- Fujifilm X
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
InterFox #10598 üzenetére
Én már vagy tucatnyi játék tesztjét (sajátot!) belinkeltem, mennyire elég egy A10 akár egy 7870XT alá is, már akkor rájöttem, hogy sokkal jelentősebb a humán neuronlimit, mint a mese erről a "kevés a CPU"-témáról. Azóta inkább játszom, és élvezem a 100%-ban kihajtott VGA-t (UE3-as játékoknál persze valóban CPU limit van, de 130FPS felett ez nem igazán érdekel, inkább leszabályozom a VGA-t, hogy kevesebbet fogyasszon), aki meg nem érti, hogyan kell beállítani egy rendszert, az siránkozzon bőszen.
Crysis 3-mal amúgy vigyázni kell, mert erősen csal, nálam pl. tuningolt VGA-beállításokkal NŐTT a CPU-kihasználtság és a VGA-é is, míg alapon VGA- és CPU-limitesnek is tűnt a rendszer. A motor lényege az, hogy csak erős hardveren fut teljes kihasználtsággal, aminek nyilván anyagi okai vannak, azaz, hogy a user vegyen drágább hardvert. Szerencsére ez megoldható CPU és VGA tuninggal, mert akkor a játék már elhiszi, hogy erősebb alatta a hardver.
2 vs. 4 mag között persze nyilvánvalóan van és lesz is eltérés, ezt már Celeron vs. i5 összehasonlításban is tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Villanyszerelés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Star Trek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest