-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szami777
addikt
válasz
Ps Vita #54140 üzenetére
tény, de a fél keret úgyis le fog sérülni féltávon és akkor hiába épít Wenger.
Ezt a Sanogo gyereket talán tavaly BL-ben láttam játszani a München ellen, ott nem nagyon ment neki, ellenben itt...
Tavaly is nagyon odarakta magát Arsenal a szezon elején meg a végén is. Nem kéne középzájt így leereszteniükSzerintem meg Hazard jelenleg a PL legnagyobb tehetsége, de ebbe ne menjünk bele
-
k!nG
aktív tag
válasz
Ps Vita #53318 üzenetére
2009-ben Zlatanert csak 24 milliot adtunk, mert remelem Eto'o-t nem kezpenznek szamitod. Akkor csak osszesen 40+ volt a kiadas. Emellett 6 jatekos ment el abban az evben. 2008-ban, megint magas volt de akkor 9 darab jatekos ment el. Es ezek majdnem mind kezdocsapat alapemberei voltak.
2013-ban Neymarnak a tobbi az apjahoz es nem a klubhoz ment. Ennek pedig Rosell itta meg a levet. Azert neha erdemes a szamok moge nezni.
-
k!nG
aktív tag
válasz
Ps Vita #53313 üzenetére
A Barca tavaly csak Neymart vette meg, az sem kozelitette meg a 100-ast. Az az elotti evekre nem is emlekszem, Fab 40 volt Villa is valami ilyesmi korul volt anno, de ezek nagyon regen voltak, tobbnyire mindenki elment a regiek kozul es sajat nevelesuek jottek fel a B-bol.
Enzolord: Igazad van, csak tudod en nem tudok igazan kulonbseget tenni. Ha illegalis lenne amit csinal a PSG tulaja, akkor valami birosag ele kene vonszolni es nem ilyen Fair Play mutyikat elohuznia a Fifanak, pont annak az intezmenynek amit a vilag legkorruptabb embere Sepp Blatter iranyit. Ezzel probalja levedeni magat, ennyi bakit mint az idei evben nem lattam a Fifatol.
Es tudod ezzel nem az a baj, hogy buntetik a PSG-t, hanem a jatekost is buntetik aki oda akar menni. Plusz ebben sem a klub a mumus, hanem a tulaj.
salival:
Azert erre a Liverpoolra kivancsi leszek a jovo evben. Hat nem tudom, figyelj eddig is voltak nagy igazolasok es nem halt bele az europai foci. A PSG-nek iden csak Luiz volt az igazolasa.
Az meg mas teszta, hogyha a jatekosok arai nem lennenek igy elszallva, akkor lehet nem ekkora osszegek cserelnenek gazdat.
-
Integra
titán
válasz
Ps Vita #53131 üzenetére
inkább kitöröltem amit írtam.
pohár:
az, hogy valakit csípsz vagy nem, egy dolog. itt nem ez a gond.
itt a kiépített besúgórendszer az igazán nagy baj, hogy lehetővé tették az anonim júdáskodást. és ha ennek te nem érzed súlyát, hogy ez mekkora kárt okoz hosszú távon...hogy senki sem akar a múltból tanulni, az elképesztő
-
viharhozo
addikt
válasz
Ps Vita #51569 üzenetére
Eddig minden forras vedonek irta.
Mandzukic helyett jon Lewandovski, Kroos helyere viszont talalni kell valakit, es ha vmi hulye sok penzt ad erte, vihetne Gotzet is. Kivancsi leszek Robbenre augusztusban. Negy eve vagy kilenc honapig pihente a vebe faradalmait, most vajon mi lesz.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Ps Vita #49574 üzenetére
én valamit még mindig nem értek.
hiába sportesemény, ilyenért miért nem lehet valakit perelni.
bűnvádi + polgári.ha valami magától a sportmozdulattól teljesen eltérő dolog történik.
ilyen erővel el kezdi fojtogatni, esetleg gericen rúgja valaki a másikat majd elsétál?
mint amikor maradona-nak gurult el a gyógyszere, és bosszúból talppal beleszált a másik gyomrába.szépen elvinném: testi sértés, stb.
pályán miért lehet büntetőjogi következmény nélkül olyan, magához a sporteseményhez nem kapcsolható dolgot elkövetni, amiért az utcán azonnal bevisznek.ezt nagyon nem értem.
mint tyson feülleharapása is... -
cyberkind
félisten
válasz
Ps Vita #46815 üzenetére
Ez nem kifogás hanem tény.
Mondjuk azért mert a drága Lopez van erőltetve valamiért?(#46819) KisTücsök
Én azt honnan tudjam hogy Mou miért tette ki véglegesen, és hogy most is Carlo miért csak 2.-nak számít rá.
És egyszerűen kevés volt ez az idény, feleannyi meccset se játszott mint Lopez. -
NyxNyxNyx
addikt
-
pohár
félisten
válasz
Ps Vita #45893 üzenetére
tényleg, így nézve már beugrott a cikk, ami arról beszélt, hogy ebből az 1.4 millióból Cé meze volt 1 millió
na de most nyertek BL-t, ez is megdobja ilyenkor biztos, bár a mértékét nem igazán sejtem, hogy hány plusz mez lenne az (de sok Ramos-os mez fog elkelni, ezt már érzem
)
-
KisTücsök
addikt
válasz
Ps Vita #45884 üzenetére
Tök mindegy, hogy szerintem jobb-e, csak kérdeztem. Nem láttam én annyit játszani, hogy összetudjam hasonlítani a kettőt. Csak Hazardot látom minden héten. Ő meg lazán ott lehet a következő 10 évben a top10-top5-ben stabilan, egy jó csapatban, ha kihozza magából a maximumot. Ha Resu jobb, akkor ő meg méginkább.
Resunak hogy áll a szerződése? Ha jobb, mint Hazard, miért nem akarják a nagy klubok? Őt anno a fél világ akarta, pedig nem vitézkedett BL kiesés szakaszban.
Én csak kérdezek...
___Jaa, Kazahsztán.
-
pohár
félisten
válasz
Ps Vita #45887 üzenetére
az eladás
mármint az, hogy ennyire cáfolodmondjuk azt se tudom, hogy mennyi mez fogy egy szezon alatt, de nem tűnik soknak ez az 1 millió... ha csak azt nézed, hogy az EU-ban a nagy országok ~ 300 millió embert tesznek ki... és akkor nem is számoltam bele egyáltalán Oroszországot, USA-t
-
pohár
félisten
válasz
Ps Vita #45884 üzenetére
szerintem ez hülyeség... már csak azért is megveszik az emberek, hogy majd mutogathassák, hogy na ilyen is volt régen, azóta se volt ilyen
egyszóval annyira megosztó lett, hogy többet biztos nem csinál ilyet az Adidas, így tekinthető ez szerintem valamiféle limitált kiadásnak is, ami 1 évig kapható
-
KisTücsök
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Linux haladóknak
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest