Hirdetés
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
Elképesztő meccs. Luiz mekkora te jó Isten
-
Integra
titán
válasz
KisTücsök #21198 üzenetére
brazilok is megérik a pénzüket, mintha menstruálnának, csak éppen, hogy nem lincselik meg a bírót, miközben állandóan lapot követelnek szinte mindenért.. ok, ramos is örüljön, hogy sárgával megúszta, de ez a brazil hiszti nagyon nem kellene.
uhhhh, luiz ára is 5 millát felment éppen
-
KisTücsök
addikt
Jó van Ramos, okos vagy...
-
Enzolord
addikt
Ez a Dani Alves mekkora egy k*csög színész...
-
Csabee.
nagyúr
Hogy pörögnak a Brazilok! Ez jó lesz.
-
NyxNyxNyx
addikt
jó kis meccs eddig, nem is tudom kinek szurkoljak hirtelen. Paulinho nagyot indított az előbb
-
KisTücsök
addikt
Uh Osi. Bent láttam.
-
Jól kezdődik! Így még érdemes lesz nézni is
-
Ps Vita
őstag
Na hajrá brazilok!
góóóóól
-
Integra
titán
na, jó meccs lesz ez
ennek az m1-nek köze nincsen a hd-hez...... -
Csabee.
nagyúr
Estében mekkora gól!!
-
KisTücsök
addikt
Ez nem tartott sokáig.
-
KisTücsök
addikt
Basszus tényleg... Csak most gondoltam bele. A VB-n is ilyen rohadt későn lesznek a meccsek, mi?
-
7600 GS
addikt
Nah, akkor kezdjünk el hangolódni egy picit, már kevesebb, mint egy óra van hátra a kezdő sípszóig. Rég volt már olyan meccs, ami miatt tényleg izgultam, a mai ilyen lesz.
Julio César; Alves, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo; Luiz Gustavo, Paulinho; Hulk, Óscar, Neymar; Fred
Casillas, Arbeloa, Ramos, Piqué, Alba; Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Mata y Fernando Torres.
Vamos Espana!
-
NyxNyxNyx
addikt
"A Dinamo Zagreb elnöke megerősítette, hogy leigazoltuk Halilovicot és Jedvajt 20m €-ért. Előbbi még egy évig, utóbbi fél évig marad még a horvátoknál.
17 éves csatár és 18 éves védő."Spurs blogba írta név szerint Velasco
-
Csabee.
nagyúr
Kár hogy m1 nem adta élőben. Jó meccs lehetett.
-
Tibiajax
nagyúr
ó, hogy a károm... most nézem, csak éjfélkor kezdődik a döntő
-
NyxNyxNyx
addikt
Ez mi volt?
-
Tibiajax
nagyúr
na majd Gárgá bácsi bebassza..
Inteeeeeeerööö, semmi...
xd -
Tibiajax
nagyúr
nyírjuk le együtt el sárávui haját..
-
Tibiajax
nagyúr
Forlán, te csúnya....
-
Tibiajax
nagyúr
hogy örül a fszkalap olaszok edzője, ezaz végre, tizik...
nem baj, csak szpjanak ki megint legalább
-
pohár
félisten
-
Integra
titán
na, 10 perc halál az olaszoknak....
-
NyxNyxNyx
addikt
A döntőt is adni fogják itt? Jó lenne
Más: Újabb mezvariációk.... lehetne már hivatalos
itt a kék állat csak -
zolynet
veterán
-
Integra
titán
lol, na ki volt lusta felugorni szabadnál?
más kérdés, hogy ha fel is ugrik, vajon lett e volna esélye belefejelni..
úristen cavani mit lőtt!!!!
éppen most ment fel az ára pár millával ismét
-
Integra
titán
cavaniiiiiiiiiiiiiiiii
hogy elfektette buffont
egy pillanatra azt hittem, hogy suarez majd odaveti magát -
Integra
titán
ez azért erős olasz kezezésnek tűnt.. megúszták
-
Integra
titán
most értem haza, volt valami említésre méltó vagy ismerkedős 0-0?
hehe, gólra hazaértem
-
7600 GS
addikt
válasz
bagyulajuve #21140 üzenetére
Sajna nem látom, hogy valamelyik csatorna adná.
-
7600 GS
addikt
Hamarosan kezdődik a bronzmeccs, hajrá Uruguay!
-
KisTücsök
addikt
-
Integra
titán
-
7600 GS
addikt
-
bence188
tag
Ez elég érdekes: kegyetlen lesz a spanyol doppinglavina
-
NyxNyxNyx
addikt
Ez nem is nézne ki rosszul. Még akár igazi is lehet. Spurs mez
-
viharhozo
addikt
válasz
bagyulajuve #21115 üzenetére
Hogy mi szep, meg mi nem szep, az nyilvan izles kerdese. Draxler tart gyakorlatilag minden korosztalyos csucsot a Schalkenel, ilyen fiatalon ennyi meccset meg senki nem jatszott naluk, de talan az egesz Bundasban sem, bar utobbiban nem vagyok biztos. Nyilvan nagy tehetseg, raadasul komoly tapasztalata van, de 45 millioert oriasi uzlet lett volna eladni barkinek. Az, h a valogatott miatt mond nemet, erdekes, meglehetosen minimalis az eselye, h beferjen oda, persze egy szezon meg elottunk van.
-
Integra
titán
válasz
bagyulajuve #21115 üzenetére
igaz a hír.
iniesta meg a régi klubjának adományozott 250ezer ojrót, hogy az elmaradt számláikat rendezni tudják.
-
KisTücsök
addikt
Ez ekkora játékos? Még egyszer nem láttam játszani, azért kérdezem. Évi 12 milla egy 19 éves srácnak, azért már tényleg hol tartunk...
-
atish15
aktív tag
-
7600 GS
addikt
válasz
Napfénysüti #21107 üzenetére
Nem tudom, annyira nem vagyok otthon a pénzügyekben, de ha más sportolónak sikerült normálisan adóznia, akkor ez azt jelenti, hogy van már egy bevált módszer.
-
gyuromoj
veterán
Neymar: “Nagyon sok játékost csodálok. Casillas a világ egyik legjobb kapusa most is, és mindig is az volt. Nagyon tisztelem és becsülöm őt. Mindenki szeretné őt a csapatában tudni vasárnap, azonban nagyon remélem, hogy megadatik számomra az a megtiszteltetés, hogy betalálhatok ellene.”
Fernando Torres: “A támadók úgy érzik, hogy a csütörtöki sikerünk az elődöntőben nagyban Ikernek köszönhető. Olyan teljesítményt nyújtott, amire joggal mondhatjuk, hogy igazán szerencsések vagyunk, amiért a mi csapatunkban van. Döntő fontosságú volt számunkra és megmentett minket, amikor szenvedtünk az olaszok miatt. Szerencsét hozott nekünk, és én nagyon boldog vagyok miatta.”
-
KisTücsök
addikt
válasz
baluka26 #21101 üzenetére
Legalább nem a padot koptatja nálunk. De szerintem ebből az lesz, hogy - ha beválik - meg is veszik. Vagy ha nem a Sevilla, akkor az, amelyiknek jövőre kölcsönadjuk, vagy az után. Valahogy úgy érzem, sosem lesz alapembere a csapatnak. Főleg ha még több fiatal "szuper tehetségeket" igazolunk.
-
atish15
aktív tag
válasz
7600 GS #21102 üzenetére
Most nem a felmentésére de pár év alatt hatalmas vagyonra tett szert, és ki tudja mennyire jártas a pénzügyekben de saját tapasztalatból elég egy rafinált könyvelő aki saját zsebre dolgozik vagy egyszerüen valamit elnéz és rögtön jön a vizsgálódás. A médiában meg úgy kezelik vagy az jön le mintha valami tőzsdecápa lenne közben lehet hogy csak a labdát kergeti és a bevallását vagy vállalkozásait más intézi.
-
7600 GS
addikt
A barcelonai ügyészség tagadja, hogy megegyezett volna Messivel a 15 millió befizetésében, hogy ezzel elkerüljék az eljárást, így minden bizonnyal mennie kell a bíróságra.
-
baluka26
veterán
Marko Marin a Sevilla-é, 1 évre, kölcsönbe
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Wii U
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11