Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
L_YKing #66096 üzenetére
nyugi, veled érzünk
viszont ha már itt vagy
te nem voltál valami csúcsformában..tessék összekapni magadat, mert bár szépen berúgtad a végén a harmadikat -azért jár is a puszi- de összességében tessék felnőni Sua és Messi mellé mert nagyon gyenguszka a produkciód. szélen egyszer nem bírtad elvinni a köcsög bajor jobb bekk mellett, pedig próbálhattad jó párszor, máshogy kellene próbálkozni. ha nem megy szólj, megmutatja Tibi bácsi. (próbáld meg esetleg a lasztit alányesve elvinni a vonal mellett)
lássam már végre a santos-beli Juniort.... -
L_YKing
addikt
Meg mindig extazisba vagyok
Eszmeletlen jo meccs volt 😁 -
Tibiajax
nagyúr
-
KisTücsök
addikt
Jó meccs volt?
Azért ez így elég csúnya Pep-től. Ez meg a tavalyi BL szezon...
-
A Bayernnek még mindig ők ketten a vezérei, nélkülük kevés...
A whoscored oldalon pl. megnézed a dribbles oszlopot, mindent elárul.
BM: 3db csel Bernattól, senki másnak nem volt sikeres csele?
Cselek nélkül, csak passzolgatva nem egyszerű gólhelyzetet kialakítani...15 Total Shots 8
8 Shots on Target 0
80% Pass Success 84%
68% Aerial Success 32%
28 Dribbles 3
20 Tackles 27 -
Ijk
nagyúr
Érződött Bayernen Robbery hiánya. Nyilvánvaló volt hogy középpályán akarta Pep megfojtani a Bracát, és ez sikerült is nagyon sokáig. Igyekeztek kivédekezni és egy-egy megindulásból szerezni gólt. Ha nincs Messi, akkor 0-0 és Münchenben szerintem kiesünk. A bekapott gól után rúgni akartak egyet, de ma Messi csúcsformában volt és még a kontra is összejött a végén.
Kicsit erősnek találom Pep-et kritizálni ilyen módon egy igen foghíjas Bayernnel.
-
bobooo
addikt
válasz
7600 GS #66088 üzenetére
Igen, de nézd végig pl a Barca BL sorsolásait. Azért nem 1-2 erős csapaton mentek át, mint kés a vajon. Nem hinném, hogy az utolsó hónapban fordulna a kocka. És most nem csak BL-ben teljesítettek (mint év elején a Dortmund), mert közben szépen ledogoztak egy 5pontos hátrányt -2re és sorra vernek el mindenkit Spanyolországban.
De persze megtörténhet az is, hogy otthon a Bayern 4-0ra veri és Juve/Real-Bayern döntő lesz
-
B0V9B
tag
válasz
L_YKing #66081 üzenetére
Nem ez lenne az első ilyen a Bayern részéről egy Bundesliga csapat felé, na jó nem gonoszkodok mert valaki még a szívére veszi.
Csak mondjuk lehet én vagyok hülye hogy nem értettem minek oda Götze amikor ott volt azon a poszton Müller, Kroos, Schweini, J.Martinez, Thiago is. De Götze is ment egyből szóval zsák a foltját. Szerintem jobban jártak volna Kroos megtartásával, legalább 2 fokkal jobb játékos.
-
cyberkind
félisten
válasz
bobooo #66079 üzenetére
Igen, az 5 pont előny is -2 lett, a kupából is bőven idő előtt kiestek, de a tegnapi felállás botrányosan szar volt, remélem nem lesz erőltetve ez többet, hiába a hiányzók meg a fáradtság, győzni kell és kész, vagy be kell áldozni a Valencia meccset(bajnokságot mint tavaly), azt nagyon oda kell tenniük magukat a fiúknak szerdán.
-
B0V9B
tag
Már Dostot kinézték maguknak, állítólag viszik a nyáron vagy magában, vagy De Bruyne-val együtt a Wolfiból.
-
bobooo
addikt
válasz
cyberkind #66073 üzenetére
De már év elej óta (2015jan.) ezt csinálja a Real... Nem hiszem hogy jövőhétre meg is változik majd ez a töketlenkedés.
Főleg, hogy hétvégén Valenciával játszanak, ha döntetlen vagy kikapnak akkor vége végérvényesen a bajnoki is nekik. És bőven benn van a mecsben egy Valencia győzelem vagy döntetlen. Bőven, a mostani Real teljesítményt nézve...
-
NyxNyxNyx
addikt
Lewandowski helyett kéne igazolnia a Bayern-nek egy csatárt is végre.
-
7600 GS
addikt
Guardiola utolsó 3 elődöntő mérkőzése: 0 rúgott, 8 kapott gól.
Nice job, Pep
-
Dinter
addikt
Ha a Real jutna a döntőbe, elég nagy dupla vagy semmi lenne..nem kéne hagyni a barcát triplázni.
-
-
L_YKing
addikt
We Are Ready!!
Juventus vagy Real, készen álltok?
Fél lábbal már a döntőben. Szép volt fiúk!
-
B0V9B
tag
Véber nagyúr vagy Bognár visszavág és szembeköpi az egész világ edzőtársadalmát azzal hogy megnyeri velük a BL-t.
-
Hát ez is eldőlt lázán egy meccs alatt.
Állatok ezek pasztmeg, nincs csapat aki jelenleg felérhet a Barca szintjére.Éppen ezért ki kéne tiltani őket
Nem party ez így -
B0V9B
tag
Nagyon kijött a hajrá a Barcának.
Kíváncsian várom a holnap reggel híreket, hogy most épp a takarítónőket vagy a pályagondnokot fogják elzavarni Münchenből. -
hobizoli
nagyúr
na ha innen bejut a dontobe a müntyhen, akkor gigarespect
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Napfénysüti #66056 üzenetére
És miből szaros kontrából...megtanulták úgy ahogy
-
Dinter
addikt
Csak sima barca lett a vége.. spanyol bajnokságot meg felfüggesztik.
-
Napfénysüti
nagyúr
És Neymar!!!!
-
cyberkind
félisten
Ez egy jó nagy foscumi a BM-nek.
-
Baaraanz
tag
Boateng még mindig keresi a labdát.
-
7600 GS
addikt
Ez a Boateng állandóan vagy lenullázza magát vagy más teszi meg ezt helyette mikor látom focizni.
A bajor Lipták.
-
IreN!CuS
őstag
Húúú Messikém de imádlak
-
B0V9B
tag
Részeg vagy Bayern, menj haza
-
Napfénysüti
nagyúr
Messi!!!!!!
És megint!
Ez a csávó bazmeg. -
7600 GS
addikt
válasz
kalmanchris #66046 üzenetére
Köszi!
-
kalmanchris
tag
Ma egy gólnál többet nem rúg a barca. Ha egyáltalán nyer.
-
7600 GS
addikt
Valaki szánjon meg légyszi egy nézhető streammel.
-
NyxNyxNyx
addikt
Az szép védés volt
-
Megane2000
aktív tag
Üdv srácok,
Melyik csatorna adja? Külföldi streamet tudtok linkelni? Nem láttam a hozzászólásoknál hirtelen.
-
L_YKing
addikt
Visca el Barca!!!
We Are Ready!!
-
Richard!
addikt
FC Barcelona: TerStegen; Alves, Pique, Mascherano, Alba; Rakitic, Busquets, Iniesta; Messi, Luis Suarez, Neymar.
Bayern Munich: Neuer; Rafinha, Boateng, Benatia, Bernat; Schweinsteiger, Xabi Alonso, Thiago Alcantara; Lahm, Müller, Lewandowski.
-
7600 GS
addikt
válasz
tigomigocika #66035 üzenetére
Jaja.
Akkora nyomás volt rajtuk a 10 emberrel játszó PSG miatt, hogy ki is estek.
-
Dinter
addikt
válasz
tigomigocika #66033 üzenetére
Vigyázz Tibivel, nagyon gonosz tud lenni
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
tigomigocika #66031 üzenetére
az se a régi már... psg is bevette kétszer is Londoban
-
Tibiajax
nagyúr
hiába van ilyen triónk, ha találnak egy gólt aztán meg beállnak bunker-védekezni ÉS onnan még kontrázni is..
és ez a védekezés nem egy granada vagy egy man.city védelem lesz
-
itouchfan
senior tag
válasz
tigomigocika #66028 üzenetére
Én is és a fogadóirodák is így gondolják.
-
tigomigocika
senior tag
Este nyer a barca.
igen a Bayern zs csapattal is tudja hozni a német mentalitással a meccseit.....de nehogymá egy msn trió ne nyerje meg a meccset több góllal...?
-
NyxNyxNyx
addikt
Úgy ülök le ma meccset nézni, hogy hajrá Barca. De nem garantálom, hogy így is fejezem be.
3-2 Iniesta, Rakitic, Messi és 1 alba öngól és 1 alves öngól. Vagy legyen Bayern henger, csak ez a két ember ne legyen boldog a végén.
-
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #66018 üzenetére
Ha valaki nem sajnálja őket, akkor az én vagyok.
-
venember83
nagyúr
válasz
7600 GS #66015 üzenetére
Mivel a BM két szekér pénzt szórt ki az elmúlt években ilyen-olyan játékosokra, a német ligából folyamatosan begyűjtötte a fiatal termést, ezért nemigen lehet szimpátiára számítani egy ilyen sérüléshullámnál. Az egyik legtőkeerősebb klub méghozzá saját forrásból, így elvárható, hogy ne csak a pénzügyek terén virítsanak a szakemberei. Igenis komoly erőt képvisel a csapat még így is, nem lehet őket félvállról venni még egy Barcának sem.
-
Tibiajax
nagyúr
közben bréking!
Vermaelen is keretben a Bayern ellenA 18-as keret a Bayern ellen: Ter Stegen, Bravo, Dani Alves, Adriano, Alba, Piqué, Bartra, Mascherano, Vermaelen, Sergio Busquets, Xavi, Iniesta, Rakitic, Rafinha, Pedro Rodríguez, Neymar Jr., Suárez, Messi.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
7600 GS #66015 üzenetére
nehogy sajnáljuk már őket.. ribery kalap szar már régóta, ott van götze helyette. hiába buzi, simán jobb játékos, mint a francia. Robben természetesen életveszély, ő valóban alternatíva nélküli. Alabama szintén jó, de nagyon jól tudod te is, én is, mindenki más is, milyen szintű kerete van a bajoroknak, ugyanolyan erősek így is, e 3 uriember nélkül
thiago-val középen nagyon izgi lesz ez az egész ma este. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
7600 GS #65993 üzenetére
legyen igazad, mint mindig...
de én félekaz este leadták a legutóbbi két nou camb-beli meccset is a münchen ellen, néztem őket. konklúziót le lehetett azért vonni a legutóbbi 0-3 után.. azért az a Barca meg a mostani Barca között borzasztó nagy szakadék tátong. akkor ugye nem játszott Messi, plusz elöl nem volt senki csak Villa meg egy Pedrocska.. középen Xavi meg Iniesta, hátul meg Song, Bartra..... na most azért az egy elég felállás volt, nem is tudom, mit akartak egyáltalán. szegény Villanova csak álldogált a vonal mentén aztán lesütötte a fejét
a ma esti csapattal nem lehet összehasonlítani majd, de Pep jön vissza egy már megint überbomba Münchennel, elöl a két szerencsevadásszal, azért a félsz borzasztóan bennem van így is. beállnak bunkerezni Dante-ék aztán ezzel telik is az idő gyorsan majd. aztán egy kontra ne adj isten, valamelyik falábút kiugratják... loholhatunk megint az eredmény utánde bízunk Suarezben, akivel hál istennek végre egy igazán kiszámíthatatlan ékünk van, bízunk Messiben aki élvezi a játékot, bízunk Ini és Busq stabilitásában, bízunk Mascerano takarításaiban, van végre megbízható kapusunk is, szóval...
Meglátjuk!
csak Junior is legyen top és élvezze. -
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #66008 üzenetére
Mindegy igazabol hogy hova, csak minel dragabban.
De ugysem fog, Perez ezzel beismerne hogy bukta volt.
-
7600 GS
addikt
Igazából eddig csak azért hagytam volna fent Bale-t annak ellenére, hogy már fél éve -1 embert ér, mert bíztam abban, hogy 35-ről elsül a lába és összedönti a kaput, vagy egy szabadrúgása beakad, de annyira impotens lett ez az ember az idei szezonban hogy fáj nézni.
Borsócska legalább valahogy beszerencsétlenkedik egy gólt általában.
Továbbá a hozzáállása is példaértékű ehhez a sportághoz.
-
7600 GS
addikt
válasz
cyberkind #65998 üzenetére
Továbbra is tartom, hogy a két csapat között van 2 gól differencia.
Tegnap a Real mélyen a tudása alatt teljesített, a Juventus meg viszonylag kevés hibával hozta a szokásos fociját, ez elég is volt ahogy láthattuk. A másik meg az, hogy nem is haraptak eléggé a fővárosiak, sokkal kevesebbet futottak. Szerintem az a hétvégi Sevilla elleni bajnoki sokat kivett belőlük. Hétvégén meg jön a Valencia, az sem lesz egyszerű menet. Én ilyen gyengén játszani a csapatot még nem láttam ebben a szezonban, az Atleti ellen voltak hasonlóan bénák a bajnokságban.
Ramos kell vissza a védelembe szerdán, helyére pedig mehet Lucas Silva. Kétszer ilyen szarul nem játszhat egymás után a csapat, ki kell jöjjön a lépés jövőhéten.
-
cyberkind
félisten
válasz
venember83 #66002 üzenetére
Ez oké, de legalább a védősor meg a középpálya se lett volna ennyire hulladék, mert ha nem megy a góllövés, akkor legalább ne is kapjanak gólt, de még ez se, Ramos mint középpályás nem is tudom mire volt jó, ennél még Pepe is jobb ott.
-
venember83
nagyúr
válasz
cyberkind #65998 üzenetére
Azért az illető csapat teljesítménye nagyban függ attól, mit engedélyez az ellenfél. Lehet a RM impotens játékáról beszélni, csak épp nem zárható ki, hogy ez talán nem véletlen volt az este.
Nyilván nem úgy kell megverni egy Real Madridot, hogy hagyja őket az ember brillírozni, gyorsan passzolgatni, széleket megjátszani, űrt teremteni középpálya és védősor között, hadd legyen mozgástere Bale-nek meg CR-nek és Rodrigueznek stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!