Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
de gyűűűlölöm ezt a futball uborkaszezont....
arghhhhhh -
Integra
titán
válasz
homeless09 #19389 üzenetére
az már falcao ár, valahol ott vannak egy szinten végülis
no, mirror azt írja, hogy higuain találkozott wenger-rel..
-
7600 GS
addikt
-
7600 GS
addikt
válasz
baluka26 #19382 üzenetére
Finoman szólva ki lehet máshogy is fejezni azt, ha az ember győztes mentalitású, nem csak rombolással.
A másik meg az, hogy ha tudom, hogy már van sárga lapom, akkor nem csinálok még véletlen sem olyan dolgot, amiért esetleg sárgát adhatnak, ezzel ugyanis kiállíttatom magamat. Nem kell hozzá fizikusnak lenni.
-
homeless09
őstag
Az új kapus mez:
-
baluka26
veterán
Mindenki erről a Balotelli pirosról cikkezik. a második szabálytalanságnál senki más nem kapott volna sárgát.
És én Gigi Buffon állásointját foglalom.Úgy tetszik nekem az ilyen, amikor befele az öltözőbe lezúznak valamit a játékosok, valahogy ilyet mindig csak szenvedélyes, győztes típusok csinálnak.
Piroslap után ezt csinálni nem összekeverendő a lecserélés utáni hisztivel. -
baluka26
veterán
Ma 18-kor SENKI SE kapcsoljon VÉLETLENÜL SE (!!!) a Sport1-re.
-
gyuromoj
veterán
Bale a Real Madrid játékosa – állítja egy Fifa ügynök
“Az aláírás megtörtént a héten, de a Real Madrid csak akkor jelenti be hivatalosan, ha az új edző hivatalba lépett. Higgyék el nekem, Gareth Bale már a Real Madrid játékosa” – mondta François Gallardo, Fifa ügynök a Radio Intereconomía Cataluñanak, ahol azt is hozzátette, hogy a transzfer 90 millió eurót mozgatott meg.Tovább alkudozik Pérez Cristianóval és ügynökével
Az ABC szerint Pérezék 2018 június 30-ig szóló szerződést kínálnak Cristianónak, ami évi nettó 12 millió eurót garantálna neki, és így magasabb lenne a fizetése, mint Messinek. Ugyanakkor a portugál játékos és ügynöke, Mendes azt szeretnék elérni, hogy ezek mellett a marketingbevételek 75%-a maradjon a játékosnál a mostani 50% (egyes források szerint 60%) helyett.A Monaco Ramost is leigazolná
Az AS Monaco tovább folytatja építkezését; most a védelem közepét szeretnék megerősíteni, és erre Sergio Ramost találják a legmegfelelőbbnek a Punto Pelota szerint. A Real Madrid második számú kapitányának öt évre szóló, évi 15 millió eurót garantáló szerződést kínálnának. Az újgazdag klub tulajdonosa a Real Madridnak még nem tett ajánlatot, és minden bizonnyal maga a játékos sem kíván eligazolni.Benítez szívesen látná Callejónt
Rafa Benítez, a Napoli új vezetőedzője a Corriere dello Sport szerint szívesen látná új csapatában a Real Madrid szélsőjét, José Callejónt. A Királyi Gárda 10 millió euró körüli összeget vár a játékosért.A portugálok szerint Coentrao Monaco felé tart
A portugál A Bola szerint a francia Monaco csapata tárgyalásokat folytat Coentraóval az átigazolásról, és a hírek szerint a felek közel állnak az egyezséghez. -
7600 GS
addikt
-
fatal`
titán
Liechtenstein 1 - 1 Szlovákia
Horvátország 0 - 1 Skócia
Albánia 1 - 1 Norvégia
Montenegro 0 - 4 Ukrajna
Ausztria 2 - 1 SvédországSzületett pár meglepetéseredmény
-
Ps Vita
őstag
Ausztriának a végén nagy makkja volt
-
NyxNyxNyx
addikt
Tessék, Modric nélkül úgy játszik a horvát válogatott, hogy mindjárt elsírom magamat
Még tán a magyarok is elvernék a mai horvátokat
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
venember83 #19351 üzenetére
Én például azt nem értem, hogy hogy lehet, hogy nem nőtt Bale ára tavalyhoz képest? Vagyis de, 2 milliót.
Az a sok egyéni díj semmit nem ér? A teljesítményváltozás semmit nem ér? -
atish15
aktív tag
válasz
homeless09 #19356 üzenetére
Már a szándékért is volt kiállitás világeseményen.
-
baluka26
veterán
válasz
homeless09 #19354 üzenetére
A szabálytalanság megért egy beros lapot bizony.
-
Integra
titán
-
venember83
nagyúr
válasz
baluka26 #19350 üzenetére
Nagyon kellett nekik (Pellegrininek), és megengedhették maguknak a 300%-os árat. Másrészt a transfermakt és a játékos játékjogait birtokló klub becslése sok esetben nagyon különbözik, bár tény, hogy nem ennyire. Ott van pl. Pirlo és Barzagli, akik a tm szerint kb. tizenkét millió eurót érnek, de kétlem, hogy 25-30 alatt eladná bármelyiküket a Juventus.
-
baluka26
veterán
Nem jó ez a középpálya, így, ahogy volt
Mondjuk Kanta nagyon kilógott felfelé.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
szentes711 #19347 üzenetére
És élt vele valaki?
-
szentes711
tag
válasz
Napfénysüti #19346 üzenetére
Egervári azt mondta ez egy lehetőség volt mellyel élni kellett!
Most kb. 2 hétig nem kapcsolok majd a Sport1-re és 2-re nehogy elkapjak egy ismétlést,ezzel a meccsel vallatni lehetett!
De legyünk komolyak nyertünk és ez a lényeg!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
szentes711 #19341 üzenetére
Még jó hogy sör mellett barátokkal néztük.
Egyébként melyik elmebeteg ötlete lehetett az hogy ilyen ellenféllel játsszunk? -
Integra
titán
válasz
szentes711 #19341 üzenetére
elmondhatod, hogy végig szenvedted te is
-
szentes711
tag
A vége 1:0
Hát mit mondjak... -
NyxNyxNyx
addikt
-
Integra
titán
válasz
bagyulajuve #19336 üzenetére
gólt lőttek az pannon pumák?
-
bagyulajuve
addikt
csodaaaaa
-
vans?
őstag
Nem hogy kikuldtek volna a gatakra ezt a kutyauto brigadot...
-
Skipp
senior tag
rettenet ez a meccs,
limbólambókirálynak egy értelmes mozdulata nem volt...ja, de most pont
volt egy jó szöglet, 50 perc alatt, klasszis -
Integra
titán
mi ez a hun-kuw parádé?
-
bagyulajuve
addikt
mekkora meccs ez
-
vans?
őstag
Nalatok is laggol?
-
KisTücsök
addikt
És elveszik az élő képet, miközben sétál körbe. Már meg se lepődök, komolyan...
-
baluka26
veterán
-
Integra
titán
a psg 4 millában határozta meg ancelotti kikiáltási árát
-
KisTücsök
addikt
Húú, ma játszunk az ellen a futball nagyhatalom ellen.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
atish15 #19313 üzenetére
Ott azért más. Egy(-két) országon belül mennek a tranzakciók. Azt hiszem a szerződéseket is hosszabb időre kötik.
Balu: Najsz! Még holland "idegenbeli" meznek is eltudnám képzelni kicsi átalakítással.
Integra: Végül kitöröltem, de pont írni akartam, hogy mázlijuk van, hogy a Samsung a szponzor, mert nagyon jól mutat.
-
baluka26
veterán
Csak hogy kép is legyen, ez így monitoron nézve nagyon szép lett.
-
atish15
aktív tag
De nem is jó ez a tendencia a fizetés és a játékosok árával kapcsolatban. Anno Amerikában az nfl, nhl, nba ben hoztak erre azt hiszem valami fizetési és vásárlási maximumot
-
Integra
titán
emeli ricart (a csapat pszichoterapeutája) nem hosszabbít a barcával, megy pep után a bayern-be.
-
fatal`
titán
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
ronson #19308 üzenetére
Én megértem azokat, akik mondjuk 11 millióról 12 millióra váltanak csapatot. Sok az a pénz az az 1 misi, annál távolabbi jövő van biztosítva a gyerekeknek, unokáknak, nagycsaládnak. Befektetéshez meg amúgy is kell a sok pénz, nem akarnék seggemen ülni 35 éves korom után. Bár lennének ilyen problémáim...
-
viharhozo
addikt
Götze évi fizetése az eddigi ötmillió helyett hétmillió euró lesz.
A premizalas nem nyilvanos, abban nem tudom, mekkora a kulonbseg. Gotzenel az volt a meglepo, h ezt az osszeget sztem a Dortmund is megadta volna neki, megis el akart menni.
Egyebkent Reus is ennyit kapott, Lewandovski viszont a felet sem, ezert akar nagyon elmenni.
-
ronson
őstag
válasz
szentes711 #19303 üzenetére
Az nem biztos, hogy az egyik legjobb védő a világon, de hogy az egyik legnagyobb paraszt az biztos.
-
szentes711
tag
Látva Varane képességeit én még azon is elgondolkodom,hogy akar-e egyáltalán maradni Madridban.
Nagyon nehéz lesz kirobbantani a srácot a kezdőből jövőre! -
DopeBob
addikt
válasz
ronson #19301 üzenetére
ez azért nagyon durva, egyszerűen fel sem tudom fogni kb... nem mindegy, hogy 3 millio euro vagy 7?
Vajon mire nem elég évi 3 millio euro? (plusz gondolom prémiumok stb, meg minden szart fizetnek)
Inkább egy jobb csapat kevesebb pénzért
na mindegy, ez egy teljesen más világ lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Elektromos cigaretta 🔞
- EAFC 25
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!