Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Milyen széket vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Nem a Microsoft árazta be az Xbox kézikonzolokat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
válasz
kovsol #10168 üzenetére
Nem kell bedurcizni.Írtam,hogy hogyan lehetne kihozni belőle valami viszonyítási alapot + hogy nem kötekedésből.Gondolván nagy szaktudással rendelekzik itt pár ember.
""Előbb még az volt, hogy ilyen felbontásban úgyis a VGA számít, most meg hírtelen az i5 nem hasonlítható egy x4 el"" Ezt így is gondoltam és gondolom.Pont,hogy nekem írták az "x4 még az 50est sem hajtja ki nemhogy a 70-et."
-
Alpachino
veterán
válasz
kovsol #10168 üzenetére
Nem lenne rossz ötlet, csak, hogy mindig lesznek olyan felhasználók, akik önigazolást várnak a saját 7-es kariuk kapcsán....és ezzel elindul egy újabb képtelen, egyedi tuning eredmények közlése és ezen eredmények bekérése....ráadásul helytelen következtetések levonása.
asdxv : figyu...ez már azért is trollkodás, mert már legalább 10szerre veted fel minden új érdeklődőnek ezt a 1200-on járó 7850 témát
Mint ha ez olyan szent írás lenne. Ráadásul elképesztő, hogy te mindig a bűvös 1200-as 7850-edet szeretnéd összevetni egy nem full tuningos 7870-el. szerintem ez nem fer és igen csak félrevezető azok számára akik csak be be kukkantanak ebbe a topicba.
Tehát, csak is alap az alap ellen és full. tuning a full. tuning ellen a mérvadó...ott meg már leírtad a fellálást, marad a közel 20%....akkor miről beszélünk ?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE Radeon RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- Asus RoG STRIX RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X OC Videokártya! BeszámítOK
- MSI RTX 4060 VENTUS 2X WHITE OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest