- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeavyToys
senior tag
válasz
atti_2010 #7529 üzenetére
Nem elvitatva a Giga és az MSI csúcs lapjának minőségét, de mindenhol lehetnek hibák. Itt is hosszasan elemezték, hogy melyik Asrock modellek a problémásak.
Legtöbből kijött már a rev 2.0, aminél orvosolták a gondokat.A leégett lapok pedig sajnálatosak, gondolom remélhetőleg levonják a konzekvenciákat a tervező részlegen, de ettől még nem kell leírni az egész FM2 kínálatot.Csúcs lapok tekintetében pedig a kezdetektől fogva jó az Asrock is. Ezt tanúsíthatom én is, illetve már rajtam kívül 2 ember is, akinek Extreme 4-es lapra építettem rendszert.
Egyáltalán nem mondom, hogy bármiben is jobb lenne mint az említett két márka csúcs terméke. Viszont azt, hogy érezhetően nem is rosszabb és megbízhatatlanabb azt is merem állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest