Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz Stonerice #10246 üzenetére

Ha kérdésed van, szívesen válaszolok, csak ne akarj bebizonyítani olyasmit, amit többszörösen cáfoltam már. :R IGP-ről annyit tudok nyilatkozni, hogy nagyon szépen visz mindent. Véletlenül azon indítottam el a C3-at elsőre, maximális beállításokkal 7FPS körül ment, ami ahhoz képest nem rossz, hogy 25-30-cal viszi a 7870XT (persze tudjuk, milyen korlátokkal). Lényegében tehát visszavett grafikával mindent visz. Tesztjeim szerint kb. 40%-kal lassabb a HD4870-nél.

Tényleg, ha meglesz az új moncsi, és nem kell kábeleket dugdosni, lehet, visszatérek Virtura, és megnézem, mi a helyzet a kihajtással HD8670D-vel.

Én majd írok egy tesztet a honlapomra (logoutra trollok miatt már rég nem), összeghasonlítással és tuningsegédlettel, ahogy a régebbi konfigokkal is tettem, csak hát időm, nem tudom, mikor lesz rá, egyelőre csak a képek és az adatok vannak mentve, semmi grafikon.

atti_2010: Ki tudja, milyen gyermekbetegségei lesznek? Egy ideje már relatíve jók az AMD-k, talán idejét látják megint lqrni. :U

Új hozzászólás Aktív témák