Új hozzászólás Aktív témák

• Stonerice

őstag

válasz katt777 #10235 üzenetére

EZ mi? "más okozza a limitet, mint a VGA vagy a GPU." Vajon mi okozná? A traktor ami kint áll az udvaron? :DDD Átgondolhatnád kicsit, hogy valójában mit is írsz le.
    Ha nem a GPU és/vagy VGA okozza a limitet, akkor senki se oc-z na, sőt a cpu gyártók már 20 éve folyamatosan ugyanolyan órajelű procikat, és vga-kat árulnának.
    Nyugodtan próbád ki. Csökkentsd felére a cpud- maximális órajelét, és végezz valami tesztet!

(Kikapcsolt AA-hozzánemértés) Ugyanmár. Mert sok értelem lenne 8xMSAA-val 8 fps-en játszani. Lehet te így szoktál, mert bírja a szemed. Vagy csak epilepsziás rohamot akarsz a villogó monitorral elő idéznni. Esetleg, csak simán szereted a képregényeket. De erre akármilyen másik eszköz is elég lenne számodra, nemhogy a mostani konfigod.
    Költői kérdésedre meg annyit, hogy nekem alapból minőségre van állítva a grafika a control centerben és még nem találkoztam olyan programmal ami 15 fps-el menne emiatt , mint ahogy tapasztaltad.
    Ezt pedig te írtad a nevemben, de minek :F
    CPU-é viszont lezuhant 35-40%-ra! :Y A te, számomra finoman szólva megmosolyogtató meglátásod szerint ebből az következne, hogy hirtelen a felére esett az A10 teljesítménye, ami nyilvánvalóan marhaság, hiszen tesztelhetően ugyanaz maradt.
    Már miért lenne fele a teljesítmény? Már megint zöldségeket beszélsz. Kicsit logikusabban is átgondolhatnád.
    Nem tudom mit kell itt cirkuszolni, neked van APU félkonfigod, ki is tudod próbálni a teljesítmény különbséget az órajelek állítgatásával. Azután látni fogod mi a szitu. Vagy nem :DDD , ha nem akarod meglátni.
    Tiszteletem :R

Új hozzászólás Aktív témák