- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Stonerice #10246 üzenetére
Ha kérdésed van, szívesen válaszolok, csak ne akarj bebizonyítani olyasmit, amit többszörösen cáfoltam már.
IGP-ről annyit tudok nyilatkozni, hogy nagyon szépen visz mindent. Véletlenül azon indítottam el a C3-at elsőre, maximális beállításokkal 7FPS körül ment, ami ahhoz képest nem rossz, hogy 25-30-cal viszi a 7870XT (persze tudjuk, milyen korlátokkal). Lényegében tehát visszavett grafikával mindent visz. Tesztjeim szerint kb. 40%-kal lassabb a HD4870-nél.
Tényleg, ha meglesz az új moncsi, és nem kell kábeleket dugdosni, lehet, visszatérek Virtura, és megnézem, mi a helyzet a kihajtással HD8670D-vel.
Én majd írok egy tesztet a honlapomra (logoutra trollok miatt már rég nem), összeghasonlítással és tuningsegédlettel, ahogy a régebbi konfigokkal is tettem, csak hát időm, nem tudom, mikor lesz rá, egyelőre csak a képek és az adatok vannak mentve, semmi grafikon.
atti_2010: Ki tudja, milyen gyermekbetegségei lesznek? Egy ideje már relatíve jók az AMD-k, talán idejét látják megint lqrni.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.