Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
hol a dekázós videó?Megvan...Töbször dekázott, mint annó Affelay? (Ő nagyot égett -
-
Integra
titán
válasz
7600 GS #18991 üzenetére
irreleváns a kérdés szerintem, mert mindenki megakarta venni, real, barca és a többi nagy klub is. a barca-t választotta, mindössze ennyiről van szó, nem a többi klubot. ennek csak akkor lenne értelme, ha senki más nem akarta volna elhozni, megszerezni.
ettől függetlenül óriási gondok lesznek hátul, ha a védelemben nem lesz látványos erősödés. és nem valdez-t találom a nagy bajnak, hanem a védelmet. valdez persze, hogy szopóágon van, ha védelem csődöt mond ilyen sokszor. lehet még parádés éve valdez-nek is a csapatban, de a védelemmel kell csinálni valamit, mert az gyalázat. abidal-t meg elküldik, esélyt sem kapott hajtani, pedig amilyen a védelem, csak jobb lehetett volna vele. elég mostoha döntésnek tartom és mérges is vagyok érte. -
7600 GS
addikt
válasz
Integra #18982 üzenetére
Mi is a gond?
Nem írtam semmi sértőt, lesajnálót, vagy hasonlót. A kész tényeket írtam le, semmi többet. Egyébként meg ha a Real igazolta volna le akkor sem néztem volna, lévén hogy igen komoly mennyiségű tanulnivalóm van. Túltárgyaltuk.
Tibi válaszolj kérlek őszintén két kérdésemre
1.: Ha a Real Madrid igazolta volna le Neymar-t, akkor is ugyanez lenne a véleményed róla?
2.: Nem tartottad-e volna ésszerűbbnek, ha a sokmilliót érő Neymar árából vettek volna két középső védőt, és még pluszba hoztak volna egy kapust is?Egyébként a személyes véleményem az, hogy Bale jobb játékos. mint Neymar, annak ellenére, hogy nem igazán szeretném, ha leigazolnánk a walesit.
-
Integra
titán
válasz
baluka26 #18987 üzenetére
nem az a baj, hogy elmegy. hanem az, hogy hova, kikhez.. nekem csak ez csípi a szemem. egy újabb pénzmosoda van épülőben. minél több ilyen van, annál inkább kívánom ezeknek a kluboknak a bukását és, hogy sose nyerjék meg a cl-t és a többit. és azokat a játékosokat sem sajnálom, akik ilyen helyekre mennek, megfizetik őket rendesen, ők sem nyavajognak, én a legkevésbé sem fogok.
ok, amíg a francia és az angol bajnokság menedzsmentje ezt legalizálja, addíg ez marad és ebben a formában. csak a kis csapatokat sajnálom nagyon, mert már most sincsen egészséges egyensúly, és ez még inkább felborulni látszik. -
Integra
titán
válasz
baluka26 #18984 üzenetére
passzolom, sosem érdekeltek ezek a bemutatók különösebben, de azt gondolom, hogy ilyen klub szinten teljesen rendben van, az lenne a fura, ha nem így lenne, barca, real, manu etc.. mind ezt tenné, persze, hogy nagy a reklámértéke és élni is akarnak vele. 55-65 milla rohadt sok pénz, vissza kell hozni, ez a biznisz. a putri kis hamburgomban persze ez nem így megy, mikor vdv is bemutatkozott, nem volt éppen tele az imtech-arena
-
baluka26
veterán
Nagyon szeretheti az Atléticot, látszik a szemében, ritka, hogy egy férfiből valami ilyesmit váltson ki. Maradnod kellett volna, Radamel.
-
Integra
titán
válasz
cyberkind #18983 üzenetére
na jönnek a real bohócok látom, gyűlnek szépen.. 20 év alatt mind ilyen debilek vagytok?
még nem is hajtott élesben, a szezon el sem kezdődött, de hithű okostojásként már a sírját is megástátok.. köpködés az megy zsigerből.. már csak a giiizda gyerek kell ide és teljes a kép. -
Sztbeni
őstag
Én félek, hogy Neymar az elmúlt évek egyik legnagyobb bukása lesz...
-
cyberkind
félisten
válasz
Integra #18982 üzenetére
Ja, mert nálunk nincs elég bevétel kupák és győzelmek nélkül igaz-e ?
Csak a reklámértéke nagy semmi másban nem különb mint Oscar !(#18986) Integra
NEKEM SOSE JÖTT BE A JÁTÉKA, + NEM ÉRTEM MIÉRT VAN ÍGY FELKAPVA !
Majd ha itt bizonyít valamit, oké elismerem, de addig abszolút nemhogy közömbös, irritáló marad ! -
baluka26
veterán
Jövőre új Everton címer!
-
Tibiajax
nagyúr
örülnek a gyerekek.. örvend a nép
rosell apu megvette, amit akartak -
Tibiajax
nagyúr
válasz
homeless09 #18975 üzenetére
attól félek én is.. a favágóktól
-
Tibiajax
nagyúr
azt mondta Junior: visca Barca..
de jó
és most szétszedik a gyerkőcök -
fatal`
titán
válasz
bandus #18970 üzenetére
Nem hiszem, Masche és Alves is jól megvannak, legalábbis semmi jel az ellenkezőjére. Ráadásul elvileg Neymar pont azért jött a Barcába, hogy együtt játszhasson Messivel.
Ennek ellenére persze nem biztos, hogy beválik Neymar, én reménykedem benne, mert Messit leszámítva a csatársor borzasztó volt az idén.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bandus #18970 üzenetére
igen, erre én is kiv leszek majd, de..énszerintem lesznek ők annyira profik, h ne befolyásolja a játékukat.
a Barcának mindig is a közönség kiszolgálása volt a legeslegelső szempont, a tradiciójuk alapja a szórakoztatás, és meg kell, h kapjuk tőlük ezt ezután is
és ők képesek lesznek erre -
válasz
Tibiajax #18968 üzenetére
kíváncsi vagyok lesz-e kihatása a klubmeccsekre az argentin-brazil rivalizálásnak... ha nem, akkor viszont esélyes, hogy olyan csatárduó lesz itt, amilyet régóta nem láttunk
bár az én kedvencem, annak ellenére, hogy csak nagyon-nagyon homályosan emlékszem rájuk, az a vialli-ravanelli páros volt
-
Tibiajax
nagyúr
fu gyerekek.. én geci izgatott vagyok. szerintem, nézzetek hülyének, vagy naivnak, mindegy, én valamiért ugy érzem, nagyon kircsi lesz ez a gyerek a Barcában.. Lehet, h nem durrantott még olyan hatalmasat a válogatott meccseken, lehet, h levették most az angol védők a két sörmeccsen, lehet h ő is primadonnának tűnik sokak szemében, de én ugy érzem valamiért, a Barcában ki fogják szolgálni és ha csak nem rúgják széjjel (márpedig ez -hál'istennek- a spanyol ligában nem olyan gyakori), akkor fantasztikus játékot láthatunk majd az argentin-brazil duótól és a többiektől
remélem legalábbis, h így lesz
-
baluka26
veterán
válasz
KisTücsök #18954 üzenetére
Nem is hallottam még, hogy Neymar Jr. Most meg weblap ezzel van tele plusz mez. Ki Neymar Senior?
Tymoshchuk hivatalosan a Zenitnél.
-
baluka26
veterán
Neymar Jr? Ezmialókuki?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Integra #18936 üzenetére
fene egye meg melózni kellett, nem tudtam nézni a bemutatását
na hátha fennt van a barca oldalánszerk. ó, megy még mindig, élőben
lehet, nem is maradtunk le a lényegről7600 GS tudom, milyen egy bemutatás...
de ezt most akkor is szeretném látni
régen volt már ekkora felhajtás és örület a nou campban. és nekem msot ez tetszik
meg Neymar is.
----
mondjuk a legnagyobb boldogságom akkor lenne, ha mindkettőjüket mutatnák be... -
Sztbeni
őstag
Az MLSZ csodálatos új beléptetőrendszert csinál. Szánalom
. Komolyan, tönkre akarják baszni annak a pár embernek is a szurkolását, aki még mindig kijár meccsre? A TV-ben meg nyomják a "Stadionban biztonságban vagyok" propagandát. Hát az üres stadion tényleg biztonságos lesz. Mi a faszomért kell mindent megfigyelni? Névre szóló ülőhelyek? Ha átülök két székkel arrébb, megbüntetnek?
Grat MLSZ, így kell mégjobban szétbaszni a magyar focit
-
Ps Vita
őstag
válasz
homeless09 #18941 üzenetére
Meghatározathatatlan,iigazából mindenhol elvan,de az idény első felében szélső volt,Kroos sérülése után középen játszott,de nagyon sokan megnéznék mit tudna csatárként
baluka: Igazából csak pletykák voltak,de mondjuk érthető volt,hogy a tavalyi idénye után felmerült pár kétség(mondjuk bennem nem) -
Ps Vita
őstag
válasz
homeless09 #18939 üzenetére
Kétlem,hogy elmenne,pont amikor a csúcson van a csapat?
Meg amúgy is leendő csk. jelölt,azt is eltudom képzelni,hogy itt fejezi be
Mondjuk szvsz illene az ottani fociba,de ha a szerencsénk van ezt sohasem tudjuk megPlusz nem tűnik pénzszomjas játékosnak,ha meg az lenne,itt is megadnák neki azt a fizetést amit ott
-
Ps Vita
őstag
MU érdeklődött Mülerrért,de ő egyből elhajtotta őket
Mondjuk nem tudom,hogy gondolta a MU,hogy majd el fog innen menni -
Integra
titán
na, most már csak focizni kell majd jól.
-
DopeBob
addikt
válasz
baluka26 #18933 üzenetére
Hihetetlen, hogy mennyire megváltozott róla a véleményem. Van egy sajátos stílusa, de mint edző sokra tartottam. Örültem az Inter BL győzelmének, előző szezonban nagyon jó volt az RM, de amit idén művel az valami katasztrófa... mehetett volna inkább pihenni egy évre...
-
baluka26
veterán
-
7600 GS
addikt
Carvajal 6,5 millió euró fejében tér vissza Madridba. Ennyi pénz tényleg semmiség egy minőségi jobb oldali védőért.
-
giigz
veterán
válasz
homeless09 #18923 üzenetére
Az szinte mindegy, Scholes formában van, Zidane meg 7 éve játszott tétmeccset utoljára. Ez még a meccs nagyon elején volt, utána már Zidane is jobban belejött, esélye sem volt Scholesnak.
-
baluka26
veterán
válasz
venember83 #18918 üzenetére
Először nem kedveltem, nem is jöttek az eredmények, de szerintem a végére nagyon jó csapatot rakott össze, nagyon jól rotált, jól meccselt. A végére megkedveltem az általa képviselt játékstílust, és kifejezetten sajnálom, hogy nem maradhatott. Márciusban ugyanezt mondtam volna.
Nem múltba révedés, a jó szakembereket szeretem nagyon (Hiddink is ilyen volt).RDM nem volt rossz, csak a feladat kicsit nagy volt neki, és neki csak Mazacar volt megoldása a meccsek megnyerésére, ahol valamelyik nem játszott már szenvedés/bukta volt.
Viszont az, hogy az utóbbi pár év legkarakteresebb, leginkább szeretett játékosát, aki egyébként eléggé hasznos is kirakja, és ilyen Khedirákat hozna a helyére az...az nem helyes.
Persze szakmai megfontolásból lehet, hogy nem fér neki bele, de bazeg, egy edzést nem vezetett még le ennek a keretnek. Egyet sem. Honnan ismerné? -
giigz
veterán
válasz
homeless09 #18917 üzenetére
Gondolom az öreg Paul is visszavonult 7 éve
-
giigz
veterán
válasz
homeless09 #18913 üzenetére
Ezen mit kell nézni?
-
Integra
titán
mou 35-ért akarja kezdésnek kiszórni david luiz-t.
götze nem tudja elkezdeni a szezont, júli közepéig minimum kiesett.
-
homeless09
őstag
Scholes vs Zidane.
-
baluka26
veterán
Most néztem a gólokat, Rúnyí állat
Lamps 15. másodpercnél el sem hiszi-a mozdulatából ítélve-hogy ekkora gólt lehet rúgni
Amúgy Neymar ugyanolyan halovány volt, miután nem néztem? Egy-két ügyes meglátást leszámítva nem volt nagy szám. Jó, mondjuk se Lucas-ról, se Oscar-ról nem gondoltam volna, hogy így be tudnak illeszkedni Európába..
-
baluka26
veterán
válasz
viharhozo #18890 üzenetére
Nem kell nekem sehonnan kimásznom, te kapálozol itt jobbra-balra, hogy valahogy bebizonyítsd.
Egyik európai, másik afrikai, alapvető genetikai különbségek vannak. Ha hiszed, ha nem, a gének határozzák meg a testalkatot. Csontozat tömege, izomzat felépítése, stb. tök más lehet. Keress róluk félmeztelen képet, és látod az izomzat közötti óriási különbséget.De ha így sem sikerül felfognod, hogy mit jelentenek ezek a fogalmak, továbbra is az értelmező kéziszótárt ajánlom.
-
Tibiajax
nagyúr
a 2. brazil sem volt csúnyább..
2-2 -
vans?
őstag
De izgalmas lett a vegere.
-
NyxNyxNyx
addikt
Jó a meccs
kár, hogy tét nélküli
-
giigz
veterán
Rooney
Jó tőle újra ilyen gólt látni
-
Tibiajax
nagyúr
ujjj, rúni
1-2
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest