- A DirectX 11 natív támogatását bizonygatja az Imagination
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Analóg fényképezés
- VR topik
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha 7-es Snapival jött volna, sajnálkoznék, hogy szifont vettem, mert úgy már jobban bejönne ez a kis Sony, mint a 16e. Így is tippre legközelebb megyek vissza droidra, és tán majd egy 10 VIII lesz a befutó.
Szóval nekem tetszik ez a kis teló. Hardveresen egy kicsit kevés, de rendszer, design... -hiányzik a droid.
-
Tarisznyarák
tag
Tetszik ez a telefon, de a Pixel 8-at már 300€ alatt mérik, kinek ér ez meg másfélszer ennyit?
-
Finom.
Amint megjelenik, megy is a kosárba. -
cs.zs.
veterán
A nyitó ár annyi amennyi, majd leesik. Utána jó lesz ez.
-
Szimpatikus telefon, de sajnos ez ma már kevés, 2-3 éve nagyon jó ajánlat lett volna...
-
Hallosz
senior tag
Na végre! Bejön ez a nokiás tégla (fentebb, találóan Ikea) formavilág.
-
mhydas99
őstag
Tipikus Sonys eros arazas, de ebben az arkategoriaban uj telefont ilyen merettel szinte nem lehet kapni. Esetleg Pixel 9a ha epp akcios, de szerintem az is nagyobb kicsivel. (Plusz premier ara tobb volt ennel)
Bar ha a hardvert, szoftvertamogatast meg a fenykepek minoseget nezem, akkor Pixel mindenkor.
Ez a Sony Snapdragon 7 gen 3-mal lenne jobb ezen az aron, akkor meg azt mondanam hogy a marka miatt okes az ara.
Mondjuk kar ezen rugozni, ez a 4 betu mindig felkover betutipussal van irva... -
Killberk
aktív tag
Sajnos nem, 3-4 hónappal ezelőtt itt hardveraprón volt pár jó vétel. Pár hónapos, jó állapotú készülékek 100 körül, de volt akár 85-ért is. Sajnos nem valószínű, hogy lesz még ilyen nagyon jó vétel belőle, pláne, hogy aki vette, az jó eséllyel pont keskeny fogás miatt vette, de így nincs mire cserélni.
Most nézem, kijött VII, a VI-okat meg le is vették webshopok a kínálatból, pedig pár napja még elérhető volt.
Bár a 160-as bolti árat továbbra is túlzónak tartom érte. Német amazon-on sincs már. -
Killberk
aktív tag
Nagyon kár a 72mm-es szélességért.
Ezzel a mérettel szemben azért már több alternatíva van. Most kell 10 VI-ot venni, amíg még kapható, akinek tényleg keskeny fogás kell. -
Killberk
aktív tag
-
-
DS39
nagyúr
Nem rossz ez, végre itt is 120Hz.
Magas áron nyit, szokásos Sony, de lesz majd ez olcsóbb.Az becsülendő a Sonyban, hogy van Jack, micro SD slot, és nincs kilyukasztva a kijelző.
-
Szena67
aktív tag
válasz
Garzonrobot
üzenetére
Ahogy a 10VI-ot is meg lehetett kapni a másodpiacon 90-100 körül, így ezzel is az fog történni. Úgy meg már más kérdés. Viszont a t telefonja egy nagytepsi, lcd kizelzővel, csúnya bevágással, kevesebb ram-al, kvázi stereo hanggal, ezek csak a szembetűnő dolgok.
-
janeszgol
félisten
válasz
Garzonrobot
üzenetére
A minősége is olyan lesz. Négyszeres áron.
-
Nekem bejön ez az IKEA design, bár kinézetre ha hunyoritok vélek felfedezni hasonlóságot az új T phone és ez között
Soc is ugyanaz, csak árban a negyede... -
janeszgol
félisten
Gyenge és érdektelen telefon. Sony.
-
MomoSinX
aktív tag
Találtam tokos képet, nekem így beleférne még. Bár szomorú, hogy ennyi pénzért csak a telefont adják, még vadássz le mindent hozzá.

-
pietrrr
senior tag
Ezek mellé a kávák mellé már kút is jár, nem tudjátok?
-
MMiklos86
csendes tag
Én is bíztam benne, hogy az 5-ös kivezetésével picit megtolja a Sony a 10-es hardverét. Hát nem. Így nem lesz még egy Sony a családban, S25-öt kap a feleségem, az sok mindenben veri (kivéve: audio jack, lyukmentes kijelző, SD kártya és fényképező gomb), de legalább hosszabb ideig versenyképes a hardvere, valamint jobb a kameraszettje is.
Sajnálom, mert nagyon meg vagyok elégedve az Xperia 1 VII-tel, szívesen támogattam volna még a Sonyt.
Más kérdés, hogy egyáltalán jön-e hivatalos csatornákon keresztül Magyarországra.
-
Szena67
aktív tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Sajnálom, mert számítottam rá, hogy marad a 21:9 és valami köztes piaci pozicionálással ő a lesz a 10 és 5 utód egyben. A marketingeseknek nem adnék több fizetést a sony helyében.
-
Szena67
aktív tag
Szerintem itt nem lesz, én is ha megunom beruházok egy kékre aliról. Legalább lesz két sony eddigi legjobb eresztés (1v, 5V).
Néha meglátom egyesek hogyan használják a telefonjaikat, mint a kutya szájából kiszedett, megrágott valami. Nem értem, hogy 4-500k telefonra van pénz, vékony tokra, fóliára már nem futja. -
MomoSinX
aktív tag
Ez is műanyag házas lesz vajon? Egy fém már illene ide is.
Egyedül a hátulja nem tetszik, de legalább egy tokkal orvosolható, hogy teljesen lapos legyen....
Ja meg persze az ár, Sony megint almának hiszi magát.
-
Szena67
aktív tag
-
tms+
senior tag
az elmúlt években a Mediatek elég feljött
-
elmepocok
tag
72 mm szélesség 6,1-es kijelző mellett elég húzós.
-
-
Graphics
Jómunkásember
Csak egy hangyányival tolták volna meg a vasat.
Ha már nevében ott van VII , akkor legalább egy 7-es széria erősebb Snapival.
-
yuing
őstag
Ha kompaktabb készülék kell, ha nem, több jobb alternatíva adott ebben az ársávban.
-
SteveAd
tag
Be fog ez esni 400 ala. Ha maradt volna a keskeny kivitel (mint a VI-nal), akkor en pl. megvettem volna, de csak azert mert nem nagyon van 68 m szeles konkurrencia. Igy mar nem annyira erdekes, bar nem tudom mi a legjobb alternativa ebben az arkategoriaban (meret, akksi, tartossag a szempontjaim)
-
yuing
őstag
Ilyen ajánlatokkal nem csodálkozok, hogy lassan beszántják az egész üzletágat.. 450 euró, agyam eldobom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- A DirectX 11 natív támogatását bizonygatja az Imagination
- PlayStation 5
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Pitaka iphone air iphone 16 pro max iphone 15 pro
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple Pitaka
- újszerű iPhone 14 Pro Max 128GB deep purple mélylila független Apple
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár a 160-as bolti árat továbbra is túlzónak tartom érte. Német amazon-on sincs már.
Soc is ugyanaz, csak árban a negyede...