Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
Marcelo's stats against Japan: Man of the match, Best Rating 8.3/10, 51 passes, Pass Accuracy 82%, 4 Successful Dribbles, 5 Tackles.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
baluka26 #19889 üzenetére
a sportlétesítményekbe, eseményekbe ölt pénzek mindig egy rázós, előre megítélhetetlen téma.
lásd nálunk.
megy a vita azon a pár hervadt stadionkán.ott van görögország.
az olimpiai őshaza, szieszta v3.0, a 16. havi fizetések, és a pontos munkábaérkezési díjazás országának egyik fő szopása a 2004-es olimpia megrendezése is volt.
az nagyon sokba került nekik.a görögök beszopták.
kína egyértelműen elbírta, és profitál.
angolok gondolom, valahol a határon.brazilia tuti belerokkan ebbe a többéves sorozatba.
gazdaságilag biztos.
túrista biztonságilag határeset. (dél-afrika túlélte, talán ők is.)
de terrorbiztonságilag kizárt.
szerintem.****
(#19891) Napfénysüti
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
#30734848 #19890 üzenetére
Engem sem. Nem tudom elképzelni mit tudnának egy szervezett német válogatottal szemben csinálni, kinéz nekik egy nagy szopás. Olyan, mintha nem éreznék egymást és csak ilyen előre begyakorolt figurákat erőltetnének ( amik persze 90%-ban nem jönnek be). Észből is hiány van, Oscar ebben simán kiemelkedik.
-
törölt tag
Az eredmény ellenére ez a brazil csapat engem nem győzött meg...Nem egy túl acélos együttes ez.
-
baluka26
veterán
VB-re építenek egy csomó stadiont, és akkor a Desso gyepen spórolnak... Istenkém.
-
baluka26
veterán
Jó kis passz volt, pedig elég szar volt Osi ma.
-
szab.tam
nagyúr
teljesen el voltam navigálva.
azt hittem, hogy ez az átépített maracana. közben meg braziliaváros. azért csak 70k-s a stadion.ócska stadionok vannak...
(#19883) Napfénysüti
értem is , meg nem is.
én képes voltam kisgyerekkoromban otthon egy széket kapunak berakni az egyik szobában. szivacslabdával rúgtam. (a teniszlabda méretű.) több 1000x. és amikor már majdnem mindig sikerült egy szögből kilőnöm a pipát, akkor szöget váltottam.
édesanyám örült, mert addig sem gombostű betétes lövedékkel, fúvócsővel lőttem a festményt, díszpárnát.
vagy szétvágott befőttesgumival vadásztam a legyeket a csillárokon....
később ugyanezt csináltam rendes labdával.futni, a labdát lekezelni, védekezni, passzolni rendesen sosem tudtam. de mindig belőttem a gólokat...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
baluka26 #19876 üzenetére
jó van, jó van...
(#19877) Napfénysüti
valóban régen próbáltam.
csak ezek nem a megye 3.*****
egyébként az más, amikor direkt laposan lövik meg. és az nem sikerül. a sorfal felugrik, és alattuk elmegy.
na azt nagyon imádom.
de amikor simán mellbelövik a sorfalat.
azt nem.... -
salival
aktív tag
Ha valaki követi az U21-es EB-t: a rémgyenge olaszok Borini góljával kiejtették az amúgy jobb hollandokat.
MU-soknak meg üzenem, ha leigazolják Strootman-t akkor jópár évre meg lesznek oldva a középpályás gondjaik, nagy tanár a csávó, talán stílusa kicsit Carrickesen elegáns. -
szab.tam
nagyúr
ilyen szinten sosem értem a sorfalba lőtt szabadrúgást.
még akkor sem, ha közelebb jönnek.
hány 1000x gyakorolják. vagy ott a sorfal bábuk mind 9 méterre vannak? nincsen 7-8 m-es gyakorlás? -
baluka26
veterán
Cesarról eléggé gyakorta pattannak ki a lasztik.
-
Csabee.
nagyúr
Neymart nem láttam eddig sokszor TV-ben játszani, de elég törékenynek tűnik.
-
baluka26
veterán
Neymárkám, ne a kezeddel buzdítsd a szurkolókat, hanem a játékoddal.
-
fatal`
titán
Csikárító, az Jenőkém...
(#19866) baluka26: Na ő meg a legszarabb magyar kommentátor(?).
-
baluka26
veterán
HORTHY GÁBOR!
-
szab.tam
nagyúr
válasz
fatal` #19863 üzenetére
valóban. a köztévén most gundi a favorit. azt szeritnem mindenki maximálisan elfogadja, és szereti.
nehéz szakma.
adottság, felkészülés, korrektség, jó beszédhanghang, (mély), és beszélőke.
és ami a legnehezebb: aktuálisan ülő, cinikus, szarkasztikus poént bedobni, ami mindenkinek ül, és nem egy elcsépelt gyengeség.
pl. vitray a fénykorában ebben nagyon jó volt. meg jenő papa is.
de majd kis jenci is belejön, reméljük. én alapból azért szeretem.de megint átmentünk kommentátor fikázó, elemzőbe.
megnéznék most 2 japó gólt.
(#19866) baluka26
na jó. ő egy másik dimenzió.
lügyő, lúzer és tsai. az argentin éjszakai közvetítések gangsta-val külön élmény.
de ő a köztévén nem igazán menne így el.
elképzelek egy kenu 1-es 500-at: csapkodja a vizet a béna indiánja. utolsó lett, de legalább fejbevágott a lúzere 3 harcsát... -
fatal`
titán
Jenő barátunk a bekapott gól hatására eszközölt taktikai változtatásról még nem hallott...
Az M1-en az egyetlen értékelhető kommentátor egyébként szvsz. Gundel.
(#19862) szab.tam: Gulyás szerintem borzasztó volt
De talán Jenő belerázódik.
-
szab.tam
nagyúr
-
Ps Vita
őstag
Amúgy Knézynek mi a baja a négerekkel?
-
7600 GS
addikt
Az egyszerűen felejthetetlen jelenet volt, amikor Blatter fújkálta a mikrofont.
-
baluka26
veterán
Tyűha, Hulk.
-
Csabee.
nagyúr
Eddig nem nagy szám ez a mérkőzés..
-
baluka26
veterán
Jól hallottam?
Hulk-Coulibaly párhuzam?!... -
ronson
őstag
válasz
bagyulajuve #19840 üzenetére
Az Orbán 1.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
bagyulajuve #19840 üzenetére
m1
kis knézi milyen jót "tipkus afikai"-zott. aztán azért próbálta továbbmagyarázni.
mint 1x az eurosporton egy tenisz közvetítésen behozták a képbe boris beckert volt feleségét. (némi afro.)
az egyik okos riporter: elég erősen süt a nap...
aztán rájött, mit mondott, és próbálta tovább magyarázni, és nagyon égett a csávó. -
bagyulajuve
addikt
melyik csatorna adja?
szab.tam: köszi
-
szab.tam
nagyúr
csodálatosan tudtok.
megy egy brazil - japán, előbb pókhálózták le a bal felsőt, és ti még ilyenkor is tudtok messi-ről beszélni.(#19837) baluka26
és honda megint...
de a szabadrúgás elég genya volt. szitált picit, majd még le is
pattant... -
Ps Vita
őstag
-
baluka26
veterán
Nejmárdzsúniór.
Honda rúgótechnikája párját ritkítja továbbra is.
-
ronson
őstag
válasz
Napfénysüti #19834 üzenetére
Én nem mondom, hogy rossz csak azt, hogy azért ennyire nem emelkedik ki.
Azért durva, hogy Xavi-nak vagy Inisetának, 3 BL, 1 VB, 2 EB győzelemben elég komoly részt vállalva 1 sem jutott.
-
Ps Vita
őstag
Örülök, hogy Gustavóval komolyan számolnak,mondjuk ez érthető, kell oda mint egy falat kenyér
-
ronson
őstag
válasz
baluka26 #19831 üzenetére
Ezt a Blikkben el lehet adni, de nekem nem.
Nagy argentin szurkoló vagyok és bizony nagy bennem a keserűség. Mert kurvára beleszarok, hogy a barca mit nyer, meg hogy ő hány gólt lő ott. Szerintem Argentínában is sokan lehetnek így. Ott ő mindaddig nem fog Maradona nyomába érni, amíg nem lesz világbajnok a csapattal.
Az én szemeben Messi csakis akkor lesz elismert majd ha a barcan kívűl, is mutat valamit.
A csapat társai mutattak, nem is keveset. Akkor lehet, hogy nem is Messi a zseni ott?
Most vagy én vagyok a hülye, vagy az újságírók akik adtak neki négy aranylabdát.
-
baluka26
veterán
Egyébként ma hol vannak a leghangosabb "Messi-gyenge-a-válogatottban" hívők?
-
szab.tam
nagyúr
válasz
fatal` #19827 üzenetére
kíváncsi, mi lesz a focin kívül is.
ugye dél-afrikában a vba alatt az járta, hogy minden este örömünnep volt a fokvárosi rendőrségnél:
"ma megint nem öltek meg egy túristát sem..."szeintem itt is valami ilyesmi lesz.
az utcai rablók pedig gyakorolhatnak.***
maracana.
én úgy emlékszem, hogy a régiben a csúcs nézőszám 200k volt.
ezt jól le tudták az új stadionban degradálni 70-re... -
szab.tam
nagyúr
ha a kínai olimpiai megnyitón hagyott volna egy kis zöldike ott egy karikát, valszeg ment volna egy kis átnevelőtáborba...
-
salival
aktív tag
válasz
baluka26 #19822 üzenetére
Turnbull is mindent megnyert.
Inkább azt kéne nézni, hogy Torres a poolban a világ egyik legjobb csatára volt, aranylabda 3. volt, húzóember, meccs nyerő ember volt, addig a Chelseaben merőben más a helyzet.
Lehet azt mondani hogy egész jól játszik mostanság, de azt hogy egyéni teljesítménye nem zuhant iszonyatosat azt nem.///
Sopron, üdv MBIII. Szégyenteljes foci, de az is szégyen volt, hogy majdnem tele volt a stadion, de a 20 vendégszurkolót lehetett csak hallani.
-
Integra
titán
válasz
baluka26 #19812 üzenetére
durvul a rózsaháború a dortmund és lewa között. egyre merészebbeket mond lewa vagy a tanácsadója, most már ott tartanak, hogy watzke írásban is megerősítette régebben, hogy távozhat a bayern-hez, amit persze watzke ismét kategórikusan cáfolt, teljesen értetlenül áll az ilyen "hírek" előtt.
a chelsea közben pedig minden eshetőségre felkészül természetesen, ha cavani-val mégsem jönne össze a transzfer. -
Integra
titán
ha bukik cavani szerződtetése a chelsea-hez, lehet, hogy lewa fogja ott rúgni a bőrt..
-
salival
aktív tag
/// nagyon pletykálják 10m-ért Mignolet érkezését poolba. Abban biztos vagyok hogy ennyiért nem cserekapust igazolna a pool. Reina hírek pedig 2-3 hete nagyon lecsendesedtek, sőt nyilatkozott is utánuk olyat, hogy mennyire boldog Liverpoolban, viszont a jön a belga ő megy. Amúgy Mignolet elég jó kapus, a PL egyik legjobbja volt idén.
A nap legjobb híre pedig hogy Shelvey-t akarja a Norwich.
-
baluka26
veterán
-
salival
aktív tag
válasz
Integra #19801 üzenetére
nagyon jól jártak vele, viszont időt kell adni neki hogy kialakíthassa a saját rendszerét.
a poolhoz 2010ben majdnem jött, de hodgsont favorizálták helyette
Pellegrini, 2010: "I would have loved the Liverpool job but they opted for Roy Hodgson because they preferred an English coach."
-
Integra
titán
pellegrini az új citi mánáger
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Elite: Dangerous
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest