- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- DUNE médialejátszók topicja
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
Aláírásomban is szereplő konfigomhoz sokáig töprengtem hogy veszek hozzá dedikált Vga-t (Dual Chanell nem játszik nálam) vagy lecserélem a gyári hűtését.
Igazság szerint mind az Apu teljesítményével s a gyári hűtő hatásfokával (s hangjával) is meg vagyok elégedve, de mivel most némi pénzmaghoz jutottam így valamelyikre beruháznék.
Anno Vgaból járt a gépemben egy Sapphire 6770 1 Gb GDDR5-ös az tetszett és jelentősen meg is dobta a konfig teljesítményét (és egy ismerősöm hamarosan le is passzolná - csak nem tudom annak mi a reális ára).
Hűtő esetében ellenben voltaképpen lövésem sincs mi volna jó - ha a konfigom alapján tudnátok javasolni valamilyet azt megköszönném.
Mivel most kb 12e forint az ami a kalapban van (ennyit ért a Méhben a soksok Ckm, Fhm és egyéb papírhulladékok tömkelege ;-) ) így a videokarira szerintem még kicsit gyűjteni kellene, ellenben a hűtésre elég volna a keret.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Parfüm topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest