Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Napfénysüti #21996 üzenetére
szerintem semmi kivetnivaló, szégyellnivaló nincs abban, ha valaki doppingol.
-
viharhozo
addikt
-
ronson
őstag
válasz
Enzolord #21994 üzenetére
Milyen igazság? Akkor lett volna az, ha jobban játszott volna a MU. Nem játszottak jobban, viszont az utolsó pillanatban találtak két gólt. A focit meg ugye arra játsszák.
Ha a MU valamiért győzelmet érdemelhetett, akkor az Inter elleni negyed és a Juve elleni elődöntő volt, mert az négy igen jó meccs volt.
-
ronson
őstag
-
salival
aktív tag
Amúgy durva hogy triplázik a Bayern, erre megötszöröződik a pannonbajorok száma a topikban.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
fatal` #21986 üzenetére
[link]. Őszintén szólva nem teljesen tiszta a kifejezés, de 90M volt a Buyout price, ami 18M-re csökkent, mivel nem játszott legalább 60%-ban. Elvileg még valami olyasmi van, hogy egy barátságos meccset lejátszanak majd, s a nyereség a Barcáé, meg Thiago csinál még valamit a pénzzel, de nem tiszta, több forrás elolvasása után sem.
-
baluka26
veterán
Nézem Erőszakikat, és:
"Purgatory's kind of like the in-betweeny one. You weren't really shit, but you weren't all that great either. Like Tottenham." -
fatal`
titán
válasz
baluka26 #21985 üzenetére
Passz, ezeknek a forrása kérdéses, mert csak fórumokon olvastam, aki szintén olvasta valahol.
De más értelmét nem látom, Thiago azt monda a Bayernbe akar menni, akkor úgyis oda ment volna, ha kivásárolják 18 millióért is, szóval valami oka volt, hogy mégis 25-t fizetett a Bayern.
-
Ps Vita
őstag
válasz
baluka26 #21978 üzenetére
Na ez itt elvileg más,nem a kivásárlási árát aktiválta a Bayern mivel úgy 35 körüli összegbe került volna különféle adók miatt,hanem a Barca-val tárgyaltak
Volt egy másik opció is:Thiago(a Bayerntől kapott pénzből) kivásárolja magát(mint anno Javi),de nem akarták a két klub közötti viszonyt megrontani ELVILEG -
-
baluka26
veterán
válasz
bandus #21975 üzenetére
A játékos a klub tulajdona, leszarják, ha sérült vagy. Megkapod a izomba a fájdalomcsillapítót szurival, amíg a meccs van, addig tudsz játszani, utána meg majd megoldod a fájdalmat.
Valahogy ahhoz hasonlította, hogy a játékosokat a klubok kifacsarják, és ha már az utolsó csepp is kicsöpögött belőlük, eladják.Tehát nem az a fontos, hogy felépülj és utána játsz. Ha fontos meccs vagy, és nem olyan a sérülés, akkor játszanod kell.
-
válasz
Napfénysüti #21970 üzenetére
a profi sport sosem volt tiszta, nem tudom ezt miért nem lehet megérteni
csak valaki lebukik, valaki nem. meg nagyobb a visszhangja ha ekkora sztárokat kapnak el. vagy te tényleg azt hiszed, hogy a focisták teljesen tiszták?
Baluka, még jó, hogy nem vagy élsportoló
-
ronson
őstag
Halljátok, a focit félretéve. Tyson Gay és Asafa Powell dopping tesztje is pozitív lett.
Komolyan mondom már kezd elmenni a kedvem attól, hogy sportot nézzek, mert ez a doppingos qrva világ engem nem érdekel.
-
ronson
őstag
válasz
Ps Vita #21960 üzenetére
Remélem nem a tiki-takához kell, mert én azt a dinamikus játékot szeretem, amit tavaly játszott a csapat.
Viszont én nagyon el tudok képzelni, egy labdabiztos latint középen. Meg lesz hely a rotálás miatt, amire szükség is van, mert nem szerettem azokat a meccseket a bajnokságban ahol 2-0 után látványosan vissza vesz a csapat.
-
fatal`
titán
válasz
homeless09 #21963 üzenetére
Google nem hozta valamiért. MU tényleg jobb lett volna
Na mindegy, sok sikert neki, bár nem szeretem a bayernt .D
-
Ps Vita
őstag
Thiago a Bayernben,HIVATALOS
-
baluka26
veterán
Chelsea edzésen.
Csak azért linkelem, hátha valaki szereti az ilyen képeket, más klubbok szurkolóitól is szívesen látnék én ilyet -
Ps Vita
őstag
Ha valakit érdekel egy kis foci az uborkaszezonban,akkor kapcsoljon a Sportklubra,az Arsenal játszik edzőmeccset
-
homeless09
őstag
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Napfénysüti #21881 üzenetére
(#21881) Napfénysüti
(#21882) Enzolordja, csak most láttam.
thx.***
más.
aug11-én jön a bayern egy barátságosra az eto-parkba.
nem semmi.az eto addigra majd pont kiesik az előselejtezőkből.
vagy a bayern már tud valamit, és előre rá akar készülni a potenciális bl kihívóra...ha jól számolom, a nagy "kedvencem", Marek Střeštík, a főgyökér, még nem fog játszani. (ugye 5 hónapra eltiltották, nagyon helyesen.)
ha játszana, és hozná a formáját, pár perc alatt lerendezhetne pár 10 milla euro-t... -
Drizzt
nagyúr
Ha már így a saját focijaink is szóba jöttek: tudtok BP.-n valami helyet ajánlani, lehetőleg 11. ker. környékén, de lehet sokkal messzebb is, ahol érdemes nézni műfűre cipőt? Borároson szoktam Adidas outletben vásárolni, de most kb. semmi nincs a méretemben.
-
giigz
veterán
válasz
Napfénysüti #21946 üzenetére
Így igaz, viszont ezeket a meccseket én el is felejtem, amikor olyat látok, ami megbotránkoztat, és szinte nem tudom eldönteni, hogy ilyen létezik-e, vagy csak képzelődöm. Persze nem szoktam képzelődni, és néha olyat látok, hogy sokszor megfogadtam már, többet nem megyek ki meccsre...
-
homeless09
őstag
válasz
homeless09 #21947 üzenetére
Egyébként, ha RvP, de még ha Chicha is van elől Welbeck helyett, 5-el nyerünk...elképesztő miket hagyott ki...
-
Napfénysüti
nagyúr
Viszont sokszor izgalmasabb egy meccs még ha alacsonyabb is a színvonal mint egy magasabb osztályú meccsen. Több izgalmas dolog történik több góllal. Persze nem mindig van így. De egy ilyen Vidi EL selejtező meccset egy normális megyei meccs izgalomban toronymagasan ver. Mondjuk ez szomorú persze.
-
salival
aktív tag
Thailand Stars - Manchester United
1 - 0:'DD
-
válasz
homeless09 #21938 üzenetére
magyarorszag legjobb csapatainak jatekat latva ebben a mondstodban csak ketelkedni tudok
-
giigz
veterán
válasz
homeless09 #21938 üzenetére
Én megye 1 és megye 2-ben általában nevetséges sz@r, hitvány, semmit nem érő játékot látok
-
ronson
őstag
válasz
homeless09 #21935 üzenetére
Mit számít az ki mit mond.
Egyébként nem az?
-
salival
aktív tag
Nemvoltbunda a 9-0. :'D
-
ronson
őstag
válasz
homeless09 #21928 üzenetére
Mitől lenne az jobb. Trendibben hangzana? Akkor lenne értelme, ha mondjuk észak-keleti regionális lenne, de ezek így területileg pontosan beszabályzott, megyei bajnokságok. Szerintem ez a legmegfelelőbb elnevezés.
-
homeless09
őstag
United vs Singha All Stars: Amos, Fabio, Ferdinand, Evans, Buttner, Carrick, Anderson, Cleverley, Giggs, Januzaj & Welbeck
ManUtd Subs: Lindegaard, Rafael, Evra, Jones, Zaha, Lingard, Keane.
Januzaj messze a legtehetségesebb játékos az U21-ben jelenleg.
-
NyxNyxNyx
addikt
Na visszatértem.
Nem tudom mi fontos történt, de az új Spurs meznek baromira örülök, szerintem gyönyörű lett.
-
homeless09
őstag
Magyarországon igazán átnevezhetnék a megyei osztályokat regionális ligának.....
Tegnap Ausztriában volt edzőmeccsünk és ott ugye ezek Regional Lige-ek vagy mik, sokkal jobb lenne itthon is.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
szab.tam #21880 üzenetére
Budapesten Blsz 4. Ráadásul ez is 2-4 csoportra szokott osztódni, 12-16 csapattal, attól függően mikor mennyien tudnak elindulni... Ezek a csoportok egyenrangúak, aztán innentől felfelé nagyobb hierarchiaszintek sorban: blsz 3, blsz 2, blsz1, nb3, ... Ezek viszont kb. évente változnak, úgyhogy teljes káosz az egész.
Mi mindenestre stabilan a legalacsonyabb osztályban vagyunk.
Itt gyakorlatilag az összes MSLZ-hez tartozó bajnokságról le lehet kérdezni tucatnyi dolgot... Játékosokról is egyenként, stb... A felület félig-meddig user-friendly.
-
Enzolord
addikt
válasz
7600 GS #21921 üzenetére
Ez mekkora egy ....
Ha ezt nyilatkozta.. Oké, hogy nem kap játéklehetőséget, de hogy a Madridba a Barcaból?
Ez olyan, mintha valaki a Fradiba akarna menni az Újpestből..
Fradista vagyok, nem látnék szívesen egy lilát, akkor se, ha akarna jönni, mert az nem való...
Az viszont már tény, hogy nem marad ezek után.. -
7600 GS
addikt
válasz
bandus #21922 üzenetére
Nagyon jó irányba megyünk. Fiatal tehetségeket igazolunk, és mellettük azért ott vannak a rutinosabb rókák is, mint például Xabi Alonso. Nekem tetszik eddig az egész Ancelotti-project. Zidane győzte meg eddig Isco-t, Illaramendi-t hogy a Madridot válasszák. Jó lesz látni őt a kispad mellett.
Today, Real Madrid C.F. paid the amount of €32,190,000 to Real Sociedad for the playing rights of Asier Illarramendi. The transaction, as with all transfers of players between Spanish clubs, is subject to the current VAT rate of 21%, which is not an additional cost to Real Madrid C.F, since this amount is tax deductible.
A hivatalos FB oldalon volt kint. A játékos nem 39 millióba került.
-
válasz
7600 GS #21919 üzenetére
el nem tudom mondani mennyire kíváncsi vagyok, hogy mit fognak alkotni ezek a fiatal srácok
olyan jó felsorolni
varane (20), morata (21), nacho (23), carvajal (21), illarramendi (23), jesé (20), isco (21)
azt hiszem gyökeresen megváltozott az igazolási politika, ismét előtérbe kerültek a fiatal tehetségek és a saját nevelésű játékosok. remélem nem fogják túlzásba vinni a fiatalítást
-
7600 GS
addikt
válasz
baluka26 #21920 üzenetére
Oké, akkor csak simán fiatal.
Bőven van még ideje tanulni és fejlődni, szerencsére nem 1 szezonra vettük.
Thiago Alcantara: "Legszívesebben a Real Madridhoz szerződnék, mert minden játékos álma, hogy a világ legjobb klubjában szerepeljen. Jelenleg a Barcelona játékosa vagyok így nincs rá sok esély, hogy Spanyolországon belül váltok klubot. Úgy néz ki a jövőm Angliában van. Köszönök mindent a Barcelonának."
Ez a saga is lezárulhatna már...
-
Enzolord
addikt
válasz
homeless09 #21917 üzenetére
The princes of the Universe
-
szab.tam
nagyúr
leonardo-t újabb 1+1 évre leszerződteték a fradiban. várható volt.
éppen rehabilitáción van.
szegény sérülése végén még jó lesz a fradinak, mert így tovább marad.
hacsak nem jön megint egy kis suttyó gyökér, aki majd jól hazavágja, mert túl jól cselez... -
baluka26
veterán
válasz
IreN!CuS #21911 üzenetére
Én történetem, vót má, de:
Ősszel suliban fociztunk, pálya szélén avar. Pálya ergyán van lebetonozva, van egy jó öt centi szintkülönbség. Ledobom lasztit, oldalról gondoltam csőrrel visszaadom a labdát, saját térfélről volt, szóval erőset rúgtam...bele, a betonozásba. Fasza érzés volt. -
IreN!CuS
őstag
válasz
baluka26 #21910 üzenetére
Egyszer kandalló előtt vas fatároló széle rohanás közben 10 évesen kergettünk egymást ez jobb kisujj, utána ágy széle (fa) bal kisujj melletti..következő egy teremfoci alatt volt bordásfal erősebb volt de nem sokkal arra már nem is emlékszem melyik volt
Elsőnél mivel kicsi voltam mutterék elvittek vártunk 2 órát orvos ránézet -pedig igen fekete volt a lábujjam- törés nem tudunk velem mit csinálni ,következő.
-
baluka26
veterán
válasz
IreN!CuS #21909 üzenetére
Múltkor levágtam darabot ujjam végéből, elállt vérzés, minden oké, meg egyébként is zh-t mentem írni. Hazaértem, aztán mondtam anyámnak, hogy azért csak meg kellene néznie orvosnak, mert mivan ha. Még tetanuszt is kaptam, meg háromszor kötözték újra, és még így is látszik a helye+érzékeny.
Az esetleges kockázat nagyobb, mint amennyi hasznot elvesz néhány óra várakozás. De ha gond van, akkor már érdemes volt elmenni. Törés-törés között is lehet különbség.Egyébként hogy sikerült többször lábujjat törnöd? Ilyen kegyetlen bútorok vannak otthon?
-
7600 GS
addikt
Nagyon sok az a 39 millió Illaramendiért. Persze örülök az érkezésének és kívánom, hogy nagyon sikeres karriert fusson be.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Wii U
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra