- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
kalap12 #11500 üzenetére
Te tényleg nem vágod hogy mi miért vettünk akkor Fm2-es gépet.....
Ha csak játékra akartam volna venni akkor vélhetően nem ezt veszem én sem meg a többiek sem, ezekkel az Apu-val ellátott gépekkel voltaképpen egy helyhez kötött notebookot kapsz amivel filmezhetsz netezhetsz javarészt úgy hogy nem veszel bele külön VGA-t, mert van benne egy integrált ami ellenben azért mindent figyelembe véve mégsem egy alkalmatlan vasdarab benne mint pl az Intel procis gépeknél hanem bizonyos kompromisszumok mellett játszani is enged - pl egyértelmű hogy ezzel nem fogsz Crysis 2-t vagy Bf3-at FullHd-ban tolni highon, de arra okés hogy pl 1600x900-as felbontás mellett a fenti játékok élvezhető kjörítéssel elfussanak - mindezt olcsón egyszerűen, mindenféle informatikai tuningos hókuszpókuszok nélkül is.
Ez előtt egy Compaq (vagyis még nem is HP-s!) nc6120-as notebookom volt 1.86 GHz-en 512 mega rammal és cd/dvd combóval azt használtam idén nyárig 5 évet úgy hogy már használtan vettem.
Ezzel a géppel sem nagyon tervezek rövidebb távra és amire nekem kell nem is nagyon aggódom hogy nem fogom addig használni is. Most persze néha még játszok is rajta, de mint már írtam nem ez az elsődleges profilja a gépnek.....
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Társasjáték topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Filmvilág
- Apple MacBook
- Yettel topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest