről beszél. -
kovsol
titán
válasz
katt777
üzenetére
Jó mondjuk kicsit írhattam volna visszafogottabban is azt elismerem.
BF3 pl annyira multi játék, hogy a BF1942 és a BF2-ben, se volt single player rész. Most kb csak azért raknak bele, hogy ne szólják meg őket.
CPU, meg multiban nem azért terhelődik, mert a VGA kártyának adja az adatokat, hanem fizikát is kell számolni, meg egyéb dolgokat, hogy szinkronba maradjon mind az akár 64 játékos által csinált változás a pályán. -
miresz
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Napelem
- A hatalom gyűrűjével védekezne a Samsung a Magic Leap szemüvege ellen
- PlayStation 5
- Assetto Corsa Rally
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Aweriot: Cloudflare és mi
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez jó! Pont most akartam írni az előző hsz-edre,de inkább töröltem. Kár is vitába szállni veled.