Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz Stonerice #10239 üzenetére

Neked utoljára: szarul van megírva a kód, ezért limites a CPU és a GPU is. Erre nagyon sokan rájöttek ám. ;)
    AA nélkül szinte mindenben biztosított a CPU-limit, ergo az így végzett teszteknek semmi értelmük, ezekre hivatkozni egyrészt önbecsapás, másrészt nevetséges. Nyilván ennyire "minőségi" a megjelenítésed, AA és SSAA + egyebek nélkül. :P Ha nem használsz minőségi grafikát, teljesen fölösleges kidobni a pénzt egy drága kártyára, főleg még egy drága processzort is venni hozzá, aztán sírni a CPU-limit miatt. ;)
    Feketén-fehéren minden program jelzi a CPU teljesítmény lezuhanását, azért. :P Lásd fent: szar a program.
    Azért toltam egy kis blood dragont, amely igazán nem egy graf. igényes program, 50%-on dolgozott az A10, és kihajtotta a 7870-et :P Bolondok meg vegyenek 7850 alá i5-4570K-t. :DDD Többet nem pazarlom a mobilnetemet vakok és süketek meggyőzésére.

A régi tesztjeim régi Aidával készültek, ha arra célzol, viszont ott is soxor kiderült, hogy nem kell izmos proci egy komolyabb VGA alá. A10-zel meg linkeltem be ide egy rakat tesztet, amelyek mind az én igazamat bizonyítják, azaz cáfoltam és nem tagadtam azokat az állításokat, hogy az A10 gyenge lenne. A Crysis 3 meg egyszerűen szar.

korcsi: Ettől még mindig nem tudom tesztelni a rég eladott konfigomat. :U

Gézengúz: Ezen már rég túl vagyunk. :P

daredar562: Le van írva, mit tettek bele az új bios-ba, el tudod dönteni, kell-e. ;)

• Stonerice

őstag

válasz Stonerice #10239 üzenetére

Mint látod nem csak én szerintem kell nagy cpu C3 alá.
    Ráadásul EZT pont ma írták neked a 7850 topicban. :(

Új hozzászólás Aktív témák