- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpachino
veterán
válasz
->Raizen<- #10199 üzenetére
-
válasz
DeathAdder #10180 üzenetére
En a biztonsag kedveert legyalulnam azt is a cataval egyetemben. Legujabb beta driver visszapakol es megneznem ugy mi a helyzet.
-
S. Szabi
őstag
Nálam is 8300 körül alakul a Graphics score 1150/1300-on: [link]
-
->Raizen<-
veterán
válasz
lowzor #10193 üzenetére
Leírtam az okokat de újra mérem nektek a jelenlegi driverrel beta 7 1150 1300 mhz-n. Meglátjuk alpacsi mégerősebb cpu-ja mennyire számít bele a graphics score-ba! Ja és még valami eszembe jutott az első méréseim 1.0.2 dm11 el készültek az újabb beta driverekkel egyszerűen ujrainditotta a gépet ez a dmark verzió indításkor. Ezért most 1.0.3 advanced van most!
-
lowzor
veterán
válasz
->Raizen<- #10190 üzenetére
-
Alpachino
veterán
válasz
->Raizen<- #10190 üzenetére
Nekem 1300MHz-en ment a Vram
Vagy is 1150/1300MHz....a másik eredményemen pedig 1285/1350MHz-en. itt.: [link]
-
ktg3
őstag
válasz
seederking #10189 üzenetére
Majd úgyis csak utólag fog számítani. Ezzel a procival sztem úgyis proci limit lesz.
Kíváncsi leszek, hogy full HD-ben mennyire. -
->Raizen<-
veterán
válasz
lowzor #10188 üzenetére
Meg 1550 mhz-n ment a vram neki.
Nekem 1350 mhz-n. Meg 1200-on csak a trémark 11 volt stabil. Amit linkeltem teszteket azok különböző órajeleken futottak azért mert az az utolsó órajel amin lefutnak. Alapfeszen minden. Amúgy a trémark 03 jó stabilitás teszt! Ha az lefut akkor játékokba is stabil az órajel! Korábban írtam is hogy alapfeszen a játékok mennek sokáig 1170 mhz-n szóval az a vége alapfeszen!
-
lowzor
veterán
válasz
->Raizen<- #10186 üzenetére
A graphics score-ra értem.
-
S. Szabi
őstag
válasz
seederking #10161 üzenetére
Nem pont tesztprogrammal, hanem játékkal, nálam pl. a DiRT3-ban szépen látszik a tuning hatására az FPS-sek száma, de mindenképp olyan játékok kellenek, amikben van beépített teszt.
Szerintem is jó ötlet a táblázat! Mindenképp ad valami összehasonlítást, csak el kell dönteni az órajeleket, játék, Catalyst beállítosokat, felbontást, stb...
-
lowzor
veterán
válasz
->Raizen<- #10183 üzenetére
-
ktg3
őstag
Melyiket válasszam?
Sapphire HD 7850 2GB GDDR5 (11200-07-20G) - 46.500Ft
Sapphire HD 7850 2GB GDDR5 OC (11200-14-20G) - 49.500FtGyári tuningon kívül van bármi különbség alkatrészileg vagy ilyesmi?
Ha nincs, akkor teljesen jó a felső is mert úgyis adsz neki tuningot rendesen ?! -
DeathAdder
veterán
Nekem is az lett volna az első lépés ha senki nem ad tippet, de így mostmár tuti
Ha továbbra sem jó, akkor kata 12.10, ha úgy sem akkor (de már csak mert nem tudok mit csinálni) minden hardvert vissza alap órajelre..
Egyébként ha fosx-et kukázom és fennmarad a drivere az is probléma lehet?
-
lowzor
veterán
A táblázat tényleg nem lenne rossz.
Abból látszanának a különbségek.
Meg ha sok eredmény lenne, abból is látszana, hogy melyik gyártótól érdemes venni a tuning miatt. -
keszegduda
őstag
Na, gépben az MSI HD 7870 TF oc. Kicsit megtuningolnám próba erejéig hogy van-e értelme, de a power limit pontosan mit szolgál az afterburner-ben, azon kívül hogy tdp-t kitolja? Meddig lehet feszt emelni biztonságosan, mert 1.3V-ig engedi?
-
válasz
DeathAdder #10176 üzenetére
En elso korben tuti, hogy a fosx-et kukaznam...
-
DeathAdder
veterán
válasz
Chapel #10126 üzenetére
S ezt driver okozhatja, vagy a kártya szar?
Ja full fasza amikor épp benne vagy az akcióban, rajtad a fejes és befogyott kép mellett elkezd üvölteni az a monoszkópra hajazó fülbemászó muzsika, amit nem tudok megszokni és a hideg ráz ki tőleseederking - tegnap egész nap 860/1200-on használtam, tehát a gyári paramétereken
Tehát vagy:
- a kártya szar
- a driver szar
- a hybrid physx miatt szarik -
Alpachino
veterán
válasz
lowzor #10174 üzenetére
Igen
....de én nem is állítottam soha és nem is kértem egy 7850 tulajt sem, hogy az 1300-as eredményeimhez viszonyítson
Ezért is szerencsés az alap eredmények viszonyítása, mert közhelynek számító mondás most is érvényesül, vagyis a tuningra nincs garancia
hiába kukkoljátok a hynix-es ramokat a jobb tuning reményében, de mint látható, ezek is okoznak kellemetlen meglepetéseket.....
-
Chapel
addikt
válasz
B4l!nt #10172 üzenetére
Én is, főleg hogy nálam most asus 7850 és ha nemsokára Shappire 7870 tapasztalatok is lesznek
Gyűlik nálam amúgy is már sok-sok teszt eredmény, hagy okuljon más is, szerintem is össze lehetne hozni egy jó táblát amiben azért már valós viszonyítási alapok lennének...szvsz.
-
seederking
őstag
válasz
kovsol #10168 üzenetére
Nem kell bedurcizni.Írtam,hogy hogyan lehetne kihozni belőle valami viszonyítási alapot + hogy nem kötekedésből.Gondolván nagy szaktudással rendelekzik itt pár ember.
""Előbb még az volt, hogy ilyen felbontásban úgyis a VGA számít, most meg hírtelen az i5 nem hasonlítható egy x4 el"" Ezt így is gondoltam és gondolom.Pont,hogy nekem írták az "x4 még az 50est sem hajtja ki nemhogy a 70-et."
-
Alpachino
veterán
válasz
kovsol #10168 üzenetére
Nem lenne rossz ötlet, csak, hogy mindig lesznek olyan felhasználók, akik önigazolást várnak a saját 7-es kariuk kapcsán....és ezzel elindul egy újabb képtelen, egyedi tuning eredmények közlése és ezen eredmények bekérése....ráadásul helytelen következtetések levonása.
asdxv : figyu...ez már azért is trollkodás, mert már legalább 10szerre veted fel minden új érdeklődőnek ezt a 1200-on járó 7850 témát
Mint ha ez olyan szent írás lenne. Ráadásul elképesztő, hogy te mindig a bűvös 1200-as 7850-edet szeretnéd összevetni egy nem full tuningos 7870-el. szerintem ez nem fer és igen csak félrevezető azok számára akik csak be be kukkantanak ebbe a topicba.
Tehát, csak is alap az alap ellen és full. tuning a full. tuning ellen a mérvadó...ott meg már leírtad a fellálást, marad a közel 20%....akkor miről beszélünk ?
-
lowzor
veterán
válasz
Alpachino #10164 üzenetére
Nem trollkodok.
Itt is kijött, amit eddig is tudtunk, hogy kb 15%-al erősebb a 7870.
1150-en erősebb 5%-al, 1250-en akkor 15%-al, 1300-on meg 20%-al. Ebben nincs nekem semmi új.
Árban meg +20%-ot elkérnek.
Mondjuk más kérdés, hogy játékok alatt mekkora különbség lenne-szerintem kevesebb. -
kovsol
titán
válasz
seederking #10167 üzenetére
Jó akkor meg leszarom és találgassatok itt tovább.
Lenne mondjuk 15 különböző embertől eredmény és lenne egy nagyobb kép arról, hogy kb milyen gép mit tud.
Ki is vettem a kedvencek közül a topicot. Ahhoz képest még
Előbb még az volt, hogy ilyen felbontásban úgyis a VGA számít, most meg hírtelen az i5 nem hasonlítható egy x4 el.
Majd jelentkezem amikor meglesz a 7850CF, mert az lesz a terv későbbre. -
Chapel
addikt
Vérszemet kaptam, elpasszolom az Asus 7850dc2 v2-őt és lesz egy ilyen helyette:
Sapphire HD 7870 2GB GDDR5 (11199-00-20G)
Ilyen Shappireja van valakinek? Mit tudunk róla?
Így legalább tuti meglesz amit asusnak húzva kellett volna hoznia
Jaa!! és akkor végre nekem is lesz összehasonlítási alapom 7850/7870 ügyben és a topic is okosabb lesz ez által
-
kovsol
titán
ötletem az, hogy létre kell hozni egy 7850/7870 eredmény táblázatot!
Fel lesznek sorolva az általunk ismert tesztek. Olyan játékok is amikben van beépített teszt. Mindegyikhez egy fix beállítást fogunk használni
Mindenki szépen lefuttatja a saját VGA kártyájával és procijával, majd be lesz írva a táblázatba és akkor lehet mazsolázni. Nem kötelező mindenkinek mindennel letesztelni, csak ami számára elérhető majd. -
Alpachino
veterán
válasz
Most asdxv kolléga kapott két db 7870-es@1150-es eredményt...szerintem várjuk meg az "értékelését"
asdxv :
"Hynix rammal a 7850 is hozna 8000 pontot, aztán lenne köztük 300 pont"
persze, ha öreganyámnak meg pöcse lenne, akkor öregapám lenne......
kiemeltem a kulcsszavakat neked
Egyébként most akarattal trollkodsz ? Vagy miért csinálod ezt ? Nem értelek...mint egy óvodás, vagy inkább dedó
Olyt nem lehet csinálni, hogy full. tuning a full. tuning ellen ?
Vagy alap 7850, 7870 ellen ?
-
kockaharcos
senior tag
válasz
Meg akik nem tuningolnak.
-
seederking
őstag
válasz
S. Szabi #10153 üzenetére
Ez megint olyan dolog,hogy én pl nem arra lennék kíváncsi hogy a heaven meg a 3dmark mennyit dob."Mert nem azzal játszom"
asdxv : ""Amúgy csak azért írtam, mert kiröhögted azt, hogy a többség 7850-e hozza az 1150-en lévő 7870-et. A többség meg 1200 körül hajtja a 7850-et ahogy észrevettem.""
Mi van azokkal akik "0" tuningos 7850-et fogtak ki?/tudom nincs ilyen meg ez már amúgy is más tészta
kovsol : Hol lesznek ezek a kártyák másfél év múlva?Ha pedig az lesz amit írtál,hogy "meg se nyikkan"
akkor az már merőben más technológiai alapokon nyugszik.Azaz nem lesz viszonyítási "lehetőség".
Szerintem nem kell olyan sokat várni ahoz,hogy legyen olyan játék ami a 7850-et megfingassa és akkor nem egy csúszka lesz a 70 előnye. -
Alpachino
veterán
válasz
lowzor #10154 üzenetére
Tessék az én 7870-em 1150/1300MHz-en....tanulmányozd, vond le a konzekvenciát és magyarázd el lécci, hogy mire jutottál
És viszonyításképpen 1285MHz-ei is újra :
kovsol : nem vagyok naív
viszonyt te nem vagy ebben a témában igazán mérvadó, hogy ilyeneket kijelents, hogy ahová az "50 kevés a 70.es is az lesz"....mivel nem próbáltad mindkettőt, a kollégával ellentétben
és a jővő játékait ne keverd bele lécci, mivel nem erről volt szó eredetileg
-
kockaharcos
senior tag
Nem igazán akarok közbeszólni, de ez már komédia amit ti folytattok, a 7850 tulajok azt akarják bizonyítani,hogy az övék jobb, vagy ugyanolyan jó. a 70-es tulajoknak meg nyilván szúrja az odalát.
Ne legyen tuning, és teszteljetek úgy. Vagy ha van tuning,akkor mindenki a maxot hozza ki, ne 1150,meg hasonlók. 1350,stb.
-
kovsol
titán
válasz
Alpachino #10151 üzenetére
miért szerinted mondjuk 1.5 év múlva kijön egy játék ami kb meg se mukkan majd egy 7850 -el, akkor ott majd a 7870 aztán hasítani fog? Mert mondjuk 15fps helyett 18fps el fog menni ? Naív vagy ha azt hiszed majd sokkal tovább kitart a 7870. Esetleg majd lesz olyan amit egy fokozattal feljebb rakhatsz a settingsben mint a 7850 el.
-
S. Szabi
őstag
Mivel talán itt kovsol-nak és nekem van a leghasonlóbb konfigunk a megfelelõ VGA különbséggel, mondjatok órajeleket (proci, gpu, vga mem.), aztán eldöntjük a kérdést! Szerintem õ is benne lenne.
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
válasz
seederking #10149 üzenetére
"amit kovsol írt föntebb,hogy ahová az 50 kevés oda a 70 is"
valószínűen azért állít a kolléga ilyet, mert nem volt neki 7870-es karia és nem tudja mindkettőt viszonyítani egymáshoz a gyakorlatban...ellentétben veled
Tehát itt te vagy azon kevesek egyike aki mérvadó ilyen téren.
-
lowzor
veterán
-
seederking
őstag
Akkor,hogy is fogyhat el "egyszerre a 7850 és a 70?"
Ezt a kijelentést nem értem vagyis amit kovsol írt föntebb,hogy ahová az 50 kevés oda a 70 is
Nem is értem minek rakja bele a kártyába és minek közli a gyártó ezeket az adatokat ha úgy is "csak az órajel számít".
Unified Shaders 1024 1280
Texture Mapping Units 64 80
Texel Rate 55040 Mtexels/sec 80000 Mtexels/sec
Pixel Rate 27520 Mpixels/sec 32000 Mpixels/sec -
Tomix24
addikt
Mekkora különbséget vizionáltok 7870 és 7850 között? Most már kíváncsi lettem
-
Alpachino
veterán
válasz
lowzor #10139 üzenetére
...és miért pont 1150-hez képest??..
Még mindig nem értem....
Mert eddig arról volt szó, hogy a 7850 1100-on hozza a 7870 alap 1000-es szintjét... most ezek után nem nehéz kiszámolni a következő órajel szinteket
Vagy arra akarsz kilyukadni, hogy a 7850 1200-on hozza a 7870, 1150-es szintjét ?
-
Repsol600
addikt
Most teszteltem ki az enyémet 3D 11 és Heaven is lefut még alapfeszen 1175mhz-n
1180-on a 21-22. körül fagyott. Ramot 1400-ra lőttem be sztem nem érdemes feljebb húzni. [link] -
Tomix24
addikt
A lényeg, kb 15-18%-al erősebb a 7850-nél a 7870. Más kérdés hogy árban nem ennyit kérnek el..
-
Prof
addikt
válasz
seederking #10136 üzenetére
Úgy hogy a játékok kb. 5%-a cpu limites ekkora felbontáson, a többi vga limites
-
Chapel
addikt
válasz
lowzor #10137 üzenetére
"Ezt hozza a 7850-em (Hynix rammal lenne még benne +2-300pont)"
Az enyém hynix ramos tudod, aztán mégse bírja még az 5600-ot sem nem hogy az állítólag elvárt 6000mhz-et...ahogy beszéltük én már csak a szememnek hiszek.
Akkor Te shappireod 1150/1300-on megy fixen? Ilyenkor megugrik kicsit a vérnyomásom az Asusom miatt...
-
Alpachino
veterán
-
Chapel
addikt
válasz
lowzor #10133 üzenetére
Ez egyszerű, van itt több 7850 a fórumon, nekem pl 3550 i5-ssel nem tudom kinek, milyen cpuval van a 7870-ese, de ha van egyezés akkor teszteljünk és nézzük meg mi igaz ebből
(#10132) Alpachino:én fokozom i5 3550-el 7100-7200 között van a cpu score, nincs húzva,alapon.
-
lowzor
veterán
válasz
seederking #10131 üzenetére
Jó de a tiéd durván le volt downclock-olva. Akiknek itt 7850-ük van, azok olyan órajelen használják, hogy egy 1150-en lévő 7870-el egyenlő kb a teljesítményük.
(#10132) Alpachino:
Akkor lehet, hogy csak a tuningolhatóság javult (legalábbis a tapasztalatok szerint).
Amúgy hogy az istenben 7600 a physics score-od i5 2500-al? Nekem az i5 2400-al még 3.7ghz-en is csak 6100. -
seederking
őstag
válasz
seederking #10129 üzenetére
Úgy értve,hogy tuningolva volt,vissza raktad alapra és közvetlen utána fagyott vagy alapon ment már előtte is?
asdxv : "amivel a 7850 nem bír el azzal már a 70 sem fog" Nekem más tapasztalatom van.Pl Medalba a 7850 "csak oc 920mhz" volt,hogy le-le esett az fps-em 30 környékére.
Most a 70-el pedig a 60fps a "mérvadó" Ja és alapon,azaz 80mhz-el több mint amin az 50-es ketyegett.
Ja és egy 955 cpu-val... -
lowzor
veterán
válasz
seederking #10129 üzenetére
Hol láttad te ezt?
-
seederking
őstag
válasz
DeathAdder #10124 üzenetére
Tuningoltál előtte?
Mivel toltad,mikor "beállt"?Más : Vissza olvasva látom már ott tartunk,hogy a 7850=7870 teljes mértékben,,érdekes megnyilvánulások.
-
ktg3
őstag
válasz
Dark KillerX #10123 üzenetére
Ez mennyire jó?? Sapphire HD 7850 2GB GDDR5 (11200-07-20G) - 46.500Ft
Most néztem, hogy mit mennek ezek tuningban. Durva
Asszem, akkor 7850 lesz.
-
DeathAdder
veterán
Képfagyást fülbemászó muzsikával fűszerezve kapott már valaki a 12.11 beta6-al?
Mert nekem ma sikerült a gyári értékeken (860/1200-on játék alatt) -
ktg3
őstag
1200p-ben mennyi különbség van a 2gb-os és az 1gb-os 7850 között?
Eszerint nem túl sok. Ez mennyire lehet reális? Valakinek esetleg valami tapasztalata ezzel kapcsolatban?7850 1gb és 6950@6970 2gb között vaciálok. 7850 jóval kevesebbet fogyaszt, többet tud, kb ugyanolyan gyorsak főleg ha az új drivert nézzük.
7850 1gb 42K-ért kapható (új)
6950@6970 2gb kb ugyanennyi de használt (garival, kis alkuval)Melyik a jobb ajánlat?
-
-
Chapel
addikt
válasz
DeathAdder #10112 üzenetére
C3 Single gameplay
Gép igényt még csak az alpha verzióra írnak, de nem csúnya, az biztos. -
lowzor
veterán
válasz
DeathAdder #10114 üzenetére
Én is 7850 CF-et tervezek, de 1-2 év múlva, mikor 1 már nem lesz elég. Persze nem sokára veszek 1 2600K-t és az fogja hajtani, meg valami komolyabb lapot majd akkor, aminek 16X a második pcie slotja is.
-
DeathAdder
veterán
W7-nél Power-> Advanced Settings alatt a PCI E-t ha energiatakarékosról elállítja az ember abból milyen előnye származhat?
pl volt már olyan (nem ennél hanem a 6950@70-nél), hogy 1 óra kemény játék után egyszerűen kifagyott a kártya miatt, ugyanis nem kapott elég tápanyagot
Ezen ez segíthet valamelyest? Esetleg hátránya is adódhat?(#10113) kovsol megpróbálom, csak nehéz lesz nem eladni, hogy aztán 50ezer álljon a gépemben amikor nyáron van hogy napokig be sem kapcsolom a PC-t, játékot meg képről sem lát egészen késő őszig
De most hogy mondod lehet ezt fogom tenni
Talán egy 7850 CF elég lesz egy jó ideig
-
kovsol
titán
válasz
DeathAdder #10112 üzenetére
Ha ez az álmod akkor jövőre ne add el, hanem bedobsz mellé még1 -t
-
DeathAdder
veterán
válasz
kovsol #10109 üzenetére
Ennek csak abból az egy szempontból örülnék, hogy ez arra ösztönözne, hogy vegyek mellé mégegyet és ezzel valóra válna egy nagy álmom, hogy végre egyszer CF
vagy SLIlegyen a gépemben
De az a gyanúm tavaszig kihúzom ezzel, aztán el lesz adva, majd jön egy újabb generáció a legjobb ár/érték arányú vga címmel, ami megint csak minden játékot vinni fog legalább 1 évig és így megy ez már hosszú évek óta(#10110) Chapel C3 gépigényéről tudunk már valamit?
-
lowzor
veterán
válasz
DeathAdder #10108 üzenetére
Igazából ahol szükség van tuningra, az a BF3 multi (ott jobb, ha minél több az FPS). Máshol tényleg elég alapon, annyira erős még úgy is.
-
Chapel
addikt
válasz
Amiket teszteltem: C2 dx11 Ultra+hd textura pack, NFS: MW; Prototype 2; Black Ops 2, MOH WF, NFS Run, Aerofly FS.
Mindet 1680x1050-ben full maxon tolom, mivel szemre néztem ált ilyen 40-50 fps mindenhol megvolt, magyarul folyt hiba nélkül. C2nél futtattam a benchmarkját és ilyen 65fps átlag volt, szóval lehet hogy a többi inkább több volt.
Szóval per pill szerintem semmi nem fog ki rajta, gyorsan hozzáteszem, ezen a felbontáson és az adatlapomon szereplő konfiggal.
Amivel pedig még fogom/fogjuk: Far Cry 3, Crysis 3, Tomb Raider. Ebből persze C3 ami a legdurvább lesz, ahogy látom. Ja! és hát persze amint kijön akkor, GTA V
-
kovsol
titán
válasz
itt a jövőről van szó nem a jelen játékairól
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #10105 üzenetére
Persze, akkor elküldöm díszcsomagolásban a ládát
-
Chapel
addikt
válasz
csucsbicep #10105 üzenetére
Szerintem akkor (persze ne felejtsük az összes pluszt, ugratás stb.) kapsz egy havi bérletet valamelyik ital kimérő helyiségbe
-
RMZ250
senior tag
válasz
csucsbicep #10103 üzenetére
Miért kell ilyen sokat várnod a karira? Én bementem a boltba, megrendeltem másnap mehettem érte.
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #10100 üzenetére
Én olyat láttam, ami 1300-on ment. De az is 1,3V-on volt (valahogy megmókolva) és hiper szuper első szériás Sapphire példány volt. 1350-en szerintem már tuti hibázna a GPU az összesen. Bár kitudja...
Amúgy próbáld ki te is a GTA 4-et a HD 2000-el, ha akarsz röhögni. Ha kitudsz menni a házból, fizetek 1 sört
-
troland26
őstag
válasz
Chapel #10086 üzenetére
Konkrétan én is teszek az extrém tuningra ..nekem elsődleges szempont a ZAJ volt..illetve , hogy ne legyen zajos
1000/5000 kényelmesen minden game élvezhetően megy . Mondjuk csak kíváncsiság kép én is lefuttattam egy 1100/5200 3dm11-et [link] lement , de továbbra is szinte hangtalan volt..
...bár a 70C körüli hőmérséklet kicsit zavar..( igaz nincs a gépembe 1 venti sem )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest