- Vezetékes FEJhallgatók
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Stonerice #10239 üzenetére
Neked utoljára: szarul van megírva a kód, ezért limites a CPU és a GPU is. Erre nagyon sokan rájöttek ám.
AA nélkül szinte mindenben biztosított a CPU-limit, ergo az így végzett teszteknek semmi értelmük, ezekre hivatkozni egyrészt önbecsapás, másrészt nevetséges. Nyilván ennyire "minőségi" a megjelenítésed, AA és SSAA + egyebek nélkül.Ha nem használsz minőségi grafikát, teljesen fölösleges kidobni a pénzt egy drága kártyára, főleg még egy drága processzort is venni hozzá, aztán sírni a CPU-limit miatt.
Feketén-fehéren minden program jelzi a CPU teljesítmény lezuhanását, azért.Lásd fent: szar a program.
Azért toltam egy kis blood dragont, amely igazán nem egy graf. igényes program, 50%-on dolgozott az A10, és kihajtotta a 7870-etBolondok meg vegyenek 7850 alá i5-4570K-t.
Többet nem pazarlom a mobilnetemet vakok és süketek meggyőzésére.
A régi tesztjeim régi Aidával készültek, ha arra célzol, viszont ott is soxor kiderült, hogy nem kell izmos proci egy komolyabb VGA alá. A10-zel meg linkeltem be ide egy rakat tesztet, amelyek mind az én igazamat bizonyítják, azaz cáfoltam és nem tagadtam azokat az állításokat, hogy az A10 gyenge lenne. A Crysis 3 meg egyszerűen szar.
korcsi: Ettől még mindig nem tudom tesztelni a rég eladott konfigomat.
Gézengúz: Ezen már rég túl vagyunk.
daredar562: Le van írva, mit tettek bele az új bios-ba, el tudod dönteni, kell-e.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest