- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
válasz
kovsol #10168 üzenetére
Nem kell bedurcizni.Írtam,hogy hogyan lehetne kihozni belőle valami viszonyítási alapot + hogy nem kötekedésből.Gondolván nagy szaktudással rendelekzik itt pár ember.
""Előbb még az volt, hogy ilyen felbontásban úgyis a VGA számít, most meg hírtelen az i5 nem hasonlítható egy x4 el"" Ezt így is gondoltam és gondolom.Pont,hogy nekem írták az "x4 még az 50est sem hajtja ki nemhogy a 70-et."
-
Alpachino
veterán
válasz
kovsol #10168 üzenetére
Nem lenne rossz ötlet, csak, hogy mindig lesznek olyan felhasználók, akik önigazolást várnak a saját 7-es kariuk kapcsán....és ezzel elindul egy újabb képtelen, egyedi tuning eredmények közlése és ezen eredmények bekérése....ráadásul helytelen következtetések levonása.
asdxv : figyu...ez már azért is trollkodás, mert már legalább 10szerre veted fel minden új érdeklődőnek ezt a 1200-on járó 7850 témát
Mint ha ez olyan szent írás lenne. Ráadásul elképesztő, hogy te mindig a bűvös 1200-as 7850-edet szeretnéd összevetni egy nem full tuningos 7870-el. szerintem ez nem fer és igen csak félrevezető azok számára akik csak be be kukkantanak ebbe a topicba.
Tehát, csak is alap az alap ellen és full. tuning a full. tuning ellen a mérvadó...ott meg már leírtad a fellálást, marad a közel 20%....akkor miről beszélünk ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Mini-ITX
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DUNE médialejátszók topicja
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest