Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
No lám, csak megszaladtak a Valley tesztek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ahogy látom darky kolléga viszi eddig a prímet. Kíváncsiságból majd lefuttatom 1680 helyett 1920-ban is, vajon az 1392 mennyivel csökken ilyen minimális felbontás difi esetén.

Na eddig ok, akkor ehhez kell még egy reális víz, hogy barangolás közben ha elkezd szakadni az eső akkor kezdjen patakokban folyna le a hegyről, közben dörög az ég, menedéket keresek....álmodozom

-
Chapel
addikt
High vga topic, tele eredményekkel, gondoltam elfér

Ha már költök, akkor szeretem látni az eredményt, ami nem csak Crysis3, hanem ezek is.
Biztos van akinek új és - úgy mint én - örömmel megcsodálja.Persze minden csoda 3 napig tart, nyílván párszor még meglesem,de persze egy FC3-at nem helyettesít.
Az eredményt nekem sem nyitja, itt van screenben.
-
Chapel
addikt
Sokáig filóztam hogy vegyek-e nvidiát physx miatt, de pár napja már sikerült Borderland 2-nél aktiválni cpuból. Fergeteges! Simán viszi így is a gépem maxon és nagyon jó móka. (szép hogy mindössze egy számot kell átírni hozzá)
Most vérszemet kaptam, keresem a többi játékot, eddig Batman AA-t találtam még, de ott még kb alig van valami.Mafia 2-re írták/írják hogy be lehet kapcsolni ott is, de nem jövök rá hogyan.
Tolja még valaki physx-el közületek, esetleg más játékok ahol szintén megy?

-
Chapel
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Nekem sem engedte ha jól emlékszem csak a legújabb béta msi ab. Aztán persze azóta van végleges új, az is engedi. Asus nem. Shappire 7870 Ghz
szerk: mielőtt feljönne, igen, minden mindenhol ki/be volt pipálva aminek kell

-
Chapel
addikt
Gaboman: Bőven elég, nálam is fut minden maxon, legrosszabb esetben 2-4x MSAA (FC3, Hitman A.)
Más.
Csak kiváncsiságból, Ti ha új drivert raktok fel akkor kompletten uninstall az összes amd cucc, vagy csak catalyst? -
Chapel
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Én ugyan erre a kérésemre azt kaptam hogy akkor lesz mit visszaolvasnom

1 kérdésem lenne, 7870 ügyben történt előrelépés driver ügyben? Nálam a béta 6-os van, nincs vele hiba, de ha valamelyikkel jobb a helyzet akkor váltok.
-
Chapel
addikt
581 hsz óta jártam erre...volt valami izgi?

pl. ajánlott béta driver 7870-hez? Nálam még régebbi (6 vagy 7) van...
-
Chapel
addikt
válasz
karesz501
üzenetére
Nekem azzal max 68 fok volt a plafon (csak összehasonlítás végett a mostani S. 7870-el 64fok)
De az mindenesetre valahogy nem logikus hogy max terhelés és 70 fok körül 30%-on mennek...mi kell hozzá hogy 100%-on?
Ha nem melegszik és rendben van a teljesítmény akkor jó ez így
(máskor linkeld már be plíz a képet, mert így kicsiben silabizálni kell)Más.
Elkezdtem tegnap Hitmant, 1680 minden max-on 39 fps átlag a bench szerint, meglátom a játékban mit mutat, egyenlőre még nem volt sehol gond. Nem is vészes ez(eddig)

-
Chapel
addikt
válasz
huskydog17
üzenetére
ment pü
-
Chapel
addikt
válasz
huskydog17
üzenetére
Hát ezek miatt kár volt megvenni

Viccet félretéve, majd meglátod milyen állejtős egy Nfs:Mw, FC3, Hitman stb...én is csak tátom a szám.
Nekem is most volt évek először óta olyan, hogy "minden maxon" fut faszán, jó filing
Hát vissza kéne vennie az órajelet, nálam 300-on mennek alapból, csak ha kell akkor húzza fel 1200-ra, ez MSI monitorozásból ki is derül egyértelműen. (már ha hihetünk neki,de ilyen téren szerintem igen)
-
Chapel
addikt
válasz
lowzor
üzenetére
Heaven nem mérvadó ilyen szempontból szerintem sem, egy dologra viszont tuti biztos jó: ha alapon és maxon is hiba mentesen megy vele a kari mondjuk 20percet akkor valszeg az a beállítás már a játékokban is megállja a helyét. Vagy fordítsuk meg, ha egy vga ott eldobja magát akkor játékban is elfogja.
-
Chapel
addikt
válasz
fenergie84
üzenetére
Itt írja neked kovsol kolléga a 7850-et...lehet akkor ott volt valami kavar

Közben látom már Te 7870-et írtál, bocsi azt nem láttam. Nem véletlen írtam az exe-t, majd nézd meg

-
Chapel
addikt
válasz
fenergie84
üzenetére
Volt már téma, így csak egy tipp: Tuti a dx11-es exe.vel indítod a játékot?
Nálam i5 3550+7870+8gb és így megy 2xMSAA-val 30-60 fps között.Amúgy az adatlapodon 7870 v2 van, tuti nem azzal játszol?

-
Chapel
addikt
válasz
fenergie84
üzenetére
És az az 1160 mennyire stabil? Több óra komolyabb gémelés megvolt úgy? Nekem anno stabilan így még az 1150-et sem vitte, max 1100-at

-
Chapel
addikt
válasz
kovsol
üzenetére
Jajaj indul a "xy kari húzva olyan mint a nagytesója téma"

Este megnézem hogy nálam hogy alakultak az eredmények váltáskor, ua konfig ugye csak 7850->7870.
Van húzott meg alap értékem is
Amúgy nekem egy kifejezetten antituningos Asusom volt 7850ből és húzva hozta ugyan a 7870 alap szintjét, de cserébe azon nem volt stabil, tehát végeredményben a 7870 alappal jobban jártam.
Most meg az egyik fórumtárs a 7950 felé terel...meglátjuk
-
Chapel
addikt
válasz
lowzor
üzenetére
Nem akarok kotnyeleskedni, de láttad hogy az én 7850 asus dc2 v2-öm ami hynix ramos volt, az stabilan 5600mhz-en ment. És emlékszel Te írtad hogy ilyen 6000-et is kéne vinnie....szóval szerintem ezt az elpida/hynix dolgot nagyon idézőjelesen kéne írni, nálam nem jött be.
-
Chapel
addikt
válasz
Tomix24
üzenetére
Ja én abból indultam ki hogy pc alapokon nyugszik, de akkor ne is találgassunk mert nem vagyunk képben láthatóan

Én mindig jobbra vágyok, pl. szívesen megmutatnám (pökhendien
)10 évvel ezelőtti önmagamnak valamelyik aktuális brutál játékot (FC3,Hitman,AC3 stb.) és ugyanígy megnézném most, hogy vajon majd dx15nél milyen látvány lesz 
-
Chapel
addikt
válasz
Tomix24
üzenetére
Ez nagyon off, de ez a next gen konzolokig nem igen fog változni szvsz.
Ott majd rá lesznek kényszerítve hogy használják a sok magot, addig meg lutri hogy éppen mi használja sajnos.
Bosszantó hogy úgy nem fut egy játék rendesen hogy közben az erőforrás jelentős részét ki sem használja
Tényleg amúgy lehet már tudni hogy azok akkor majd dx11 alapon lesznek, vagy addigra már dx12?
-
Chapel
addikt
válasz
lowzor
üzenetére
Saját méréseim:
i3 2100 + 6870
i5 2400k +6870
i5 3550 +6870A graphic score változatlan 3 különböző procival.
Hmm..hmm milyen szépet szólna az én gépemben az a 7950, tán még az i5 3550 is elég lenne neki...

-
Chapel
addikt
Srácok, ha valaki 7950-7970 vesz Iponban akkor a játékokra vevő lennék!
Fc3+Hitman A.+Sleeping Dogs érdekelne...árat privtában

-
Chapel
addikt
válasz
Alpachino
üzenetére
Nem volt véletlen a szmájli hegy

Megnézhetjük azonos értékek mellett, de igazából csak kíváncsiság volt részemről amire tökéletesen megadtad a választ. Nincs több kérdésem
Ha már psyhix score...nekem még mindig nem világos hogy lehet hogy 7850 mellett ingázott a pontszámom 6600 és 7200 között. 7870-el pedig fix 7100+

Nem hiszem el hogy a vga tehetne róla,de...mégis csak azzal változott. Rejtély... -
Chapel
addikt
-
Chapel
addikt
-
Chapel
addikt
válasz
Alpachino
üzenetére
Procid húzva volt a tesztnél?
Szinte azonos értékek egy alap i5 3550-el csak azért vagyok kíváncsi
Közben nézem 100+ hsz egy nap alatt...új driver jött ki vagy valaki megint parázsvitát indított?

szerk:
Közben kaptam egy PCx hírlevelet, nézem hogy a 3ezer forinton belül van az összes 7870. -
Chapel
addikt
-
Chapel
addikt
Itt off, de hátha...miért van az hogy a memóriákra azt írja 667Mhz-en mennek?
1333-as ramok, a lap is tudja...vagy ez az fsb sebessége? Nem vágom...szerk:
soultrapp:Tehát jól gondolom hogy az az fbs sebessége?
Törvényszerűen feleződik, ok ezt látom, csak nem értem
-
Chapel
addikt
-
Chapel
addikt
válasz
kockaharcos
üzenetére
Egyszerűen nem láttam/hallottam még ebben a témakörben ezen szó alkalmazását, valahogy mindig más környezetben találkoztam vele, de persze megfelel.
Nem kötekedés volt, csak jót mosolyogtam rajta, tetszett!
Petyyyyy: Nekem is az ugrott be, de az romlást, minőségvesztést jelent, a degradálódás pedig csökkenést. (gugli a barátom, biztosra mentem)
-
Chapel
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
"degradálódni" ??

-
Chapel
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Én azt hittem már korábban is hogy a mostaniban lesz az a csuklyás fickó a pet-jeivel...
Még jó hogy diavetítés...először fordult elő hogy az aktuális 3dmark szépen fut a gépemen
-
Chapel
addikt
Nálam még béta 6-os van fent; eddig a legjobb eredmény összeségében és vga ban is.
-
Chapel
addikt
válasz
fenergie84
üzenetére
Jól írta a kolléga, bármelyikkel jól jársz. Nekem Shappire 7870 Ghz Edition van, meg már pár embernek itt, de van sok más is, van aki erre, van aki arra esküszik egy biztos ezzel a kettővel nem tévedhetsz. Asusból ha tudsz V2-eset, jobb a hűtése.
(#12437) Dealer95: nálam 4-5x volt, de úgy néz ki nem a vga volt a ludas, illetve én csak eredeti programok alattit számítanám ide...

-
Chapel
addikt
Akkor ebből jól gondolom hogy amd-n az egyik, nvidian pedig a másiknak jobb az optimalizálása, tehát atival hdao, nvidiaval hbao-n érdemes tolni?
Nekem amúgy annyira nem nyerő ez a hamis árnyék, túlságosan is képregényes hatást kelt, nem valósat semmi képp, bár talán ez a cél valahol.
-
Chapel
addikt
válasz
jediweb
üzenetére
Elvileg off-ba kéne rakni, ez nem mindig van meg, ennyire azért nem szőrös szívű a topic, néha belefér.
Amúgy meg ha csak a szigorú szakmai téma menne, nos abból azért nem lenne állandó téma.Az meg hogy egy adott játékról van szó, simán belefér, hiszen mégis csak ezekkel a kártyákkal kapcs megy a téma.
Más.
Megtudja valaki mondani pontosan hogy a HDAO, HBAO, SSAO mit jelent? Vagy ha pontosan nem is kell a szakmai része, legalább annyit hogy melyik a "low" "medium" "high" ?
-
Chapel
addikt
Na srácok lehet gyúrni a "Nagy teljesítményű PC specifikáció"-ira

-
Chapel
addikt
válasz
seederking
üzenetére
Azért gondoljatok arra hogy meg is kell venni valakinek azokat a vga-kat!
Ha 4gb vram lesz az "alap", tehát mint 7850/7870 esetében a 2gb, nos akkor arányaiban pont ugyanannyi lesz. Az árkategóriák maradnak mindig, csak a karik változnak és a paraméterek.
Ezt nevezik a kereskedelemben fix, más néven állandó termék szortiment kategórizálásnak.
Amikor anno geforce 2 volt a max, akkor is kb ilyen (arányokban) árakkal kellet számolni. Akkor is volt belépő szint, közép kat és felső. Persze idővel jobban skálázódnak, de lényeg változatlan.
Szóval attól nem félek, hogy a jövőben 7850 akkori megfelelője 4gb ram-os lesz, akkor az majd 100k lesz.

-
Chapel
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Hercules Dinamit->Riva 128->Voodoo2->Voodoo3...és tovább már nem emlékszem, a franc sem emlékszik 20 évnyi hw cserére

Bakkér és azok még társkártyák voltak...emlékszem haza értem suliból, tesóm a gépnél és nézem "mik ezek a kábelek amik kilógnak??" az bizony egy voodoo2-es. Beszartam kb ott helyben a látványtól amit adott

-
Chapel
addikt
válasz
jediweb
üzenetére
"800x600 és 1920x1080 között sem látok szinte semmit ..."
uhh na ez már a nagyon durva kategória, ehhez nem lehet mit szólni, olyan meg nincs ilyen szempontból hogy "túl jó a monitor" mert akkor az egész ph hardver rovata helyett csak egy "milyen monitort vegyek" topic kell... a francba a sok csúcs vgaval meg i7 meg stb.
Csak egy jó moncsi kell![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tölts már fel 1-1 screen-t az egyes felbontásokkal, nem kell mind csak 800x600 és FHD. Persze játékból, ahol elvileg Te nem látsz különbséget.
-
Chapel
addikt
válasz
jediweb
üzenetére
Na várj, akkor most lehet én értettelek félre!
Te most sebességbeli különbségről beszélsz vagy "szebb a nagyobb felbontás" dologról?
Tehát akkor az a gond hogy nem látod a különbséget az egyes felbontások között?Hát ehhez nem tudok mit szólni, a 720p és 1080p között még az én 1680x1050-es 22"-os monitoromon is látványos a difi.Ha más nem akkor a "recékben" kell látszódnia

De látom másnak meg más a véleménye, összekavarani meg nem akarlak. Ha nem látsz különbséget, akkor játsz azon ahol jól fut!

-
Chapel
addikt
válasz
kovsol
üzenetére
"most jött le a Far Cry 3 uplayről, remélem eredetivel nem lesz nekem is ilyen 15-20fps értékem"
Na erre kiváncsi vagyok, mindenképp oszd meg a tapasztalatokat!
Tényleg 3d mark 99-ben vajon mit mutatnak a mai gépek? Mindjárt le is kapom hogy lássam... ez már perverzióval határos
(#12213) jediweb:Tisztázzuk. A nem veszel észre különbséget szemre nézed vagy méred? Mert szemre nem fogsz látni difit ha FHD-ban 50fps, a kisebb felbontásban meg 120.
-
Chapel
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
10+ éve vagyok a kereskedelemben, nem kell bemutatni a dolgot. Amúgy valóban így van, ha oda csapsz és kicsit erélyesebben véded az érdekeid akkor 90%-ban nyerő lehetsz.
Jó pár dühös, ingerült emberrel volt dolgom ahhoz hogy tudjam, ha elhangzik a kedvezmény szó, máris átrendeződnek az összeráncolt homlokok
(persze ez nem egyenlő a bunkó stílussal, mielőtt másnak esetleg félreérthető lenne ez)
(#12178) asdxv: A gond az az ahogy írtam, nekem munkaeszköz is a gép, sajnos nem engedhetek meg magamnak több hetes off-okat.

-
Chapel
addikt
válasz
daveoff
üzenetére
kb. 2 hete, ez a fajta se kép-se hang lefagyás olyan 4-5 esetben fordult elő. Pont elég hogy idegesítsen, arról nem beszélve hogy kell a fenének egy hibás hardver.
Írtam a boltnak ahol vettem, hát ők ilyet még nem is hallotak....nyilván az ő érdeke hogy ne legyen vele gari ügyintézés, tehát ez nem mérvadó. Meg különben is, teszek rá ha egy ilyen sem volt valójában, nekem igen és sajnos ez a lényeg.
-
Chapel
addikt
Nem, a hang nem akad, kb az van amit a kolléga ír, hogy mintha sleepben lenne.
Van amikor igen, de az az amikor menet közben száll el. Mivel az enyém (már megint) egy antituninngos példány így betudom annak hogy húzva van és alapra rakom).Aztán eredeti játékok mint Batman AC és May Payne 3 is kifagynak...alapon is, de úgy hogy csak reset segít.
Szóval akkor gari és várhatok heteket és lehet nem fög semmi történni. Faja

Még várok, majd két ünnep között újrahúzom a gépet, lehet már ssd-vel és akkor meglátom.
-
Chapel
addikt
válasz
lowzor
üzenetére
Bizony, Heaven alapon+3d mark 11 az ami a legkevésbé érzékeny. Ergó azon fog elmenni a leginkább instabill beállítás. Majd ha pár nap után is, különböző game alatt (amik persze lehetőségekhez képest maxon vannak) stabil, akkor lehet kb. biztosat, vagy legalábbis majdnem biztosat állítani.
Más.
Blackscreen alatt azt értjük hogy a monitor standbyban van és a gép pedig semmire nem reagál?
Rohadt életbe, hogy még a felsőbb kategóriában is sok a selejt
Ha magára hagyok bármilyen játékot (eddig 2-3 csinálta) mondjuk esc-el a menüjében akkor 20-30 perc után ez fogad...nem lehet ez valami power managament dolog ez? -
Chapel
addikt
Nálam ez volt a max; 1150/1200-on: 8290 graphic score
szerk: Ez béta 6. Van javulás a legújabbal?
-
Chapel
addikt
válasz
szmegma
üzenetére
"A kerdesemre termeszetesen mint mindig, nem keptam meg valaszt senkitol:
Egyebkent ezt a jatekot igy elbasztak? A grafika kozeleben sincs mondjuk egy BF 3-hoz kepest, ami majdnem dupla FPS-t produkal szinten ultran."És kitől szeretnél erre választ? Most viccen kívül, ki az aki itt erre megnyugtató választ tud adni...egy költői kérdésre...
Én azt mondom szerintem ez szebb a maga nemében mint BF3.És most?

Attól mert fps-fps még nem összehasonlítható. Ez maximum ízlés kérdése, az meg van mindenkinek, tehát ismét nem fogunk objektív választ kapni.
-
Chapel
addikt
válasz
seederking
üzenetére
Mivan szóban már nem is hihető, kell a kép?

Nekem 50-60 fps között mozog, 1680 maxon. 1920 sajnos nem tudom tesztelni, mert ennyi a 22"-os monics vége, de nem hiszem hogy látványos különbség lenne.(én is alapon használom)

Amúgy most 2-3 órát toltam Batman AC-t semmi gond, szépen folyik full dx11ben, szóval (remélem) a FC3 lehet a ludas a blackscreeneknél.
Egyébként még mindig leesik az állam Batman kapcsán. Eszméletlen a hangulata meg a látvány no comment. Ennyire összeszedett és profi kivitelezést...hát nem is tudom mikor láttam.
Mondhatnám Batman AA.Zseniális game

-
Chapel
addikt
FC3 alatt most este 2 blackscreen-t is bekaptam...idegeskedjek? Ha csak a game problémázik az nem érdekel, az viszont sokkal jobban ha a vas.

Most egy kicsit pihentetem fc3-at. Jön egy kis Batman AC és Nfs mw. Ott eddig nem volt ilyen...
-
Chapel
addikt
válasz
LamaCube
üzenetére
Nem írtunk egymásnak ellen. Én azt írtam ha tutira akarsz menni....bár nem értem a hezitálást sem, ez nem agysebészet, rossz döntés nincs. Max ha rátelepíted és össze akad akkor van pluszban egy köröd vele. Ennyi.
Leírtuk páran hogy nem árt az uninstall, meg valaki leírta hogy nem muszáj. Ebből az jönne le nekem hogy biztos ami biztos először uninstall. Persze Te tudod.
-
Chapel
addikt
válasz
n@p@lm
üzenetére
Ne nekem higyj, hanem a teszt eredményeknek. Annál jobb érvem nincs

(#11890) LamaCube: Összeakadt?? Alap hogy először uninstall és arra install. Felül írni, úgy frissíteni...hát abból lehetnek bajok.
Ha nagyon tutit akarsz, akkor régi uninstall; reset; új install; reset. Így nem lehet hiba.
-
Chapel
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Már megint felhívtad a figyelmem egy jó játékra, jó hogy itt vagy

Viszont trailer alapján metál a látvány, tényleg faja?
-
Chapel
addikt
válasz
kovsol
üzenetére
Én is így tudtam, de nem akartam bátran kijelenteni. (akkor ég be az ember ált
)Akkor nincs vita: menü szerint dx11, msi ab szerint dx11, exe dx11 és még tesszaláció is meg van. Nálam így megy 50-60fpssel tehát bukik Droid mester érve. Részemről továbbiakban inkább játszok

-
Chapel
addikt
válasz
seederking
üzenetére
És hogy teszteled?

Pont ez a gondom, látod, hogy nem hiszünk a játéknak, akkor mire alapozunk?Kérdésem továbbra is áll: tesszalláció az dx11 feature? Vagy lehet dx9 alatt is...? (esetleg dx 10&11?)
Mert az szépen látszik és ezzel el is dönthetnénk ezt a dolgot egyszer s mindenkorra.#11820) asdxv: Tudom hogy neked az alap kari, nem kari...de én nagyon úgy látom hogy amiket mostanában veszünk (mindegy milyen gyártó) azokban már egyöntetűen nincs akkora tunning potenciál mint a régiekben; ergó nem biztos hogy jobban jársz és csak a varia van vele. De Te tudod persze. Én alapon használom és boldog vok vele

-
-
Chapel
addikt
válasz
Alpachino
üzenetére
Van bench a játékhoz vagy csak msi ab kiírása alapján mérsz?
Vsync-nél van 1-2frame meg egy 3. állás, melyiket használjátok? Nem vágom mit csinálnak azok, illetve azt sem hogy mi a difi. Alpha to Coverage dettó meg vannak ezek a SSAO meg HBAO egyéb dolgok...mikor van maxon a game vajon?

(#11788) DroiDMester: nekem az ikonom a dx11-es exére mutat, így már tuti hogy dx11ben megy? Mert én azt hiszem hogy AA nálam off (este megnézem) de így is 50-60fps között mozog. Egyszer láttam 49,5-öt.
Amúgy szemre is meglehet mondani az effektekből/textúrákból hogy dx9 vagy 11, mondjuk megette volna a fene ha nem látnánk difit
Vagy dx 9 alatt is van tesszalláció meg ilyenek? Az nem dx11 feature? 
-
Chapel
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Azért az mégis csak érdekes hogy nálam maxon 55-60fps, nálad meg 15 meg ilyenek...nem ismerem a procidat teljesítmény szempontjából, de annyival nem lehet gyengébb az én i5 3550-emnél...

Gpu usage 99%, hőfok 65fok, memory usage 1280MB
-
Chapel
addikt
Nah gyorsan le is csengett az FC3 láz, semmi eredmény írás, mindenki játszik?

És valóban felesleges volt a para, nálam 1680x minden maxon, összes szűrő stb, vga alap órajelen és vígan 55-60fps.
Tetszik a látványvilág, kicsit Crysis 1 dx10 jut eszembe, de persze ez azért sokkal szebben kidolgozott, rajzos, de szép, hangulatos.
(Mondjuk hogy a víz hogy lehet ilyen 0, azt nem értem, FC1ben szebb volt mint ez
) -
Chapel
addikt
válasz
lowzor
üzenetére
Jaja ég és föld a difi, engem spec épp ez zavart!
Doboza 2-3x akkora, hát ez egyszer érint engem mikor hazavittem és idegesített mert míg shappire simán belefér a hátitatyóba addig ezt kézben kellett hurcibálnom. A dobozban semmivel nincs több, csak éppen nagy...arról nem beszélve hogy átkellett kábelezni/szerelni a fél házat hogy elférjen
Látod az én Shappire 7870 Ghz e. is kb ennyit fut 1200-on nem is igazán ment, én alapon használom, ha meg menőzni akarok 3d márkkal akkor 1150
Nálam ennyi a még stabil."Most belőttem 1,263V-ra és 1200/1400-ra."
És ott játék/bench/stb. minden stabil? SZóval mondjuk 2-3 óra masszív game után is?seederking:Az asus doboza igen menőn mutat a szekrény tetején, tuti nem adja flaskáért

-
Chapel
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Nem tudom, megmondom őszintén, én anno az 1 résszel játszottam de meguntam, a 2.-at megvettem amit nem sikerült telepítenem az eredeti telepítővel(nem vicc, köszönöm ezúton is drm-nek, porosodik a polcon) így a 3.... hát már annyira nem hoz lázba, főleg hogy a sztorit sem vágom.
Mivel Fc3 is ubi, így van remény hogy ac3-hoz is dobnak patch szerintem.
-
Chapel
addikt
válasz
kockaharcos
üzenetére
Esetleg aida64 stressz teszt a gpura?
Furmarkot mindenhol "saját felelősségre" ajánlják, bár ugye kárt elvileg nem tud tenni, de hát láttunk mi már mindenfélét.
Nekem pl. egy alkalommal belecsapott a villám a házba (körfolyosós bérház, 3 emeletből a 2.-on vagyunk) és ugyan a gépem áramtalanítva volt, de a hálókábel bent maradt, így, megsütötte az alaplapi hálókártyámat...elszállhatott volna az egész lap, vagy még ennek sem kellett volna...örök rejtély marad. -
Chapel
addikt
És máris jött a patch Fc3hoz, többek között teljesítmény javítás céllal.
Link -
Chapel
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Régen lehetett, csak azt használtam, kellett a francnak a ccc. Már csak mókolva lehet szerintem külön megszerezni, abba sem lennék biztos hogy az úgy életképes normálisan...

szerk:
Repsol600: Na ha az úgy rendben műkszik akkor én is kipróbálom, köszi!Más.
Amúgy meg tök felesleges Fc3-ra dobálni a teszteket, a legjobb és legbiztosabb teszt mindenkinek a saját szeme...aztán az más kérdés ha majd nem hisz neki. Ha szűrők nélkül majd maxon szépen én már boldog ember leszek.
-
Chapel
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nyilván sarkítottam, gondoltam egyértelmű. Ha egy fullos konfiggal meg van a 60fps, nos ez örömteli esemény, de ettől még én mint a fent maradó 95% tagja még anyázok, remélem nem gond

Az egész sandbox filing és fc1-2 nagyon bejött, épp ezért nagyon vártam fc3-at és álmomban nem gondoltam volna hogy ilyen szarul lesz optimalizálva...bár ezt a szót inkább felejtsük el és használjuk helyette a "neszeköcsögökittvanpcresoksikertlúzerek" -et.
Még a végén jobban fog menni ua a konfigon C3 mint ez...hát na

Hitman meg sem próbáltam már, AC3 dettó...
-
Chapel
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Siralmas.Továbbra is tartom, ez generált gépigény ezzel a graffal. Alig szebb mint boxon (jó, szebb de nem annyival) és egy fullos gamer pc talán elég neki??

-
Chapel
addikt
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Az eddigi videók alapján erősen meglepődtem azon a teszt eredményen, sajnos a graf egyáltalán nem indokolja az igényt...ránézésre azt mondanám hogy az én konfigomon simán vinnie kell maxon.
Meglátjuk, már csak pár nap és mindenki tesztelgethet vele

-
Chapel
addikt
Kölcsön kapok 2 hétre decemberben majd egy 42"-os plazmát. Kitolom rá a durva gamékat, remélem befosok majd...aztán játszok is

#11549) kovsol:"Kölcsön kapok..."

Gépezésre tökéletesen jól meg vok a 22"-es monitorommal, filmezésre akarok majd egy 42 vagy a feletti plazmát, de ez más téma. -
Chapel
addikt
válasz
ati888
üzenetére
Én 1680x1050 minden maxon tolok és az újabb és gépigényesebb játékoknál ált. 950-1700MB között áll a memória használat és ez csak fixálódnak, vagy növekedni fog, tehát szerintem mindenképpen 2gb!
Vagy C2nél vagy Max Payne 3nál már nem tudom, de volt ilyen majdnem 1800MB-os használat is

-
Chapel
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Meghozta a kedvem!

Ennek van valami köze Sleeping Dogs-hoz, folytatás talán? Vagy ez is csak "Dogs" és tps?Eddig tetszik, most már fél szemmel én is figyelem.
-
Chapel
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére

Pff...és közben közel ua a graffal megy egy xboxon?
Ha egy game már a bemutató videóban sem fog meg grafikailag, akkor jobbat nem várok sokkal a vég terméktől sem. és erre jön ez a gépigény.
7970 3Gb+i7 2600K és megvan a ~30 fps?
Zsír!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fél évvel ez előttig egy i3+4850-el toltam és minden elkaristolt 9c maxon;medium-max-on kb.
Ha meg feljebb akarok lépni 1 szintet látványban, már a max sem elég?
Jó, nem gyártok összeesküvéselméletet...Ja és ha már a mostani Hitman a téma...lehet tippelni gépigényt

-
Chapel
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Ezt honnan veszed? Ne mááá vazz, annak még látványos grafja sincs...esküszöm nem hogy földalatti tengert, de komplett földrészeket tesszallál a gépünk titokban van egy olyan gyanum...

-
Chapel
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Reagálok a finom felhívásodra... nem is igazán értem.
Ha megy minden rendben, csak valamit nem úgy ír ki mint szerinted kéne...ez miért baj?
Azt mondod ez az alapfeszed (1,13V) mégis a monitorozásnál magasabb érték jön ki maxra?
Csak hogy értsem, bár tudom főleg nem nekem szánod kérdésed.Egyébként nem csak a benchről lehet dumálni, de főleg arról érdemes

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Battlefield 6
- Horgász topik
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 26
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)