Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-book olvasók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
atti_2010 #7147 üzenetére
Okés. Meglesem.
Persze, én se mondtam hogy maga a CPU-z hibás, de hogy nálam hülyeségeket ír ki az biztos.
Pl a sokak által írt fix feszültséget sose sikerült elérni. Semmilyen beállítással.Na de majd megnézem más programmal is. Igazából már csak a tuning profilt kell beállítanom rendesen. Most auton-van turbo engedélyezve és IGP 1085-ön. Így stabil és kellően gyors is. Még a ramokat akarom húzni 1866-ról 2133-ra ha lehetne. De egyelőre nem sikerült, hiába adtam akár plusz feszt is neki.
Fogyasztás szempontjából az auto beállítás kikapcsolt CPB de engedélyezett C6 mode mellett volt a legjobb. Hiába adtam vagy vettem el feszt, sokat nem nyomott fogyasztásban. Ellenben minden auton EPU maxon és C6 engedélyezve közel 15 wattal fogyaszt kevesebbet idle, mint bármilyen más beállítással.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Kerékpársportok
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 1TBSSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest