- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- CPU léghűtés kibeszélő
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kovsol
titán
válasz
miresz #10597 üzenetére
Valami nem oké ott neki a Physics Score -al. Saját eredményem. Vagy ez a driver miatt lehet ? Pedig a ramja is jobb mint nekem volt. Nálad is kevesebb mint előtte volt ?
(#10600) miresz érdekes, hogy pont házon belül van lassulás, de édes mind1 amíg a játékok jól hasítanak
-
mrhitoshi
veterán
válasz
miresz #10593 üzenetére
Hozott gyorsulást ?
(#10554) kovsol : Elméletileg az új Béta 8-as driver 5%-os javulást hoz a Max Payne 3-ban, de igazság szerint nem néztem mostanában játékokat, nincs időm rá, viszont a 3DMark hamar lefut.
Érthetetlen számomra, hogy akkor nálam miért lassul egyre jobban a rendszer, és nem csak a pontszámon látszik meg, hanem az FPS számokon is 3DMark alatt. -
troland26
őstag
bepróbáltam egy másik kártyát a gépembe teszt jelleggel ( 6790 ) aztán visszaraktam a 7850-et ...az mitől lehet , hogy a csere előtt 32 fokon ment a gpu most meg 38-on . Ide-ben a mag 300 -on jár a memóriát nem kéne visszavennie ? Mert az 1200-on megy a jelek szerint (ACC) ...szerintetek ?
-
Alpachino
veterán
válasz
kockaharcos #10591 üzenetére
Ezek a rövidítésekkel mindig sakkoznom kell....de van mikor így sem jövök rá
-
Alpachino
veterán
válasz
->Raizen<- #10587 üzenetére
ac3 ? ez mi lenne ....?
-
Tomix24
addikt
válasz
-
DeathAdder
veterán
válasz
Jujj de várom már
-
->Raizen<-
veterán
Na az ac3 úgy néz ki gépgyilkos lett állítólag 7970-el 40 fps városban.
-
DeathAdder
veterán
válasz
kovsol #10584 üzenetére
Nem az előnyök számlájára írtam a 95 fokot és a beta drivert. Hanem hogy azok ellenére sem volt velük bajom.
"Neked az NV vel nem volt gondod, másnak meg az AMD vel"
Igazad lehet és lehet hülyeséget mondok de én még mindig úgy érzem, hogy ez azért van mert az Intel konfigom jobban beveszi a nv karikat. De nem folytatom tényleg lehet hogy csak a beta miatt szívtam most -
Attix82
addikt
válasz
FrozenThrone #10577 üzenetére
Mindenképpen próbáld ki előtte. Nehogy megszívd.
-
kovsol
titán
válasz
DeathAdder #10581 üzenetére
Neked az NV vel nem volt gondod, másnak meg az AMD vel, ez kb oda vissza megy.
"mehetett az akár 95 fokon"
igen ezt nevezem előnynek, ha ezt tudom így a tél beállta előtt tuti nem veszek amd -t -
BigestEGOist
csendes tag
Sziasztok szeretnék venni egy 3d monitort
érdeklődnék hogy valaki játszik-e 7850 el (vagy 7870 el ) bf 3at, egyéb nagy gépigényű játékot 3D ben ? Tudnátok segíteni hogy milyen fps számra lehet számítani , mekkora lesz a csökkenés ...?
Lg d2342p -t néztem ki, ha valaki tud hasonló áron jobbat az írja meg légyszives
Köszönöm -
DeathAdder
veterán
válasz
milszab #10580 üzenetére
Egyik ph-s kolegának (akinek eladtam a 6970-et) mondtam hogy váltson 12.10-ről és próbálja meg az új 8-as betát, erre azt mondja cod bo2-ben már is kékhalálozott neki
Nálam is ez lehetett a baj, igaz 12.10-es még nem fagyott.De hogy lehet ez már? Ennyire nem bírja az Intel chipsetet vagy mi?
(ugye neked a 12.10-el is)
Régen egy ref. 5870-el (amit marha drágáért vettem) szoptam még az LGA1156-os socketben, úgy hogy kivágott mindig a játékbólNem akarok trollkodni távol álljon tőlem, elismerem hogy erősebb és jobb ár/érték arányú vga-ik vannak, de az nvidiával soha az életben nem volt még ilyen (és semmilyen )bajom, mehetett az akár 95 fokon és beta driverrel is akkor sem
-
milszab
senior tag
válasz
DeathAdder #10568 üzenetére
Nálam a 12.10-es kékhalálozott szinte minden újra, vagy leállításnál. Legalább is úgy tűnik hogy az volt a ludas, mer mióta visszaraktam 12.8-ast semmi baja.
-
Repsol600
addikt
A gyártó magánszemélynek nem gariztat, csak úgy lehetne megbízni valakit akinek van kapcsolata 5-7k egy garizás.
Egy kicsit még tesz hozzá valaki és újat kap rendes garival, persze akinek lényeges a gari valaki nem foglalkozik vele. Mondjuk én azért 40k-s cuccot nem vennék gari nélkül.....
-
válasz
FrozenThrone #10574 üzenetére
Gari egy perc sincs a kártyára (próbagarit nem ad), tesztelni nála nem lehet mert ilyenre nincs ideje, illetve egy fekete is befigyelt már a kollégának. Úgy érzem ez mégse kell nekem.....
-
lowzor
veterán
válasz
seederking #10572 üzenetére
Gyári gari attól még van rá. Csak ilyenkor fizetni kell a közvetítőnek valamennyit, akivel elintézteted.
-
-
Dealer95
őstag
válasz
seederking #10572 üzenetére
Van, akinek nem számít a gari... és nem kötelező megvenni
-
Dealer95
őstag
Ha valakit érdekel:
Hardveren van most egy Sapphire 7850 2GB 40-ért -
kovsol
titán
válasz
DeathAdder #10568 üzenetére
nem kötelező cserélgetni én eddig kettőt próbáltam csak ki, a beta2 és beta6, véglegesig szeirntem már nem is fogom cserélni, mert nekem semmi hibám nincs jelenleg ezzel
-
DeathAdder
veterán
válasz
DeathAdder #10562 üzenetére
Ráuntam már minden második nap a betákat cserélgetni és múlt héten is volt egy kékhalálom a windows alól, ami csakis arra mer következtetni, hogy az volt a hibás. A többi hardveremet túl jól és rég óta ismerem ahhoz hogy azokra gyanakodjak (és az újbóli teszteken sem bukott meg)
(#10565) Petyyyyy - persze, fent van
-
Pug
veterán
válasz
seederking #10566 üzenetére
Mire lenne szükség? És mikor?
-
seederking
őstag
Bp-Kapsovár útvonalon nem jár vki?
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Szemtelen egy memória használat.
Fent van a Hi-Res pack is?
-
seederking
őstag
Annyian emlegetitek a Cod-ot,hogy én is teszek pár észrevételt.
A grafika sztem nem rossz,azért látható a fejlődés.Mondjuk azt nem értem,hogy akik sz@rozzák azok miért látják ennyire gáznak.Mit vártak?Egy teljesen új grafikai motort?Mert tudjuk,hogy a cod régóta "leragatt" a mostaninál.Miért olyan nagy baj ez?A Black Ops 1 sem volt valami fergeteg.Engem pl a Cod-ban sosem a grafika "fogott" meg.Hanem a változatos játékmenet.Nem azt mondom,hogy mind1,hogy néz ki de elég szomorú hogy "minden" vélemény csak a grafikáról szól.Ti tudjátok,én tiszteletben tartom a véleményeket de egyesek úgy kommentelnek róla mint ha maga az ördög lenne.
Nekem pl a Bf3-ban a grafikán kivül sok nem maradt meg.Akkor most az is sz@r?. -
csucsbicep
nagyúr
válasz
Miért nem a 12.11b-t használod?
-
DeathAdder
veterán
-
törölt tag
válasz
mrhitoshi #10534 üzenetére
Itt PH-n is többen s(z)órakoznak a COD-os táborba. Szerintűk jó a grafikája, története (MW3 szintű). Otherworld is pozitiv kritikát dobott. Akkor az én készülékemben és a HD7850-ben lehet a hiba, mert nálam tré... MOHW is szebb képet mutat, 900-1400MB-os VRAM terhelés melett. Nem kell BF3 szerűen igényesnek lenni (de igen). Minimum Spec Ops The Line, Inversion, Darksiders 2) alapokat hozni kell és kész.
-
DeathAdder
veterán
Ma újratelepítettem a Wint, felraktam a 12.10-es drivert és az érdekelne, hogy miért nincs teljes kijelzőn konkrétan a Cry2 amikor elindítom?
Hiába nyomkodom az Alt+Entert , vagy állítom Catalystban a Méretezési beállítások (digitális síkképernyőt) teljes méretre, ugyan nem akar teljes kijelzőn menni a játékMiért van ez?
Előző winemmel a betákkal gond nélkül ment
-
Pug
veterán
válasz
Malibutomi #10556 üzenetére
A kis manok biztos lopkodjak ki a magokat a bullbol.
Vagy az oc-d nem stabil (cpu)..., vagy ha nincs oc a procin es a TC aktiv, akkor meg az is okozhatja a random eltereseket.
-
mrhitoshi
veterán
-
miresz
veterán
válasz
mrhitoshi #10541 üzenetére
Én feltettem eddig a 12.11 összes béta driverét,jelenleg is a Beta8 van fenn,de nekem eddig bevállt mindegyik.Az elsők közül valamelyikkel volt valami geb@szom,de azt is megoldotta a következő beta. Persze valószínű,hogy a végleges lesz a legjobb.
De teljesítmény csökkenést azt nem tapasztaltam,inkább növekedést.
(#10546) kockaharcos: Passz,nekem nincs meg.
-
miresz
veterán
válasz
kockaharcos #10543 üzenetére
BFBC2 multi. Én főként ezzel játszom. [link]
-
miresz
veterán
válasz
kockaharcos #10513 üzenetére
-
mrhitoshi
veterán
válasz
DeathAdder #10540 üzenetére
Másnál is így teljesítenek az új driverek ?
Ha nem, akkor valószínűleg nálam van a probléma. Azt nem tudom, hogy a folyamatos telepítgetés ártana e neki, de gondolom nem. -
mrhitoshi
veterán
Csak nálam áll fenn az a tendencia, hogy ahogy rakom fel az újabb Béta drivereket, úgy csökken a pontszámom a 3DMark 11-ben ?
A legjobban azt hiszem a béta 3-as driver teljesített nálam. Nem értem, hogyan lehetséges az, hogy egyre gyengébb teljesítményt nyújtanak az egyre újabb driverek. -
GoZoL
senior tag
Felraktam az ati 12.11 b8 drivert de a catalyst nem akar futni! Letöröltem szabályosan mindent az előző drivert és úgy telepítettem fel!
-
DeathAdder
veterán
Szerintem cod BO2-től a majd 6 éves Crysis is szebb grafikával rendelkezik.
Viszont nekem az első benyomás az volt, hogy jéé ez FHD-ben minden fullon 110 fps-el fut, szóval ahhoz képest nem is olyan rossz, hogy kis gépigényű játék (ha lehet ilyet mondani). Bár a cod engem soha nem fogott meg, főleg így 23 éves fejjel már elég válogatós vagyok és legjobban nekem igen is grafikai élmény számít, főleg úgy, ahogy fentebb is írtátok, ha egy havi minimálbérnek megfelelő értékű vga-m van. -
lowzor
veterán
-
mrhitoshi
veterán
válasz
DroiDMester #10520 üzenetére
Kicsit lehetnél kritikusabb is. Az egy dolog, hogy nem minden csapat tud olyan grafikát felmutatni, mint ami a BF3-ban van, de ez nem azt jelenti, hogy a színvonalat annyira le kellene, vinni, mint amit a COD-dal művelnek. Az botrány. Hányadék grafika, túlárazott, ocsmány egy játék. Ha valami mércét fel kellene venni a játékok minőségét illetően, akkor az alját a COD-ok jelentenék. A multi is csak arról szól, hogy elsz@rik az ember egy gránátot és utána lő párat a levegőbe, majd pedig kering az 5m x 5m-es pályán körbe-körbe, mint gólyafosch a levegőben. Pocsék. Ezzel szemben a BF3-ban nem csak a grafika kiemelkedően jó, hanem a multija még értelmes is. Az hogy a következő BF nem fog úgy futni a mostani kártyákon, mint a mostani BF3, elnézhetjük, mert ahhoz képest milyen grafikát nyújt a Frostbite 2.0-ás grafikus motor, ahhoz képest elég jól van optimalizálva.
Szóval úgy gondolom, hogy ha van az a játék, ami említésre sem méltó, az a COD széria lesz.
De amúgy sem kell messze menni, mert nem csak a BF3-nak van szép grafikája. Most így hasra ütés szerűen: AC Revelations (ez pedig egy rohadt konzolport), L.A. Noire (szintén), akkor még ha nem is vagyok kibékülve a Crysis 2-vel, de még az is, Alan Wake, és lehetne folytatni a sort.
Még annyit fűznék hozzá, hogy én szívesebben adok ki pénzt olyan játékért, amiben érezhető technológiai újítás van, még ha nincs is története, vagy művészi érteke, mert ha csak az ilyen szar COD BO2 szarokat vennék az emberek, akkor köszönhetnénk a valósághű grafikának. -
kovsol
titán
Mikor kint voltan a nyáron Angliában kérdezte tőlem a munkatárs, hogy mennyi a minimálbér Magyarországon. Mikor közöltem vele első kérdése az volt, de ez ugye hetente ennyi ?
De szerintem itt senki se minimálbért keres a topicban, és tényleg tök off az egész itt. -
Repsol600
addikt
Hát valakinek M.o.-n egy 7850 is kb a havi fizetése..sajnos...
-
lowzor
veterán
válasz
DroiDMester #10526 üzenetére
Szerintem ebben az országban nem igen nevezhető csórinak, akinek "csak" egy 7850-re telik.
-
Pug
veterán
válasz
Gratula, sikerult abbol, hogy a cod egy tragya, eljutnod az e-penisz meregeteshez. Hozod a szokasos formad....
-
kockaharcos
senior tag
válasz
180 ezerért csak a türelmetlenek vették a 7970-et, én 680-at vettem megjelenéskor csak, 140k volt, ami szerintem még belefért.
A személyeskedést meg mellőzzük
Ja, azt előbb elfelejtettem,hogy a BF3 1 éves is elmúlt, ehhez csak szabad hasonlítani valamit, nemde? -
válasz
kockaharcos #10521 üzenetére
Most ki beszélt arról hogy az enyémen menni fog
Direkt nem is írtam hogy 79xx csak azt hogy a jelenlegi 1gpu -s vga -kal tuti nem fog 30.fps felett menni ha mindent max ra tekersz rajta
8970. sz.ted mennyivel lesz erősebb mint a jelenlegi 7970GHZ jó esetbe 25.% al, de lehet itt is sokat mondtam ami nem fog menni a mostani csúcs 1gpu -n az a 8970 -el se fog (25 vs.30.FPS) ilyen játékba legalább fix 50.fps kell hogy élvezhető legyen.
igen igazad van nem mindenki ilyen csóri hogy csak egy 50-70.e res VGA telik neki, de mint a példa mutatja itt is mindenkinek csak HD78xx -e van mert nem telik többre, az hiába kar venni 4.db 8970et
Mondjuk ahogy téged ismerlek te egyből ki fogod próbálni ahogy kapható lesz mert van miből +venned
De most nem is erről szólt a történet hanem nem lehet minden játék olyan kinézetű mind ha filmet néznélde én a részemről zártam a témát...................
-
lowzor
veterán
válasz
Akkor is túlzás ez a grafika 2012-ben. Főleg azt látva, hogy más játékok mit mutatnak.
-
kovsol
titán
válasz
Van élet a max grafikán túl is. Nem kötelező mindent 8xAA val tolna meg ultrán, ki lehet bírni egy 2xAA és high beállítással is. Így meg szerintem még jó darabig el lehet lenni egy mai 78xx kártyával.
-
Pug
veterán
válasz
->Raizen<- #10518 üzenetére
A legyek is sokan vannak, de attol meg en speciel nem fogok sz@rt enni....
Droid: a codnal nem a graf a legnagyobb gond, nem is az az elsodleges egy jateknal. Legalabbis nekem.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
Lehet azt a grafikát állítani is, és nem mindenkinek telik 1 csúcs gpu-ra, van akinek telik 4-re is.
Ne verdesd a fejed a falba, ami ezen nem fog menni, a tieden sem. Mellesleg jön majd a 8970,stb. És azokból is lehet kettőt tenni, ha meg valakinek nem tetszik,hogy venni kell új cuccot, medium grafikán tuti menni fog. -
válasz
miresz #10511 üzenetére
Az a baj veletek, hogy minden játékot a BF3, és most már a krájszisz3 hoz akartok hasonlítani
Nem lehet minden játék olyan grafikájú PL: majd kíváncsi vagyok hogy fog görbülni a szátok ha Kráj3 ba lesz a kártyátokkal 15.FPS(és még lehet sokat is mondtam) -etek ha mindent max ra állítotok
Mert még a csúcs 1gpu -s kártyákon is 25-30.fps el megy, és hiába alfa a végleges sem lesz sokkal rózsásabb -
Alpachino
veterán
válasz
->Raizen<- #10518 üzenetére
Mert nem olvasnak topicot, csak a nagy névtől hasraesnek és szaladnak a boltba..... meg is érdemlik
-
lowzor
veterán
Szerintem az utolsó normális cod az mw 2 volt. Abban nagyon faszák voltak a killstreak-ek multiban (chopper gunner-el nagyon durván oda lehetett tenni
). Egész addig a grafikát sem láttam csúnyának, míg meg nem láttam a BF3-at. Utána már hányingerem volt, miután benyomtam a COD-ot. Az meg külön vicc, hogy egy multis játékot kiadnak anti cheat rendszer nélkül. Az MW 3-ban szinte minden második ember WH-zott, tehát 5 perc után léptem is ki mindig idegesen.
De még így is veszik, mint a cukrot. Hát egészségükre... -
mrhitoshi
veterán
válasz
DroiDMester #10510 üzenetére
Szép volt 3 éve. És ezért kérnek el 10e Ft-ot.
-
miresz
veterán
válasz
kockaharcos #10513 üzenetére
Szerintem már a BFBC2-nek is jó volt a grafikája,de a BF3-é még rátett egy pár lapáttal.
De a MOH WF-nek is szép a grafja.
De a Cryengine3 motoros Crysis 3-nak is odafigyel a grafja.
-
Alpachino
veterán
válasz
Szép mosott ( nézd meg pl. az első képen azokat a sziklákat oldalt)
De örülök, hogy legalább neked tetszik
-
miresz
veterán
válasz
Ez szép grafika? Pfff... Akkor te még nem láttál olyan játékot aminek szép a grafikája.
-
-
kovsol
titán
válasz
Tomix24 #10497 üzenetére
Ez a BO multi? hogy néz ez már ki omg. Talán még Xboxon is szebb
két kép cod4 ből amit most lőttem: [link] [link]
valahogy nem látom a grafikai előrelépést, cserébe sokkal több video memóriát benyelÉs ahogy látom a gpu -t is sokkal jobban terheli. Fix 125fps hez teljesen kimaxolt grafon elég 40-55% közötti gpu cod4 esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest