Új hozzászólás Aktív témák
-
aladar666
csendes tag
Sziasztok.
Most cserélem le a rendszeremet, és az APU procikat néztem ki.
Egy hozzáértő barátom segít a választásban, de gondoltam megkérdezem itt is, mert eddig sem ő, sem pedig a tesztek nem tudtak meggyőzni, melyiket válasszam.
Először A8-ra gondoltam, de azt javasolták, hogy inkább az A10. Abból viszont a 65W-os, vagy a 100 W-os verzió? Ez lenne a fő dilemma.
Tudom, hogy az 5800K tunigbarát, de azt nem, hogy az 5700 teljesen elzárkózik-e tőle.
Ebben kérném a segítségeteket.
Továbbá: egy Asrock FM2A85X Extreme4-es lapot néztem ki mellé. Erről mi a véleményetek?
Egy tulajdonsága mindenképpen érdekelne: 1,5 másodperces rendszerindítási idő van megadva Win8 esetén.
Persze konfigurációtól függően. Ha a csúcs procit rakom bele, jó memóriákkal, SSD-n van a rendszer, akkor mire számíthatok? Vagy ez a 1,5 másodperc csak parasztvakítás?
Megtisztelnétek a véleményetekkel. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Olcsó táblával készül a OnePlus
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nyomtató topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest