- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
válasz
S. Szabi
üzenetére
Ez megint olyan dolog,hogy én pl nem arra lennék kíváncsi hogy a heaven meg a 3dmark mennyit dob."Mert nem azzal játszom"

asdxv : ""Amúgy csak azért írtam, mert kiröhögted azt, hogy a többség 7850-e hozza az 1150-en lévő 7870-et. A többség meg 1200 körül hajtja a 7850-et ahogy észrevettem.""
Mi van azokkal akik "0" tuningos 7850-et fogtak ki?/tudom nincs ilyen meg ez már amúgy is más tészta

kovsol : Hol lesznek ezek a kártyák másfél év múlva?Ha pedig az lesz amit írtál,hogy "meg se nyikkan"
akkor az már merőben más technológiai alapokon nyugszik.Azaz nem lesz viszonyítási "lehetőség".
Szerintem nem kell olyan sokat várni ahoz,hogy legyen olyan játék ami a 7850-et megfingassa és akkor nem egy csúszka lesz a 70 előnye.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Asus ROG Strix RX6600XT Gaming OC
- GAINWARD GeForce RTX 2060 SUPER GHOST
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest